• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

iyi bende abla şkür, iyi diyelim iyi olsun
kilolların ne alemde abla, bende yürüyüş bantı almak istiyorum
Koşu bandı yerine epliktik bisiklet al.Epliktik bisiklet daha çok kas çalıştırıyor ve yağ erimesi hızlanıyor.Arkadaşımızın spor salonu var ona sordum.Epliktik bisikleti tavsiye etti.

Slm herkese,hoşgeldin gulfuren..
Aebenim eşimin hala donmemesi ve gelir gelmez 1 gun sonra bu seferde fransaya egitime gitmesi sebebiyle oylece duruyoruz ablam.oğlanla 10 gun kadar annemlerin yanina yazliğa gittik geldik.oğlumu okula mecbur kaydettiricem artik,babamizi beklersek açikta kalacak çocuk.kendimede okul icin muracat ettim.eşim bize ayak uydurcak artik .onun iş yerine uzak olursa olsun npalim..yoksa bizim işler olmiyck.çok kötü zamana denk geldi eşimin işleri.adam okumaya doymadi.eğitim ,eğitim....kongre,kongre....ewe gelemiyo.bütün yük ustume kaldi.bi yandan kışlıklarımı yapmaya başladim.taşininca yaparim diyodum ama taşinamadik ki..bari onlar çiksin aradan..yoksa yapmiycam,ewiyerlestirmemiz ve taşinmamiz eylulun ilk haftasina kalcak.ogum ve ben okula baslamis olcaz..sicaktan evden de çikamiyoruz.klimayida söktürmüstuk gidicez diye..yandik resmen..ewden çikmayinca kilom değismesede kalinlaştim resmen.okul açilinca bi yandan ewle bi yandan okulla ugrasirken incelirim umarim.. Sizde nevar ne yok iyisinizdir hepiniz insallah..

Bugün yediklerimi yazmıyorum.Sabah hastaneye gittik.Sabah çıkmadan sütlü, meyvalı müsli yedim ama dışarıda bir ısırık ondan bir ısırık bundan derken yedim.:KK43:Baya bir saçmaladım.Malum gün de geliyor iştahım tavan yaptı sanki.Spor da yok.Yarın ayran çorbası mı desem herkes başka bir isim kullanmış ama yoğurt,nohut,yeşil mercimek,salatalık çorbası yapacağım.Üzgünüm ama olsun kaldığım yerden devam.

Slm herkese,hoşgeldin gulfuren..
Aebenim eşimin hala donmemesi ve gelir gelmez 1 gun sonra bu seferde fransaya egitime gitmesi sebebiyle oylece duruyoruz ablam.oğlanla 10 gun kadar annemlerin yanina yazliğa gittik geldik.oğlumu okula mecbur kaydettiricem artik,babamizi beklersek açikta kalacak çocuk.kendimede okul icin muracat ettim.eşim bize ayak uydurcak artik .onun iş yerine uzak olursa olsun npalim..yoksa bizim işler olmiyck.çok kötü zamana denk geldi eşimin işleri.adam okumaya doymadi.eğitim ,eğitim....kongre,kongre....ewe gelemiyo.bütün yük ustume kaldi.bi yandan kışlıklarımı yapmaya başladim.taşininca yaparim diyodum ama taşinamadik ki..bari onlar çiksin aradan..yoksa yapmiycam,ewiyerlestirmemiz ve taşinmamiz eylulun ilk haftasina kalcak.ogum ve ben okula baslamis olcaz..sicaktan evden de çikamiyoruz.klimayida söktürmüstuk gidicez diye..yandik resmen..ewden çikmayinca kilom değismesede kalinlaştim resmen.okul açilinca bi yandan ewle bi yandan okulla ugrasirken incelirim umarim.. Sizde nevar ne yok iyisinizdir hepiniz insallah..
Hoşbulduk.Sen baya sıkılmışsın haklı olarak.Allah işlerinizi kolaylaştırsın.

Zilim Allah kolaylik versin , özluyoruz canim daha sık yaz lutfen :(...

Annene gitmekle iyi etmissin ;).

Öğle 14.00
iki dilim tam tahıl ekmeği
3 kaşık biberli domates
2 dilim peynir
3 çay

Ara 15.00
2 nektarin

Akşam 20.30
6-7 kaşık kıymalı oturtma
Salata
1 kaşık bulgur pilavı

Ara 22.30
Kahve
2 küçük kare bitter çikolata.

aeben aeben benim menü dağıldı. Regl de olacağım 600-700 gram fazlalık var ama kilodan mı ödemden mi bilmiyorum.Ama ellerim şiş kalkmaya başladım.

