- 18 Mart 2015
- 2.245
- 5.311
- 78
- 33
Nasılsın abla, diyetin nasıl gidiyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arada bir miktarlari degistirmeli selincim .. Normalde az yiyorsun zaten ..Bende menümü yazayım,
Sabah: 1 bardak süt+2 ceviz+1 kk peynir+1 salatalık
Öğlen: 1 tabak mantarlı tavuk sote+salata+1 kase yogurt
Ara:10 çig badem+1 tane kepekli bisküvü (farklı zamanlarda)
Akşam: yarım kase mercimek çorbası+yarım tabak kabak yemeği+1 kase yogurt+salata
su:2.5 lt olur
spor: 2 mil power walk+30 dk bacak,karın,kalça egzersizi.
Akşam biraz fazla mı oldu ne .
Olur selimin montiye uyar ....Ayy peş peşe mesaj attım ama aeben ablam kara buğday var ya o montiye uygun sanırım. Sabah yumurtalı kahvaltı yapsam öğlen ve akşam ayran aşı gibi hazırlayıp onu yesem nasıl olur, denedin mi hiç kara buğdayı ?
Seni gorduk daha iyi olduk eddaras abla ..Merhabalar arkadaşlar.
aebenim zilim banum
nasılsınız canlarım
Menüm;
Sabah: 3 dilim sucuk+1 yumurta+1 kk peynir+1 domates
Öğlen: 1 elma+ (20 dk sonrasında) 1 kase yogurt+kara buğday haşlaması
Ara: 1 elma+(yarım saat sonra) 7 çiğ badem
Akşam: çeyrek kase mercimek çorbası+kabak yemeği+1 kase yogurt
Su:2.5 lt olur, geçer bile.
Spor: Yürüyüş yapıcam inş :)
Mümkün olduğunca montiye uymaya çalışıyorum ama biraz motivasyonum düştü.
Hoşgeldin Alara :)selam arkadaşlar, aeben hn galiba konu sahibi, yıllar önce de siteye uye olmadan hergün bu konuyu takip ediyordum hehe :) hergün yazabilir miyim bilmem ama okurum yine, bebeğim oldu da dogum kilolarım hala bende duruyor, su an bıcırık ayaklandı koşturuyor daha beter enerjiye ıhtıyacım oluyor sureklı yerken buluyorum kendımı,
genc kızlıgımdan berı hep montı yaparım hep ıncecık kalırdım ama hep düşük kalorıler ve halsızlık ile, sımdı halsızlık şansım da yok. bana bır lıste sayfası onerır mısınız,
bıldıklerımı unuttum sankı. bır de chia ve kınoa önerır mısınız ınstagramda cok moda bunlarla kahvaltı edılıyor hep de.
Bence de öyle ama, şu karbon ve pro karışmıyor ya o yoruyor beni.Malum biz alışığız herşeyi aynı anda yemeyeSelinim afiyet olsun .. Cok kilon olmadigindan az kilo veriyorsun. Motivasyonun dusmesin ..
Verecek cok kilon yokmus alara , epeydirde diyet yapmiyorsan birkac haftada gider 3 kilo ..Yapmadiğim şey kalmadı galiba yatarken çörekotu yedim bir cay kaşığı. Montilik değil bunlar ama hep yeni öğrendiğim şeyler:) yararları da doluymuş. Umarım geçiciheves olmaz da 3 kilo bile versem yeter simdilik. 65 im.
Tebrik ederim selinimBu Hafta:58.9
Geçen Hafta:59.2
Fark: 0.300 gr
Yüzde: 0.5067
Hedef:58.2
Selam banum ....günaydınnnn