slmlar efenim
dünkii yorgunlukla sızıp kaldım akşam koltukta walla...bu sabah bizim okulun pikniği vardı gitmiycem diye sevindim akşamdan..oğlumunda öğretmeni kostüm bakmaya gidecek diye öğlen götürecektim okula..hiç olmassa saat 10'a kadar uyuycam diye sevinmiştim ama saat 7'de sallanarak uyandık yine
(
azdı ama korkutmaya yetti..kalktım evi temziledim uyku tutmayınca..şimdide oğlumu giydirip götüreceğim..ordanda kendi okuluma..toparlamam lazım olan işler var..notlar vs..var işlenecek..
ama kendimi kaldıracak gücüm yok ,tabanlarım sızlıyor..çok yüksek topuklu ayakkabı giydim dün..birde burnu çok az açıktı,hem ağrıdı ayaklarım,hemde parmaklarımı kesti o açık kısım..güzel olalım dye çektiğimze bak
sakatlanıcaktım
kızlar aebenim nazlıya leblebi için yazınca aklıma geldi,genelinize söyliim dedim..acıktıkça salatalık yiyin.3 tane 5 tane yiyin hiç farketmez..tanesi 14 kalori..yazın hem susuzluğunuzu giderir,hemde hararetinizi alır..kiloda aldırmaz...hemde acaip tıkıyor tok tutuyor..ben sabahtan yıkayıp çantama atıyorum buz aksünün yanına 3 tane falan..acıktıkça kütür kütür buz gibi yiyiyorum valla..sizde yiyiyn gari...