Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Banum senin bunyeye hepsi zor canim kabul etmek lazim . Sabirla devam edeceksin baska yolumuzmu varidare eder abla pek gittigi söylenemezzz
70 lerçok illet kurtulmak çok zor
Zeyno alpin kizlar nerdesiniz ?
Alaracim sen daha evvelTarhana da yaptım içiyorum. Limonlu alkali su da tansiyonu düşürüyor.
Karbonatlı su içip de alkali su diyen var mıdır acaba
merhaba hanımlar, nasıl anlatayım nerden başlayayım, önceki hafta gayet güzel yaptım monti ancak sonra kızım ateşlendi gene 5 gün çok zordu kucağımdan inmedi vs.. uykusuz bir hafta da azcık çikolata dışında kaçamak yapmadım, zaten yemek de pek yiyemiştim sonra cuma oldu bir tartıldı gene 67 kafayı sıyırmak üzereyim, bozmadım gene dikkat ettim gene 67 ne oluyor anlamıyorum derken pazar sabahı kayış koptu bende arkadaşa kahvaltıya gittik ne varsa yedim ama öyle öyle çok değil gene iiki parça börek yani fazla yediğim neyse akşamı gene protein yedim dengeledim dün de aynı ama tartı gene aynı hatta 67,2 ne bu yani neden böyle valla çok asabım bozuk 23 nisanda yola çıkıyoruz sabah uzunca kalabilirim öpüyorum hepinizi benim moral bozuk yani bir aydık yık yok kiloda yani bu moral bozukluğu normal değilmi
Bak bak bak, abla senin diyet noldu ya ne güzel vermiştin ayça ile. Bıraktın mı devam mıselam kızlar,
okudum kaçamaklarınızıaynı durumdayız.şu an kilom 65,5
misafirimi gönderdim dün diyetime devam ettim ama bugün çok fenayım yorgunluk mu uykusuzluk mu evde ne varsa saldırdım.şu an bile .....
toparlanmam lazım.
Forumda herkes dağılmış tek ben değilim, bir aydır canım pide istiyordudun ddayanamadım yedim, sonra manti acayim ben yemem dedim aksam hhem de dayanamadım yedim, dünü saymiyorum börek de yedim. Pazar da boyle geçmişti göbeğim yine çıktı kocaman, gecen hafta ne güzel zayiflatmistim iyi ettim dedim hani tam yaz geliyor.
Neyse bugün yine montideyim inşallah
Sabah semizotu, lor, 1,5 dilim tb ekmek, ıhlamur
Öğlen avakado ve elma yedim sonra brokoli üstüne limon sıkıp yoğurt koydum yedim
(Brokoli limon yoğurt) limonda yasak yoktu umarım ?
Aksam da bozmiycam nohutla salata yerim belki.