Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

kızlar tam monti yapmıyorum ama yinede montite uygun menülerimi paylaşıcam..
chleth geçen gün sen demiştin montinin burdan başka paylaşım alanı yok nette diye .. en azından bu diyet için aktifbir sayfa olur .. menülerle yardımcı oluruz belkide .... en azından monti amcaya bukadarını yapalım ...

Menum

Sabah
2 dl ekmek . Peynir
Yesiliki dom .sal.bib .
Zeytin . 1br.sut

Oyleyin
Et haslama . Yesil salata .
2ceviz ..

Aksam
15-20 zeytin .1br sutlu kahve .

1.5saat yurutus ..

günaydınlar 2,5 ay kadar diyete ara vermiştim bayram tatiller derken pazartesiden itibaren tekrar başladım ve menülerimi yazmaya devam edicem

sabah
2 dilim tam buğday ekmeği
domates+salatalık
peyaz peynir
5 adet zeytin
öğlen
tavuk haşlama
salata
ayran
ara
1 adet şeftali
akşam
1 avuç çiğ fındık
1 kutu süt

İyi aksamlar ..

Menum

Sabah
Omlet , peynir
Salatslik. zeytin
Ceviz .

Oyleyin
Et sote .salata
Ayran.

İkindi
Az kuru yemis .

Aksam .20

Az can fistik .

Disardaydim yine baya yuruyus oldu ..
Suda 2.5 lt kadar

zilim nerelerdesin ???

zeynom sonunda tatile çıktın sanırım ..iyi tatiller canım ....

günaydınlar herkese dünkü menümü yazayım hemen
sabah
3 dilim tam buğday ekmeği
beyaz peynir
domates
öğlen
1 kepçe nohut yemeği
cacık
ara
1 adet şeftali
akşam
2 adet biber dolması ( içinde pirinç yoktu sadece kıyma soğan ve baharatlardan oluşuyordu )
yoğurt
dün spora gidemedim çok dişim ağrıyordu bugün telefi ederim artık

afiyet olsun nazlım ....
geçmiş olsun yirmiliklermi yoksa çürükmü?

walla ablam bende koşturmaca ne zaman bitecek bende merak ediyorum..
bu gün 3'te okuldan geldim (bu gün dediğim saat itibari ile dün oldu artık:) oğlumu 5'te alıyorum ,hadi o zamana kadar biraz temizlik yapayım dedim..sil-süpür yemek ayarla koşturarak git oğlanı al (okulun bahçesinde arkadaşlarıyla oynuyor eve getiremedim akşam oldumu 6:30 biz gelene kadar) yemekti bulaşıktı derken onlar baba oğul tekwando kursuna gidiyorlar 2 haftadır haftanın 3 günü oraya gittiler ben yine işlere kaldığım yerden devam...
cam sil-toz al-wc banyo sil-aynaları sil-oğlanın beslenmesi için poğaça yap,meyvesini yıka koy-mutfağı ç.suyu ile temzile-balkonları yıka-4 mak.çamaşır yıkandı bunlar olurken onları terası koşarak çık as-1 sepet ütü yap-mutfak dolaplarının dış kısımlarını sil-oturma odasınının halısını sil-kendi dolabımda yazlık kışlık yer değiştir....tüm bunları yaptım ve şu an itibariyle bitti...haa bu arada oğlum gelince duş aldırdım yatırdım...ve ben bitik vaziyetteyim şu an...akşam yemeği yiyemedim arada unutttum gitti..sabah kahvaltısıylayım hala..artık sabah okula giderken ederim kahvaltı...eşimle oğluma koydum onlar yedi gitti ben toparladım sonra bi ara yerim falan dedim ama yetişmedi...
tahlil sonuçlarımı aldım bu arada dün.demir depom boş çıktı.sadece 5 yani...iğne verdi dr...gün aşırı yapacak eşim.dün yaptı ilk..ama acaip ağrıyor yeri...yakarmış zaten koyu kıvamlıymış dağılmazmış kolay kolay....ette yiyemiyorum ben pek..iğneyle yerine koymaya çalışacağız artık bi şekilde...

ben yatar,yoksa uyanamıycam...duş alıcam daha koştur koştur terledim....3-4 saat uyuyup yallah işe....
bak yine uzun yazdım apla..beni bir dokun bin ah işit moddayım yine:)))

atom karıncam benim

zilim aç aç geziyorsun
dogru dürüş bşide yedigin yok boşalır tabi depoların .sen açlık hissinimi kaybettin iyce ne oldu ?

tokvando iyidir benim eşimin zamanında salonu vardı, tekvando hocasıydı yeni evlendigimizde.
o iğneler çok acıtıyor diyorlar dogrudur .....

yardımcı işini ne yaptım o hatun olmadıysa başkasına bak . canına yazık

aman ablam temizlikçinin elleriyle yaptığını ayaklarıma yaptırırm ..hiç beğenmedim.tüm ev olunca üstün körü yapıyorlar ev büyük olunca..alt üst 180 tl dedi verdim valla parama acıdım..kardırobun üstü mutfak dolaplarının üstü toz pasak içindeydi...dha buna benzer bi sürü şey...iyi brini bulmam acil ve şart..bakıyorum ,söyledim okuldada arkadaşlara...yoksa kendime hiç zaman ayıramıycam..oda beni hırpalıyor bi zaman sonra.... yemek yeme vakti geldi kalkayım masayı hazırlıyayım...

Bencede acil birini bulmalisin zilim ....

Bayramda burda degilim . Simdiden hepinize hayirli bayramlar dilerim ...

merhabalar ...

bizde dün akşam geldik .....
tv ve haberlere bakmayınca güzel bir bayram oldu memlekette bizim için ..

Arkadaşlar kuruyemişleri nasıl tuketiosunuz ve de hangilerini???
Teşekkürr ederimmm
aralarda ama aşırıya kaçmadan clightim .. ögünlede yiyebilirsin ... kuruyemişlerin gl endeksi düşük . çig olanlarını tercih edersin kavrulmamış vede tuzsuz...
bir ayrıntıda aklımda kalan yer fıstıgının kuruyemiş olmadıgı baklagil oldugu . nerde okudum hatıramıyorum ama aklımda kalmış

Selamlar ...

Bayram bitti tekrar kilolari vermeye devam ....

Merhaba kizlar .
Gerci ortalarda kimse yok ya :)
Zilim yine cok kosturuyorsun sanirim ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…