• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

Slm ve iyi haftalar herkese..
En yoğun olacagim hafta bu hafta benimde.pilarsimi yaptim duşumu aldim,öğle. Tatili bitimine kadar dersim yok bu gun.işlerimide dün biturmistim,boş ne guzel biseymis walla.Eşim 3 günlüğüne eskişehire gitti.ünv.kongreye.aksamlari oğluş benimle gelecek 3 gun:) 3 yaşindan beri pesimde suruklenmekten yetiskin gibi oldu çocuk.ben ders işlerken ya en arka sirada yada öğretmen odasinda aliştirma kitabi çözuyor yawrum.bu hafta son neyseki konserwatuar.23 nisanda bitince derin bi nefes çekebilecegim.
Sizler nelet yapiyorsunuz guzel bayanlar?

Kolaygelsin zilim artik rahatlada sık sık aramizda ol ;)...

Banum selam . Nasil gidiyor ?

Ya ben bilemedim aebencim aksam için bulgur pilavı yaptım içine nohut attım, e simdi bunu ben yogurtlasam da mi yesem salatayla mi yesem ? Nasıl yemeliyim? Bir de öğlende yedim aslında 1 de ama simdi erkenden aciktim ne yapıcam bu aralarda meyve sebze mi?

Tarhana da yaptım içiyorum. Limonlu alkali su da tansiyonu düşürüyor.

Karbonatlı su içip de alkali su diyen var mıdır acaba :KK76:

İyi haftalar monti güzelleri :)

Zeyno alpin kizlar nerdesiniz ?

Ablam kaçak onlar hadi alpin abla diyet değiştirdi, zeyno ablamda yok :-) Bugün ben menü ver miyim, akşam dışarda yedim aslında çok yemedim ama monti değildi. Ay hedefe ulaşsam da artı korkusu çekmeden azar azar yesem :-) Hayır yani diyeti bile rahat rahat yemek için yapıyorum :KK70::KK70: Allah beni bildiği gibi yapsın :KK70:

Tarhana da yaptım içiyorum. Limonlu alkali su da tansiyonu düşürüyor.

Karbonatlı su içip de alkali su diyen var mıdır acaba :KK76:
Alaracim sen daha evvel
Monti yaptim demistin dimi ?
Canim tumdenmi unuttun .
Dun demistimya beyaz un montide yenmiyor diye tarhanada ne ?:(
Ayrica bulgurda pek yok ilk etapta belki 1-2 kadiknoda mecbur kalinirsa ...

Nohutda yenir montide ama her iki ogundede agir olur . Sabahta ekmek yediysen menun iyce montilikten cikar ...

Sebze ve proya yuklenmelisin ;).

Alaracim Linkin ilk mesajini
Oku canim montignacda yasaklar neler , neler yenir hepsi var ;)

Ara olrakda meyve yada kuruyemis veya yogurt yiyebilirsin .

Püü yedim bile, bulgurlu nohut yedim ama yoğurt koymadım protein diye :)) salata yedim yanında,

Montiyle geçti yıllarım evet ama simdi çocuğu da beslemeye çalışıyorum bir de hamilelikte tüm hafizam resetlendi hehhe benden randıman beklemeyin hocam :))
Neyse ama azcık yedim ordan yirttim belki :) okuyayim

merhaba hanımlar, nasıl anlatayım nerden başlayayım, önceki hafta gayet güzel yaptım monti ancak sonra kızım ateşlendi gene 5 gün çok zordu kucağımdan inmedi vs.. uykusuz bir hafta da azcık çikolata dışında kaçamak yapmadım, zaten yemek de pek yiyemiştim sonra cuma oldu bir tartıldı gene 67 kafayı sıyırmak üzereyim, bozmadım gene dikkat ettim gene 67 ne oluyor anlamıyorum derken pazar sabahı kayış koptu bende arkadaşa kahvaltıya gittik ne varsa yedim ama öyle öyle çok değil gene iiki parça börek yani fazla yediğim neyse akşamı gene protein yedim dengeledim dün de aynı ama tartı gene aynı hatta 67,2 ne bu yani neden böyle valla çok asabım bozuk 23 nisanda yola çıkıyoruz sabah uzunca kalabilirim öpüyorum hepinizi benim moral bozuk yani bir aydık yık yok kiloda yani bu moral bozukluğu normal değilmi

selam kızlar,
okudum kaçamaklarınızı:KK19:aynı durumdayız.şu an kilom 65,5
misafirimi gönderdim dün diyetime devam ettim ama bugün çok fenayım yorgunluk mu uykusuzluk mu evde ne varsa saldırdım.şu an bile .....
toparlanmam lazım.

