• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

günaydınnnn

ahhh zilim ahh evde oturup sizile yazıştıgım günleir özgülüyorum valla cnm çok yogun geçiyor günleirm inanamazsın
aynen anlattıgın gibi sabah 7de bi çıkıyoruz evden , akşam 7 de gir , der ödeve yemek hazırlık bi duş al bi bakmışımki saat 11 :(

biz küçükken böyle dgeildi hayat ne kadar zor artık ,

kiollarda valla cnm 73 olmuştum bir aydır yine akşamları yemeyi kestim
sabah karatay kahvaltısı yapıyorum 2 haftadır ondan önc bir paket formbüskivi yiyordum ama bıraktım
ögklende burda ne çıkarsa onu yiyorum , pilav makarna degilde çorba, ana yemek ve slata yogurt ne varsa onu yiyorum.

geçen kış çorba bile içmiyordum ama bu kış içiyorum dayanamıyorum çünkkü:)

Banum ben bugun başladım bi yerlerden yoksa durum vahim olacak ...

Menüde yazabilirim artık .. Tam monti olmasada gl endeksine dayalı beslenmeye geçiyorum . Son 1 aydır yağlandım kiloda aldım .

abla bende menü yazarım yazarsan bende , monti malesef yapamıyorum
ama monti amcamın ögütleri kulagıma küpe, herzamann
akşam yemeyerek dengeliyorum bende kefir yapıp içiyorum

3 kilo gitti gibi

:kk77::kk77::kk77:

kahvaltı
1 yumurta
peynir
8 zeytin
2.5 ceviz
tere-roka

öglen
kabak graten kıymalı (iki kare dilim yedim )
1 kase yayla çorba
salata

akşam (birazdan)
1 tabak salata
1 bardak kefir

3 lt su içiyorum

aben ablam azmı yiyorum sence

Walla ne guzel olur tekrar eskisi gibi menü bildiriminde bulunmak.bende bulunurum .şu an kilitlenmiş trafikte arabadayim:))
Köprüye waramadan daha kilitlendik kaldik,oğlum kocaman oldu aebenim.biraz fazla iri büyüyor.boyu 135 cm,kilosuda 30.şişman değil ama formalarini 9 yaşa göre aldim.daha 6,5 yaşinda.ayaklari olmuş 34 numara yazin aldiğim spor ayakkabilari olmuyor,oğluşumun bir yildan diğer yila bir tek iç çamaşiri dahi olmuyor.yepyeni kaliyorlar,5 aylik spor ayakkabisi kaldi oyle.zaten serwisle gidip geliyo,eskimiyo da.ihtiyaç sahiplerine veriyorum bende.
Benim bu gunki menüm:
2 yumurta,domates,salatalik,biber,peynir,cay
Öğlen dısardaydim yemek yiyemedim,

Bir aviç findik kaju karisimi, bir yeşil elma,biraz küflü peynir(şarküteri alışverişi yaptim,arabada azicik peynir yiyiverdim;)
Akşam
Tavuk suyu çorba(yarim kaşik un var)
Pirasa kawurma
Eşimle oğlum kiymali bezelye ve tavuklu bolvtereyağli pilaw yiycekler:(((

:kk77::kk77::kk77:

kahvaltı
1 yumurta
peynir
8 zeytin
2.5 ceviz
tere-roka

öglen
kabak graten kıymalı (iki kare dilim yedim )
1 kase yayla çorba
salata

akşam (birazdan)
1 tabak salata
1 bardak kefir

3 lt su içiyorum

aben ablam azmı yiyorum sence
yok banum süper menünde miktarıda ;) afiyet olsun ...

Zilim sen hala diyet yapıyorsun değilmi :-)? Kız kaç kilosunki ?

