- 4 Haziran 2011
- 28.138
- 69.424
- 598
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hepsinden yedinmi banum ???selam yemegimi yedim geldim
bugün ezogelin çorba,
fırında kıymalı kabak vardı beşamel soslu
yogurt ve pilav vardı
Bi adı kalmış o zaman saraycamya aslında monti bana çok uyuyor, genel anlamda öyle besleniyorum, sabah ekmekli kahvaltı sabah öğlen arası 1 ara ve öğlen akşam ekmeksiz yemek,
mümkün oldukça pro ve karbonu aynı anda yememeye özen gösteriyorum (öğlen yemekleri hariç, ne çıkarsa artık yiyorum)
Geldim geldim :)
Bizde fatmayla emineyle konuştuk, hadi toplanalım burdaaa canım etiketlemişsin ama bildirim gelmedi, konun aktif bi bakayım dedim, kendi adımı gördüm,
tabi ki canım ya, ben yasemine dedim, bir yerde toplanalım diye, bence burası süper olur, ben varım
Bende diyom biri eksik ama kim , tabiki fatmaGeldim geldim :)
firuzeew hocam hadi kürkçü dükkanına
asfarovski tontik göbek sen de muhabbete haydi
Sarayca da gelmiş
Yarın sabah tartılıp başlayalım
Kızlar istiyodu zatide bi fırsat olmamıştı elifim .Bizde fatmayla emineyle konuştuk, hadi toplanalım burda
Hadi hayırlı olsun firuzem ...
Bize yasak olmadan sanırım yapamıyoruz . Şartlanmak lazım galiba yoksa az ondan az bundan derken bakmışım diyet yok oluyor . Oturtmak lazım sağlıklı beslenmeyi ..
Kaç gündür basküle çıkmadım 70 şim sanırım fazlası yoksa . Tekrar oruçlarıma başladım . Borçlarımı azaltmam lazım ..
Ben de bugun niyetliydim ama menuyu yarın vereyim bugün olmadiHadi hayırlı olsun firuzem ...
Bize yasak olmadan sanırım yapamıyoruz . Şartlanmak lazım galiba yoksa az ondan az bundan derken bakmışım diyet yok oluyor . Oturtmak lazım sağlıklı beslenmeyi ..
Kaç gündür basküle çıkmadım 70 şim sanırım fazlası yoksa . Tekrar oruçlarıma başladım . Borçlarımı azaltmam lazım ..
Evet kan ilacı devam değerler yükselmişFiruzeww canım kan ilacına devam ediyorsun dimi ? Toparladımı halsizliğini ?
Evet canim sayi gerekiyorallah razi olsunOkuduk yasom
Kaç kişi aldı sayamadim ama söyledim sınıfta 10 kişi kadar vardı çarşamba tekrar sorarım sayı mi gerek
Bende tam onu yazacaktım banum akşamı atlıyorsun , ve bunu herzaman yapınca bünyen alışmış oluyor .Azmi yiyorum ben?
Yasemin kendim okudum bide kızıma dedim oda okur , herkes yasinmi okuyacakmış ?Evet canim sayi gerekiyorallah razi olsun