• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

Verecek cok kilon yokmus alara , epeydirde diyet yapmiyorsan birkac haftada gider 3 kilo :KK66:..

Evet corek otu cok faydali imis bende aradi kullaniyorum ..
Evet 65 im, 62 veya 60 olsam simdilik yeter, normalde 50 kiloydum da hep, bakalım rahat gider de yemeklere geri saldirmazsam o kilolara da yaklasabilirim yaz sonuna kadar, simdlik hayal gibi ama belki olur, kimbilir.

Sabah yumurta yedim 2 yymurta, yarım kase lor, domates, semizotu, limonlu alkali su, biberiye cayi ve nornal cay ictim. İyiyim bence:) ekmek beyaz ekmek vardi o yuzden yememek icin yymurta kirdim hemen, kahvaltidaki hata domates mi? Hatam var mı acaba?

Evet 65 im, 62 veya 60 olsam simdilik yeter, normalde 50 kiloydum da hep, bakalım rahat gider de yemeklere geri saldirmazsam o kilolara da yaklasabilirim yaz sonuna kadar, simdlik hayal gibi ama belki olur, kimbilir.

Sabah yumurta yedim 2 yymurta, yarım kase lor, domates, semizotu, limonlu alkali su,
biberiye cayi ve nornal cay ictim. İyiyim bence:) ekmek beyaz ekmek vardi o yuzden yememek icin yymurta kirdim hemen, kahvaltidaki hata domates mi? Hatam var mı
acaba?

Hatan yok canim kahvaltin afiyet olsun ;)

şimdilik bir fark hissetmeidm aben ablam
ilerleyen haftalarda ancak belli olur

Menümü de yazayım, bugün biraz şey oldu :KK23:

Sabah: altınçörek ekmeklerde1 1 tane (üzümlü ve fındıklı-İstanbul halk ekmeğin yaptığı :KK23:)
1 kk peynir+1 salatalık+3 zeytin

Öğlen: Et kavurma (ama sulu gibiydi, zaten yağlarını ayırıyorum)+çoban salata

Ara:1 tane şekerpare :KK61:+ 1 elma

Akşam: taze fasulye (2 yemek kaşığı)+1 kase yogurt+yeşil biber

Su:2.5 lt
Spor: 45 dk yürüyüş (interval)

Selinim bugun toparlarsin canim ;)...
Kacamaklar nadiren olabilir onemli olan gerisini getirmemek ;).

Menüm;

Sabah:1 elma

Kahvaltı:2 haşlanmış yumurta+1 kk peynir+1 salatalık

Ara:1 ceviz
Öğlen: 1 kase yoğurt+kara buğday haşlaması+1 küçük dlm tam buğday ekmeği (dayanamadım yedim o_O)

Akşam: 1 kase yoğurt+kara buğday haşlaması+1 yemek kaşığı pırasa yemeği

Ara: 2 çilek+10-15 çağla

Su:2.5 lt olur

Akşam yemeğimi 5 de yedim, öyle olunca da ara yaptım tekrar. Kendime hakim olamıyorum, sürekli yeme isteği var :KK20:

Selinim afiyet olsun ...
Oylenki ekmegin bir zarari yok takilma ;)

Sbh: bir ince dilim kızarmış beyaz ekmek
Lor+peynir+4siyah zeytin+domates
Cay+biberiye çayı

Aralarda limonlu su ve çay

Öğlen: hindi mantar sote+yeşil salata+yoğurt
Akşamüstü: 2greyfurt
4-5 adet yerfıstığı

Akşam: 1tstlikasigi corekotuna 1yk yoğurt+salata yoğurt

Ablacım ya, kendimi kontrol edemiyorum resmen, yemeklere saldırmak istiyorum :KK70:
Reglinmi yakin selin ?
Kansekerin dengesizlesmis demekki . Gecen 2 gun benimde oyle oldu sebebsiz hemde . Şimdi iyiyim cok sukur seninkide gecer ;)

Sbh: bir ince dilim kızarmış beyaz ekmek
Lor+peynir+4siyah zeytin+domates
Cay+biberiye çayı

Aralarda limonlu su ve çay

Öğlen: hindi mantar sote+yeşil salata+yoğurt
Akşamüstü: 2greyfurt

4-5 adet yerfıstığı

Akşam: 1tstlikasigi corekotuna 1yk yoğurt+salata yoğurt
Alaracim beyaz ekmek cis canim ;) montide beyaz unlu gidalar tamamen yasak ;)...
Gerisi iyi menumun ;)

[QUOTE="aebensöylemeye y6155, member:akşamüstüdlaracim beyaz ekmek cis canim :KK66: montide beyaz unlu gidalar tamamen yasak :KK66:...
Gerisi iyi menumun :KK66:[/QUOTE]

Offf bunu söylemeyeyim o zaman ya :mad:aksamustu deli gibi pizza yedim :KK23:buyuk boyun yarisini ama bugun pazar ve rejimler pazartesi baslardi demi :KK17:

Alaracim beyaz ekmek cis canim :KK66: montide beyaz unlu gidalar tamamen yasak :KK66:...
Gerisi iyi menumun :KK66:

o beyaz unlu ekmeği yedim diye mi canım unlu şeyler çekti önce pide çekti evde de ev yemeği vardı dünden onu da yedim halbuki ama yetmedi işte gözüm dönmüş gibiydi yemeklere saldırasım geldi :( her zamanki gibi, ühüüü. neyse bişey olmaz demi bugun haftasonu ? yoksa baslıktan atmıycan demı benı :)

o beyaz unlu ekmeği yedim diye mi canım unlu şeyler çekti önce pide çekti evde de ev yemeği vardı dünden onu da yedim halbuki ama yetmedi işte gözüm dönmüş gibiydi yemeklere saldırasım geldi :( her zamanki gibi, ühüüü. neyse bişey olmaz demi bugun haftasonu ? yoksa baslıktan atmıycan demı benı :)
İlahi alara ne atmasi canim ya ne haddime :)))
Canim montide beyaz un hic yenmiyor ekmeginde tambugday ekmegi olmali ;).

[QUOTE="aebensöylemeye y6155, member:akşamüstüdlaracim beyaz ekmek cis canim :KK66: montide beyaz unlu gidalar tamamen yasak :KK66:...
Gerisi iyi menumun :KK66:

Offf bunu söylemeyeyim o zaman ya :mad:aksamustu deli gibi

pizza yedim :KK23:buyuk boyun yarisini ama bugun pazar ve rejimler pazartesi baslardi demi :KK17:[/QUOTE]
:))))) hadi bakalim yarin basla :))

Menum Sabah: 5 cagla
Kahvalti: maydonozlu omlet (2 yumurtali)+ 1kkdan fazla peynir
3 zeytin+domates, salatalik,biber (3-4 dilim)

Ara: yarim elma
Oglen: 1 kase yogurt+kara bugday haslamazi+1 yemek kasigi barbunya
Ara:5 cagla+2cilek
Aksam: 1 kase yogurt+kara bugday haslamasi

Su:2 lt olmustur.

Reglinmi yakin selin ?
Kansekerin dengesizlesmis demekki . Gecen 2 gun benimde oyle oldu sebebsiz hemde . Şimdi iyiyim cok sukur seninkide gecer :KK66:

Ablacım reglim geçen aya göre 10 gün gecikti, neden hala olmadım bilmiyorum o_O Benimki öne atıyor ama böyle gecikmiyordu. Neyse geldiği zaman gelir :KK70:

Back