biz okuyoruzya zilimburalardayım ablam,ama yazan çizen olmayınca ...
kendim yazıp kendim okumiim dedim:)
atom karıncam benimwalla ablam bende koşturmaca ne zaman bitecek bende merak ediyorum..
bu gün 3'te okuldan geldim (bu gün dediğim saat itibari ile dün oldu artık:) oğlumu 5'te alıyorum ,hadi o zamana kadar biraz temizlik yapayım dedim..sil-süpür yemek ayarla koşturarak git oğlanı al (okulun bahçesinde arkadaşlarıyla oynuyor eve getiremedim akşam oldumu 6:30 biz gelene kadar) yemekti bulaşıktı derken onlar baba oğul tekwando kursuna gidiyorlar 2 haftadır haftanın 3 günü oraya gittiler ben yine işlere kaldığım yerden devam...
cam sil-toz al-wc banyo sil-aynaları sil-oğlanın beslenmesi için poğaça yap,meyvesini yıka koy-mutfağı ç.suyu ile temzile-balkonları yıka-4 mak.çamaşır yıkandı bunlar olurken onları terası koşarak çık as-1 sepet ütü yap-mutfak dolaplarının dış kısımlarını sil-oturma odasınının halısını sil-kendi dolabımda yazlık kışlık yer değiştir....tüm bunları yaptım ve şu an itibariyle bitti...haa bu arada oğlum gelince duş aldırdım yatırdım...ve ben bitik vaziyetteyim şu an...akşam yemeği yiyemedim arada unutttum gitti..sabah kahvaltısıylayım hala..artık sabah okula giderken ederim kahvaltı...eşimle oğluma koydum onlar yedi gitti ben toparladım sonra bi ara yerim falan dedim ama yetişmedi...
tahlil sonuçlarımı aldım bu arada dün.demir depom boş çıktı.sadece 5 yani...iğne verdi dr...gün aşırı yapacak eşim.dün yaptı ilk..ama acaip ağrıyor yeri...yakarmış zaten koyu kıvamlıymış dağılmazmış kolay kolay....ette yiyemiyorum ben pek..iğneyle yerine koymaya çalışacağız artık bi şekilde...
ben yatar,yoksa uyanamıycam...duş alıcam daha koştur koştur terledim....3-4 saat uyuyup yallah işe....
bak yine uzun yazdım apla..beni bir dokun bin ah işit moddayım yine:)))
aralarda ama aşırıya kaçmadan clightim .. ögünlede yiyebilirsin ... kuruyemişlerin gl endeksi düşük . çig olanlarını tercih edersin kavrulmamış vede tuzsuz...Arkadaşlar kuruyemişleri nasıl tuketiosunuz ve de hangilerini???
Teşekkürr ederimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?