Gunayydinnn .
Hayirli haftalar dilerim . Yagmurlu bir ankara sabahindan :) ne yagdi bereket bugunlerde .
Ayselim vizeler bitmis ,hadi gozunaydin :) iyi gecmistir insallah . Bu sene sonmuydu ? Haftaya insallah istediginden daha iyi sonuc alirsin .
Kizlar benimde yuruyus ve diyete baslamam lazim . Ozellikle karin kaslarim cok gevsedi , karnim 6 aylik gibiah pilates ah . Baslayim artik diyorum ama bir turlu o gucu bulamiyorum kendimde . Sabah basliyorum oylen yada aksam bozuluyor
nazzzz nasıl doyuyorsun bacımmmm
ben okurken açlıktan öldümmm
nazcım 69 ları görmüşssün hayırlı olsun darısı başıma
diyarcım ayça kayaya gidiyormuşsun sanırım hayırlısı inş güzel kilolar verirsin
menümü yazıp derse kaçacağım
Sabah:4 kuru kayısı
Kahvaltı:2 yumurta,zeytin,yarım dilim ekmek
Öğle: çilek 1 kase kadar
Akşam:tavuk,salata,yoğurt
spor:1 saat yürüyüş
günaydınnnn
zilim faceye ekleidm buraya ekleyemeidm cnm yaa
watsapptan göndereyimvarsa fce zaten yok
Hayirli gunler .
İyiyim nazlim . Esim dun kucuk bir operasyan gecirdi . Bugun iyi ise gitti hamdolsun . Buralardayim nazlim .
Banus resimleri album yapsana yahu zor degil .
Sagolun kizlar . Nazlim ay sonu biopsi yaptiricam canim bobreklerden ondan sanla belli olacak yol haritam :)
ya aslında doydum diyar açlık hisetmiyorum her zaman böylede olmuyor eşim şehir dışında annemde kalıyorum evde olsam kendime yemek yapıp getiriyorum . annem zaten oğluşa bakıyor bide kadına bana özel yemek yaparmısın demek istemiyorum
sağol canım İNŞALLAH sende istediğin kiloya sağlıklı bir şekilde gelirsin canım
Hayirli gunler .
İyiyim nazlim . Esim dun kucuk bir operasyan gecirdi . Bugun iyi ise gitti hamdolsun . Buralardayim nazlim .
Banus resimleri album yapsana yahu zor degil .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?