• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

Ayy peş peşe mesaj attım ama aeben aeben ablam kara buğday var ya o montiye uygun sanırım. Sabah yumurtalı kahvaltı yapsam öğlen ve akşam ayran aşı gibi hazırlayıp onu yesem nasıl olur, denedin mi hiç kara buğdayı ?

Bende menümü yazayım,

Sabah: 1 bardak süt+2 ceviz+1 kk peynir+1 salatalık

Öğlen: 1 tabak mantarlı tavuk sote+salata+1 kase yogurt

Ara:10 çig badem+1 tane kepekli bisküvü (farklı zamanlarda)
Akşam: yarım kase mercimek çorbası+yarım tabak kabak yemeği+1 kase yogurt+salata

su:2.5 lt olur
spor: 2 mil power walk+30 dk bacak,karın,kalça egzersizi.

Akşam biraz fazla mı oldu ne :KK43:.
Arada bir miktarlari degistirmeli selincim ;).. Normalde az yiyorsun zaten ..

Ayy peş peşe mesaj attım ama aeben aeben ablam kara buğday var ya o montiye uygun sanırım. Sabah yumurtalı kahvaltı yapsam öğlen ve akşam ayran aşı gibi hazırlayıp onu yesem nasıl olur, denedin mi hiç kara buğdayı ?
Olur selimin montiye uyar ....
Denedim canim karabugdayi yiyebilirsen sorun yok . Yogurtla karistir ama tadi ancak oyle kayboluyorv..

selam arkadaşlar, aeben hn galiba konu sahibi, yıllar önce de siteye uye olmadan hergün bu konuyu takip ediyordum hehe :) hergün yazabilir miyim bilmem ama okurum yine, bebeğim oldu da dogum kilolarım hala bende duruyor, su an bıcırık ayaklandı koşturuyor daha beter enerjiye ıhtıyacım oluyor sureklı yerken buluyorum kendımı,

genc kızlıgımdan berı hep montı yaparım hep ıncecık kalırdım ama hep düşük kalorıler ve halsızlık ile, sımdı halsızlık şansım da yok. bana bır lıste sayfası onerır mısınız,

bıldıklerımı unuttum sankı. bır de chia ve kınoa önerır mısınız ınstagramda cok moda bunlarla kahvaltı edılıyor hep de.

Menüm;
Sabah: 3 dilim sucuk+1 yumurta+1 kk peynir+1 domates

Öğlen: 1 elma+ (20 dk sonrasında) 1 kase yogurt+kara buğday haşlaması

Ara: 1 elma+(yarım saat sonra) 7 çiğ badem

Akşam: çeyrek kase mercimek çorbası+kabak yemeği+1 kase yogurt

Su:2.5 lt olur, geçer bile.
Spor: Yürüyüş yapıcam inş :)

Mümkün olduğunca montiye uymaya çalışıyorum ama biraz motivasyonum düştü.

Hosgeldin alara ...
Canim chia dedigini bilmiyorum , netle ilgim Sadece kadinlar kulubu :)..

Daha evvelde yaptiysan hatirlaman zor olmaz ;)..

Son 100 sayfayi okuabilirsen yeni baslayan arkadaslara montiyi anlattigimiz bir cok mesaj bulursun ...

Selinin , nazlinin menulerinide takip edebilirsin son sayfalarda baya var cunki ...

Sormsk istedigim bir sey olursada cekinme ;)

Sabah ekmekli monti kahvaltisi .

Oyleyin ve aksamda ana yemegin salatan yogurdun olsun ..
Yasaklarda belli zaten ilk sayfada var ..

Mumkunse yemeden menu verebilirsende yonlendiririz ...

Menulerin bekliyoruz ...
Yavrunuda Allah bagislasin ..

Selinim afiyet olsun .. Cok kilon olmadigindan az kilo veriyorsun. Motivasyonun dusmesin ;)..

Menüm;
Sabah: 3 dilim sucuk+1 yumurta+1 kk peynir+1 domates

Öğlen: 1 elma+ (20 dk sonrasında) 1 kase yogurt+kara buğday haşlaması

Ara: 1 elma+(yarım saat sonra) 7 çiğ badem

Akşam: çeyrek kase mercimek çorbası+kabak yemeği+1 kase yogurt

Su:2.5 lt olur, geçer bile.
Spor: Yürüyüş yapıcam inş :)

Mümkün olduğunca montiye uymaya çalışıyorum ama biraz motivasyonum düştü.

selam arkadaşlar, aeben hn galiba konu sahibi, yıllar önce de siteye uye olmadan hergün bu konuyu takip ediyordum hehe :) hergün yazabilir miyim bilmem ama okurum yine, bebeğim oldu da dogum kilolarım hala bende duruyor, su an bıcırık ayaklandı koşturuyor daha beter enerjiye ıhtıyacım oluyor sureklı yerken buluyorum kendımı,

genc kızlıgımdan berı hep montı yaparım hep ıncecık kalırdım ama hep düşük kalorıler ve halsızlık ile, sımdı halsızlık şansım da yok. bana bır lıste sayfası onerır mısınız,

bıldıklerımı unuttum sankı. bır de chia ve kınoa önerır mısınız ınstagramda cok moda bunlarla kahvaltı edılıyor hep de.
Hoşgeldin Alara :)
Selinim afiyet olsun .. Cok kilon olmadigindan az kilo veriyorsun. Motivasyonun dusmesin :KK66:..
Bence de öyle ama, şu karbon ve pro karışmıyor ya o yoruyor beni.Malum biz alışığız herşeyi aynı anda yemeye :KK70:

Teşekkürler arkadaşlar :) bugün hemen iki yeni şeye de başladım biberiye otunu sıcak suya koydum.ıhlamur gibi içtim o da zayıflamaya yardimciymis, suya limon koydum o da alkali su oluyormuş ne duyduksak yapıyordu iste :) aksam da hafif yedim öğlen kısır yemistim sabahsa ballı kahvaltı hehe aksamustu karar verdim rejime ama biraz spor da yapmaya çalıştım çocuk uyurken. Sabah kahvaltıda bal kaymak yemiycem de ekmeği de az yiycem yumurta da yemiycem.

Yapmadiğim şey kalmadı galiba yatarken çörekotu yedim bir cay kaşığı. Montilik değil bunlar ama hep yeni öğrendiğim şeyler:) yararları da doluymuş. Umarım geçiciheves olmaz da 3 kilo bile versem yeter simdilik. 65 im.

Yapmadiğim şey kalmadı galiba yatarken çörekotu yedim bir cay kaşığı. Montilik değil bunlar ama hep yeni öğrendiğim şeyler:) yararları da doluymuş. Umarım geçiciheves olmaz da 3 kilo bile versem yeter simdilik. 65 im.
Verecek cok kilon yokmus alara , epeydirde diyet yapmiyorsan birkac haftada gider 3 kilo ;)..

Evet corek otu cok faydali imis bende arada yagini kullaniyorum ..

Back