2.5 litre su

Afiyet olsun gulcum .
Menunde Aksamindaetle birlikte bulgur olmamis . Onun disinda iyi .
Birde bacim cokmu gec kalkiyorsunda kahvalti 2 de ..

Afiyet olsun gulcum .
Menunde Aksamindaetle birlikte bulgur olmamis . Onun disinda iyi .
Birde bacim cokmu gec kalkiyorsunda kahvalti 2 de ..
Sağol canım.Yaz dolayısıyla geç yatıyorum.Sabah 4-5 oluyor.Eşimde sabah beşte geliyor.11-12 gibi uyanıyorum.Küçük oğlumun karnını doyuruyorum.Esim uyanınca birlikte kahvaltı yapıyoruz.

Reglden artis ve şişlik olmustur buyuk ihtimal :KK66:.

Evet öyleymiş.Bugün regl oldum.Ama yarın yine fazla çıkarım.Bulgur da canım çok çekti.:oops:

Akupuntur yaptıracaktın değil mi? Yaptırdın mı? Bugün eşime hacamat yaptırdık.Yapana doktor akupuntur,ozon tedavi daha bir çok alternatif tedavi uyguluyor.İlk seans 150 tl her hafta da 80 tl ödeniyormuş.Bazen denesem mi diyorum.

Sağol canım.Yaz dolayısıyla geç yatıyorum.Sabah 4-5 oluyor.Eşimde sabah beşte geliyor.11-12 gibi uyanıyorum.Küçük oğlumun karnını doyuruyorum.Esim uyanınca birlikte kahvaltı yapıyoruz.

Evet öyleymiş.Bugün regl oldum.Ama yarın yine fazla çıkarım.Bulgur da canım çok çekti.:oops:

Akupuntur yaptıracaktın değil mi? Yaptırdın mı? Bugün eşime hacamat yaptırdık.Yapana doktor akupuntur,ozon tedavi daha bir çok alternatif tedavi
uyguluyor.İlk seans 150 tl her hafta da 80 tl ödeniyormuş.Bazen denesem mi diyorum.
Hacamak bende esime istiyorum ama bir turlu denk gelmedi ..
Evet canim dusunuyorum yogunlugum gecsinde.
Pek pahaliymis sizin orda burda 100.75 . Hatta doçent bir dr. Bumdum seyansi 50 tl ..
Bixim takimda okumussundur peri yaptiriyor kizilay yapiyor dedi onunki daha uygun
İlk rAndevu 50 diger haftalar 25 tl imis .

Sen diyet yapabiliyorsun gulfuren bence gerek yok sana sonucta akupunkturda sihirli degnek degil diyetini sporu yapmazsan pndada veremezsin o sadece yardim ediyordiyet yapmana ;).

Hacamak bende esime istiyorum ama bir turlu denk gelmedi ..
Evet canim dusunuyorum yogunlugum gecsinde.
Pek pahaliymis sizin orda burda 100.75 . Hatta doçent bir dr. Bumdum seyansi 50 tl ..
Bixim takimda okumussundur peri yaptiriyor kizilay yapiyor dedi onunki daha uygun
İlk rAndevu 50 diger haftalar 25 tl imis .

Sen diyet yapabiliyorsun gulfuren bence gerek yok sana sonucta akupunkturda sihirli degnek degil diyetini sporu yapmazsan pndada veremezsin o sadece yardim ediyordiyet yapmana :KK66:.
Kızılay çok uygunmuş.Bakalım bu hafta daha dikkatli olacağım.Menülerimi beğeniyorsun o zaman.Bu bana gaz oldu

Hacamat sünnet diye eşim yaptırmak istedi.Birde çoğu derde dermanmış.Doktor bu isde uzman.Seminer ve ders bile veriyor.Kan nasıl pelte pelte çıktı.Eşim sırtımdan yük kalktı sanki diyor.Şimdi üç kere daha yapılacak.Bel ,bacak ve kafaya yapılacak.Belki bende yaptırırım.İnşallah eşinede nasip olur.

aeben aeben yardımların için teşekkür ediyorum.Reglime rağmen 400 gram daha verdim.56.9 kg ile 56 lı rakamlara ulaştım.İki üç gün sonra bu rakam daha da düşer.

