Naz canım kusura bakma gerçekten kkdan uzak kaldım bir ara demek ki arada kaçırdığım çok şey olmuş.
Ben de bir yıl oldu işe başlayalı, o zamandan beri uzaklaştım yani Ekim'e kadar bilgisayarım yoktu iş yerinde yerim belirsizdi sonra masam oldu sonra yavaştan başladım diyet işine, 5. takıma girdim biraz motive olurum, kontrol mekanizması olur bana diye...Seminerler eğitimler derken iki kez kısa aralıkla izin almak mecburiyetinde kaldım şimdi de motivasyonum azaldı işte 1 aydır falan pek dikkat etmiyorum ama kilo almadım biraz kaçırsam hemen telafi edip kontrolü elime almaya çalışıyorum. Kilomu sabitledim gibi inşallah en geç iki haftaya yine sahalara dönüyorum
Aeben abla 7. takımı tekrardan kuruyor olmanız güzel hatta bir ara arkadaşlar size bizim takıma gelmenizi de teklif etmişlerdi ama sanırım ortak karar olarak 7. takımda devam etmek istenmiş. Bizim takımdan 3 arkadaşımız geçenlerde mezun oldular. Ben de şu dr kontrolünü atlatayım sonra ailemin yanına gideyim bir yıldır izin hakkım yoktu şimdi kullanayım istiyorum. Ondan sonra yine ve yeniden diyerek diyetime devam edeceğim hayırlısıyla...
Banum sende pko mu vardı? Diyet günlüklerinde bir arkadaşın günlüğünü takip ediyordum da onda da pko ve insülin direnci varmış genelde insülin direnci pkoya eşlik edebiliyormuş sen de bir baktır istersen kan değerlerine?
İnşallah kötü birşey yoktur tabii... Temennimiz o yönde.