Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

moralinizi bozmayın ya biz daha yolun başındayız sizden güç alıcaz bırakmıcaz azmetcez:)) belki birden gitcektir 2 kilo, benim bir zamanlar öyle olmuştu 3 hafta stpe gittim gram gitmedi sonra birden 2-3 kilo gidivermişti

gerçi çok snir bozucu tartıya bakmak bende hergün bakıyor maalesef sabah başka akşam başka çıkıyor anlamıyorum bu işi

bugün sabah
2 yumurta peynir zeytin domates salatalık

öğlen
mercimekli soğanlı çorba yoğurt

akşam
mantarlı tavuk sote, salata, yoğurt

21:00 erikkkk buda böyle kaldı gözüm dönüyor erik diye

bugün yeşilçay aldım hayatımda ilk defa yeşilçay içeceğim birazdan umarım içebiliririm, ben bişeyler içmeden duramam çünkü bari yeşilçay içeyim dedim bakalım ne olacak

günaydınlar kaç zamandır menü yazmadım yazmaya devam edeyim

sabah
3 dilim ekmek
beyaz peynir
domates
salatalık

öğlen
islim köfte
salata

ara
erik

akşam
islim köfte
salata
ayran

aeben ablacığım yarın ayran detoksuna başlıycam bulgur yerine aşurelik buğdayla yapıyorduk sanki benmi yanlış hatırlıyorum

günaydınnn bend emenüleimri yazıcam artık dünki menüm
topalrnmak için :) protein yedim.

kahvaltı
1 yumurta
peynir

öglen
tavuk haşlama yogurt

ara
yagsız süt ile kahve

ara
yeşil elma

akşam
yogurt, tavuk

günaydın banu menün gayet güzel ama azmı olmuş sanki yediklerin

günaydın banu menün gayet güzel ama azmı olmuş sanki yediklerin

3 gün çok yediigm için toparlayımd iye yedm cnm ama dolu dolu iki kase yogurt, 200 ml süt filan azmı oldki ki tavukta az dgeildi snaki bilemedim şimdi

3 gün çok yediigm için toparlayımd iye yedm cnm ama dolu dolu iki kase yogurt, 200 ml süt filan azmı oldki ki tavukta az dgeildi snaki bilemedim şimdi

dolu dolu yediysen sıkıntı yok banu . aslında her öğüne salata koyabilsek mesela ben ilk 2 ay nerdeyse her öğün salata yemiştim sanki ozaman kilo verme daha iydi şimdi salata yok denecek kadar az ve kiloda az gidiyor

bende bu hafta düzneleme ypıcam menülerimde,
şimdi tze fasulye yedim akşama toplu yazarım salatyıda çogaltalım ama iki ögünde salata yapılmıyor ofiste

iyi akşamlar burada menü yazmak gerçekten çok motive ediyor insanı nefsime hakim oluyorum sanki böyle yapınca

bugün
sabah
iki yumurta peynir domates salatalık

öğlen
mantar tavuk sote, yoğurt

ara
erik

akşam
iki kase lahana çorbası

bugün yeşil çaya epey alıştım iki kupa içtim gayet güzelmiş içine limon da koyuyorum, kahve alışkanlığımı azaltmış olurum böylelikle,
lahana çorbasını da ilk defa yaptım oda gayet güzel geldi bana ama tuz attım biraz azcık da yağ, bildiğin güzel bir çorba oldu

herkese slmlar....

