Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

walla koşturuyorum aplam...demir eksikliği çıkmıştı ya bende..birde onun etkisiyle hayatı nefes nefese yaşamaya devam ediyorum..arada bi bakıyorum ama yazan çizen olmayınca bende yazmadım..herkes iyidir umarım...

Aebencim çok sagol kuruyemiş yazın için:)))))
Peki zeytinle ilgili ve çiğ havuçla ilgili bilgilerini rica etsem aktarabilir misşn bana
Çook teşekkür ederim canım..
Ya bi yerde takılıp kaldım kilo veremiorum sinir oldum(( acaba hatalarım mı var die didikliorum.. Çok sagolun:)))

Merhaba chglet
Zeytin yiyebilirsin ama yag sos falan yapmassin dimi ekmekle yerken . Z. Yagda olsa ekmek yaninda vok tuketme .
Cig havic yiyoruz canim pismisi yasak .
Duraklaman olduysa birkac gun ekmekli kahvalti yerine yumurtali kahvalti dene :) yani karbonu azaltip proyu artir bir kac gun ..

Menulerini gormedigin icin pek yorum yapsmiyorum yanlislarin hakkinda ... Vaktin olursa menu yazabilirsen daha ayrintili yorun yapabilirim .

İyiyim zilim hamdolsun .
Okullar acildi benim kursve
sogbetlerde basladi kosturup
duruyorum iste bildigi gibi .
Takima yaziyoruz ama buraya
pek yazamiyorum . Banuda
gelmiyor . Fecede kizlarla
anlasamadi takimada feceyede
yazmiyor da buraya niye
yazmiyor anlamadim

dersim boşken hazır buraya bi göz atayım dedim...
chiglid kilon takılmış sanırım.çok can sıkıcı bir şey ,bilirim:))şu an okulda 3 arkadaş 2 aylığına yarış haline girdiler.kilo vermeye çabalıyorlar..en büyük destekçileride benim:) arada b koyverecekleri zaman ellerinden bisküvi paketi,simit,şekerli nescafe vs..almışlığım var:))
ikisi çok iyi giderken ,biri yıllardır diyet modunda olduğu için metaolizması yavaşlamış sanırım.pko,tiroid vs..olmamasına rağmen..aklıma lahana çorbası kürü geldi,burdanda araştırdım onun için..pazartesi malz.alıp salı başladı.2 gündür lahana detoxunda kız.2 kg gitmiş.bu günde devam edecek yarın normale dönecek..verilen kg değil belki,yada yarım kg verdiyse kalanı ödemdir ama acaip hafifledim diyor,ve karnı falan dümdüz oldu gibi neredeyse...
sende bunu 2-3 gün detox yada hızlandırma amaçlı yapabilirsin.tatsız olmaması için yapanlrın deneyimlerinden faydalanıp 2 y.k sıvıyağda soğanı öldürüp üstüne kabak,doğranmış lahanaları ve 2 yk.kırmızı mercimeği koyup düdüklüde bol baharatla ve az suyla pişirdi..blendırdan geçrip pul biber ve limonla içiyor okulda..denemek istersen diye yazdım:))

aebenim sağlık olsunda koşturalım aplam..benimde her gümün b sonraki günü planlayarak geçiyor..eğer planda bi sekme olursa ertesi güne zor toparlıyorum walla..hayat böyle sürüp gidecek herhalde...

Çook teşekkürler zill cim
Bunun dışında hiçbişi yemioruz değil mi 3 gün boyunca??

Aebencim zeytini karbonhidratsız oğunlerde tuketebilior muyuz???
Mesela tavuk, salata zeytin menusu gibi??
Teşekkürlerr

Çook teşekkürler zill cim
Bunun dışında hiçbişi yemioruz değil mi 3 gün boyunca??

Aebencim zeytini karbonhidratsız oğunlerde tuketebilior muyuz???
Mesela tavuk, salata zeytin menusu gibi??
Teşekkürlerr
Evet sekercim zeutinin gl endeksi dusuk .

Zilim lahana diyeti yapan arkadasin kan gurubu nedir ?
Birde gunde kac kere iciyor . Kahvaltida dahilmi ?

Merhaba aeben sonunda üye oldum ben sizi yıllardır takip ediyorum ama hiç fırsat bulup iletişime geçememiştim bende sizinle diyet yapmak istiyorum

zeynep hoşgeldin cnm..okumuşsun zaten monti diyetini,niyetinede girmişsin...başlamak bitirmenin yarısıdır derler..haydi hayırlısı bakalım.kolay gelsin.aklına takılanları sor mutlaka cvplarız..

chiglid cnm lahana diyetinde günlere bölmüşler.1.gün çorba+meyve 2.gün çorba-sebze 3.gün çorba meyve sebze 4.çorba-muz-süt vs..vs... diye gidiyor.son günlerde ette var ama arkadaş sabah okula gelirken domates -salatalık doğrayıp üstüne limon bir tatlı kaşığıda z.yağ ve çok az tuzla salata yapmış çayla yemiş..drek çorba içemem diye..sonra sıcak sıcak çorbaya devam..acıktıkça bol çorbagünde 4-5 kase falan içti..hatta öğr.arkadaşlar offf yaa git başka yerde iç,bitmedimi bu lahana diyeti füsun hocam diye kafa bulmaya başlamışlardı ama kızcağız sabırla devam etti..mükafatınıda alıyor tabii..

aebenim kan gurubunu sordum ablam ab+ 'miş...

en olmadı detox olarak düşünün yaa..tadına baktım ben çokta kötü değil..lahana sevmeyen ben bile iğrenmedim yani..lahana kapuskası falan sevenlere çok daha iyi gelir tadı...
yapın gari:))

Aeben zilli çok teşekkürler ederimm valla bazı şeylerde emin plamıo insan ya o yuzden desteğiniz süper..
Bu ar alar biraz can sıkıcı günler yaşıorum oyuzden de bozma eğilimim var bi de kilo vermem de durdu iyice demoralşzeyşm ((
Desteklerinşz içşn çook teşekkürler ederim...

Bu arada arkadaşlar ingiliz karbonatı olan su içen var mı??

İşe yatıo mu??
Ben yeni başladım 3. Gün 1 lt suya bi tatlı kaşıına yakın atıp içiorum

Umarım işeyarar

Merhaba aeben sonunda üye oldum ben sizi yıllardır takip ediyorum ama hiç fırsat bulup iletişime geçememiştim bende sizinle diyet yapmak istiyorum
Zeynep hosgeldin ...
Ne guzel iste bu linki bu yuzden kapattirmiyorum 1 kisiyede ulasip faydamiz oluyorsa ne mutlu bize:)
Monti yapmayami karar verdin ? Elimizden gelen yardimi yapariz canim

Chilgt canim bi ara ictim amanormal karbonatti ..
Vucudun ph yukseltiyor diye biliyorum oda kilo vermeyi kolaylastiriyor .. Yani vucudun alkali olmasina yardim ediyor .

Iyi pazarlar aeben ziligurti banu naz.
Bir selam vereyim dedim.
Seviyoeum sizi.
Kendinize iyi bakın

Clihght nasilsin canim duraklaman gectimi ? Bisiler yaptinmi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…