Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

aeben abla, çocuk romatolojisi bakıyor ama çocuk nefrolojisi de bakıyor, biz ikisine de gittik ama nefroloğu bıraktım romatolojiyle devam, istnbula cereahpaşa prof. özgür kasapçobur a gidiyoruz.özgür beyde dünya tatlısı babacan biri inşallah ameliyattan sonra ateşleri biterse sadece çocuk dokrtoru görmek istiyorum, ama ben tabiki akdeniz ateşi şüphemizde olduğu için hep temkinli olup gerekli testlerini yaptıracağım bakalım hayırlısı artık

abla haklısın biraz kaçıyorum karbnhidrattan ucunu kaçırırım diye, karbonhidrat olarak karabuğdayı çok sevdim ben onu ekliyorum arada, hatta akşam için kabaklı karabuğday yaptım yoğurtla onu yicem, ama öğelnleri nohut falan yapayım bari, genelde yeşil mercimek yapıyorum

bugünki menümüde yazayım
sabah
1 yumurta, salam, peynir,zeytin,domates,salatalık

öğlen
etli yeşil fasülye yoğurt

ara
erik ve elma düşünüyorum

akşam
kabaklı yoğurtlu karabuğday ve tere salatası

slm kısçeler..
cumanız mübarek olsun biraz geç olsada...

aebenim hiç sorma aplam,bipolarımı var başka bişeyimi anlayamadık ama durduk yere hırpalandık işte bi dünya insan..kadın kendiylede barışık değil.sürekli pohpohlanmak istiyor kimse umursamayınca tafralar vs..herkesi kaçırdı etrafından..eşi başka bi okulda müdür,onunla tehdit etmeye kalktı milleti herks güldü artık..nerden tutsan kopuyor yani..şimdi kimse slm bile vermiyor.eskidende sohbet ettiği kimse yoktu zaten..walla böyle tipleri öğretmen falan yapmasınlar yaw.çocuklara ne verebilirki böyle bi insan..walla her meslek dalında verimli olabilecekler çalışsa ne güzel olur..doktorundan polisine,öğr.-askerne her kurumda işini layıkıyla yapacak nsanlar çalışsın...
kendini sevmeyen bi insan çocuğu nasıl sevsin,nasııl verimli olsun,sabırlı olsun? helede bu çocuk otistik yada engelliyse?10 katı sabır gerekiyor..

ben bazen oğluma kızınca onu uyuttuktan sonra vicdanımı sorguluyorum..başka çocuklara gösterdiğim sabrı kendi yawruma gösteremezmiydim diye?o çocuklar özel çocuklarda benim oğlum da bana özel değilmi diye?

okulda o kadar yormalarına,kızdırmalarına rağmen hemen velilerinin yerine koyuyorum kendimi..kızamıyorum onlarada..zaten çok duygusallar,hemen küsüyorlar..böyle kendini bilmez insanlarda onara öğretmenlik yapacak..

lilişş hoşgeldin cnm..biz iyiyiz sen nerelerdesin ?uğra arada bi yaz çiz cnm..

ziligurti 40 kilo dile kolay tebrik ederim harika bir başarı, kiloyu korumak da başka bir başarı olsa gerek tabi

ben 5 yıl dershanede 1 yılda devlette öğretmendim devlette ücretli tabi, ama nedendir bilinmez dershanede daha az maaş alınmasına rağmen arkadaşlarla pek bunun muhabbeti dönmezdi ama devlette 10 kuruşun hesabını yapıp bir lirayı dert edenleri falan gördüm şok oldum:)) ve sizin anlattığınız gibi saçmasapan şeylerden olay çıkaranlar da oluyordu aslında idealist olmak lazım ama onuda belirli bir yıldan sonra bırakıyor bazı insanlar, bana devlette "neden bu kadar yoruyorsun kendini aldığın paraya değmez" diyenler bile vardı mesela, trajikomik yani

hayırlı sabahlar
yağmurlu ve soguk yahu , yaz gelsin artık birkaç ay öncede yağmur yağsın diyorduk ay ne nankörüz insan olarak

zeynom rabbım kuzucuna şifalar versin . büyükler neysede çoçuklr hasta olmasın ya :26: rabbım orktuguna ugratmasın ,ameliyatlar herşey temize çıksın yavrunun ve senin gülen yüzünüz hiç solmasın inşallah

bu ögretmenler odası hep dikkatimi çekmiştir özelde aynı koşullarda bu muhabbetin olmayıpda devlet okularında olmasıda çok ilginç :44:

en kısa zamanda diyete adepte olursun inşallah lilşim ...
evet canım 7. takım hep eskilerden ve bbirlerini iyi tanıyorlar sayımızda takım için yeterli o yüzden 5. takıma geçmek taraftarı olmadılar sanırım :44:

aeben abla saol güzel duaların için, inşallah

arkadaşlar burada deprem oldu çok şiddetli ama ben kızımla yürüyordum eve dönüş yolundaydık hatta hissetmedim başım döndü sandım arabanın tekeri dolandı sandım bebek arabasındaydı kızım çok hızlı sürüyodum bende spor olsun diye, deprem olmuş, eve geldim bütün site kapının önünde şoktaydı kadınlar falan çok fenaydı, tabi eve girmedik korkudan 5 saat evin önündaydik, sonra birden çok şiddetli yağmur bastırdı eve girdik, ilk iş deprem çantası hazırladım ya, fener, su, meyve suyu, kıyafet falan koydum, eşim de yok daha 5 gün olmicak, iyiki evde değilmişim deprem anında ama yinede korkuyor insan ya çocuğu banyo yaptırmadım korkudan rsmen,

MİRAC KANDİNİZ MUBAREK OLSUN ...HAYIRLARA VESİLE OLSUN İNŞALLAH ....

