denemek lazım ......günaydınnnnn
zilim atlattın 23 nisanı gözün aydın cnm hep yogun , hep yorgunsun ama
aben ablam tebrikler giden ne olursa olsun mutlu ediyor insanı
karnıbahar kısırı kanrıbaharın çiçekleirni rondodan geçiriyorsun , sonra az yagda pempeleşene kadar kavuruyorsunn abla
başka tencerede sogan ve salçayı kavurup, bol baharat içine kavurdugun karnıbaharı döküğyorsun istedigin yeşilligi dogra ama muhteşem oluyor.
bildgin kısırr
günaydınlar dünkü menümü yazayım
baya geç kahvaltı oldu saat 12 gibi
kahvaltıdan önce 3 adet kuru incir
kahvaltı
3 dilim ekmek
beyaz peynir
domates
3 adet yeşil zeytin
akşam
tavuk döner
ayran
salata
bugünkü menüm
2 adet kuru incir
1 saat sonra
3 dilim ekmek
kahvaltılık sos
yeşil zeytin ezmesi
beyaz peynir
öğlen
et sote
yoğurt
ara
1 adet elma
akşam
et sote
ayran
artık yemek getirdiğimde 2 öğünlük getiriyorum mecburen ayrı ayrı yemek yapmak zor oluyor
diyerım afiyet olsun .. gündüz çok oldu diyemi akşam yemedin .?nazcım menülerin çok güzel montiye uygun ama benimkiler çozutuyor arada utanıyorum
çarşamba çozuttum resmen ama yazıcam utanayım
dunku menüm
kahvaltı
2 dilim kepek ekmek
1 dilim peynir
4 zeytin
salatalık
elma
1 parça börek
öğlen
tonbalıklı salata
2 dilim beyaz ekmek
sütlü kahve
ara
2 erik
2 avuç fındık
sütlü kahve
akşam yemedim tabi ki
sporu 2 saat yaptım bu arada dünde işyerindeydim ve çalıştım tabi kide
spordan sonra biraz daha sütlü kahve
annenlerdesin o zaman nazlım .banu nasılsın . nasıl gidiyor diyet tartıldınmı geçen hafta
ben bu cumada tartılamıycam annemlerde kalıcam akşam artık cumartesi sabah tartılırım
iyyim cnm bir kasvet var üzerimdeee, yaa aben abla hep der ya bi kaçamak yapmayın gerisi gelir diye benimde aynen öyle oldu
bugün yaırn derken toparlayamadım iştedün gecede kaçırıdm arkadaşlar vardı ama bugün çokaz ve protein yedim sadece
geçen cumartesi 68.8 dim bu haftada dikkat edemedimm tabi birde regliyim şu iki günde
toparlayıp haftayı kurtarırsamm yarabbi şükür diycemm
inşallah ....İNŞALLAH toparlarsın canım biran önce . ben bu sefer her zamanki hatayı yapmıyorum haftada 1 gün kendime 1 öğün ödül veriyorum ve arkası gelmedi şimdiye kadar çok şükür. dün elbise bakmaya gittik kız kardeşime aldık elbise her giydiği yakışıyor çok güzel oluyor kendimi kötü hisettim yanında elbise bile denemeye cesaret edemedim denemedimde . daha bir gaza geldim İNŞALLAH erkek kardeşimin düğününde bende çeşit çeşit elbise deniyor olacağım
ceeeeee
walla çok yazasım var ama şu bitmeyen işlerimden sıra getiremiyorum..oğlumun okuldan verdikleri parçalı bi zımbırtı var onu ekleyip yapmaya çalışıyorum.o kadar zor bir puzzle gibi bişeyki ekle ekle bitmedi..parçalar hem kumaş,hem mukavva,hem deri,hemde bir sürü materyalden oluşuyr..hem dikiliyor hem yapışrılıyor..
oğlum yapabileceklerini birleştirdi ama dikme işlerini ben yapıyorum mecburen..walla şu performansları kaldıramadılar gitti ..4,5 yaşında çocuğa her hafta bir performans ödevi,her hafta bir test usulü sınav.bayağı bildiğin ilköğretim gibi..daha bacak kadar çocuk bunlar yahu...
babamız evdeyken yapıyorlar birlikte ne güzel..ama babası bu gece şehir dışında..iş başa düştü
ablalarım kardeşlerim :)
mutlu cumalar hepinize
yarın tartı günüm heyecanlıyım
akşam spora gidip bi kaç gram daha vermek istiyorum:)
slmmm tam yazıcam açıyorum başka bir şey çıkıyor toparladım ablaa benn
valla bri ara dukana gözüm kaydı yaa insanlar ne gzel zyaıflıyorlar ama işte almakta an meselesi dukanda
dün pro beslendim ama çok şişim yaa regli olucam fena haldeyim yani ,
selammmm ,
nazcım dügün olmuş sanırımm mutlu mesut olsunlar inşalahh :)
zilimm misafirleir göndermişisn cnm iyi bari yatıya kalmamışlar, nereden geldiler istanbula abiye bakmaya merak ettim ..
saç mevzusuna degimişken bende bioplas aldım acaip memmun kaldım yaglanmıyor hemen ve hızlı uzattı saçlarımı,
aben abla sonuçların temiz çıkar inşallahhh.
bende balkonlara cam yaptırıyorum baş edemiorum yıkamakla birinde otururz digerindede, çamaşır ütü vs yaparım dedimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?