• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

Zilim güle güle otur evinde ;)

Kız özledim diyon yoksun kaç haftafır :-)
Sende daha sık yaz :)

Ablalarım arkadaşlarım sağolun bende özledim sizleri
Hatta arada yuzum olmadığından gizli gizli sizlere bakıp çıktım
Amilyat için evet yıldım sabrım bitti vucudum zaten bittiği için düşünüyordum gucum kalmadı
Ama şimdilik diyetteyim bakalım deneyelim dedim tekrar. Benim diyetler fazla uzun soluklu olmuyorlar çabuk pes ediyorum

Ablam monti zor ve iyi sahip çıkmak gerekiyor yanılmıyorsam yumurta ile ekmek yasaktı ama ben yinede menulerimi yazayım buraya olur mu
Dun sabah
Kahvaltı : 07.30
Haşlanmış yumruta
Bir dilim peynir
Bir dilim kepek ekmek
Domates salatalık
Uç zeytin
Ara öğün; 10.30
Actıva sade yoğurt
3 badem 2 ceviz
Bir dilim elma bir dilim nektar
Limonlu yeşilçay
Öğlen :12.30
2 haşlanmış baget
Salata
2 kaşık fasulye
Cacık
Ara:16.00
2 hurma
Unı lıght grıselin 2 adet
Akşam:19.30
Süt

Günaydınlar
Herkes nerede banuuuu nasılsın görüşmeyeli
Ben montı yapamıyorum ama menulerimi yazıcam buraya yorumlarını eksik etmeyin
Kalkınca tarçınlı su
Kahvaltı : 07.30
Bir dilim uno lıght ekmek
Bir haşlanmış yumurta
Domates salatalık biber
4 zeytin
Bir dilim peynir

Ara : 10.40
1 actıvıa yoğurt
1 nektar
3 badem 2 ceviz

Öğlen : 12.30
2 kaşık arvanut ciğeri
Cacık
Salata
İki kaşık turlu etsiz

Ara : 15.50
2 dilim unolıght ekmek arası tavuk haşlama
Ayran
5 tane uzum

Akşam : 21.00
Mesaideydim 15 tane kadar uzum yedim sadece söylemesi ayıp günlerdir wc yok o kadar salata sebze su içiyorum ama diyete ne zaman başlasam böyle oluyor.
Bu akşam Allah nasip ederse tatile çıkıyorum bol bol yuzup diyete devam edicem.
Sabah tartıldım başladığım kilodayım hala gram oynamamış ama yapmak zorundayım.
Allah hepimizin yardımcısı olsun
Dileklerimiz gerçek olsun
Opuyorum şimdilik sizi

Slm herkese,
Aebenim yeni taşininca iş bitmiyorki ablam.birde biz çiktiğimiz ewi kiraya wermiycez mahvediyor kiracilar,ilk ewimiz kirada her kiracinkn arkasindan tadilat yaptiriyoruz diye birde bu ewi alali 5 yil oldu otururuz diye herşeyi kendi istediğimiz gibi yaptirdik.kiyamadik kiraya vermeye.ben her gun karşiya geçip gelicem ya eşimde sık sık o tarafa kongreye seminere vs..gidiyor.bu yeni taşindiğimiz ew oraya göre kucuk normal standart daire 155mt2.esyalarimizin bir kismini orda biraktik.beyaz esyamizi komple biraktik 11 yilliklar zaten ewlendiğimizde almiştik.buraya yeni aldik,orayida kapatmiycaz.eşimin işinin bu tarafta olduğu gunler direk bu ewe gelicez aksamlari.bakalim baş edebilirsek...

Slm herkese,
Aebenim yeni taşininca iş bitmiyorki ablam.birde biz çiktiğimiz ewi kiraya wermiycez mahvediyor kiracilar,ilk ewimiz kirada her kiracinkn arkasindan tadilat yaptiriyoruz diye birde bu ewi alali 5 yil oldu otururuz diye herşeyi kendi istediğimiz gibi yaptirdik.kiyamadik kiraya vermeye.ben her gun karşiya geçip gelicem ya eşimde sık sık o tarafa kongreye seminere vs..gidiyor.bu yeni taşindiğimiz ew oraya göre kucuk normal standart daire 155mt2.esyalarimizin bir kismini orda biraktik.beyaz esyamizi komple biraktik 11 yilliklar zaten ewlendiğimizde almiştik.buraya yeni aldik,orayida kapatmiycaz.eşimin işinin bu tarafta olduğu gunler direk bu ewe gelicez aksamlari.bakalim baş edebilirsek...
Halkınızda hayırlısı zilim . Evet insanın kendi evi gibi bakmaz kimse :))
Güle güle otur canım .
Oglan kaç yaşına girdi neler yapıyor ?

