Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

Tam monti yapmasamda bir yerlerden başlamalıyım kantarın topuzu yine kaçıyor ..
Menü yazayım beri kendimi frenlemiş olurum ..

Tam monti yapmasamda bir yerlerden başlamalıyım kantarın topuzu yine kaçıyor ..
Menü yazayım beri kendimi frenlemiş olurum ..

abla bende monti yapamıyorum ama
benimde topuz baya fırlmıştı
ayça kayanın 5333 kitbını aldımçok begnedim bi fırstatın oldugunda incele istersen

Hayat telaşesine yetişmek için bir çok şeyden ödün veriyoruz işte.burasida ödün verdiklerimizin arasinda.banum çalışmiyorken bende yarim gun ewdeyken daha çok yazip çiziyorduk.ama bu yil ewin yolunu zor buluyoruz akşam vakti.sabah 5 akşam 7 arasi oğlumubile göremiyorum.aksamda o saatten sonra yemek,mutfak toparlama,oğlumun ödewkerini kontrol etme,ertesi günün giyeceklerini yiyeceklerini ayarla duş aldir,yatır derken gün bitiveriyor.daha yazlik kışlık değisimlerini yapamadim gardroplarin.yarim gun çalisirken ne guzel herseye vakit buluyordum.şimdi her gün yarim gün kadin almama rağmen yetisemez oldum.kadin ewi topluyor,supurup toz alip,banyo wc vs..birde haftada gun utu,10 gunde bir camlari silip oglen çekip kapiyi gidiyor.kendi yaptiğim gibi içime sinmesede mecbur aliyorum.yoksa ucunu yakalayamiycam.haftanin 2 geceside ist.buyukehir belediyesi dewlet konservatuarinda koroya ders veriyorum.haftanin 2 gunu kendi ewimizdeyiz.orayi anca pakliyorum burayada kadin sağolsun.
Bendede spor falan yok walla,okulda sabahlari bazi gunler 2ders peşpese boşum var.eşofmanlarimi ayakkabimi okula alayim diyorum.yurur gelirim bari.yoksa konserwe bi hayat yaşarken sporada gidersem ewe gelemiycem.2.çocuk olayini komple sildik attik kafamizdan bu arada.imkan yok yetisemiycem .çok yogun bi tempodayim.benden haberler boyle canlar.girmiyorum ama girincede destan yaziyorum gorduğunuz gibi.

zilimm
çok özlemişim seni cnm valla eskiden dahaçok yazışırdık
valla bende aynen snein gibyim sabah 7:15 te evden çıkıyoruz hepbirlikte
akşam 7 de eve griiyoruz yedir içir topla derken valla bri bakmışıms aat 9,
herügn mutla kaçamaşır bulaşık ovma işi oluyor yemek zaten başlı başına bir sorun ,
haya telaşla gelip geçiyor i,şte cnm

valla tabularını yıkıp kadına lmana sevindim

Zilim Bencede iyi etmişsin eve birini almakla . Hemde 2 ev ....

abla bende monti yapamıyorum ama
benimde topuz baya fırlmıştı
ayça kayanın 5333 kitbını aldımçok begnedim bi fırstatın oldugunda incele istersen
Banum artık sıkıldım belirli diyet yapmaktan kolay değil 20 senedir diyet içindeyim . Gl endeksine dikkat etmeye calışıcam ..

Bende bıktım walla.ewvtasirken yerlestirirken dikkat edemedim.disardan yedik çogunlukla.kilo almadim ama ust bacaklarim kalinlasiverdi.biz hayati kisitlimi yaşiycaz hep yaa.çok sinir bozucu bi durum.millet okulda her tenefus nerdeyse simitler,caylar,cörekler,biskuviler...kıtlıktan çikmis gibi yiyiyolar,ben elimde bi çay bi kenara çekilip masaya yaklaşmamaya çalisiyorum.bu okulum güzel sanatlar lisesi olduğu icin kantini,yemekhanesi herseyi war.yemekhnede boll yağli,unlu,soslu ne ararsan var.ne yiyecegimi şasiriyorum.ewden hazirlayip gelmekte sbahin korunde zor geliyo.ne yapçam bilmem.am eski kararli,kuralli beni özlüyorum.ew değistirmek duzeninde degisip bozulmasina sebep oluyo galiba.hayatimi bi rutine bi duzene koymayi istiyorum acilen.

valla aynen öyle zilim
bizimde börek vardı bugün yemekte hominigırtlak götürdü millet

nasılsın cnm bu arada

Zilim aslında abartmadan kontrollu yersen bünye buna alışıyor ( kilo korumada ). Yani buladarda sıkma kendini bence . İçlerinden masumlarını seçip kontrollu yiyebilirsin canım benim .

Zilim geçengün seni rüyamda gördüm . Bide kızın varmış aynı senin gibi inceçik :) yemek hazırlıyordum sana

ay valla ya hep öyle
sıkıştırılmışşş hayat yaşıyoruz , aben ablam sana bişiy sorcam
lazer ile ilgili bir bilgin varmı gitmeyi düşünüyorumda

ay valla ya hep öyle
sıkıştırılmışşş hayat yaşıyoruz , aben ablam sana bişiy sorcam
lazer ile ilgili bir bilgin varmı gitmeyi düşünüyorumda
Banum malum benim kızlarda artık büyüdüler . Ben phlipssin lumea sı varya ev için olan ondan aldım. Normal lezer kadar etkisi olmadasa işe yarıyor (4-5 ) aydır kullanıyorum ama düzenli değil ....
Birde kızılayda bi yer vardı bi ara yüz için gitmiştim bulvar üzerindeydi ama tam ismini hatırlamıyorum ...

hımm onu bi araştırayım hiç duymamıştım

Aebenim hayir olsun ruyan ablam.çok istedim bir kizim olmasini,olursada çok sewinirim ama kendi isteğimle yapacak gücü bulamıyorum kendimde.rabbim neyi takdir ederse ...
Ewe nasil yorgun geliyorum anlatamam,7de ancak ewde olabiliyoruz.oğlumda 6'da çikip 7de geliyor ewe.yemek ye,sofrayi topla 8:30,derse otur-kalk 9:30. E zaten 9:30 yatma saati.çocuğumun yuzunu goremeden yatiyor.sonrada ertesi gün için hazirlik vs..hop yatma vakti geliyor.
Okulda öğleden sonra boş derslerimde çikip yuruyorum 1 haftadir.soğuklar başlayinca naparim bilmiyorum.okulavyakin bi salon var,uydurabilirsem oraya yazilirim...
Banum srnin kilolar ne durumda cnm?görüsemiyoruzda...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…