Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydınnnnn
zilim atlattın 23 nisanı gözün aydın cnm hep yogun , hep yorgunsun ama
aben ablam tebrikler giden ne olursa olsun mutlu ediyor insanı
karnıbahar kısırı kanrıbaharın çiçekleirni rondodan geçiriyorsun , sonra az yagda pempeleşene kadar kavuruyorsunn abla
başka tencerede sogan ve salçayı kavurup, bol baharat içine kavurdugun karnıbaharı döküğyorsun istedigin yeşilligi dogra ama muhteşem oluyor.
bildgin kısırr
banu nasılsın . nasıl gidiyor diyet tartıldınmı geçen hafta
ben bu cumada tartılamıycam annemlerde kalıcam akşam artık cumartesi sabah tartılırım
iyyim cnm bir kasvet var üzerimdeee, yaa aben abla hep der ya bi kaçamak yapmayın gerisi gelir diye benimde aynen öyle oldu
bugün yaırn derken toparlayamadım işte dün gecede kaçırıdm arkadaşlar vardı ama bugün çokaz ve protein yedim sadece
geçen cumartesi 68.8 dim bu haftada dikkat edemedimm tabi birde regliyim şu iki günde
toparlayıp haftayı kurtarırsamm yarabbi şükür diycemm
İNŞALLAH toparlarsın canım biran önce . ben bu sefer her zamanki hatayı yapmıyorum haftada 1 gün kendime 1 öğün ödül veriyorum ve arkası gelmedi şimdiye kadar çok şükür. dün elbise bakmaya gittik kız kardeşime aldık elbise her giydiği yakışıyor çok güzel oluyor kendimi kötü hisettim yanında elbise bile denemeye cesaret edemedim denemedimde . daha bir gaza geldim İNŞALLAH erkek kardeşimin düğününde bende çeşit çeşit elbise deniyor olacağım
şimdiki dügün kız kardeşinin mi ?
ne giyceksinn karar verdin mii balık modlei alabilirisn benim elbise gibi
evet canım kız kardeşimin banu . vazgeçtim elbise almaktan evden giyinicem canım diğer kız kardeşimin düğününde giydiğim kıyafetimi giyicem . denedim geçen gün içinede girebildim artık ağustos ayında alırım elbise ozamana kadar İNŞALLAH istediğim kiloya gelmiş olurum
kaç kardeşsiniz yahu , erkek kardeşin agustosta evleniyor anlaşılan ikisine ayrı ayrı almak zor olabilir
bird eiçine girebilme derdi var tabikii, elinde varsa degerlendir tabi cnma gustosa sen manken olursunnn
biz 4 kardeşiz banu 3 kız 1 erkek en büyükleri benim . aynen canım şimdi bütçeyi fazla sarsmayayım .malum takıda var
off zor işler vallaaa ya, yakın olsak elbismei giyerdinn olurdudasana ben içine girdimse haydi haydi girrdin
ben ark kıyafet denedim ama 2 si olmadı biri büyük geldii olsa giyecektim abiye bu birdaha giyilmiyor
bende arkadaşımdan deneyecektim ama bir türlü fırsat olmadı gitmeye ev iş spor derken zaman bulamıyorum bu aralar bide düğün telaşı malum . bunada şükür en azından içine girebildiğim bir elbisem var :)