Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
masumm ne zor zamnlar yaşamışsın çok geçmiş olsun, küçücükmüş ya
biz işte fmf diye başka bir hastalık var ondan korkuyoruz, genetik bir hastalık olduğu için ömür boyu devam ediyor, tedavisi yok, sadece bir ilacı var böbrekleri koruyan, atakları azaltan ömür boyu o ilaç içiliyor falan bir prof bizi çok kokrutmuştu direk fmf dedi aklıma hep o kadın geliyor, sonra unutmaya çalışıyorum öbür profserün dediklerini düşünüp kendimi rahatlamaya çalışıyorum çevremde de var çocukları fmf olan çok ama çok zor ömür boyu ateş, yapacak bir şey yok tabi eğer fmf se de ama olmamasını ümit ediyoruz, böyle işte, iyi şeyler düşünelim iyi olsun inşallah, bademcikler gitsin, sağlıklı günler gelsin inşallahhhh
naz çok saol inşallah
66. yı teget geçmişsin nazlımhayırlı cumalar bu haftaki kilom
geçen hafta : 67,2 kg
bu hafta : 65,8 kg
giden : 1,4 kg
bugünkü menüm
sabah
3 dilim ekmek
beyaz peynir
kahvaltılık sos
yeşil zeytin
öğlen
fırında tavuk kanat
1 bardak ayran
1 adet salatalık
ara
1 adet elma
akşam
tavuklu göbek salata
ayran
valla abla İngilizce makaleleri bile çevire çevire okudum, çok araştırdım, çok okudum eşim yasakladı hatta birara kafayı yicen dedi, birsürü insanla tanıştım çocukları olan onlara sordum herksete aynı belirsizlik, bademcikleri alınanlarda bile iki yıl aradan sonra ateş başlamış falan, aslında 9-10 yaşlarında belli olacak o yaştan sonra pfapa azalıyor ergenlikte bitiyor kendi kendine, ama fmf öyle değil, gen testide yaptırdım tek gende mutasyon var taşıyıcı olarak gözüküyor ancak o gen fmf hastası olanların içinde atakları en hafif olan gen, yani birçok şey örtüşmüyor fmf ile ama işte o kadın prof.un dedikleri aklımda hep, ona hiç güvenmemiştim gördüğüm anda bile ama işte koca prof. diyorum, sonra diyorum şimdi gittiğimizde koca Cerrahpaşa prof.u o niye farklı söylüyor diyorum offf amma boğdum dimi:)))
yok zilim ya henüz salonu havuzu vede sağunayı kulannan sedece benim ailede benim bebeler a sosyal biraz eşimde henuz yurt dışından dönmedi . sanmıyorum ki vakit bulupda gitsin ...tünaydın herkese
zeynom bende yalnış okumuş olabilirim cnm,kafam o kadar meşgulki şu son dönemde..cuma yan dün itibariyle azalmış durumda yoğumluğum..not defterlerinin işlenip teslim edilmesi,vs..vs..birde yıl sonu gösterileri derken...bitirdik çok şükür..artık rahatız neyseki...
bizede pfapa(okunuşu fapa'ymış) demelerine ramak kalmıştı cnm..ama bizimki tesadüfi tarihlerin aşağı yukarı aynı zamanlara denk gelmesi ve içilen ant.neticesinde bağışıklığın zayıflayıp ateş sürelerinin uzamasıyla alakalı olarak fapa demek istemişlerdi..doktor fapa'ya benziyo dediğinde ben ilk kez duyduğum için şaşkın şaşkın baktım dr.yüzüne ..ama eşim biliyormuş yüzüne baktım düşmüş..zor bi rahatsızlıkmış...rabbim darda kalan herkese kolaylık,sağlık sıhhat versin...
aebenim ailece spora başlıyorsunuz sanırım aplam..hayırlısı olsun..
banuş nerelerdesin kızzz?:44:
güneaydın hanımlar:))
size bir sorum olacak çok fenayın, acaba diyete ilk başladığınız yani kilo verdiğiniz dönemlerde adet gecikmesi yaşayan var mı? benim daha gelmedi şiştim iyice, günlerdir test yapıyorum negatif, keza ikinciyi düşünmüyoruz ve çok korkuyoruz, kızımda hemen çıktı pozitif iki günlük gecikmeyle, hamile olsam çıkardı sanırım, ancak sanki adet olacakmışım gibi karnımda hareketlilk var günlerdir ama tık yok, internette de kilo alıp verme dönemlerinde gecikme olabilir yazıyor, bu hafta içi doktora gideceğim saırım ama çok strese girdim olamayınca, kilo vermem dursun üstüne aldım bile,
evet ya ziligurti annemede bi ateş basıyo sonra üşüyo falan, Allahtan geç girdi menopoza, daha yeni sayılır
bugünki menümüde yazayım
sabah
2 yumurta, peynir zeytin
öğlen
kabaklı yoğurtlu karabuğday
ara
badem
akşam
tavuk salata yoğurt
ara
portakal yiyeceğim
ayy oldu nihayet nasıl rahatladım anlatamam, ben 4 güne zor dayandım masuumm vallahi nasıl şiştim anlatamam, snirimden eşime bağırıp duruyorum kaç gündür:)))
dünki menümü yazayım
sabah
2 yumurta peynir zeytin domates salatalık
öğlen
4 tane acılı etsiz çiğköfte
akşam
balık salata
ara
maalesefki cezerye yemiş bulundum stresten