• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

Selamlar ..
Bu hafta kilom sabit 66.5 , cunki pek diyet yapamadim ....

:))) teşekkür ederşmm aeben cimm..

Ben bazı nedenlerden ötürü bi ara vermştm ama şimdi yaklaşk 25 gündür tekrar yapıorum monti yi..
Aylar önce ilk başladığımdan 16 17 kilo falan daha azım şu anda bi 14 kilo daha verirsem harika olcak... Ama bikaç ay ara verdiimden biraz korkuorum acaba veremez miyim die..
Bi de monticilerin burdan başka hiç platrformu Yok farkındaysanız mesela dukancıların biçok yerde var.. Ay acaba veremicek miyim geri kalanı diye korkuorum zaman zaman :))
Neyse çok konuştumm...
Bu arada mantar denen besin harika bişey hem yasak deil hem de çok az bi tereyağıyla kendi suyunda pişirdiğinizde cidden çok lezzetli ve doyurucu bişi oluo tavsiye ederim :))

Clightim yolun yarisini asmisin geriside verirsin canim benim . Kac aydir diyetdesin montiden once ne yapiyordun ?
Evet montinin pek paylasim alani yok baya eski bir diyet birazda ondan sanirim . Dukan ve karatay yeni oldugu icin daha cok yanki getiriyor fakat simdi karatay hocanin dedikleriniz 25 yil evvel monti amca demis ama biz biraz geriden gidiyoruz :)

Eger seni motive edecekse gunluk buraya yazabilirsin menulerinide merak ettigin unuttuklarinida , cevap yazarim mumkun oldugunca ..
Burda olmazsam 7. Takimdayim , hatta takimlara girmek gibi bir durumun varsa bekleriz 7. Takima ...

Çook teşekkür ederim tekrar motive oldum bile yazdıklarınla aebencimm..

Bu arada 7. Takım nedr bilmiorum gelirim ben de tabi ne olduunu anlayayım da bi :)))

Diyet guruplarinda canim 7. Takim . Takimlarca yapilan bir yaris haftalik verilen kilolarla yatisiyoruz kaptan falan var iste gunluk menu yaziyorsun vs . Diyet yapmaya mecbur kaliyorsun yani :)

günaydın arkaşlar nasılsınız, biz gidemedik:)))
eşimin işi çktı perşembe günü gitcez, uçak biletini ertelettik 110 lira ektra ödedik birde, yani eşimin komutanı izin vermişti ama sonra denetleme çıktı vazgeçti adam sinir olduk, neyse vardır bir hayır diyoruz, çünkü kızım grip oldu bugünlerde daha iyi, daha tam iyileşmedi ama belkide dün gitsek orada iyice kötüleşecekti bilemiyoruz, bana da bulaştı feci bir halsizlik var boğazım acıyor vs.. ben de regl oldum perşembeye biterim, tek sorun pazardan sonra orada da havalar soğuyacak:)) napalım artık kadaere kısmet dicez artık,
64,2 yim bu regl dönemim feciydi, çok dikkat edemedim köyde epey hareket etmeyi düşünüyorum bakalım, belki sabah yürüyüşü falan yapabilirsem süper olur, ama ,işte köyde havasından mıdır nedir insanın gözü dönüyor iştahı açılıyor:))

ayrıca biz bu yıl kıbrısa tayin isticek gibiyiz, araştırıyoruz şimdi, kız ilkokula başlamadan gidip gelelim diyoruz, karışık azcık anlatamadım ama biraz belimizi doğrultmak için gidelim diyoruz, ilkokulda elyazısı yokmuş orada o yüzden yazacaksak bu ocakta yazıp, mayısta da belli olacak yazmayacaksak burayı uzatacağız, yani 4 yıl daha burdayız, kafamız çok karışık,

Hakkinuzda hayirlisi zeynom ... Gec olsun guc olmasin ....
Tayin iside zor mekan degistirmek hep urkutur beni ... Kuzucugada gecmis olsun taz iyilessin insallah ...

Zilim, banu siz nerelerdesiniz ???,

günaydın herkese...
buralardayım ablam,okuldayım yani:)boş dersim var arada...laptopta yanımda olunca bakayım size dedim..
öğlen arasunda pazar işini hallederim.. o kadar yoğunumki yine bu aralar kan tahlili yaptıracağım fakat hastaneye gidecek vakit bulamıyorum..her güne bir proğramım var, hafta bitiyo öyle derken de..bu sabah eşim aldı götürdü kanımı...gebelik düşünmeden önce genel bi chek-up gibi taramadan geçeyim dedim..tiroid,hormon vs..ne varsa baksınlar..

chiglid hoş geldin tekrar monti topiğine..menülerini yazki motivasyonun düşmesin...

zeynom çok geçmiş olsun kızına ve sana cnm..mevsim tam hastalık mevsimi..bünyeyi kuvvetlendirmek lazım...bende 2 haftadır eşimin ısrarları üzerine omega-3 e başladım..kendi içmiyor üşeniyor eline verirsem zordan içiyor bana kullandırıyor ısrarla..oğlumada şurup olanından getirecek eşim bu akşam..kış kapıda işi sıkı tutmak lazım...

