tünaydın banu bide akşam eve gittiğinde tok karınla tartılmışsındır aç karınla daha az çıkacaksındır. diyetisyenlerinde önerdiği ki bunu monti amcamda öneriyor her öğünde mutlaka bir süt ürünü tüketin diye . 2 öğün yapamıyorsan 1 öğününe mutlaka salata ekle banu . ben bugün ayran detoksu yapıyorum bunu bitireyim bende salatalara geri dönücem menülerimde
günaydınnnnn
tebrikler nazcımm , maşallah 5 lere az klaldı
hayırlı cumalar kızlar .....
nazlışım tebrik ederim canım ......
bende artık kilo bildirsem iyi olcak .. fırsat bulamıyorum aslında menüde yazacagım monti yapamasamda ...
geçen hafta 70 6.
bu hafta 69 .6
bende bugünkü menümü yazayım
sabah
3 dilim ekmek
beyaz peynir
domates
salatalık
öğlen
fırında tavuk
ayran
öğlen
3 adet gün kurusu
akşam
1 avuç beyaz leblebi
ayran
1 adet salatalık
seni çok iyi anlıyorum zeynom ilk başlarda çok ciddiye almadım normal özellerde gittim ama baktım iş ciddi o vakit bu doktoruma gittim ....diger bir hocam var kalp için (peri karditim var bu arada . kalp zari iltihabi )oda hacette prof. larından lale hanım .. bin kere Allah razı olsun, hem prof olmuşlar hemde insan :).o tavsiye etmişti ...abla emin ellerdesin ozaman:)) Hacettepe nefroloji de çok iyi diye duymuştum, bende bir şüphecilik olduğu için artık doktorlara karşı ondan sordum, yarı doktor gibi oldum artık, eşim fahri doktor diyor bana:)))
zeynom menün güzel ama karbon yemiyorsun arada birde olsa ekmek yada baklagil yemen lazımbugünkü menümü de yazayım
sabah
1yumurta,salam,domates,salatalık
öğlen
tonbalıklı salata
ara
fıstık
akşam
etli yeşil fasülye ve yoğurt
slm herkese..
aebenim gözün aydın aplam,walla çok sevindim...rabbim kimseyi sağlık sıkıntısıyla sınamasın...kortizon kullanmıycak olmana ayrıca sevindim..
walla abla ben artık bişeye şaşırmıycak duruma geldim,o dediğim zat ,dün aldığı tepkilere rağmen,bu gün gelip özür dileceyeceği yerde sabaha kadar evde kendini doldurmuş ,yememiş içmemiş sabah öğretmen odasına girdiği gibi çantasını asarken daha açtı ağzını yumdu gözünü..millet cvp bile vermedi,herkes odadan çıktı gitti dersine yada bahçeye...o kadar çirkinleştiki anlatamam.canım nasıl sıkıldı durduk yere..dün öğlen okulda yediğim 3 kaşık makarnayla bu gün öğlene kadar acıktığımı hissetmedim..bu gün öğlen midem ağrıdı ,ilaç alacaktım ondan yedim..yoksa öğlen bile yemiycektim..bi kendini bilmez yüzünden 2 günümüz allak bullak oldu..
zeynocum ben montiyle 40 kg verdim..şu anda 56-57 aralığındayım..sporla destekleyerek hiç sarkma geri alma vs..yaşamadan istediğim noktaya geldim şükürkii..inşallah sizlerde emeklerinizin karşılığını alacaksınız en kısa zamanda..yeterk braz sabır ve boolca azim edin..
banum iş yeriinde yemek yemene izin veriyorlarsa salatayada bişey diyeceklerini sanmam.orda yapmassın evden götürürsün..tuppera güvenmiyorsan şu cam ,ama kapaklrı kilitli saklama kapları var.hatta geçen gün A101'de bile gördüm.onlardan al 1-2 tane.istediğin her boyu var.bende karesi dikdörtgeni falan var 3 çeşit.çorba bile dökülmyor..ve kapaklarında lastik olduğu için hava aldırmıyor,salatalarda sönmüyor..
ben migrosta görüp almıştım ama migrosta acaip pahalı o tür şeyler.sonra yarısından ucuza gördüm a101'de.4.99 mu neydi..
ben geçen yıl oğlumu yanımda taşıyordumya okula giderken,çocuğa çorba,yemek ne istersem koydum götürdüm..camları kalın olduğu için soğumadı bile..
öğlen aralığına kadar ılık ılık durdu..al onlardan 2 tane..koy salatanı,(bi gün peynir ekle,bir gün haşlanmış 1 patates,bi gün ton balığı vs..) götür cnm..çok rahat olur..
eywaah saat olmuş nerdeyse onbuçuk..ben daha ütü yapçaaam..:18: kadını aradım başka yerdeymiş bu gün..iş başa düştü..haydin görüşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?