Abla 7. Takıma girdim herkes azimli çok özendim okuyorum hergun şimdilik kilo vermeye başlarsam katılıp yazmak istedi.
Diyarım 7. Takımı okuyorsan hiç çekinmeden yazacagımıda görmüşsündür . Takıma yazman , yazmamamdan daha iyi senin için kilo versende vermesende bence yaz senşde içine alıp azmine azim katacakdır eminim ;)

İyi geceler hepinize iyi bayramlar..

Zilim cnm tasinmissin hayırlı olsun a hergun zor olmaysvsk mi karşıya geçmek ,,?

Diyar hoşgeldin cnm nasılsın

Bende kayıdı kopardim herbelife alayim diyorum

İyi geceler hepinize iyi bayramlar..

Zilim cnm tasinmissin hayırlı olsun a hergun zor olmaysvsk mi karşıya geçmek ,,?

Diyar hoşgeldin cnm nasılsın

Bende kayıdı kopardim herbelife alayim diyorum
banum biliyorum bazen umutsuz kalıyoruz diyetde ama o pro tozlarınında çözümü kalıcı degil ! Fazlasıyla geri geliyor sende biliyorsun .

Slm kizlar,sayfamiz arkalara gitmisvyazan olmayinca.
Aebenim bizde kosturmaca sabah 5te bbasliyo, oğlum bi yil ilkokul 1.sinifa basladi.özel durumundan dolayi kendi gibi çocuklarin gittiği bir okul bulup kaydettirdik.her sabah 1,5 saat yol gidip geliyor.bende ayni sekilde 1,5 saat.en yakin babamizin iş yeri.oda sabah trafigine takliyor. Bakalim ne kadar baş edebilicez.herkesler iyidir umarim,hawa tam grip hawasi.ben şifayi kaptim siz kapmayin.

Slm kizlar,sayfamiz arkalara gitmisvyazan olmayinca.
Aebenim bizde kosturmaca sabah 5te bbasliyo, oğlum bi yil ilkokul 1.sinifa basladi.özel durumundan dolayi kendi gibi çocuklarin gittiği bir okul bulup kaydettirdik.her sabah 1,5 saat yol gidip geliyor.bende ayni sekilde 1,5 saat.en yakin babamizin iş yeri.oda sabah trafigine takliyor. Bakalim ne kadar baş edebilicez.herkesler iyidir umarim,hawa tam grip hawasi.ben şifayi kaptim siz kapmayin.
Geçmiş olsun zilim ...
Şafıyı kapanlardan biride eşim :-) 2 gündür evde :-)

Yazan olmayınca geride kalıtor sayfamız , bende diyet yapmayınca kalıyor . Sende yogunsun .. Allah kolaylık versin sana istanbulda yol çilesi zor :(...

Okullar maraton bizdede başladı ...
Bende buyıl bol ders çalışıyorum . İlahiyat önlisans .. Arapça içinde kursa gidiyorum ...
Habersiz bırakma beni ;)

ahahaah ay abla pek bir resmiyet hissettim valla yazındaaa
:D kız niye :D
Ama haklıyım yoksunuz bende araya mesafe koydum :D:D ilahi zilimle sen 2 kişi olmuyormusunuz bende çogul eki kullandım işte :D mucuks

:KK70: kız niye :KK70:
Ama haklıyım yoksunuz bende araya mesafe koydum :KK70::KK70: ilahi zilimle sen 2 kişi olmuyormusunuz bende çogul eki kullandım işte :KK70: mucuks

Ayy abla çok guldum vallahi ne desen hsklisin o eski günler çok guzeldi degilmi :(

Back