Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

merhaba

banucum çok güzel olmuştu elbise canım çok beğendim

ablam liste verdi ama dediğim gibi değiştirebilirsin ölçülere göre

unutmamam gereken 5 tahıl 3 et 3 süt 3 meyve

kahvaltıda yediğimiz penir de et sayılıyor bir peynir bir et e karşılık geliyor

sabah 1 yumurta 1 dilim peynir yersen günlük 2 et hakkından kullanmış oluyorsun

öğlen ve akşam içinde aynı monti gibi ayran yoğurt var sebze sayılmıyor et ve baklagil sayılıyor

bugünkü menüm

sabah
3 dilim ekmek
beyaz peynir
domates
2 adet közlenmiş biber

öğlen
1 avuç çiğ fındık
1 kutu süt

ara
3 adet kuru erik
1 adet elma

akşam
kocaman 1 kase cacık

slmlar herkese...

banum hadi geçmiş olsun atlattınız cnm..kıyafetli resmini nereye koydun kızım,bende göreyim...

diyarım sen neler ediyorsun tatlım...?

aebenim bende aynı şeyi düşünüyorum..geçen pazar günü 15-20 dk zumba yaptım ardından da yarım saat kadar hafif tarafından bi pilates yaptım ertesi günü her yerim tutuk gezdim.iyice hamlamışım(
geçen yıl bile yapmıştım okul olduğu halde üstelik...bu sene yetişemiyormuyum,boşladımmı bilmem artık ama yapmıyorum..benimde başlamam lazım...

yarın arkadaşa gidilecek,cuma benim misafir iptal oldu..işleri çıkan arkadaşlar var,o sebeple başka bi haftaya ertelendi...

yarın görüşürüz..haydin ben kaçar...

selam ablacım İstanbul çok güneşliydi bugün yağmur bende istiyorum çok severim :119:

bitti vizeler çok şükür çok iyi geçti teşekkürler abla abla ne sonu 3. senem bu sene daha 3 sene daha var sonra mezun olup pratisyen hekim olacağım inş daha sonrada normalde fakülteden mezun olan pratisyen hekimlerin devlete hizmet yükümlülükleri oluyor bunun için devlet tarafından aile sağlığı merkezlerine, devlet hastanelerinin acil servislerinde pratisyen hekim olarak çalışmak üzere atanıyorlar devlet hizmet yükümlülüğünü tamamladıktan sonra ancak diplomayı alabiliyoruz. sonra da 3 yıl gibi bir süre uzmanlık dalı seçip asistanlık yapacağız ondan sonra doktor olabiliriz

tıp zor dimi

valla abla kaslarının gevşemesine hem üzüldüm hem sevindim hihihii seninle birlikte diyet yapmak çok zevklii

nazcım 69 ları görmüşssün hayırlı olsun darısı başıma

diyarcım ayça kayaya gidiyormuşsun sanırım hayırlısı inş güzel kilolar verirsin

menümü yazıp derse kaçacağım

Sabah:4 kuru kayısı
Kahvaltı:2 yumurta,zeytin,yarım dilim ekmek
Öğle: çilek 1 kase kadar
Akşam:tavuk,salata,yoğurt

spor:1 saat yürüyüş

nazzzz nasıl doyuyorsun bacımmmm

ben okurken açlıktan öldümmm

ya aslında doydum diyar açlık hisetmiyorum her zaman böylede olmuyor eşim şehir dışında annemde kalıyorum evde olsam kendime yemek yapıp getiriyorum . annem zaten oğluşa bakıyor bide kadına bana özel yemek yaparmısın demek istemiyorum

sağol canım İNŞALLAH sende istediğin kiloya sağlıklı bir şekilde gelirsin canım

günaydınnnn
zilim faceye ekleidm buraya ekleyemeidm cnm yaa
watsapptan göndereyimvarsa fce zaten yok

bugünkü menüm

sabah
3 dilim ekmek
domates
beyaz peynir

ara
3 adet kuru erik

öğlen
et sote
yoğurt

ara
1 adet elma

akşam
2 adet haşlanmış yumurta
beyaz peynir

günaydınlar kimsecikler gelmemiş dün . aeben ablamda yok umarım bir sorun yoktur

bugünkü menüm

sabah
2 adet gün kurusu
1 adet incir
1 saat sonra kahvaltı

3 dilim ekmek
kahvaltılık sos
beyaz peynir
yeşil zeytin ezmesi

öğlen
5 adet köfte
salata

ara
1 adet armut

akşam
1 avuç çiğ fındık
1 kutu süt

Hayirli gunler .

İyiyim nazlim . Esim dun kucuk bir operasyan gecirdi . Bugun iyi ise gitti hamdolsun . Buralardayim nazlim .

Banus resimleri album yapsana yahu zor degil .

Hayirli gunler .

İyiyim nazlim . Esim dun kucuk bir operasyan gecirdi . Bugun iyi ise gitti hamdolsun . Buralardayim nazlim .

eşine çok geçmiş olsun ablacığım . iyi olmanıza sevindim . senin sonuçlar çıktımı abla

abla evden yapayım bu pc de degil
fotolarım çok geçmiş olsunn

Sagolun kizlar . Nazlim ay sonu biopsi yaptiricam canim bobreklerden ondan sanla belli olacak yol haritam :)

Anladım canım haklısın
Bende denetimdeyim bu hafta hemde kurumlar var sıkıştım iyice o yuzden giremiyorum şu anda telefondan arada yazabiliyorum
Cumartesi gidicem doktora üçüncü tartım olucak bakalım spor yapamadım bu hafta iş yüzünden
Allah yardımcımız olsun

sağol canım İNŞALLAH sende istediğin kiloya sağlıklı bir şekilde gelirsin canım

inşallah hep birlikte tatlm

Hayirli gunler .

geçmiş olsun ablacım

herkese iyi akşamlar

dün giremedim biraz moralim bozuktu birileriyle tartıştık da

menülerimi yazayım da derse geçeyim

Dün:
Sabah:3 dilim tb ekmek,salata,zeytin
Öğle:yer fıstığı ayran
Akşam:köfte ızgara salata

spor:1.5 saat yürüyüş (sinirliyken ne kadar vakit geçtiğini anlayamadım )

bugün:

Sabah:2 yumurtadan omlet,zeytin
Öğle:2 elma, azcık çilek
Akşam:kabak haşlama,yoğurt

spor:1 saat yürüyüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…