Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

BİR FORUMDAN ALINTIDIR ARK LARRR

once yenı gelen arkadaslarımız ıcınnn dıyetımızzzzz şu şekıldedır;--------------------------------------------------------------------------------

ARKADAŞLARRR:bir arkadasımın dıyetısyenı obez olanlar ıcın ayda 2 kez olmayanlar ıcın sadece 1 kezlık uygulanması gereken bır kür vermiş.ve kür sonucunda sadece yag verıyorsunuz ANCAK DIKKAT AYDA SADECE 1 VEYA 2 KEZ kılonuza gore!!!!(her ay uygulanabılır ama dıkkatt)
2 gunluk bır kürdür 1,5-2 KG VERILMEKTEDIR BIZZATTTT DENENMISTIR..dıyet bıtınce tartılın ılk gun asla degıl :))
1. ve 2. gün beslenme aynı sekıldedır.
sabah saat 09-10 kahvaltı: 1 dilim kepek ekmek,1 yumurta,az mıktarda beyaz peynır ve (bolca yenebılır) domates,salatalık,yeşıllık.
2 saat arayla en son saat 21-22:00
1,5-2 lıtre yagsız ayranın ıcıne (gunluk hazırlanacaktır eger ıstenırse hazır ayran ılede yapılabılr) ;2 adet salatalık(rendelenecek) , 4 yemek kasıgı haslanmıs bulgur,4 yemek kasıgı haslanmıs nohut ve 4 yemek kasıgı yeşil mercımek eklenecek,ıstenırse baharatlar konulup her 2 saat arayla bır corba kasesı ıçılecektır.yesıl cay-cay-su serbest sınırsız(ıstenırse)...kafeınlı asıtlı sekerlı ıcecekler ve tuz yasaktır :) ve kesınlıkle baska bırsey yenmeyecektır.
2.gunde aynı sekılde beslenılecektır
.
kolay gelsınnnnnnnnnn :) bu dıyet şok dıyet degıldır vucudumuzda bırıken artıkları uzaklastırma dıyetıdır(abur cubur gıbı hihi )

cikletim bu benim yeni kilo aldıgımda yada durakladıgımda yaptıgım ayran aşı diyeti .. senelerdir darda kalınca uygulaım ..
montiye uygun canım denemek istersen 2 gün:)

Ya yemek yerken yanında tatlı bişi içme istegim hep olur zaten montiye dayanabilio olmamın en buuk faktoru zero veya tatlandrcılı çay içebilio olmaktı:))

günaydınnnnn

ooohh pinkk ben daha çok sevdim bu ismi vallaa ya
dünki menün çok az bence evden yemek götürsen olmazmı öglen için ?
birde bitki çaylarını denesennn, zaten bir süre sonra alışırsın bence

abla dünki menüm daha iyiydi aç hissetmedim kendimi pro oldugu için
alışmam bir haftayı bulucak sanırsam..

birde ben unutmuştum bu ayran aşını bende deneyimmm aslınd aiş yerimde bmüsait ama şu montiye iyice sardıktan sonra:))

İnsallah alışırım banucumm :)) şu ayran aşı olyında normal bulgur mu kullanılıor??
Selam pink .. Canim ben en son yaptigima kara bugday nohut ve yesil mercimekle yapmistim ..

Bulgurdan cok asurelik bugdayi oneririm :)

Kizlar bugun isim pek cok . Halilari yikatmaya vermistim onceki hafta yeni geldi onlari yerlestiricem oyleden sonrada sohbetim var . Aksama kadar yokum yani ...
Banum net evde oldugundan netden cevap yazamayabilirim cok takildiginda nazluma sorabilirsin .

Zilim sem bukadar uzun yazmamazlik etmezdin . Nerelerdesin ?

Menumu yazim ark lar sabah 3 ince dilim tb ekmegi (halkekmeginkilerden yani baya kucuk) biraz yagsiz peynir ve bi tane biber
Oglenden yarim saat once iki mandalina
Oglen az bi taze fasulye yagsiz tuzsuz ama ben sadece fasulyelerini ve etlerini yedim cunku suyunda havuc vardi yNinda cok az bi yogurt ve saksukanin bikac patlicani ve kabagindan aldim..

kolay gelsin aben abla, soracaklarımı sordum ay kaç gündür soru yagmuru yaptım zaten valla

pink öglen ile kahvaltı arasında ara yapmıyoruzz aslında

halk ekmegin tb ekmegi nasıl pinkkk ?