Menüm,

Sabah 07.30 : yarım yeşil elma+2 çağla

Kahvaltı 08.30:1 kase yoğurt+ 1 yemek kaşığı yulaf kepeği+1 salatalık

Öğlen 12.30 : kıymalı ıspanak+1 kase yogurt

Ara 17.30 : 2 ceviz+1 kuru incir

Akşam 19.30 : Light ton balıklı salata+2 yemek kaşıgı yogurt

su:2 lt olmuştur.

merhaba hanımlar, nasıl anlatayım nerden başlayayım, önceki hafta gayet güzel yaptım monti ancak sonra kızım ateşlendi gene 5 gün çok zordu kucağımdan inmedi vs.. uykusuz bir hafta da azcık çikolata dışında kaçamak yapmadım, zaten yemek de pek yiyemiştim sonra cuma oldu bir tartıldı gene 67 kafayı sıyırmak üzereyim, bozmadım gene dikkat ettim gene 67 ne oluyor anlamıyorum derken pazar sabahı kayış koptu bende arkadaşa kahvaltıya gittik ne varsa yedim ama öyle öyle çok değil gene iiki parça börek yani fazla yediğim neyse akşamı gene protein yedim dengeledim dün de aynı ama tartı gene aynı hatta 67,2 ne bu yani neden böyle valla çok asabım bozuk 23 nisanda yola çıkıyoruz sabah uzunca kalabilirim öpüyorum hepinizi benim moral bozuk yani bir aydık yık yok kiloda yani bu moral bozukluğu normal değilmi

Abla benimkide yine sabitlendi, seni çok iyi anlıyorum ama bırakmak yok, elbet kırılacak direncin ve tekrar kilo vereceksin.

selam kızlar,
okudum kaçamaklarınızı:KK19:aynı durumdayız.şu an kilom 65,5
misafirimi gönderdim dün diyetime devam ettim ama bugün çok fenayım yorgunluk mu uykusuzluk mu evde ne varsa saldırdım.şu an bile .....
toparlanmam lazım.
Bak bak bak, abla senin diyet noldu ya ne güzel vermiştin ayça ile. Bıraktın mı devam mı

Forumda herkes dağılmış tek ben değilim, bir aydır canım pide istiyordudun ddayanamadım yedim, sonra manti acayim ben yemem dedim aksam hhem de dayanamadım yedim, dünü saymiyorum börek de yedim. Pazar da boyle geçmişti göbeğim yine çıktı kocaman, gecen hafta ne güzel zayiflatmistim iyi ettim dedim hani tam yaz geliyor.

Neyse bugün yine montideyim inşallah
Sabah semizotu, lor, 1,5 dilim tb ekmek, ıhlamur
Öğlen avakado ve elma yedim sonra brokoli üstüne limon sıkıp yoğurt koydum yedim

(Brokoli limon yoğurt) limonda yasak yoktu umarım ?

Aksam da bozmiycam nohutla salata yerim belki.

Selam kizlar ...misafirim vardi iki gundur
Gelemedim ..

Alaracim
Kiz daha kacgunnolduda bozacan montiyi :-)
Bu gunki menun yazdigin gibi gecerse guzel ;)....
Forumda herkes dağılmış tek ben değilim, bir aydır canım pide istiyordudun ddayanamadım yedim, sonra manti acayim ben yemem dedim aksam hhem de dayanamadım yedim, dünü saymiyorum börek de yedim. Pazar da boyle geçmişti göbeğim yine çıktı kocaman, gecen hafta ne güzel zayiflatmistim iyi ettim dedim hani tam yaz geliyor.

Neyse bugün yine montideyim inşallah
Sabah semizotu, lor, 1,5 dilim tb ekmek, ıhlamur
Öğlen avakado ve elma yedim sonra brokoli üstüne limon sıkıp yoğurt koydum yedim

(Brokoli limon yoğurt) limonda yasak yoktu umarım ?

Aksam da bozmiycam nohutla salata yerim belki.

Back