ZEYNOM GEÇMİŞ OLSUN CANIM......iyiki dışardaymışsın çok etkilenmiş herkez çok sallanmış .. rabbım beterinden korusun ..

abla valla dünkü depremden yırttım da bir saat önce gene oldu evdeydim 5.1 miş kız da uyuyodu herkes aşağı indi ben kalakaldım ne yapacağımı şaşırdım, tam sakinleştim derken tekrar oldu 4.8 miş oda epey sallandı ama lambalar falan inmedim gene 15 gün falan böyle olacakmış sanırım çok fena bir korkuya, insan kendini hiç düşünmüyor hep çocuğunu düşünüyor elin ayağına dolaşıyor allah korusun hepimizi şimdide oturduğum yer bile sallanıyor gibi geliyor korkudan lambalara bakıp duruyorum, küçük depremlere alışkınız burada ama dünkü çok fenaymış ondan korkuyor insan

slmlar hepinize...

MİRAÇ KANDİLİNİZ KUTLU OLSUN,RABBİM BU GÜNLERİN YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE, ÜLKEMİZE ZEVAL VERMESİN..GÖNLÜMÜZDEN GEÇENİ HAKKIMIZDA HAYIRLI EYLESİN..(AMİİN)

depremi merkezinde yaşadım bende malesef..ayaklarımın bağı çözülü durumda hala..bende bir sürü deprem gördüm ufak tefek.(en büyüğü 5,5 şiddetindeydi) ama bu seferki kadar hiç korkmadım valla..

eşimin iş ortağının babası vefat etti cuma gecesi.çanakkalede otuyorlardı.cumartesi günü öğlen ezanıyla kaldırılacaktı cenazesi..oraya gittik apar topar sabahtan..6.katta yakalandık depreme.hiç bitmeyecek ve hiç kurtulamıycaz sandım..evdeki herşey yerlere saçıldı,kırıldı ,döküldü..
oğlumun kounu nasıl sıktıysam korkudan,morartmışım tam koridordaydım,oğlumu lavaboya götürüyordum.yüzüm yatak odasına doğru dönüktü,gardrobun duvardan 1 karış ayrılıp geri geldiğini gördüm.şifonyer yere kapaklandı..offf kabustu resmen..eşim erkeklerin olduğu odadan nasıl fırladıysa artık insanları yara yara bizi bulmuş koridorda..üçümüz birbirimize sarılıp salavt getirmekten başka bişey yapamadık...çokta uzun sürdü eve geldik ,akşamda oldu..bizim evde çok yukarda 7.kat...acaip sallıyor...

zeynocum meslektaşmışız seninle:) nerde oturuyorsun cnm?eşin yokken gideceğin müstakil evi olan biri yokmu?bende daha evvel oğlumla yalnızken yakalanmıştım bir kere,çok panikliyor insan çocukla..ailelerden uzaktamısınız,annen kayınvaliden falan varsa onlara gitsen diye dedim..

ben özelde çalışmadım hiç,kendi ookulumdan hariç saat ücretiyle başka devlet okullarına takviye gittim önceden ama her yerde durum böyle değil..bu okulda çıktı böyle bi kendini bilmez..hayatımda kimseyle tartışmadım ama eğer tartışmaya girseydim zaten hiç tartışmadan parçalayasım geldi.kan beynime sıçradı çünki..şimdi kimse yüzüne bile bakmıyor okulda...

oğlumu yıkayayım,traş olmaya gitmişti babasıyla,geldi

hayırlı günler ve haftalar olsun kızlar ....

zilim sizede geçmiş olsun ,çok korku yaşamışsınız ......:26:
zeynocum artçılar oluyor demekki hala . zilmn dedigi gibi yanlız kalmamak için gidecegin birileri yokmu yakınlarında ?

günaydınnn ,

zilim ah canım ya çok geçmiş olsun benim kv dede çanakkaleye gitmşti gezi ye oda depreme yakalandı ..
allah korudu can mal kaybı yok allahtan

herkese günaydın bu arada ..