Öğle 14.00
Küçük lorlu poğca
Domates 2 dilim
Yarım salatalık
3 çay

Akşam. 20.00

Yarım kepçe mercimek
1 kaşık yoğurtlu makarna

Ara 22.00

3 kaşık yogurt
1 şeftali
2 hurma
6 fındık
Tarçın.keten tohumu.zencefil

2.5 litre su
Yeşil çay,at kuyruğu,tarçın

Lesli interval
Ağırlık 12 tekrar 2 set

Kilon icin tebrik ederim gulru ;)

Ama menun bugun pek monti Olmamis, ama miktarlar az o yuzden arti cikacagini sanmam ;).

Selam tayildeydim yazamadim .

Gulfuren nasıl gidiyor ?

Zilim taşindinmi canım ?

Banuş sen neler yapıyorsun ?

Zeyno seni iyce merak ettim :(.

Selam tayildeydim yazamadim .

Gulfuren nasıl gidiyor ?

Zilim taşindinmi canım ?

Banuş sen neler yapıyorsun ?

Zeyno seni iyce merak ettim :KK43:.
Ben şu sıra bıraktım montiyi ama dikkat ediyorum.Ama kilo vermem durdu.Hatta iki gündür fazla çıkıyorum.:KK43::KK43:

merhaba arkadaşlar. aranıza katılmak istiyorum. 2 haftadır karbonhidrat sayımı diyeti yaptım. 2 kilodan fazla veremedim. neredeyse aç geziyorum. oğlum da çok yoruyor. en az 1 saat yürüyorum gün içinde. size katılmayı ve sizin desteğinizle emin adımlarla ilerlemek istiyorum. diyeti detaylı inceleyemedim. bir kitabı ya da yazısı var mı? size kb sayımı ile yaptığım menümü yazayım.
sabah
peynir 20-50 gr arası
yumurta haşlama 2 tane
zeytin 5 adet
çay
öğle
tavuk,köfte,biftek,balık herhangi biri doyana kadar (200-250 gr arası)
zero
akşam
sebze yemeklerinden 130-150 gr arası
bolero içeceği (kb sıfır. zero gibi yani)
atıştırma
kapuz-kavun herhangi biri yada ikisi toplam 100gr
veya
fındık-ceviz herhangi biri ya da ikisi 5 adet
bazen menülerime 100ml yoğurt ekliyorum. sebze yemekleri yerine salata yiyorum ama miktarlar aynı. geçen hesap yaptım 800 kalori ediyor :KK43: açım yani... yine de 62,4 kg altına düşemedim.
beni de aranıza alır mısınız? yardımcı olur musunuz?

merhaba arkadaşlar. aranıza katılmak istiyorum. 2 haftadır karbonhidrat sayımı diyeti yaptım. 2 kilodan fazla veremedim. neredeyse aç geziyorum. oğlum da çok yoruyor. en az 1 saat yürüyorum gün içinde. size katılmayı ve sizin desteğinizle emin adımlarla ilerlemek istiyorum. diyeti detaylı inceleyemedim. bir kitabı ya da yazısı var mı? size kb sayımı ile yaptığım menümü yazayım.
sabah
peynir 20-50 gr arası
yumurta haşlama 2 tane
zeytin 5 adet
çay
öğle
tavuk,köfte,biftek,balık herhangi biri doyana kadar (200-250 gr arası)
zero
akşam
sebze yemeklerinden 130-150 gr arası
bolero içeceği (kb sıfır. zero gibi yani)
atıştırma
kapuz-kavun herhangi biri yada ikisi toplam 100gr
veya
fındık-ceviz herhangi biri ya da ikisi 5 adet
bazen menülerime 100ml yoğurt ekliyorum. sebze yemekleri yerine salata yiyorum ama miktarlar aynı. geçen hesap yaptım 800 kalori ediyor :KK43: açım yani... yine de 62,4 kg altına düşemedim.
beni de aranıza alır mısınız? yardımcı olur musunuz?
Merhaba .
Hulya hanım karnon diyetinde menünüzdende görüldügü üzere proya yüklendiginiz için kaslardan su boşaltımı olmuş verdiginiz tam kilo değil yani su :(.
Egerki şu an montiye başlayın desem yada normal yemenize geçseniz yarıdan fazlası gelir ertesi gün :(
Egerki sağlam adımlarla vede saglıklı kilo vermekse vede karnınızı doyurmaksa niyetiniz yatdımci oluruz tabiki ;)
Linkin ilk mesajında monti konusunda oldukça bilgi var ..
Takıldıgınız yerde doranilirsiniz ;)

Back