ziligurti 40 kilo dile kolay tebrik ederim harika bir başarı, kiloyu korumak da başka bir başarı olsa gerek tabi
ben 5 yıl dershanede 1 yılda devlette öğretmendim devlette ücretli tabi, ama nedendir bilinmez dershanede daha az maaş alınmasına rağmen arkadaşlarla pek bunun muhabbeti dönmezdi ama devlette 10 kuruşun hesabını yapıp bir lirayı dert edenleri falan gördüm şok oldum:)) ve sizin anlattığınız gibi saçmasapan şeylerden olay çıkaranlar da oluyordu aslında idealist olmak lazım ama onuda belirli bir yıldan sonra bırakıyor bazı insanlar, bana devlette "neden bu kadar yoruyorsun kendini aldığın paraya değmez" diyenler bile vardı mesela, trajikomik yani
en kısa zamanda diyete adepte olursun inşallah lilşim ...Naz canım kusura bakma gerçekten kkdan uzak kaldım bir ara demek ki arada kaçırdığım çok şey olmuş.
Ben de bir yıl oldu işe başlayalı, o zamandan beri uzaklaştım yani Ekim'e kadar bilgisayarım yoktu iş yerinde yerim belirsizdi sonra masam oldu sonra yavaştan başladım diyet işine, 5. takıma girdim biraz motive olurum, kontrol mekanizması olur bana diye...Seminerler eğitimler derken iki kez kısa aralıkla izin almak mecburiyetinde kaldım şimdi de motivasyonum azaldı işte 1 aydır falan pek dikkat etmiyorum ama kilo almadım biraz kaçırsam hemen telafi edip kontrolü elime almaya çalışıyorum. Kilomu sabitledim gibi inşallah en geç iki haftaya yine sahalara dönüyorum
Aeben abla 7. takımı tekrardan kuruyor olmanız güzel hatta bir ara arkadaşlar size bizim takıma gelmenizi de teklif etmişlerdi ama sanırım ortak karar olarak 7. takımda devam etmek istenmiş. Bizim takımdan 3 arkadaşımız geçenlerde mezun oldular. Ben de şu dr kontrolünü atlatayım sonra ailemin yanına gideyim bir yıldır izin hakkım yoktu şimdi kullanayım istiyorum. Ondan sonra yine ve yeniden diyerek diyetime devam edeceğim hayırlısıyla...
Banum sende pko mu vardı? Diyet günlüklerinde bir arkadaşın günlüğünü takip ediyordum da onda da pko ve insülin direnci varmış genelde insülin direnci pkoya eşlik edebiliyormuş sen de bir baktır istersen kan değerlerine?İnşallah kötü birşey yoktur tabii... Temennimiz o yönde.
ziligurti kolay gelsin işin zor bugün:))
arkadaşlar bugün monti ile birinci ayımı bitirdim, 71 ile başlamıştım bugün 67,5 çıktım tartıda, tartı olayı hakikaten bi acayip daha dün 66,8 idim:) neyse yani 3,5 kilo vermişim bir ayda, bence gayet sağlıklı, 2 kere midye tava ve bir kereye mahsus bir parça bitter dışında hiçbir kaçamağım olmadı, fırsat buldukça yemek hazırlayıp dolaba atıyorum ki yemeğim hep hazır olsun öğün atlamayayım diye, ayrıca önceden hep tatlı meyveler canım çekerken iki haftadır hiç canım çekmez oldu gerçekten insülün dengeleniyor sanırım, tatlılarla da aram hiç olmadığı için yazın epey yol katedeceğimi umuyorum, dondurma ağzıma sürmem mesela, puding falan nefret ederim, ancak spor yapamamak gibi büyük bir eksiklik var bol bol yürüyorum ama tempolu olmuyor kızımla yürüdüğümüz için, biriki kere leslie yaptım ama oda kız uyursa oluyor, bacak ve basen hareketlerini deniyeceğim bugün bakalım umarım onu yapabilirim
zilimmmmm
yine yogun hep yogunsun cnma ya, ya zgelsin zilim dinlensinnnn
bi foto eklemeidn ya bize aşk o yaniii
zeyno
tebrikler cnmmm
nazcım
yineee süper menüüüü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?