Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

leblebi beni tok tutuyor zeyno karbonhidrat grubuna giriyo canım ben genelde akşam 5 ten sonra yemeyi bırakıyorum bazen evden yemek getiriyorum işyerine bazende kuruyemişle geçiştiriyorum canım

günaydın ....
dün kursumuzun piknigi vardı . kazan ilçesinde bir arkadaşın evi ve bahçesi varmı oradaydık . güzel gündü.. bi okdarda yorulmuşum .....
sizler nasılsınız bakalım ?

atom karıncam kolaygelsin

zeynom tebrikler canım .. gayet saglılı bir rakam verdigin spor olarak pilatesi tek geçerim

olur okadar kusur nazlım ..takılma .afiyet olsun ......
zilimmmmm
yine yogun hep yogunsun cnma ya, ya zgelsin zilim dinlensinnnn
bi foto eklemeidn ya bize aşk o yaniii

zeyno
tebrikler cnmmm

nazcım
yineee süper menüüüü

banum neler yapıyorsun kuzum ya hiç ses sedan yok

günaydınnnnn

iyiyim ablam toparladım biraz daha iyiyim , bildigin gibi iş güçç
biraz sıkıntılar varda bankayla ugraşıyoruz...
sporda başladımm p.tesi slaı yaptım ama bugün yapmadım çok yogun regli oluyorum
ama artık hergün yapıcam..

günaydınlar aeben abla ,banu bugünkü menümüde yazayım hemen

sabah
2,5 dilim ekmek
beyaz peynir
domates
6 adet zeytin

öğlen
ızgara köfte
ayran
salatalık

ara
3 adet kayısı

akşam
1 avuç leblebi
ayran
salatalık

sporun için
toparlanmana sevindim
nazlım sen eher akşam yemeginde 1 tb nohut yediginin farkındamısın ????
nazlım akşamları leblebi yerine bence kuru yemiş yesen ,,leblebi direk nohut vede karbonhidrat o bir avuç leblebi sana bir tabak nohut yemegi olrak geri dönüyor . sabahda ekmek yiyorsun zaten .. ama kuru yemiş öyle değil gl endeksi çok düşük oldugundan leblebiden daha iyi kilo kaybın olur. bunu baya önceleride yazmıştım sana ama unutttun sanırım

aeben ablacığım aslında bugün salata yapacaktım akşam için ama evden çıkarken malzemeleri yanıma almayı unuttum geç kalıyorum diye . işyerinde de sadece leblebim var ozaman ben akşamı şu şekilde değiştireyim

2 adet haşlanmış yumurta
ayran
salatalık

eşimede kuru yemiş aldırayım bu akşam her daim işyerinde bulunsun kötü gün dostu olarak

slmlar efenim

dünkii yorgunlukla sızıp kaldım akşam koltukta walla...bu sabah bizim okulun pikniği vardı gitmiycem diye sevindim akşamdan..oğlumunda öğretmeni kostüm bakmaya gidecek diye öğlen götürecektim okula..hiç olmassa saat 10'a kadar uyuycam diye sevinmiştim ama saat 7'de sallanarak uyandık yine (
azdı ama korkutmaya yetti..kalktım evi temziledim uyku tutmayınca..şimdide oğlumu giydirip götüreceğim..ordanda kendi okuluma..toparlamam lazım olan işler var..notlar vs..var işlenecek..
ama kendimi kaldıracak gücüm yok ,tabanlarım sızlıyor..çok yüksek topuklu ayakkabı giydim dün..birde burnu çok az açıktı,hem ağrıdı ayaklarım,hemde parmaklarımı kesti o açık kısım..güzel olalım dye çektiğimze baksakatlanıcaktım

kızlar aebenim nazlıya leblebi için yazınca aklıma geldi,genelinize söyliim dedim..acıktıkça salatalık yiyin.3 tane 5 tane yiyin hiç farketmez..tanesi 14 kalori..yazın hem susuzluğunuzu giderir,hemde hararetinizi alır..kiloda aldırmaz...hemde acaip tıkıyor tok tutuyor..ben sabahtan yıkayıp çantama atıyorum buz aksünün yanına 3 tane falan..acıktıkça kütür kütür buz gibi yiyiyorum valla..sizde yiyiyn gari...

zilli bende tam salatalık kemiriyordum :)

ooooo ziliii hanımlar gelmiş hoş gelmişerrrrr

ayy zilim bend egeçen 23 nisanda valla giydimm stilettoları geberidm ama güzeld,m :))

salatalıgı bend eçok yiyormm yaa , akşam gec fark etmiyorr

annemin bi komşusu var banum..bahçeleri bitişik..ikiside bahçeyi sularken vs..karşılaşınca konuşuyorlar akşam üstü falan..bahçeyi sulamay yada bişeyler toplamaya her indiğinde bi salata kopartıp yıkayıp hemen orada yemeye başlıyo:))onu biitirip başka kopartıyo falan..kızı pencereden sesleniyo kadına,anneee yemek yiycez hadi dye..
kadın'ben yidim gari gızııım siz yiyiverin anneemm 'diyo..ben bahçede oturduğum yerden duyunca kadının konuşma tarzına ,sıcaklığına bitiyorum.. ödemişli bi aile,kızları ve damatları doktor ev kızının evi kadın torun bakıyor ...bahçeye çıkınca kendini kaybediyor.o sebzeleri çocuğu gibi seviyor bakıyor..salatalıkları severken oyyy benim hıyarcıklarım nasıl da büyümüşleeer anneeeeem ,hiiiç gıyamam ben onlara ama canım çok isteyiverdi yiycem artk napiim dyo onlara...
şimdi ne zaman salatalık yesem kadıncağız geliyo aklıma...nazlıyla sende salatalık deyince yine o teyze geldi aklıma sizde yiyin gari anneemm..

