• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

Selamlarr ark lar dün yeğenlerimin doğum günüydü oyuzden dışarda yemekteydik bozmadım diyetimi iki bardak ayran eşliğinde biçok et turu yedim biraz salatamsı şeylerle mesela gavurdağı salatasının cevizlerini yemeden yedim sadece domatesini soğanını gibi.... miktar biraz fazla olmuş olabilir ama onca seyin arasnda bozmamış olmam mucizeydi;))
Gece bi bardak yarm yağlı süt içtim aşırı bir tatlı ıhtıyacım varcı cunku

Bugun sabah bir adet yağsız peynirli tb ekmeği tost bir adet yesil biber
Öğlen türlü gibi bişi vardı sadece bikaç tane olan sebzesini yanında cok azcık bi salata ve bi dilim karper peynir yedim

Su anda açımm;)) dayancaz napalım. Tatlanrıcısız ve zero kolasız hyata alışmayacçalışıorumm:))

Bişi sorcam size kuryemiş ceviz falan onları karbonhidrat mı sayıoruz? Proteinle beraber tuketilio mu
Bi de meyve hariç öğün arası kaç saat bekliosunuz ben 3 saat bekliorum..
Bi de meesela tb ekmeği ve yağsız peynirle yaptığım kahvaltıyla beraber meyve yiyebilir miyim??

Bişi sorcam size kuryemiş ceviz falan onları karbonhidrat mı sayıoruz? Proteinle beraber tuketilio mu
Bi de meyve hariç öğün arası kaç saat bekliosunuz ben 3 saat bekliorum..
Bi de meesela tb ekmeği ve yağsız peynirle yaptığım kahvaltıyla beraber meyve yiyebilir miyim??

pinkk dün salatadan cevizleri ayırmasadan olurdu cnm kuruyemişi kh ögünlerde yiyebiliyoruz.
ceviz yag cnm ama saglıklı yiyebilecegimiz yag tabiki, kh dışında proteinile tüketebiliyoruz.

mesela benim ögün saatlerim
8-12:30-16:30
4.5 saatt ben ara ögün özürlüyüm ara ögün yapınca acıkıyorum o yüzden depoyu fulluyorum arasız devam ediyorum :)

meyveyi kahvaltıdan yarım saat önce yiyebilirsin cnm ögünlerdende 3 saat sonra :)

:kk77::kk77:

kahvaltı 08:00
3 ymk lor (bimden almıştım teksüt yaglı çıktı)
1 dlm kızarmış ekmek
4 zeytin

öglen 12:30
cevizli tarçınlı yogurt
yeşil çay

akşam 17:00
3 kabak, 2 yumurta, 1 dlm peynirden yaptıgım kabak kavurma
ayran 1 kutu
yeşil çay

eve gidince kahve :):KK76::KK76::KK76:

slm hepiciğinize sakin topiğin sakinleri :KK15:

benim bu yılki proğramım saçma sapan bir hal aldı..memlekete müzik öğretmeni kıtlığı mı geldi nedir,öğlenleri başka okula gidip 1 saat ders verip kendi okulma döneceğim pazartesiden sonra..öğretmenleri doğum iznine çıkmış,sonrada süt izni 2+4:6 ay yok yani..geçici atamayla birinide görevlendirmemişler.az paraya çok iş misali..o okulda keman bu okulda piyano dersi olarak geçecek bu yılım..hangi araya sporu sıkıştıracağımı bilemiyorum..koşu bandımıda sağolsun bi arkadaş halletti..off ne yapçam bilmem..sabah 6'da bi kalkınca akşam 1'de yatağımı zor bulduruyorum..
oğlumun okulunda bu yıl her gün eve veli ödevi veriyorlar,artık unutmamak için telefonuma aylık işledim ödev listesini.akşam unutmuşum bu gün okula atatürk resimlerini götürememiş kuzum okuldan alırken üzgündü,yoldada beni ihmal ettin sen akşam ödevini yapmamışsın dedi.ağlıycaktım valla..ilk kez bişeyini unuttum.bu yıl velilerin sorumluluklarını acaip arttırdı okulları.öğlen yemeğini ,sabah kahvaltısını okul veriyor fakat ikindi kahvaltısını velilere yüklemişler.her güne bi hamur işi ,kuruyemiş ,süt gibi bişeyler var..dün kurabiyeydi kuruyemiş süttü,yarın kek ,kuru meyve,bitki çayı..her akşam yemek işi bitince içeri gidip çocuğumla ilgilenmek yerine mutfakta bunlarla uğraşıyorum..sonrada onların bulaşıkları vs..valla her geçen yıl bi öncekini aratır oldu bana...

banum sizin beslenme işi nasıl cnm yaa?bzim okulda yemekhane var.isteyen ordan yiyio yani.. her okulda öylemi?seneye ne yapçaz bilmiyorum...valla ben 2.çocuktan yine vazgeçtim..kalkamıycam altından..çocuklara hafta içi okul,tekvando kursu,hafta sonu ing.kursu..bide veli ödevi derken...aptala döndük iyice...valla akşamları kendi okulum için plan çıkartamıyorum.okulda ders aralarına sıkıştırıyorum.çay içemiyorum ben tenefüslerde..hiç kendime vakit bulamaz oldum..
ama dertliymişim bende walla:)) offf...off..

