Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

zeynom tarifler süper bende severin yeşil merçcimegi ...

muz içinde üzülme okadar olur aradakaçamak .. aklında olsun muzun yanında süt içsen gl endeksi biraz olsun dengelenir

süpersin nazlım, sporun dahada süper olmuş

güle güle kirlet zilim

zilim nasılsın cnm , temizlikte yapılmış oh ne güzel yazda geliyor zilim turneye çıkar artıkk
kız zilim bi foto eklemedinya bzie 10125465421244574585 kez söyledikkk,

saol aeben abla süt olayını bilmiyordum regilimede iki gün kaldı o dönem muz süt yapayım bari iyi gelir hem,

yeşil mercimek hakikaten çok lezzetli kabaklada birleşince bağırsakları çok iyi çalıştırıyor ve çok doyurucu kocaman dolu dolu bir tabak yiyorum valla ben

bugün 5. haftam bitti monti ile ve 66 kilo oldum

maşallah zeyno devamıda gelir inallah en kısa zamanda istediğin kiloya ulaşırsın canım

Bugünkü menümü yazayım hemen

sabah
3 dilim ekmek
beyaz peynir
domates
salatalık

öğlen
2 adet küçük karnıyarık
1 kutu ayran

ara
1 adet elma

akşam
peynirli göbek salata

zeynom sağolasın cnm.deniycem ben bunu yarın..evde 2 tane kabak var. yeşil mercimeği bende çok severim..yyanıında cı biber turşusuyla ooofff..

ben yapana kadar görürsen cvplarsan sevnirim..yemek kıvamındamı çorba kıvamındamı oluyor?yarın okul çıkışı yaparım bari kendime..evdekilere dolma yaptım onu yerler..

herkes iiyidir umarım..ben uyuklama mosuna geçtim yine,duş alıp yatayım uyumadan iyice...

banum nasıl yükleniyorsa anlatta yapmaya çalışayım cnm..

hayırlı sabahlar olsun .....
bugun misafirlerim gelecek .. koşturuyorum yane ...

bugünkü menüm

sabah
3 dilim ekmek
beyaz peynir
kahvaltılık sos

öğlen
2 adet haşlanmış yumurta
beyaz peynir
salata

ara
1 adet elma

akşam
1 avuç çiğ fındık
1 kutu süt

spor olarak 45 dk koşu bandında yürüyüş 1 saat aerobıc step yine erken gidebilirsem 10 dk bisiklet çevirme

afiyet olsun nazlım ...

zilim aşagıda seni görüyorum iyi akşamlar

zilim banu vede nazlım 7. takıma yazıyorlar.onlar içinde iyi olur belki dahada bir toparlarlar .. tabı burayadı unutmamak lazım

zeynom nasılsın

beniimde bugün misafirlerim vardı .. yedik içtik .. akşam yürüyüşümde yapıldı ama arkasından

buraya yazmadım sanırım ,aile yaşam merkezine kayıt olduk ailecek .. spor salonu yüzme havuzu vs. var benim için iyi oldu tam diyete başlamışken ..
diyetimde kaçamaklı ama miktarı az bol sporlada birleşimce sanırım sonuç alabilecgim ..
bende durumlar böyle

günaydın arkadaşlar

ziligurti yemek kıvamında oluyor canım koyu oluyor

benim kız ateşlendi zamanı gelmişti gene sekmedi 21 gün sonra gene ateş, doktorla konuştum az önce haftaya ameliyat tarihi kesinleşecek muhtemelen iki hafta sonra ameliyatı olacak, korkuyoruz elbette ama ameliyattan sonra ateşlerinin devam edip boşu boşuna ameliyat oldğuyla kalmasından daha çok korkuyoruz, ama ben bu karamsarlığımı atlatmak istiyorum iyi şeyler düşünüyorum sonra hoopp sezeryanda narkozdan neler çektiğim erken uyanmam falan aklıma geliyor gene bir karamsarlık, el kadar bebeler ne ameliyatlara giriyor iyileşiyor, ne hastalıklar iyileşiyor diye düşünüyorum sonra hopp başka bir şey gene karamsarlık, eşimde beni hiç rahatlatmıyor o çok duygusal, zaten onunda bir cilt hastalığı var strese girince hemen yaraları çıkıyor falan , neyseki annem gelecek ameliyatta sonra 20 gün kadar kalacak, inşallah bunu da atlatacğız

zeyno selam cnm ,çok geçmiş olsun üzülme diycem ama elde degil üzülüyor insan
ama bebeklere verdikleri nrkoz onların yaşına vs göre ayarlanıyor cnm
bak benim ikzlerden bir tanesi tam 3 kez yattı o ameliyat masasına minicik bedeni ile

ilk ikisi fıtıktandı birinde 1800 gr ve 13 günlüktü digerinde 1950 gram ve 42 günlüktü
en sonuncudua 3.5 yaşındaydı ve hipospadias denen bri hastalıktandı şükürki allaha hiç bir sorun olmadan atlattı
hemde üfürümü varmış biz bilmiyorduk ona ragmen sag sgallim girdi çıktı ameliyatlardan.