annemllar çok uzakta, burası da tayinle geldiğimiz yer oldğundan müstakil evi olan birini tanımıyorum 4 yıldır burdayız, kayınvalidem yakın 2 saatlik mesefade ama o panik ya çocuğu pencereden atar valla:)) ben yine daha sakinim ama işte eş olmayınca korkuyor insan sanki eşler ne yapacaksa dimi:) işte insan kendini güvende hissediyor yoksa eşim çok tırsar depremden, dün valla akşam 22 de geldik eve sahilde dolandık durduk kızımla buarada yine midye tava yedim maalesef ama bidaha yiyeymem tabağı zor bitirdim para boşa gitmesin diye yedim:))

iyi günler bugünkü menüm

sabah
2 dilim ekmek
beyaz peynir
domates
salatalık

öğlen
taze fasülye
cacık

ara
3 adet gün kurusu

akşam
salata
yoğurt

slm

pestilim çıkmış durumda walla kendi okulumun yol sonu gösterisi var yarın..gösterinin tüm müziklerini ben hazırladım.bu gün genel prowa vardı..sabahtan akşam 5'e kadar gösteri merkezindeydik..yarında valisi-askeri-polisi ve bir çok kurumun amiri memuru hepsi protokolde olacak..akşam üstü başlayıp gece bitecek.o saate kadarda veliler ve öğretmenler pasta börek çörek yapıp kermes gibi bişey yapacaklar gösteri merkezine yakın biir parkta..orayada mercimek köftesi yapıp götürücem.ordan kuaföre,ordan eve giyiynip gösteri merkezine..bu arada sabahtan oğlumunda şenliklere katılması gerekiyor ,başka bir okula okulöncesi şenliklerine götüreceğim..oooffff..yarın nereye nasıl yetişçem blmyorum..:44:

şu bir haftayı atlatmayı 4444444444 gözle bekliyorum walla..haftaya pazarteside oğlumun yıl sonu gösterisi var,kostüm bulamadım daha çocuğa

yarının yemeklerini yapayım,ben evde yiyemiycem ama oğlumla eşime yapıp bırakayım..sonra duş alır yatarım....

ziligurti kolay gelsin işin zor bugün:))

arkadaşlar bugün monti ile birinci ayımı bitirdim, 71 ile başlamıştım bugün 67,5 çıktım tartıda, tartı olayı hakikaten bi acayip daha dün 66,8 idim:) neyse yani 3,5 kilo vermişim bir ayda, bence gayet sağlıklı, 2 kere midye tava ve bir kereye mahsus bir parça bitter dışında hiçbir kaçamağım olmadı, fırsat buldukça yemek hazırlayıp dolaba atıyorum ki yemeğim hep hazır olsun öğün atlamayayım diye, ayrıca önceden hep tatlı meyveler canım çekerken iki haftadır hiç canım çekmez oldu gerçekten insülün dengeleniyor sanırım, tatlılarla da aram hiç olmadığı için yazın epey yol katedeceğimi umuyorum, dondurma ağzıma sürmem mesela, puding falan nefret ederim, ancak spor yapamamak gibi büyük bir eksiklik var bol bol yürüyorum ama tempolu olmuyor kızımla yürüdüğümüz için, biriki kere leslie yaptım ama oda kız uyursa oluyor, bacak ve basen hareketlerini deniyeceğim bugün bakalım umarım onu yapabilirim

tebrik ederim zeyno tartı olayı gerçekten çok ilginç ben 1 gün arayla 1 kilo fark ettiğini biliyorum aslında haftanın 1 günü tartılsak hayal kırıklığınada uğramamış oluruz .

bugünkü menüm pek monti menüsü olmadı ama yazayım yinede

sabah
3 dilim ekmek
beyaz peynir
domates
salatalık

öğlen
kağıt kebabı ( malesef içinde havuç ,patates, bezelye vardı )
vişne kompostosu

ara
3 adet gün kurusu

akşam
1 avuç leblebi
yoğurt

spor olarakta bir aksilik olmazsa 45 dk koşu bandında yürüyüş 1 saat plates

zilimmmmm
yine yogun hep yogunsun cnma ya, ya zgelsin zilim dinlensinnnn
bi foto eklemeidn ya bize aşk o yaniii

zeyno
tebrikler cnmmm

nazcım
yineee süper menüüüü

zilimmmmm
yine yogun hep yogunsun cnma ya, ya zgelsin zilim dinlensinnnn
bi foto eklemeidn ya bize aşk o yaniii

zeyno
tebrikler cnmmm

nazcım
yineee süper menüüüü

sağol banu ama öğlen pek monti olmadı . evden yemekte getiremedim daha doğru hiç bir şey kalmamıştı evde bişey yapamadım akşam evi otel niyetine kullanınca böyle oluyor neyseki bu hafta kv.geldi oğluşa bakmak için akşama sebze falan alayım da yapayım

teşşekür ederin naz, masum, ben daha yolun başındayım sizlere göre:)

naz bişey sorcam akşamları leblebi ile nasıl doyuyorsun ya da lebelebi yemende özel bir neden varmı, başka sayfalarda hep lebelebi yiyenler var merak ediyorum

ayrıca az önce 18 dakika mari winsor yaptım kalça ve bacak vallahi acayip bişeymiş benim kız uyudukça yapabilirim inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…