Ne olabilirki zilim kosturmaca iste :) . Kizimin tahlilleri vardi sabah ona cikmistim . Simdi geldim . Tahmin etigim gibi asiri kansiz ciktislm topik sakinleri...
chiglid zili yada zilli de cnm farketmez..ziligurti uzun olduğu için herkes öyle diyo ...istediğini de
ingiliz karbonatını dene bakalım,sonucuda burdan paylaşırsan faydalı olursa isteyen herkes kullanır...
aebenim sen neler yapıyorsun aplam?
Sevindim senin adina ... Arada duraklamalar normal ama iste sabirsiziz biraz emegimizin karsiligi hemen gelsin istiyoruz hakli olarak :)Selaam tekrarr
evet 1 kilo verdim gorundu tartı bu sabah:))
ama karbonatlı sudan mı başka seyden mi verdim bilmiorum:))
niyeyse umutsuzluga kapılıorum ben çok çabuk..
Ne sayarsan say mantari yiyebilirsin afiyetle . Hemde bulgurun gl endeksini dusurmus olursun iyi olur . Bulgur montide cok yenmiyor biliyorsun degilmi chilgletim .Arkadaşlar selam
Bişi sorcaktım tam bulgurdan yağsız pilav yapıcam da içine mantar koyabilior muyuz mantar sebze grubu mu protein mi
Super o zaman afiyet olsun yaninada bir cacik oh missss .Çook sağol caımm... Hemen ceva verdin :)))
Yokk merak etme canım tam bulgurdan yapıorum orjınal tam organik hiç rafine edilmemiş bulgur,..
Çok aradım taradım zorla bulmuştum
Super o zaman afiyet olsun yaninada bir cacik oh missss .
Buralardayim canim 7. Takimdayim surekli . Her zaman sorularin yanit bulur cekinme :)
Tabiki canim girebilirsin .Girebilir miyim ben de...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?