Biz monyi yapmayınca topikte sesiz oluyor banumAyy abla çok guldum vallahi ne desen hsklisin o eski günler çok guzeldi degilmi
Keske yapabilmek ama zor işteBiz monyi yapmayınca topikte sesiz oluyor banum
Evet eski günler
Tam monti yapmasamda bir yerlerden başlamalıyım kantarın topuzu yine kaçıyor ..
Menü yazayım beri kendimi frenlemiş olurum ..
Banum artık sıkıldım belirli diyet yapmaktan kolay değil 20 senedir diyet içindeyim . Gl endeksine dikkat etmeye calışıcam ..abla bende monti yapamıyorum ama
benimde topuz baya fırlmıştı
ayça kayanın 5333 kitbını aldımçok begnedim bi fırstatın oldugunda incele istersen
Banum artık sıkıldım belirli diyet yapmaktan kolay değil 20 senedir diyet içindeyim . Gl endeksine dikkat etmeye calışıcam ..
Zilim aslında abartmadan kontrollu yersen bünye buna alışıyor ( kilo korumada ). Yani buladarda sıkma kendini bence . İçlerinden masumlarını seçip kontrollu yiyebilirsin canım benimBende bıktım walla.ewvtasirken yerlestirirken dikkat edemedim.disardan yedik çogunlukla.kilo almadim ama ust bacaklarim kalinlasiverdi.biz hayati kisitlimi yaşiycaz hep yaa.çok sinir bozucu bi durum.millet okulda her tenefus nerdeyse simitler,caylar,cörekler,biskuviler...kıtlıktan çikmis gibi yiyiyolar,ben elimde bi çay bi kenara çekilip masaya yaklaşmamaya çalisiyorum.bu okulum güzel sanatlar lisesi olduğu icin kantini,yemekhanesi herseyi war.yemekhnede boll yağli,unlu,soslu ne ararsan var.ne yiyecegimi şasiriyorum.ewden hazirlayip gelmekte sbahin korunde zor geliyo.ne yapçam bilmem.am eski kararli,kuralli beni özlüyorum.ew değistirmek duzeninde degisip bozulmasina sebep oluyo galiba.hayatimi bi rutine bi duzene koymayi istiyorum acilen.
Hep sınavımız olacak banumvalla aynen öyle zilim
bizimde börek vardı bugün yemekte hominigırtlak götürdü millet
nasılsın cnm bu arada
Amin ...hayır olsun inş aben ablam nasılsın
Banum malum benim kızlarda artık büyüdüler . Ben phlipssin lumea sı varya ev için olan ondan aldım. Normal lezer kadar etkisi olmadasa işe yarıyor (4-5 ) aydır kullanıyorum ama düzenli değil ....ay valla ya hep öyle
sıkıştırılmışşş hayat yaşıyoruz , aben ablam sana bişiy sorcam
lazer ile ilgili bir bilgin varmı gitmeyi düşünüyorumda
Banum malum benim kızlarda artık büyüdüler . Ben phlipssin lumea sı varya ev için olan ondan aldım. Normal lezer kadar etkisi olmadasa işe yarıyor (4-5 ) aydır kullanıyorum ama düzenli değil ....
Birde kızılayda bi yer vardı bi ara yüz için gitmiştim bulvar üzerindeydi ama tam ismini hatırlamıyorum ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?