banum canın sıkılmış biraz,ama aebenim imdada yetişmiş her zamanki gibi tüm anaçlığıyla sağolsun..:13:

sen bazen durakladığında hemen yolundan sapıyorsun gibi geliyor bana tatlım. 1 hafta eksileri göremeyince hemen ya pro ya karabuğday vs..başka arayışlara giriyorsun.sonra üst üste aynı şeyden bıkınca yada o şekildede veremeyince pes edip karbona sarılıyorsun..buda seni ve metonu çıkmaza sürüklüyor canımın içi...
seni çok iyi anlıyorum bu yoldan geçmiş biri olarak..ama inan istikrarla hiç sağ sola sapmadan dirensen kilolarda maksimin 2-3 hafta direnebilecek ve kıracaksın zinciri..ama sabredemiyorsun..az sabır et bak direnebilecekmi baskül sana...:106:

ben montiyi yaparken 1 yıldan fazla hiç başka arayışa girmedeim..arada benimde nefsime yenildiğim oldu ,sapıttım (3-5 kere falan toplamda)ne bulursam yediğim oldu yani ama tek öğün..kesinlikle 2.öğüne tekrarlamadım aynı hatayı..ve ertesi öğün kendime cezayı kendm verdim.1 kase yoğurttan başka bşey yemedim..yediğine say dedim içimden..

nazlışın ve aebenimin dediği gibi salayı mutlaka arttır.ben çalıştığım halde her akşam abartısız koca bir kayık tabak salata yaptım ve hala yapıyorum..zorda gelse tadını sevdiğimm için kendime bile tek kişi için hazırlarım yani o salayı illa.

hatta şu sıralar sabahları bile,domates-salata incecik kıyıp yağ-limon ekleyip kahvaltı salatası yapıyorum sabahları...hemde bağırsak çalıştırır..iş yerinede 2 öğünlük yap tek seferde,yarıya böl,yarısını sosla ye yarısını o şekilde sakla yyeceğin zaman soslar yersin sönmezler..

oyy yattığım yerden ne yazdım ne yazdım yine laptop üstümde zor zar görüyorum ve yazıyorum walla...

herkes yattı bi ben ayakta,çok yorgunum bende yatayım saçımı düzleştirip..zaten bu gün okulda hiç geçmedi..kendi bilmezin biri yüzünden bir sürü insan gerildik..gerçekten bazı insanlar imalat hatası yaaaw,tövbe yarabbim tövbe...3 kuruşluk kalemini kaybetmiş bi öğrt.bozuntusu varlık..40 kişilik öğretmen odasının altını üstüne getirtti dün bulamadı..bu gün oturduğu koltuğun altından çıkmış..ne dese beğeniirsiniz? kim bilir kimin dolabından düştü bu buraya...bunu öğlen saati herkes odadayken söyledi birde..ortalık karıştı..herkes üsütne alındı..bende dahil..o hırsla içimden ben bunu gebertsem ama ben içeri tıkmasalar çocuğumda ortada kalmasa ben bunu hayrına şuracıkta boğazını sıkıveriyim dedim hiç kendimi bunları düşünürken görmemiştim valla yazarken utandım ama hala öfkemm geçmiş durumda değil...
herkes kime söylüyorsan direk açık açık söylede herkesi zan altında bırakma diyor..edepsiz kim aldıysa o alınsın üstüne ben lafımı ortaya söyledim diyor pişkin pişkin..orta dedği hepimizin buunduğu ortam..kalem maksimum 5 liralık pilot kalem..duyanda altın kaplama bşey sanacak..ayyy aklıma geldikçe nevrim döndü yine..şu anki ruh halimi anlatacak smiley yok yani burda...
ben kaçar,kafanızı şişirdim yne ama içim şişti walla,anlatamadımda kimseye,size yazdım bende napiimm..

günayydınnn........
kızlar dün sabah dr. ondan sonrada arkadaştaydım sonrada pazara ugradım eve giridigim 9 du .. akşamda yazma fırsatım olmadı ...

size çok güzel bir heberimm var .. dünki tahlillerim sonucu pro kaçagım azladıgından dolayı (yani hastalıkda artış olmadıgından ) kortizol kulllanmıycam. hatta tansiyon ilacımda yükselmedi .önceki kulandıgımla idare edebilirmişim . sonraki kontrol 6 ay sonra ... rabbım kimseyi darda bırakmasın şifasını versin inşallah .....