Ay senin oglanda tosuncuk desene :)
Ablası benim oğlan nerdeyse 1.80 oldu
:)) bilirim o durumları . Babası ayakkabılarını 42 Giyiyor ,oğlan 43 :D

Benim menüm
Sabah:
2 yumurta ve 1 kş. yulaf kepegiyle omlet .
1br mistik çayla süt .3-4 ceviz .azda peynir .

Öğlen:
Kabaklı tavuk ,ayran .

Ara .
1 minik elma .

Akşam :
Karnıyarık ( fırında )
Cacık ...10 üzüm .

Su az oldu bugun 1.5 lt.
Sporda yok ...

Benim menüm
Sabah:
2 yumurta ve 1 kş. yulaf kepegiyle omlet .
1br mistik çayla süt .3-4 ceviz .azda peynir .

Öğlen:
Kabaklı tavuk ,ayran .

Ara .
1 minik elma .

Akşam :
Karnıyarık ( fırında )
Cacık ...10 üzüm .

Su az oldu bugun 1.5 lt.
...
Spor yapmadım bugun :(

İyi aksamlar hepinize
Ewe kaldi 1km trafikteyim yine.kilitlendi.
Menümü bildireyim hemen :
Sabah:
2 yumurta,biber,domates,yesillik,peynir,cay
Öğlen :
Zeytin salatasi,1dl.ekmek,peynir
Akşam:
Ispanak yemeği,tavuklu çorba(yoğun istek üzerine yine yaptim)salata(aksamdan yikayip kapali kaba koydum gidince doğrayiweririm,etli,sebzeli güveç(yemiyorum,eti sewmiyorum)
Aebenim kilo almadim ablam ama kalinlastim,bu hafta hergun yurudum.

Zilim bende sebze haslasam her akşam evde yesem diyorum ama 7:30 geç olmaz mi

İyi akşamlar .....

Tüm gün dışardaydım yeni geldim ...ankaranın trafiğide artık istanbulu aratmıyor zilim :-)

Menüm .

Sabah .
1dl ekmek . Az omlet , peynir , salata .4 ceviz .

11gibi ( kursta )
2 üçken peynir .1 kş patates kaburma .

15:.
Döner , salata . Minik bi parça pide .

19:00 . 1 parça peynir 3-5 üzüm ..

Çokkkk yürüdüm kurstan sonra hacıbayrama gittim çıkıncada bikaç bişiye baktım en az 2 saat yürümüşümdür . Öyle sallanarakta yürümem yani :-)
Su yine az gün boyu hiç akşıma gelmedi dışarda 1.5 ancak

Banum ekmek sabah yumurta yersem yemiyorum.ama haftasonlari yumurta simit birlikte yiyiyorum bazen.oğlum küçükken daha iradeliydim ben.çünki o zaman oğlan bizim ger yediğimizi yemiyordu ve ben bi jendjme bi ona yedireyim diye daha az yiyiyodum.
Simdi sadece haftasonlari birlikteyiz diye çok detayli kahvalti istiyo oğlum.babamız simitler poğaçalar aliyo karafırından,pazar gunleride krep istiyo tereyağli.sucuklu yada kavurmali yumurtalar,kaymaklar,tulumlar,kars kaşari ve balı getirttiriyo babasından isteye isteye.babamizin bi personeli karsli o kaşar peyniri ve balını,malatyali birine küflü tulum getirtiyolar.gorsen kahvaltida ağızları kulaklarina variyo.diğer öğünlerin planini yapiyolar haftasonlari.oğlum aşırı hareketli olduğu için kilolu durmuyor,eritiyor.eşimde kilo almiyor olan bana oluyor.işkenceye maruz kaliyorum.bu gun dişardaydim,eşim liste yapmiş msj atmiş.yarin kahvaltiya onuda al,bunuda al diye.gören ewde suriyeli bakiyoruz sanacak.arkadaşlari yolda birakacaktim okul çıkışı,arka koltuğa koymuştum poşetleri misafiriniz car herhalde haftasonu dediler.utandim vallahi,yok diyemedim.:KK45::KK45:

Back