Halkınızda hayırlısı zilim . Evet insanın kendi evi gibi bakmaz kimse :))Slm herkese,
Aebenim yeni taşininca iş bitmiyorki ablam.birde biz çiktiğimiz ewi kiraya wermiycez mahvediyor kiracilar,ilk ewimiz kirada her kiracinkn arkasindan tadilat yaptiriyoruz diye birde bu ewi alali 5 yil oldu otururuz diye herşeyi kendi istediğimiz gibi yaptirdik.kiyamadik kiraya vermeye.ben her gun karşiya geçip gelicem ya eşimde sık sık o tarafa kongreye seminere vs..gidiyor.bu yeni taşindiğimiz ew oraya göre kucuk normal standart daire 155mt2.esyalarimizin bir kismini orda biraktik.beyaz esyamizi komple biraktik 11 yilliklar zaten ewlendiğimizde almiştik.buraya yeni aldik,orayida kapatmiycaz.eşimin işinin bu tarafta olduğu gunler direk bu ewe gelicez aksamlari.bakalim baş edebilirsek...
Diyarım 7. Takımı okuyorsan hiç çekinmeden yazacagımıda görmüşsündür . Takıma yazman , yazmamamdan daha iyi senin için kilo versende vermesende bence yaz senşde içine alıp azmine azim katacakdır eminimAbla 7. Takıma girdim herkes azimli çok özendim okuyorum hergun şimdilik kilo vermeye başlarsam katılıp yazmak istedi.
banum biliyorum bazen umutsuz kalıyoruz diyetde ama o pro tozlarınında çözümü kalıcı degil ! Fazlasıyla geri geliyor sende biliyorsun .İyi geceler hepinize iyi bayramlar..
Zilim cnm tasinmissin hayırlı olsun a hergun zor olmaysvsk mi karşıya geçmek ,,?
Diyar hoşgeldin cnm nasılsın
Bende kayıdı kopardim herbelife alayim diyorum
Diyarım nerelerdesin ?Abla 7. Takıma girdim herkes azimli çok özendim okuyorum hergun şimdilik kilo vermeye başlarsam katılıp yazmak istedi.
Geçmiş olsun zilim ...Slm kizlar,sayfamiz arkalara gitmisvyazan olmayinca.
Aebenim bizde kosturmaca sabah 5te bbasliyo, oğlum bi yil ilkokul 1.sinifa basladi.özel durumundan dolayi kendi gibi çocuklarin gittiği bir okul bulup kaydettirdik.her sabah 1,5 saat yol gidip geliyor.bende ayni sekilde 1,5 saat.en yakin babamizin iş yeri.oda sabah trafigine takliyor. Bakalim ne kadar baş edebilicez.herkesler iyidir umarim,hawa tam grip hawasi.ben şifayi kaptim siz kapmayin.
Sizi görmekte öyleselam
zilim aben abla sizleri görmekçok gzüel
Sizi görmekte öyle.
ahahaah ay abla pek bir resmiyet hissettim valla yazındaaa
kız niye
Ama haklıyım yoksunuz bende araya mesafe koydumilahi zilimle sen 2 kişi olmuyormusunuz bende çogul eki kullandım işte mucuks
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?