diyar testlerin yapılsın bakalım bir listenide al ondan sonra gidecektir kilolar canım . İNŞALLAH sende istediğin kiloya kavuşursun sağlıklı bir şekilde
merhabaaa
bende tartıldım ama aynıyım
ayçaya gittim kızlar epey yararı oldu benim için özellikle psikolog kısmı beni arındırdı diyebilirim
spor hocası acil 6 kilo vermemi verene kadar da hergün bir saat kardiyo yapmamı söyledi
ayça hanım tahlillerime baktı ek olarak bir şeker ilacı daha verdi ayrıca vitaminler verdi d , b, folik asit gibi
psikolog sabretmemi anı düşünmemi ve kilo veremediğim zaman pes etmeden devam etmem gerektiğini söyledi
beslenme hocası 5333 modelini öğretti yani günde 5 tahıl 3 et 3 süt 3 meyve yiyerek dengeli beslenmeyi gösterdi porsiyon boyutlarını öğretti
şimdilik bu kadar dı ama 4 ay boyunca her hafta gidicem
geçen hafta gittiğimde 95,8 kg idim bu hafta 94,4 kg olmuşum ki bir hafta spor hergün yaptım
artık daha dikkatli yediklerimi gün içinde hesaplayan ve sporu muhakkak yapan biri olucam
bunları mesaiden bildiriyorum :) öpüyorum sizi
ablam yani kilo bildireceksek bugün 94,4 kg ile başlıyorum
Gunayydinnn .
Hayirli haftalar dilerim . Yagmurlu bir ankara sabahindan :) ne yagdi bereket bugunlerde .
Zilim oyle olunca evde utuletmen daha iyi :) kolaygelsin .
Banum dugun nasil gecti ?
Ayselim vizeler bitmis ,hadi gozunaydin :) iyi gecmistir insallah . Bu sene sonmuydu ? Haftaya insallah istediginden daha iyi sonuc alirsin .
Nazlisim mucuks .
Diyerim tahlil sonuclarin ve listen ne zaman ?
Kizlar benimde yuruyus ve diyete baslamam lazim . Ozellikle karin kaslarim cok gevsedi , karnim 6 aylik gibiah pilates ah . Baslayim artik diyorum ama bir turlu o gucu bulamiyorum kendimde . Sabah basliyorum oylen yada aksam bozuluyor
selammm
ben geldim perşembe kına cumada dügündü kızlarçok şükür atlattık ama çok az foto çekmişim çok üzüldüm(
hoşgeldin banu . nasıl geçti düğün çok şükür atlattınız siz darısı bizim başımıza . sanırım ben elbise almıycam cumartesi baktık ama hiç bir şey bulamadım
yakın olska elbismei veridimm sana olurdu sanada zatenn
varsa elinde alma tabiki ama benim dügün için hiç giyebilecegim bir elbisme yoktu
çok sağol banu düşünmen yeterli . bu seferlik evdekilerle idare edicem artık erkek kardeşimin düğününe alırım elbise ... resim bekliyoruz banu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?