Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

Herkese iyi ve hayirli haftalar dilerim ..
Bu hafta disimi sıkip tekrar 65 leri gormeyi istiyorum :)

slm topik sakinleri...
chiglid zili yada zilli de cnm farketmez..ziligurti uzun olduğu için herkes öyle diyo ...istediğini de

ingiliz karbonatını dene bakalım,sonucuda burdan paylaşırsan faydalı olursa isteyen herkes kullanır...

aebenim sen neler yapıyorsun aplam?

Ne olabilirki zilim kosturmaca iste :) . Kizimin tahlilleri vardi sabah ona cikmistim . Simdi geldim . Tahmin etigim gibi asiri kansiz cikti

Sende yogunsun senin vitaminler nadi iyi geldimi ?

Zeynom memlekete gittin sanirim ,sonunda :)İyi tatiller ....

Yarin tarti gunu 65 li rakamlar gelsin artik ..

Chlgiht duraklaman gectimi ?

Selaam tekrarr
evet 1 kilo verdim gorundu tartı bu sabah:))
ama karbonatlı sudan mı başka seyden mi verdim bilmiorum:))
niyeyse umutsuzluga kapılıorum ben çok çabuk..

Selaam tekrarr
evet 1 kilo verdim gorundu tartı bu sabah:))
ama karbonatlı sudan mı başka seyden mi verdim bilmiorum:))
niyeyse umutsuzluga kapılıorum ben çok çabuk..
Sevindim senin adina ... Arada duraklamalar normal ama iste sabirsiziz biraz emegimizin karsiligi hemen gelsin istiyoruz hakli olarak :)

aebenim benim ferritin düşüklüğüm için iğne olmayya devam ediyorum..yarın 10.ve sonuncuyuda yaptırıp pazartesi yada salı kontrole gideceğim..bakalım yüklselme olmuşmu diye..umarım olmuştur..bu arada kendimi ozrlaya zorlaya 1 ayda toplam 4 kez et yiyebildim.toplamda 10-12 köfte anca ya vardır ya yoltur oda...dr.et yemessen yine boşalacak haftada 2-3 kez 100-150 gr yemen llazım en az dedi..bu akşam ciğer yaptım eşime ama yaparken bile içim dışıma çıktı((nasıl yapacağım bilmem.et yiyemiyorum...

kızın ünv.başladı değilm bu arada abla?diğer kızınınnmı kanı düşük çıktı?oda et yemiyormu?

chiglıd 1 kg gitmiş,sevindim senin adına cnm..

Zilim bir suru yazdim sarj bitti tel kapaninca hepsi silinmis

Canim kansizlik icin bir arkadadim yapti . Dr kapidan girip gozune bakinca ne yaptin kansizligin gecmis demis . İlaclatinida kullanmamis ..

Ben ev ahaline yapicam denemek istersen .

50 ser gr . Ceviz ,findik, badem . Robotta cok ince cek . Buyuk bir bardak uzum pekmezi , buyuk bir bardak keciboynuzu pekmezi . Hepsini bir kavonoza koy karistir . Her sabah ama ac karna ( arkadadim sabah namazina kalkinca icmis hergun 2 kasik ) ic .
Arkadasim normalde cukulata manyagidir gunluk yer ama bu iksiri iceli canim tatli cukulata cekmiyor dedi :. Canlanmis yizune kan gelmis .. Sevdigin seyler senin mutlaka denemelisin bence .

