• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

regl kapıda dimi nazlım ondan :34:
bugünki kilon fos yanı gerçek değil nazlım üzülme :38:

evet ablam regli yakın bugün yarın olmam lazım . bende öyle düşünüyorum abla bakalım hayırlısı regliden sonra düzene girer İNŞALLAH

günaydın vede hayırlı cumalar hatunlar :16::16::16:
Kilo bildirirmde
geçen hafta 69.5
bu hafta 68.8

tebrik ederim abla maşallah kilolar gitmeye başladı . Demekki bir takımda olmak çoğunlukla işe yarıyor kendini takıa karşı sorumlu hisettiğin için

tebrik ederim abla maşallah kilolar gitmeye başladı . Demekki bir takımda olmak çoğunlukla işe yarıyor kendini takıa karşı sorumlu hisettiğin için

aunen öyle nazlım o yüzden girdim 7. takıma kendimi sorumlu hissedeyim diye ..

eddoras abla seni aşagıda görüyorum:3:

aeben abla tebrikler valla çok iyisin, sanırım öbür sayfalarda da hep öyle cuma günleri bildirim yapılıyor, ben salı günü diyete başladığımdan salıyı baz alıyordum ama artık cumaları alayımda yazayım, buarada sabah 66,5 u gördüm tartı bozuldu sandım kaç kere tartıldım sonuç aynı, çok mutlu oldum
dün öğlen spagetti yemiştim acayip toktum ara yapmadım sonra parka çıktık akşam 8,30 da eve gelinde artık yemim bişye dedim kiraz ve erik yedim belki ondandır tartının süprizi iki gün üst üste akşam yemeği yiyemedim

60 olmak istiyorum sonra da 58 :))))))))))

günaydınnn zilimmm naptın işlerini hafiflettin miii

aben ablla takım ruhu sarmış seni:1:

aeben abla tebrikler valla çok iyisin, sanırım öbür sayfalarda da hep öyle cuma günleri bildirim yapılıyor, ben salı günü diyete başladığımdan salıyı baz alıyordum ama artık cumaları alayımda yazayım, buarada sabah 66,5 u gördüm tartı bozuldu sandım kaç kere tartıldım sonuç aynı, çok mutlu oldum
dün öğlen spagetti yemiştim acayip toktum ara yapmadım sonra parka çıktık akşam 8,30 da eve gelinde artık yemim bişye dedim kiraz ve erik yedim belki ondandır tartının süprizi iki gün üst üste akşam yemeği yiyemedim

zeynom tebrikler canım :nazar::46::46::46:
evet canım gün boyu biraz dikkat edip akşam aç yapsan dahabir etkili gidiyor killar . zorlanmıyorsan deneybilirsin :34:

günaydınnn zilimmm naptın işlerini hafiflettin miii

aben ablla takım ruhu sarmış seni:1:
evet ya banum takımın mecburyeti bir başka zamanındada hedefime 6. takımla gelmiştim ... bu sederde olcak inşallah ..

tebrik ediyorum zeyno İNŞALLAH en kısa zamanda hedeflediğin kiloya ulaşırsın

saolun arkadaşlar ama sanmamki tartı beni 66,5 da yarın da göstersin iki akşam yemedim diye kandırıyor beni aklınsıra

sayenizde çok motiveyim

bugünkü benüm

sabah
2 yumurta peynir zeytin domates salatalık

öğlen
mantar tavuk sote ve yoğurt

akşam
yeşil mercimekli kabak yemeği, salata ve yoğurt

hayırlı cumalar geçte olsa:3:

kiloacuklar gitmeye başlamış aebenim hayırlı olsun ablam..zaynom senide teprik ederim..nazlı sennkide şişliktir..ben regl dönemi +2 civarı fazla çıkarım hep..takılma basküle sen.. banuş sen bildirim yaptınmı göremedim cnm?durum nedir sende? çok hılzıca göz gezdirdim kaçırmış olabirim..