İki gundur tatlandirici ve kola zeroyu birakmaya calistiimdan artik tatli krizinden dolayi mandalina yedim oglen yemeginden once.. Ben normalde ara ogun daha cok yapiodum ve kilo veriodum ama artik yapmaya calisiorum.
İsyanbul halk ekmegin organik tam bugday ekmegini aliorum katiksiz dilimler minik baya.. Zaten su kola ve tatlandirici olmadan alisana kadar nasil olcam bilmiorum((

msjlara son sayfadan bakmaya başlayınca pink yeni gelmiş sandım:))hoşgelmiş diycektim birde baktımki bizim ciklet hanımmış efenim kendileri...:))
kola bağımlılığı aynen öyle bişey,bende 10-12 yıl evvel öyleydim bi dönem...ağzından emziği alınmış çocuklar gibi olurdum evde kola bitince..ama diyet yapmaya başladığım dönemden bu yana hiç aramadım.şimdi belki yılda topalasan bir bardak yoktur içtiğim..oda dışarda falan yemek yerken bazen kendi ayranım bitince eşim de(nadirende olsa)kola içmişse ondan bir yudum alırım o kadar..ama aklıma gelipte dur kola alayım ,içeyim vs..hiç olmadım..seninde geçer yakında..insulin salgın normale dönünce istemez canın..
valla şu ayran çorbasını iyi hatırlattınız bu arada..bende yapayım bari detox niyetine..
birde şunu hatırlamak ve hatırlatmak istedim..(ben çok yapıyorum çünki bunu
yediklerimden dolayı çoğu zaman suçluluk duygusu içinde buluyorum kendimi..buda beynimize yalnış kodlar gönderiyormuş diye okudum bir kaç gün evvel.drek depoya gidiyormuş bu sebepten dolayı yediklerimiz..pek becerebileceğimi sanmıyorum ama yapmayı deniycem..sizde deneyin isterseniz..

aebbenim kolay gelsin işlerinde aplam..bende pazartsi gününden beri koşturmaca içindeyim..dünde oğlumun okulundaydım.aile katılım etkinliği vardı ve sıra bizdeydi..çocuklarla müzikli eğlence yaptık..hepsi küçük birer orkestra şefiydi dün:))çok eğlendik hepimiz..günler yoğun geçiyor bu aralar ama spor desen hiç yok..ben hiç böyle salmazdım ,noldu bana yaaa

kahvaltı 08:00
1 dlm kızarmış ekmek
peynir
3 zeytin
2 salatalık

öglen 12:30
5 ceviz
bol tarçınlı yogurt

akşam 17:00
tavuklu peynirli salata
ayran

2 yeşil çay
1 kahve

İyi aksamlar ....

Bugun yoktum mesajlariniza bakamadim ...

Banum menun super :) afiyet olsun .. Sanada uyuyorsa boyle devem et :)

Pinkim aksamini gormedim oda iyise iyi menun ... Cola isini birakana kadar meyvelerin saatlerini sen ayarla :)
Ziliminde dedigi gibi alisirsin :)

günaydınlar dünkü menüm
sabah
2 dilim ekmek
beyaz peynir
domates
salatalık
öğlen
ıspanak kavurması
yoğurt
ara
1 adet armut
akşam
1 avuç çiğ fındık
1 kutu süt
spor olarak 40 dk koşubandında yürüyüş 1 saat aerobic step

kahvaltı 08:00
1 dlm kızarmış ekmek
peynir
3 zeytin
2 salatalık

öglen 12:30
5 ceviz
bol tarçınlı yogurt

akşam 17:00
tavuklu peynirli salata
ayran

2 yeşil çay
1 kahve

menün süper banum İNŞALLAH böyle devam etsin 1 haftaya kalmadan alışırsın kendine bir düzende belirlersin

günaydınnn

dün daha az açlık hissettim ceviz daha çok tok tutu sanırım
eskiden kavrulmamış kuruyemiş yiyezmezdim şimdi kavrulmuş yiyemiyorum :)

ama kendimi çok şiş hissediyorum dk hapı kullanıyorum ondan olabilirmi acaba?
ctesiye azçık fark etse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…