herkese slmlar....
banum canın sıkılmış biraz,ama aebenim imdada yetişmiş her zamanki gibi tüm anaçlığıyla sağolsun..:13:
sen bazen durakladığında hemen yolundan sapıyorsun gibi geliyor bana tatlım. 1 hafta eksileri göremeyince hemen ya pro ya karabuğday vs..başka arayışlara giriyorsun.sonra üst üste aynı şeyden bıkınca yada o şekildede veremeyince pes edip karbona sarılıyorsun..buda seni ve metonu çıkmaza sürüklüyor canımın içi... seni çok iyi anlıyorum bu yoldan geçmiş biri olarak..ama inan istikrarla hiç sağ sola sapmadan dirensen kilolarda maksimin 2-3 hafta direnebilecek ve kıracaksın zinciri..ama sabredemiyorsun..az sabır et bak direnebilecekmi baskül sana...:106:
ben montiyi yaparken 1 yıldan fazla hiç başka arayışa girmedeim..arada benimde nefsime yenildiğim oldu ,sapıttım (3-5 kere falan toplamda)ne bulursam yediğim oldu yani ama tek öğün..kesinlikle 2.öğüne tekrarlamadım aynı hatayı..ve ertesi öğün kendime cezayı kendm verdim.1 kase yoğurttan başka bşey yemedim..yediğine say dedim içimden..
nazlışın ve aebenimin dediği gibi salayı mutlaka arttır.ben çalıştığım halde her akşam abartısız koca bir kayık tabak salata yaptım ve hala yapıyorum..zorda gelse tadını sevdiğimm için kendime bile tek kişi için hazırlarım yani o salayı illa.
hatta şu sıralar sabahları bile,domates-salata incecik kıyıp yağ-limon ekleyip kahvaltı salatası yapıyorum sabahları...hemde bağırsak çalıştırır..iş yerinede 2 öğünlük yap tek seferde,yarıya böl,yarısını sosla ye yarısını o şekilde sakla yyeceğin zaman soslar yersin sönmezler..
oyy yattığım yerden ne yazdım ne yazdım yine
laptop üstümde zor zar görüyorum ve yazıyorum walla...
herkes yattı bi ben ayakta,çok yorgunum bende yatayım saçımı düzleştirip..zaten bu gün okulda hiç geçmedi..kendi bilmezin biri yüzünden bir sürü insan gerildik..
gerçekten bazı insanlar imalat hatası yaaaw,tövbe yarabbim tövbe...
3 kuruşluk kalemini kaybetmiş bi öğrt.bozuntusu varlık..40 kişilik öğretmen odasının altını üstüne getirtti dün bulamadı..bu gün oturduğu koltuğun altından çıkmış..ne dese beğeniirsiniz? kim bilir kimin dolabından düştü bu buraya...bunu öğlen saati herkes odadayken söyledi birde..ortalık karıştı..herkes üsütne alındı..bende dahil..o hırsla içimden ben bunu gebertsem ama ben içeri tıkmasalar çocuğumda ortada kalmasa ben bunu hayrına şuracıkta boğazını sıkıveriyim dedim
hiç kendimi bunları düşünürken görmemiştim valla yazarken utandım ama hala öfkemm geçmiş durumda değil...
herkes kime söylüyorsan direk açık açık söylede herkesi zan altında bırakma diyor..edepsiz kim aldıysa o alınsın üstüne ben lafımı ortaya söyledim diyor pişkin pişkin..orta dedği hepimizin buunduğu ortam..kalem maksimum 5 liralık pilot kalem..duyanda altın kaplama bşey sanacak..ayyy aklıma geldikçe nevrim döndü yine..
şu anki ruh halimi anlatacak smiley yok yani burda...
ben kaçar,kafanızı şişirdim yne ama içim şişti walla,anlatamadımda kimseye,size yazdım bende napiimm..