ben bu gün de tatil yapamadım..akşam arkadaş aradı rahatsızlanmış benim yerime sen gidebilirmisin dedi,mecbur toparlandım erkenden kalktım gittim... akşam saati dönnebildim eve..şu andada uyuklama moduna geçtim..o sebeple ben yatar...:10: yarında kendime bulabilirsem inci beyazı stiletto ve portföy bakıcam.2 hafta sonra kuzenim evleniyo..tuvalet buldum aldımda altına ayakkabı arıycam..:10:

iyi pazarlar hatunlar :16::16:
sınavlarım bitti ..
sıkı diyet olmasada devamm:8::8: hafta sonu bol bolll da yurüdüm çiseleyen yağmur altında:119::119:

hayırlı haftalar dilerim efemmm:16:

zeynom nasılsın havalarda kötü dışarı çıkabiliyormusun .hala sallanıyormusunuz :26:

günaydınlar vede hayırlı haftalar olsun hepimiz için .
cumartesi

sabah
2 dilim tam buğday ekmeği
domates
salatalık
beyaz peynir

öğlen yok geç kahvaltı oldu için

ara
2 adet kuru incir

akşam
1 tabak taze fasülye
yoğurt

pazar

sabah
1 adet tam buğday ekmeğine tost

öğlen ( düğün vardı onun için öğlen menüsü böyle olmak zorunda kaldı :(
3 adet küçük kurabiye
1 adet dondurma

akşam
1,5 lahmacun
ayran

hafta sonu normalde kendime tek öğün ödül veriyordum ama 2 düğün peş peşe olunca dengeler şaştı iyice

günaydınlar vede hayırlı haftalar olsun hepimiz için .
cumartesi

sabah
2 dilim tam buğday ekmeği
domates
salatalık
beyaz peynir

öğlen yok geç kahvaltı oldu için

ara
2 adet kuru incir

akşam
1 tabak taze fasülye
yoğurt

pazar

sabah
1 adet tam buğday ekmeğine tost

öğlen ( düğün vardı onun için öğlen menüsü böyle olmak zorunda kaldı :(
3 adet küçük kurabiye
1 adet dondurma

akşam
1,5 lahmacun
ayran

hafta sonu normalde kendime tek öğün ödül veriyordum ama 2 düğün peş peşe olunca dengeler şaştı iyice

afiyet olsun nazlım okadar kusur kadı kızındada olur :34:

ben bugünkü menümüde yazayım unutmadan

sabah
2 dilim ekmek
beyaz peynir
domates
salatalık

öğlen
1 tabak türlü yemeği
cacık

ara
2 adet salatalık

akşam
1 avuç çiğ fındık
1 kutu süt

spor olarak koşu bandında 45 dk yürüyüş 1 saat aerobic step , günde mutlaka 2,5 litre su içiliyor

slmlr :3:

hafta sonu derin bahar temizliğini yapmış bulunmaktayız..ama sabah yağmura uyanıdık..:1: neyseki öndeki camlarım ıslanmamış:)camlar-kapılar-mutfak dolapları-perdeler-halılar-banyo ve mutfak duvarları-ütüler-süpürge-toz alma-lavabolar-silinmedik bi yer kalmadı..ev miss benimde kafamda miss:1:

zeynom mercimekli kabak yemeğini nasıl yapıyorsun cnm merak ettim..ben kabaksever biri olarak kabağın değişik versiyonlarını denemeyi seviyorum..:56:

hava bu gün nasılda soğudu yahu...eşimden sıcak bi çay yapmasını istedim walla ben mutfağı toparlarken oda çayı demledi sağolsun..birazda çekirdek alıp keyif yapayım azııcık:126:

aslında mercimeğin patlıcanlısını yapardık biz ama ben kabaklısını daha çok seviyorum ama patlıcanla da oluyor

mercimeği haşla önce koyu suyunu dök, snra yağda soğan kavur küp küp doğradığın kabakları at içine azcıkda öyle kavur sonra domates doğrayıp koy, sonra az haşladığın mercimeleri at üstüne, bol sarımsak da atıyorum ben epey su koyman lazım üstüne, o zaten piştikçe kıvama geliyor,inşallah beğenirsin

aslında biz kabağı bulgurla pişirirp yoğurtla karıştırıp yerdik eşimle üstüne de pul bbiber sos, ben onu karbuğdayla denedim çok hoş oldu onu da deniyebilirsin, kabakları rendele, az yağda kavur azcık sonra azcık karabuğday sonra su kısık ateşte pişsin, soğuyunca da sarımsaklı yoğurtla karıştırınca güzel oluyor bende kabağı çok severim

buarada bugün antalyadan muz geldi bize maalesef iki adet yemiş bulundum ama akşam yemeği yemedim sayılır üç tane etsiz çiğköfte yedim ama o muzlar bitmeden bana rahat yok, arkadaşlara dağıtayım da bitsin bari:)))

Back