bu gce sallanmasakta uyusak rahatça:18: ben panik atak olma yolunda ilerliyorum gibi...:18:

iyi akşamlar leblebi falan derken bugün akşam yemek yiyesim gelmedi nedense ve biraz fıstık epey erikle akşamı kapattım, fıstıkda acayip doyurucuymuş buarada anlamış oldum, dışarda falan kaçamak yapmamak için leblebide de çok iyi fikir malüm yaz geldi akşam hep dışarlarda oluyor insan kurtarıcı olur

sabah 7 de sallanarak uyandık, yatak sallantısına uyanmak da çok kötü ya, birde burada acayip bir dedikodu var 72 saat içinde büyük deprem olacakmış falan bütün apartman öğleden sonra indi beni de aradılar in diye kız uyuyordu inmedim valla depremi önceden öğrenme teknolojisi olsaydu Japonya yapardı diye düşündüm ama bir taraftanda psikolojik olarak hep lambalara bakıp durdum ya

bugün
sabah
2 yumurta,peynir zeytin domates salatalık

öğlen
kıymalı patlıcan yemeği ve salata

akşam
fıstık ve erik

bugünüm yoğurtsuz geçti bugün mayaladım çünkü, yoğurt yemeyince bir boşluk oluyor sanki hayatımda

bugünde maria winsor yaptım kalça bacak hareketleri acayip sızlatıyor basenleri

menün çok güzel olmuş zeynom afiyet olsun
tekrar geçmiş olsun bunlar artçı sanırım.... artçılardan sonra büyük deprem olması vede 72 saat içinde olacak demek şehir efsanesi geldi bana
hava güzel ama mümkün oldugunca dışarda olman seni ve yavruşu birazdaha rahatlatabilir zeynom

aynen öyle abla kızı uyutmaya geliyorum eve resmen:)

fıstık tok tuttu dedim dün ama gece uyurken rüyamda içli köfteler falan, hatay sofrası vardı açık büfe, tabağı doldurmuşum falan rüyaya bak ya epey aç kalktım sabah zaten:))

bugün aç kaldım resmen . işyerindeki şöförden salata için malzeme istedim yumurtamda bitti yumurtada almasını isredim adam markettekilerle tartışmış aldıklarını kasada bırakıp gelmiş öyle oluncada yanımda getirdiğim meyvelere talım ettim

sabah
3 dilim ekmek
beyaz peynir
domates
salatalık
5 adet zeytin

ara
3 adet gün kurusu

öğlen
3 adet erik
2 adet kayısı

akşam
2 yumurta ile yapılmış salata
ayran

spor olarakta koşu bandında 40-veya 45 dk yürüyüş 1 saat plates

slm hepinize..
pazara gitmeden evvel bakayım size dedim...bu gün öğleden sonra erken çıktım ilk kez..3'te çıktım geldim dersim bitince..normalde hep bu saatte çıkmam lazımdı ama kurslar bilmem ne vs..derken bu dönem hiç bu saatte çıkamadım..eve geldim bi boşluktayım,pazara gideyim bari dedim..meyve kalmamış evde..market meyveleri pazardakiler gibi taze olmuyor...pazardanda oğluşu almaya giderim artık..sabah okula gidene kadarda yemeklerimin bir kısmını yapmıştım..esmer bulgur pilavı yapacağım gelincede...yarında tatil bana ohhhhh...3 gün evdeyim misss... yarın okul müzelere gidiyor komple..ben kafadan izinliyim haliyle..sınıf öğretmenleri ilgileniyor gezilerde branş öğrt.boşa çıkıyor öyle günnlerde...
bankayada uğramam lazım para çekicem..kaçtım..yoksa zor yetişicem... evdeyim ama gene koşturacak bişey buldum kendime..

Zeynom gece neler yemissin oyle:))))))

Nazlim ac kalmissin ( kuru yemis almadinmmi hala ?

Zilim iyi tatiller sana canim ...

Zeynom gece neler yemissin oyle:))))))

Nazlim ac kalmissin ( kuru yemis almadinmmi hala ?

Zilim iyi tatiller sana canim ...

ablacığım kuru yemişleride alacaktı ama hepsini kasada bırakıp gelmiş bide ben sormasam söylemeyecekte alamadım diye

bu kilo işi ne garip ya dün 66 görmüşken tartıda bugün 67,2 çıktı iyimi neyse sağlık olsun önümüzdeki maçlara bakıcaz

geçen hafta : 66,5 kg
bu hafta : 67,2 kg
gelen : 700 gr

regl kapıda dimi nazlım ondan
bugünki kilon fos yanı gerçek değil nazlım üzülme

Son düzenleme:
günaydın vede hayırlı cumalar hatunlar
kilo bildirirmde
geçen hafta 69.5
bu hafta 68.8

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…