Zilim gercekden hava hastalik havasi ..
Omega 3 e baslamaklada iyi etmissin .

saglıkla gülegüle büyüt elifim.

elifim şimdi sana diyet yap denmez ama kontrol açısından sagıklı beslenmemi burdan takip edip seni kilo vermeye yönelte biliriz .. hatta 7. takımdayız seninde bir çok tanıdıgın var .istersen listeye bile yazabiliriz. sadece seni şevke getirmek için..

sen saglı beslensen zaten kilon hizlica gider canım .. emziriyorsun dimi?

zilim yarın tatiliniz başlıyor .. iyi tatiller canım .....
çoçuk konusunda ise zilim şimdilik sorular zor gelsede sinirleri yıpratsada ilerde bugünler kolaymiş diyeceksin :))
nihayet tatilleri bitirip eve döndük önce annaneye sonra babanneye derken artık evdeyiz :)

artık dikkat etme zamanı geldi yarından itibaren inşallah daha dikkatli olcam

77 ile hamile kalmıştım 93le bitirdim hemen 75e indim şükür

şuan 74,5um ve artık zayıflamak istiyorum yıllardır olduğu gibi :))))

takıma girme konusunda emin değilim takımı da olumsuz etkilemek istemem az çok tanıyosun beni. önce biraz moda gireyim ondan sonra belki

Sen baslada elifim gerisi gelir burdanda olsa takimlardada olsa .
Daha sabah kutahya eski gunleri anmisti eski 6. Takimi ( bu arada kutahta ve nazlimda 7. Takimda )
Eskileri okumusta nazlinin nisanlilik donemlerini falan senunde esinin cocuk istememe zamanini vs .. Hey allahim zaman ne cabuk geciyor simdi 2. Beben oldu masallah ...
Elifin takima girmesende 7. Takimada ugra eski gunleri yadedelim .. Kaptanda cok sıkı hazir seninde d ogum kilolarin var degerlendir derim .

Oglanlar nasil elifim kucuk ne kadarlik oldu ?

Sen baslada elifim gerisi gelir burdanda olsa takimlardada olsa .
Daha sabah kutahya eski gunleri anmisti eski 6. Takimi ( bu arada kutahta ve nazlimda 7. Takimda )
Eskileri okumusta nazlinin nisanlilik donemlerini falan senunde esinin cocuk istememe zamanini vs .. Hey allahim zaman ne cabuk geciyor simdi 2. Beben oldu masallah ...
Elifin takima girmesende 7. Takimada ugra eski gunleri yadedelim .. Kaptanda cok sıkı hazir seninde d ogum kilolarin var degerlendir derim .

Oglanlar nasil elifim kucuk ne kadarlik oldu ?

şimdi 7.takımı okuyordum da ablacım evet baktım kaptan çok sıkı girmeye niyetlendim bende takıma eğer kabul olunursam :)

sorma yıllar çok çabuk geçiyor büyük oğlum 2 gün önce 2 yaşını doldurdu, küçüğü de 2,5 aylık oldu bile maşallah

şimdi 7.takımı okuyordum da ablacım evet baktım kaptan çok sıkı girmeye niyetlendim bende takıma eğer kabul olunursam :)

sorma yıllar çok çabuk geçiyor büyük oğlum 2 gün önce 2 yaşını doldurdu, küçüğü de 2,5 aylık oldu bile maşallah
Masallah yavrularima ..
Bencede dogru karar yasi kucuk ama bak beni bile heveslendirdi tekrar ...

saol aeben abla,zilügurti, ateş olmayınca skıntı yok girip mirip:))
buarada sizin takım harbiden sıkıyönetime girdi kaptanınız yeni sanırım
ziligurti omega3 bende başlamak istiyorum iyi bir marka vardır eşin doktorya yazarsan sevinirim, kızım için de carlson diye marka arıyorum ama bulamıyorum birtürlü, onun içinde varsa bildiğin
benelse hoşgeldiniz, valla emiyorsa çocuğunuz hemncecik verirsiniz inşallah daha kolay olur sanki,

Zilim zeynom sordu bende cevap istiyorum omega 3 icin ben merincapin 1 gr kulaniyorum . Birde jeletin konusu var malum necis hayvanin jeletini olmasin ...

slmlar herkese...
tonlla ütüm var başlamadan evvel bakıp yazıp kaçayım dedm:))ütücü kadın son zamanlarda sarsaklamaya başladı yol verdimm gitti..iş başa düştü...
zeynom biz ocean omega3 kullaıyoruz cnm.eşim oğlum içinde ocean limon aromalı balık yağı getirmiş..
aebenim marincap'ıda sordum..hatta şu an o konuşuyo ben yazıyorum:))

balık yağının saf olması,balığın karaciğernden üretilmemiş olması,eti ester formda değil trigliserid formda olması gerekiyormuş..en önemliside EPA VE DHA oranlarıymış..

bu kriterlere uygun değilmş marincap her gün bir avuç içiliirse anca EPA ,DHA yüzdesini ocean'a eşitleyebilirmiş ve ocean balığın karaciğerinden mal edilmiyormuş.ve istediğimizde seri numarası ile saflığını net ortamında IFOS (balık yağlarını denetleyen bağımsız kurum'muş) sitesinden sorgulayabiliyormuşuz..

özel not olarak şunu ilave etmemi istedi efenim kendileri(az yiyip bi uşak tutsa iyi olacak kollarım koptu yatık vaziyetteyken karnımın üstündeki laptopla yazmaya çalışırken:)
-ocean omega 3'ün 1200'lük olanını almalıymışsınız.bu balık jelatinindenmiş diğeri sığır jelatiniymiş.sığır jelatini olanda 60 balık j.olanda50 adet varmış.. ben yüksek müsadenizle ütülerimi yapmaya kaçarım....:KK55:

Bu degerli bilgiler icin esine tesekkurlerimi ilet zilim :)

hayırlı cumalar kızlar .......

bu hafta kilom 66.1
geçen haftaya göre 400 gr vermişim ... haftaya inşallah 65li rakamları görürüm .....

Back