• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

Sağol canım ya.Bazen detoks yapayım diyorum.Aslında en güzel yöntem montide bunda hiç kaçamak yapmamak lazım.
Sen nasılsın?Tatil nasıl geçti.Kilo olarak artıda mısın,ekside mi?
Tatilden eksiyle dönmedim buguna kadar :-)

İyiyim canım sağol .

Nerelerdesin banum ?:)

Eşinin iş durumu haloldumu ?

buralardayım abla bakıyorum kimseler yok
oldu oldu şükür bir kapı kaapanıp digeri açılıyor :)
herişte bir hayır var diye boşa dememişler

kilom soracak olursan ki sorma pişman olursun 70 lerdeyim :(

buralardayım abla bakıyorum kimseler yok
oldu oldu şükür bir kapı kaapanıp digeri açılıyor :)
herişte bir hayır var diye boşa dememişler

kilom soracak olursan ki sorma pişman olursun 70 lerdeyim :(
Eşinin durumuna çok sevindim ;)..

İpin ucunu hiç bırakmıya gelmiyor dimi :(...

Bende tatil dönüşü artıları görünce hemen başladım şükür artıları yolladım .
Biraz kilo vermem kazım artık kemdimi kilolu hissediyorum :KK43:. Elbiselerimde öyle diyo :KK43:.

bende 70,2 yim :(
72 lerdeydim hafta başı
67-70 arasında gidip gliyorum çok gıcık ama

Huhu nerelerdesiniz benim gibi bu yil leylegi havadamı gördünüz :-)
. Evde durana aşkolsun . Okullar açılsada toplansanız yahu ..

Saldım kendimi kilom aldı başını gitti
Sadece burada verebildim ve ömrümde bir kere kilo verebildim. Sonra çok denedim ama maksimum iki hafta sürüyor az verdiğimi görünce yemeye başladın.
Kotu günler geçiriyorum çok ciddi mide amilyatını düşünüyorum bankadan kredi çekip yaptırıcam kış sonu gibi çünkü sağlıklı beslenmeyle sabır ve azim benden akıp gitti. Aklımın bildiğini dilim biliyor ama ayaklarım beni sabahları börekçiye götürüyor öğle yemeğinden sonra çikolataya götürüyor. Yemesemde gramla veriyorum çatlıyorum sinirden. Doktor polikistover var dedi acil kilo ver dedi ben daha çok aldım sanki inadına yapıyorum bilmiyorum psikolojim kendimden nefret ediyor.

Diyar hoşgeldin .

Ne amaliyatı kız ona güvenipmi yiyon yoksa :(.
7. Takıma gellll ..

Günaydınlar
Yok ablam güvenip yemiyordun ama aylardır az yiyorum kilo alıyorum baktım yemesemde alıyorum yedim bir aydır ne yalan soyliyim.
Cumartesi kendimce başladım tekrar sağlıklı beslenmeye.
Hangi takıma geleyim ? Bilmiyorum

Slm herkese,aebenim sayfamizi yukarilara taşiyalim ablam,alişmişim ilk sayfalarda görmeye hep..
Diyarim hoşgeldin cnm nerelerdesin srn yahu?burda birbirimizi tanimasakta akraba gibi olmuşuz farketmeden.özlüyorum walla sizi...
Diyarcım mide ameliyati zor iş cnm,sen şu an çok yılmışsin o yuzden boyle düşünüyorsun ama çoj büyük riskleride war.benim eşim cerrah cnm,geçen bayram bizim bi akrabamizda olmak istediğini söyledi,eşim anlattikça kadin vazgeçti.yaşam kaliteni çok düşüren biseymis.biraz kati beslensen kramplardan,mide ağrilarindan mahvoluyormuşsun vs...sen spor salonuna git,glikofor vs..ilaçlarini al kullan.yürüyüs,beslenmenede dikkat edersen verirsin ccnm.durduk yere sağluğindan olma hiç.birde buraya daha sık gel,ozluyorum senin sohbetlerini.
Banuşş nerelerde yahu?
Bu arada biz ewi taşidik ,fakat ben her gun karşiya geçip okuluma gidicem.tayinim çikmadi çünki.sabahin köründe istanbulun 3 ayri köşesine dağilicaz hepimiz.ben 9daki derse yetişmek için en geç 6da ewden çiknak zorundayim malesef...

Back