Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nihayet tatilleri bitirip eve döndük önce annaneye sonra babanneye derken artık evdeyiz :)saglıkla gülegüle büyüt elifim.
elifim şimdi sana diyet yap denmez ama kontrol açısından sagıklı beslenmemi burdan takip edip seni kilo vermeye yönelte biliriz .. hatta 7. takımdayız seninde bir çok tanıdıgın var .istersen listeye bile yazabiliriz. sadece seni şevke getirmek için..
sen saglı beslensen zaten kilon hizlica gider canım .. emziriyorsun dimi?
zilim yarın tatiliniz başlıyor .. iyi tatiller canım .....
çoçuk konusunda ise zilim şimdilik sorular zor gelsede sinirleri yıpratsada ilerde bugünler kolaymiş diyeceksin :))
Sen baslada elifim gerisi gelir burdanda olsa takimlardada olsa .
Daha sabah kutahya eski gunleri anmisti eski 6. Takimi ( bu arada kutahta ve nazlimda 7. Takimda )
Eskileri okumusta nazlinin nisanlilik donemlerini falan senunde esinin cocuk istememe zamanini vs .. Hey allahim zaman ne cabuk geciyor simdi 2. Beben oldu masallah ...
Elifin takima girmesende 7. Takimada ugra eski gunleri yadedelim .. Kaptanda cok sıkı hazir seninde d ogum kilolarin var degerlendir derim .
Oglanlar nasil elifim kucuk ne kadarlik oldu ?
Masallah yavrularima ..şimdi 7.takımı okuyordum da ablacım evet baktım kaptan çok sıkı girmeye niyetlendim bende takıma eğer kabul olunursam :)
sorma yıllar çok çabuk geçiyor büyük oğlum 2 gün önce 2 yaşını doldurdu, küçüğü de 2,5 aylık oldu bile maşallah