• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

ya aslında monti bana çok uyuyor, genel anlamda öyle besleniyorum, sabah ekmekli kahvaltı sabah öğlen arası 1 ara ve öğlen akşam ekmeksiz yemek,

mümkün oldukça pro ve karbonu aynı anda yememeye özen gösteriyorum (öğlen yemekleri hariç, ne çıkarsa artık yiyorum)

selam yemegimi yedim geldim
bugün ezogelin çorba,
fırında kıymalı kabak vardı beşamel soslu
yogurt ve pilav vardı

İlk menü :-)

Çok olmadı ama idare edin ilk gün :-)

İftar :
1 kase bamya çorba
-hamsi bugulama -
bol salata -
çok az yufka -
2 hurma .minik lokum :-)

ya aslında monti bana çok uyuyor, genel anlamda öyle besleniyorum, sabah ekmekli kahvaltı sabah öğlen arası 1 ara ve öğlen akşam ekmeksiz yemek,

mümkün oldukça pro ve karbonu aynı anda yememeye özen gösteriyorum (öğlen yemekleri hariç, ne çıkarsa artık yiyorum)
Bi adı kalmış o zaman saraycam :-)

aa canım etiketlemişsin ama bildirim gelmedi, konun aktif bi bakayım dedim, kendi adımı gördüm,

tabi ki canım ya, ben yasemine dedim, bir yerde toplanalım diye, bence burası süper olur, ben varım :KK54:
Bizde fatmayla emineyle konuştuk, hadi toplanalım burda

Hadi hayırlı olsun firuzem ...

Bize yasak olmadan sanırım yapamıyoruz . Şartlanmak lazım galiba yoksa az ondan az bundan derken bakmışım diyet yok oluyor . Oturtmak lazım sağlıklı beslenmeyi ..

Kaç gündür basküle çıkmadım 70 şim sanırım fazlası yoksa . Tekrar oruçlarıma başladım . Borçlarımı azaltmam lazım ..
Hadi hayırlı olsun firuzem ...

Bize yasak olmadan sanırım yapamıyoruz . Şartlanmak lazım galiba yoksa az ondan az bundan derken bakmışım diyet yok oluyor . Oturtmak lazım sağlıklı beslenmeyi ..

Kaç gündür basküle çıkmadım 70 şim sanırım fazlası yoksa . Tekrar oruçlarıma başladım . Borçlarımı azaltmam lazım ..
Ben de bugun niyetliydim ama menuyu yarın vereyim bugün olmadi
Hadi kızlar başlayalım yavaş yavaş

Sabah
Zencefil li limonlu su

Kahvaltı
1 yumurta
Peynir,zeytin
Bol limonlu maydanoz
10 fındık

Öğlen
1 kase ezogelin
1.5 tabak kıymalı kabak
4 kaşık yoğurt

Ara 15 kuru üzüm

Akşam
Sodalı ayran

3 lt su , 3 mil lesile 25 mekik

Azmi yiyorum ben?
Bende tam onu yazacaktım banum akşamı atlıyorsun , ve bunu herzaman yapınca bünyen alışmış oluyor .
Bunu bir aralar test etmiştim akşam yiyince daha iyi kilo gidiyor ayrıca senin gibi kronik bagırsak tembelligi olan biri için bu yanlış bence ;)

Eve geç saatda gidiyoruz diyemi yemiyorsun ?
Geceler uzun 8-8,5 kadar hafif bir akşam yemegi yemeni tavsiye ederim ..

Back