darısı sana cnm sen iyi ol ki herkes yi olsun eşinde çocugunda, şimdiiden çok geçmiş olsun

bugünkü menüm

sabah
3 dilim ekmek
beyaz peynir
domates
salatalık

öğlen
1 kase sebze çorbası
yoğurt
1 dilim börek ( bu hiç olmadı ama nedense bugün çok acıktım çorba ve yoğurtla doymadım aldım 1 dilim bu haftaki ödülüm bu olsun bari )

ara
1 adet elma

akşam
2 adet haşlanmış yumurta
salatalık
ayran

spor olarak 45 dk koşu bandında yürüyüş , 1 saat plates eğer erken gidilirse 10 dk bisiklet çevirme

zeyno çok geçmiş olsun İNŞALLAH hayırlısıyla atlatırsınız canım ameliyatı . ALLAH acil şifalar versin

Son düzenleme:
masumm ne zor zamnlar yaşamışsın çok geçmiş olsun, küçücükmüş ya

biz işte fmf diye başka bir hastalık var ondan korkuyoruz, genetik bir hastalık olduğu için ömür boyu devam ediyor, tedavisi yok, sadece bir ilacı var böbrekleri koruyan, atakları azaltan ömür boyu o ilaç içiliyor falan bir prof bizi çok kokrutmuştu direk fmf dedi aklıma hep o kadın geliyor, sonra unutmaya çalışıyorum öbür profserün dediklerini düşünüp kendimi rahatlamaya çalışıyorum çevremde de var çocukları fmf olan çok ama çok zor ömür boyu ateş, yapacak bir şey yok tabi eğer fmf se de ama olmamasını ümit ediyoruz, böyle işte, iyi şeyler düşünelim iyi olsun inşallah, bademcikler gitsin, sağlıklı günler gelsin inşallahhhh

naz çok saol inşallah

zeynom inşallah rabbım yavrunun şifasını verecektir .. öyle umutedelim öyle olsun inşallah ...

slm...

günün yorgunluğunu atmaya çalışırken tv-pc-çay üçlemesini yapmaya çalışıyorum..bir yandanda oğluma wc-diş fırçalama-pijama üçlemesini tekrar edip duruyorum... zaten sabah evden çıkmadan evvel başlayan ve hala devam eden bir sinir harbi içindeyim..5 dk daha yapmassa feci bir patlama yaşayacağım korkarımki...
bu çocukların sendromları hiç bitmiycek galiba...2 yaş sendromu bitti 4 yaş başladı o bitti 5 başlıyor şu sıralar sanırım... bi atarlanmalar,bi tripler nooluysak....

bende bu aralar acaip yorgun ve gerginim umarım tahammül sınırlarımı çok fazla zorlamadan atlatırız bu süreci...

zeynom çocukların ağrı ve acı eşikleri büyüklere göre çok daha yüksek canım,çok dayanıklılar yawrular..kızında ameliyat olursa emin ol kolayca atlatıverir..allah hakkınızda hayırlısını versin,şifasını bulursunuz inşallah ameliyatla..

aebenim koşturuyorsun yine

banuş,nazlı sizden ne var ne yok...:44:

zilimmm cnm çocuklar öyle maleseff bende durmadan tekrar tekrar içindeyim
7. takımda yarışıyoruz baybi sen nasılsınnn

benimkiler bugün beni babannesine şikayet etmiş kendine anca ayakkabı çanta alıyor bi şemsiye almadı bize:)) diye

hayırlı cumalar kızlar ......

bugun cuma tartı günü ..
kilom geçen hafta 68.8 du
bu hafta 68 .3 ..

500 grmı göndermişim bakalım .....

Günaydın herkese...
Müsadenizle 1-2 sorum olacak :26:
İlk sayfayı okudum ama anlamadığım nokta gün içerisinde yiyeceğimiz yiyecekleri Düşük GI li yiyecekler listesinden serbestçe mi seçiyoruz?
Kan şekerini 35 civarında tutmamız gerek demişsiniz, yiyeceklerin GI lerini toplayarak ölçmüyoruz değil mi? Her öğündeki yiyecekler max. 35 olmalı?
Doğru mu anlamışım acaba

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…