Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aebencim çok sagol kuruyemiş yazın için:)))))
Peki zeytinle ilgili ve çiğ havuçla ilgili bilgilerini rica etsem aktarabilir misşn bana
Çook teşekkür ederim canım..
Ya bi yerde takılıp kaldım kilo veremiorum sinir oldum(( acaba hatalarım mı var die didikliorum.. Çok sagolun:)))
İyiyim zilim hamdolsun .walla koşturuyorum aplam...demir eksikliği çıkmıştı ya bende..birde onun etkisiyle hayatı nefes nefese yaşamaya devam ediyorum..arada bi bakıyorum ama yazan çizen olmayınca bende yazmadım..herkes iyidir umarım...
Evet sekercim zeutinin gl endeksi dusuk .Çook teşekkürler zill cim
Bunun dışında hiçbişi yemioruz değil mi 3 gün boyunca??
Aebencim zeytini karbonhidratsız oğunlerde tuketebilior muyuz???
Mesela tavuk, salata zeytin menusu gibi??
Teşekkürlerr
Zeynep hosgeldin ...Merhaba aeben sonunda üye oldum ben sizi yıllardır takip ediyorum ama hiç fırsat bulup iletişime geçememiştim bende sizinle diyet yapmak istiyorum
Ben de 3 gündür içiorum günde 1 lt suya 1 tatlı kaşığı koyuorum.Chilgt canim bi ara ictim amanormal karbonatti ..
Vucudun ph yukseltiyor diye biliyorum oda kilo vermeyi kolaylastiriyor .. Yani vucudun alkali olmasina yardim ediyor .
Sagolasin ablam hos geldin . Her sey iyidir umarim .Iyi pazarlar aeben ziligurti banu naz.
Bir selam vereyim dedim.
Seviyoeum sizi.
Kendinize iyi bakın