Zilirguti Allah kolaylık verisnn :)))
Ben bugun saat 16:00 gibi üç mandalina ve bir elma yedim saat 17:00 gibi de yarım bardak süt içtim içine az bi turk kahvesi katmıştım.. Su anda da misafirlikteyim bişi yeme durumum olmadı inşallah ki yemeden de yatabilirim :)))

günaydınnnn

zilimm ben yoruldum yine snei okurken canım bizimki normal beslenme cnm
pazartesi hamur işi salı kahvaltılık vs zaten yarım gün
cuma günü serbest pazartesi ve cuma hazırda alabilirisn ama ben hep kendim yapıyorum
akşam muffin yaptım mesela kurabiye ile onları koydum :)

bugün lapa yapıyorum ben , acaip şişim yüzügüm çıkmıyor paröagımdan
birde ofise getirecek yemegim yoktu
dışardan söylesem pidesi pilavı mazallah bugünde lapacı olayım dedim

Herkese günaydııı nnn
Dün aşamı bişey yemeden kapattım en son saat 17 de içtiğim yarım bardak sütle neyseki. Gece yatmadan su içtim bol boll..:))
Bugun Sabah kalkınca yarım litreden fazla karbonatlı su içtim ; sonra iki adet tambugday ekmekli yağsız peynirli tost bir küçük domates bir adet biber yanında şekersiz açık bir çay içtimm
Bkalım günün ilerleyen saatleri napcaz:))
Herkese ii günler olsunn

merhabaa ben geldim:))
uzun zamndır yoktum tatildeyim malum, bir köy bir mersin sonra gene köy gene mersin derken ablamı nişanladık:)) antalya tatilide muhteşemdi, açık büfe olayı benim iştahımı azalttı normalin aksine o bir hafta hiç yemek yiyemedim desem yeridir, köy de iyiydi ancak mersin beni mahvetti arkadaşlar, adım başı lokanta, pastane, off fena bir şehir, herkes habire yiyor, tabi bende ipler koptu, yedim de yedim ciğer şişleri ekmekli ekmekli, tantunileri, ablamın dünürlerine davete gideriz orda yerim onlar gelir evde yerim derken salı gecesi evimize geldik o gece de regl oldum hepten şiştim, dün sabah 66,6 idim neyseki bu sabah 65,7 oldu hemen sabah ekmeğini kestim, yumurtaya başladım, ama iştah durumum açıldı tabi yavaş yavaş diyete hazırlamaya çalışacağım bedenimi, mayısta ablamın düğünü inşallah o zamana 60 olmam şart

buarada eskileri biraz okudum ama oku oku bitmedi ben gitmişim burası açılmış:))

aeben ablacım nasılsın? naz senin devammı,? ziligurti şimdi okudum son yazdığını gene hareketli günler seninle:))

Zilirguti Allah kolaylık verisnn :)))
Ben bugun saat 16:00 gibi üç mandalina ve bir elma yedim saat 17:00 gibi de yarım bardak süt içtim içine az bi turk kahvesi katmıştım.. Su anda da misafirlikteyim bişi yeme durumum olmadı inşallah ki yemeden de yatabilirim :)))
Pinkim 3 mandalina 1 elma meyve icin cok guzelim gunluk 1-2 porsiyinu gecmemeye calis .
Lakin bunu ogun olarak yediysen okey :)

Dunki kacamaksiz gunun icinde ayrica tebrikler :)

Banusum harika gidiyorsun ..

Canlar baskul ne dersr desin yolumuz zorlu ama yapicaz :)

Benim cumartesi aksama agir misafirlerim var ona haxirlaniyorum o yuzden gelemiyorum :)

Zilim birde spormu yapmayi dusunuyorsun zaten toton yer gormuyor ne sporu yahu ?

Zeynom hosgeldin . Daha gecengun anmistim bende seni ....

Ohh sefannolsun hicde pisman olma afiyet olsun :)
Tatilini guzel gecmesine sevindim canim ...

Starti vermissin hadi gazan mubarek olsun :)

Banum ekmekle ceviz yenir canim . Ekmekle doymus yagdan uzak duracaksin :)( sut ve et yagi )
Zeytin ve ceviz yaglarini abartmadan ekmele yiyebilirsiniz :)

ben en yisisi hiç bir soruya cevap vermeyimmmm:)
batırcam kendimle brilikte herkesi

ben en yisisi hiç bir soruya cevap vermeyimmmm:)
batırcam kendimle brilikte herkesi
Yok banum okadar olur ben bile bazan karistiriyorum . Sen ne zamandir yapmiyorsun monti ..

Aslinda nazlimin menulerinde sutle kuruyemis hep olur ;)
Bu arada bi ikili cok tok tutuyor ..

Yarinmi tartiliyorsun ?

Kizlar birgun belirleyin o gun hepiniz kilo bildirin . Eskisi gibi :)

Back