regl kapıda dimi nazlım ondan
bugünki kilon fos yanı gerçek değil nazlım üzülme
evet ablam regli yakın bugün yarın olmam lazım . bende öyle düşünüyorum abla bakalım hayırlısı regliden sonra düzene girer İNŞALLAH
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
regl kapıda dimi nazlım ondan
bugünki kilon fos yanı gerçek değil nazlım üzülme
günaydın vede hayırlı cumalar hatunlar
Kilo bildirirmde
geçen hafta 69.5
bu hafta 68.8
tebrik ederim abla maşallah kilolar gitmeye başladı . Demekki bir takımda olmak çoğunlukla işe yarıyor kendini takıa karşı sorumlu hisettiğin için
aeben abla tebrikler valla çok iyisin, sanırım öbür sayfalarda da hep öyle cuma günleri bildirim yapılıyor, ben salı günü diyete başladığımdan salıyı baz alıyordum ama artık cumaları alayımda yazayım, buarada sabah 66,5 u gördüm tartı bozuldu sandım kaç kere tartıldım sonuç aynı, çok mutlu oldum
dün öğlen spagetti yemiştim acayip toktum ara yapmadım sonra parka çıktık akşam 8,30 da eve gelinde artık yemim bişye dedim kiraz ve erik yedim belki ondandır tartının süprizi iki gün üst üste akşam yemeği yiyemedim
60 olmak istiyorum sonra da 58 :))))))))))
evet ya banum takımın mecburyeti bir başka zamanındada hedefime 6. takımla gelmiştim ... bu sederde olcak inşallah ..günaydınnn zilimmm naptın işlerini hafiflettin miii
aben ablla takım ruhu sarmış seni
aeben abla tebrikler valla çok iyisin, sanırım öbür sayfalarda da hep öyle cuma günleri bildirim yapılıyor, ben salı günü diyete başladığımdan salıyı baz alıyordum ama artık cumaları alayımda yazayım, buarada sabah 66,5 u gördüm tartı bozuldu sandım kaç kere tartıldım sonuç aynı, çok mutlu oldum
dün öğlen spagetti yemiştim acayip toktum ara yapmadım sonra parka çıktık akşam 8,30 da eve gelinde artık yemim bişye dedim kiraz ve erik yedim belki ondandır tartının süprizi iki gün üst üste akşam yemeği yiyemedim
60 olmak istiyorum sonra da 58 :))))))))))
Menülerin süper zeynom . afiyet olsunbugünkü benüm
sabah
2 yumurta peynir zeytin domates salatalık
öğlen
mantar tavuk sote ve yoğurt
akşam
yeşil mercimekli kabak yemeği, salata ve yoğurt
günaydınlar vede hayırlı haftalar olsun hepimiz için .
cumartesi
sabah
2 dilim tam buğday ekmeği
domates
salatalık
beyaz peynir
öğlen yok geç kahvaltı oldu için
ara
2 adet kuru incir
akşam
1 tabak taze fasülye
yoğurt
pazar
sabah
1 adet tam buğday ekmeğine tost
öğlen ( düğün vardı onun için öğlen menüsü böyle olmak zorunda kaldı
3 adet küçük kurabiye
1 adet dondurma
akşam
1,5 lahmacun
ayran
hafta sonu normalde kendime tek öğün ödül veriyordum ama 2 düğün peş peşe olunca dengeler şaştı iyice