aeben ablacığım yarın ayran detoksuna başlıycam bulgur yerine aşurelik buğdayla yapıyorduk sanki benmi yanlış hatırlıyorum
nazlım kolaygelsin .. evet canım aşurelik bugdayla yapıyorduk .....
bende bu hafta düzneleme ypıcam menülerimde,
şimdi tze fasulye yedim akşama toplu yazarım salatyıda çogaltalım ama iki ögünde salata yapılmıyor ofiste
banu salatanı evde yapıp tapır kaplar oyup neden 2 ögündede yemiyorsun ...

zeynom afiyet olsun .. istikrarlı gidiyorsun

günaydın ablacığım . çok sevindim pro kaçağının azalmış olmasına RABBİM dermansız dert vermesin .

bugün başladım bakalım 67,1 kg ile ayran detoksuna bakalım yarın sonuç ne olacak

zilim paranın yada eşyanın önemi yok önemli olan kişin karşısındakini kendisi gibi bilmesi .. durum odurki o arkadaşınızda ona göre hareket etmiş kiin fikri neyse zikride odur .. ne yapsın herkez 2 liralık kalemi

banum zilimin yazısında kırmızıyla belirtigim yer çok önemli,bak sen bu hatayı çok yapıyorsun .. artı ve sabit çıkmak konusunda sabırsızsın.. sonrada çıkmaza giriyorsun herşey allak bulllak oluyor ... saglıklı beslen vede belenti içine girmeden devam et elbet gidecek . her hafta illa baskül şöyle olsun deme .. ters birşey olunca başküldede havlu atma .. bak sonra herşey allak bullak oluyor ..bu konuda sadece senide eleştiriiyorum ha aynı durum benim içinde geçerli artık elimden geldigince yapmamaya çalışıyorum

günaydın ablacığım . çok sevindim pro kaçağının azalmış olmasına RABBİM dermansız dert vermesin .

bugün başladım bakalım 67,1 kg ile ayran detoksuna bakalım yarın sonuç ne olacak

amin NAZLIŞIM ....

inşallah beklentinden iyi sonuç alırsın detoksdan .. 1 gün yapaccaksın dimi?

amin NAZLIŞIM ....

inşallah beklentinden iyi sonuç alırsın detoksdan .. 1 gün yapaccaksın dimi?

sağol ablacığım 2 gün yapmayı düşünüyrum abla eğer akşam eve gidebilirsem :) oğluşa annem bakıyorya bazen orda kalıyoruz çocuğu getir götür yapmamak için :

sağol ablacığım 2 gün yapmayı düşünüyrum abla eğer akşam eve gidebilirsem :) oğluşa annem bakıyorya bazen orda kalıyoruz çocuğu getir götür yapmamak için :

hadi hayırlısı bakalım sonuçlarını bende bekliyorum .....

günaydınnn ,

valla beni çözmüşsün diycem ama 1 hafta degilde 3 haftadır aynı kilodayım ben ama tam zincirler kırılıcakken sarpa sardırıyorum
detoksla filan , dün işten gidip çıktım tartıya 67.6 geldim fenada bir rakam degilll dikkat edersem ctesi 66.8 bile olsa yeter bana

salata konusunda haklısınız, iş yeirm benim rahat ama bakarısn bir laf ederler diye çekiniyorum ben ,
her ögünde süt üürnü ve salata mı yemek lazım peki ?

ha burada ben ara ögün ekledim 15 te 1 meyve ve kuruyemiş veya meyve sütlü kahve filan yiyorum :)

tünaydın banu bide akşam eve gittiğinde tok karınla tartılmışsındır aç karınla daha az çıkacaksındır. diyetisyenlerinde önerdiği ki bunu monti amcamda öneriyor her öğünde mutlaka bir süt ürünü tüketin diye . 2 öğün yapamıyorsan 1 öğününe mutlaka salata ekle banu . ben bugün ayran detoksu yapıyorum bunu bitireyim bende salatalara geri dönücem menülerimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…