Hayirli cumalar efendim ...
Bugun kursum var erkenden girdim .
Bu hafta istedigimi yaptim 1.2 kilo verip uzun zaman sonra tekrar 65 li kilolardayim :)
Gecen hafta 66,5
Bu hafta 65,3

ooo aebenim ne yaptında verdin ablam bi hafta 1,2 kg..tebrikler...

hemen not aldım bu karışım ,çok güzel olacak zannımca..oğlumada veririm her sabah 1-2 kaşık..hem kan yapar hem ısıtır canan hocanın dediği gibi...

birde ben çok kahve içiyorum ablam..onunda büyük etkisi olsa gerek diye düşünüyorum..eşime demedim hiç ama okulda 2 tane türk kahvesi 1 tane nescafe içiyorum.evdede akşamları eşimel içiyoruz 1 türk kahvesi..nasıl dolu kalsın benim demir depom..tabii bi dünyada çay bunlara ilaveten..çayı açık içiyorum ama kahve demir eksikliği yapıyor ciddi oranda..

zaten demirim düşük,birde kahve içince hepten titriyorum..özellikle bir kaç haftadır başımda bi sersemlik hali...bi nefes nefese kalma durumudur aldı başını gidiyo..eşimede demiyorum hiç.bu gün okulda tük kahvesini içtim hemen ardından arkadaş nescafe almış gelmiş onuda içtim arkasından..derse girdim.ölüyorum sandım..piyanonun başına oturdum ama ellerim tir tir titriyo..kollarım kesildi kaldı.başım fır dır dönüyor.felç geldi sandım..kalbim kulaklarımda bomba gibi atıyo..gümm gümm...nefesim gittikçe gittiii..azaldıkça azaldı...tık edip kaldım sanki...

stajer öğretmen anlamış halimi,yardım etmeye çalıştı kızcağız.ama kalkamadım baş dönmesinden..göğsüme hava girmiyor,nefessiz kaldım..Allahım dedim gidiyorum,çocuğum öksüz kalacak..walla ölüyorum sandım iyice..
çocukların ödü koptu ,diğer öğretmen arkadaş panikleyince..çığlık çığlığa bağırıyorlar hepsi bir ağzıdan..öğrt.odasından arkaaşlar duymuş koştu geldi..revire götürdüler yattım biraz..eve geldim sonra...eşimede söyleedim.eve gelince sapsarı olmuşsun iğneler iyi gelmedimi acaba haftaya gelsene bakalım dedi..hıhı falan dedim artık...
ama bi süre kahve içmiycem bakalım.. senin dediğin kürüde hemen yapçam.bi tek badem yok evde..yarın onuda alıp yapacağım..

Ah zilim cok gecmis olsun , hic dikkat etmiyorsun kendine biraz beslenmeni artir lutfen, al birkac kilo ne olacak .
Kahveyide birak bir sure bakalim degisen birsey olacakmi ?
Bugun bende aldim malzemeleri yarin yaparim :)

Kilo icin ne yaptigima gelince . Aslinda farkli bisi degil biraz istedim takim kaptanim icin :)

Arkadaşlar selam
Bişi sorcaktım tam bulgurdan yağsız pilav yapıcam da içine mantar koyabilior muyuz mantar sebze grubu mu protein mi

Arkadaşlar selam
Bişi sorcaktım tam bulgurdan yağsız pilav yapıcam da içine mantar koyabilior muyuz mantar sebze grubu mu protein mi
Ne sayarsan say mantari yiyebilirsin afiyetle . Hemde bulgurun gl endeksini dusurmus olursun iyi olur . Bulgur montide cok yenmiyor biliyorsun degilmi chilgletim .
Mantar sebze canim .

Çook sağol caımm... Hemen ceva verdin :)))
Yokk merak etme canım tam bulgurdan yapıorum orjınal tam organik hiç rafine edilmemiş bulgur,..
Çok aradım taradım zorla bulmuştum

Çook sağol caımm... Hemen ceva verdin :)))
Yokk merak etme canım tam bulgurdan yapıorum orjınal tam organik hiç rafine edilmemiş bulgur,..
Çok aradım taradım zorla bulmuştum
Super o zaman afiyet olsun yaninada bir cacik oh missss .

Buralardayim canim 7. Takimdayim surekli . Her zaman sorularin yanit bulur cekinme :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…