Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

SLMLAR..

BANUŞ BU GÜNDE gelmediğine göre düğün var süslenmiş püslenmiş gitmiştir düğüne..döktürüyordur bu saatlerde valla oynarkende bolca kalori yaksın inş..yazdıklarımın ilk kısmı büyük harf çıkmış ama üşendim silemiycem valla..üşengeçliğin bu kadarıda

bu akşam evde terör estirdim zati her akşama ayrı yemekmi olur,niye hep kuru şeyler yiyiyorsunuz sulu yemek yemiyorsunuz..okuldan eve geldikten yatana kadar mutfaktan çıkamıyorum diye..walla ikiside pıstılar tek kelime etmediler,gözleri aynen böleydi walla neye uğradıklarını şaşırdılar..beklemedikleri bir tavırdı sanırım benden tamam yap,yeriz ,sakinleş istersen dediler..halbuki bölf yapmıştım ama yediler.benimde işime geldi..bi kaç gün idare eder bu tavır onları yarın navut(nohut) yap anne yeriz o zaman dedi oğluş.. ısladım sabahta pişirip giderim.gelince bari bir çeşit hazır olur..pilav salata yaptımmı yenir tamamdır..2 gün bari yemek derdim olmaz..her akşam kuru şeyler(köfte patates-mücver,çorba gibi tek öğünlük) yedikleri için hem kendime (sulu sebze yemeği)hemde eşim ve oğluma ayrı hazırlayıp tek öğünde bitip ertesi güne yine aynı şeyleri düşünmek çok sıkıcı ve zaman alıcı oluyor..çünki gün önceden yapılacak şey değil istedikleri ve 6'da yemek yenince akşamda acıkıp kek kurabiye çay-süt mısır vs..hep bişeyler istiyorlar..koşturmacam yatana kadar bitmiyor.ben bitiyorum resmen..ama bu akşamki gaz onlara 1 hafta yeter

ohh be çok dertliymişim.döktüm içimi rahatladım...ben şimdi birazda kitap okuyup yatayım....yarın görüşürüz..banu senden düğünün detaylarını dinleriz cnm...

Hayirli cumalar hatunlar .

Bugun yuzusuyu hurmetine dualarimiz kabul olsun insallah .

Banum kardesine mutluluk dilerim . Mutlu huzurlu bir evliklikleri olur insallah .

Sizlar nasilsiniz kizlar ?

hayırlı cumalar herkese . bugün tartılamadım annemlerde kalıyorum pazar günü tartılabilicem malesef .

bugünkü menüm

sabah
2,5 dilim ekmek
beyaz peynir
domates

öğlen
1 adet fırında tavuk but
2 bardak ayran

ara
1 adet elma

akşam
1 avuç çiğ fındık
1 kutu süt

merhabaaa

bende tartıldım ama aynıyım

ayçaya gittim kızlar epey yararı oldu benim için özellikle psikolog kısmı beni arındırdı diyebilirim

spor hocası acil 6 kilo vermemi verene kadar da hergün bir saat kardiyo yapmamı söyledi

ayça hanım tahlillerime baktı ek olarak bir şeker ilacı daha verdi ayrıca vitaminler verdi d , b, folik asit gibi

psikolog sabretmemi anı düşünmemi ve kilo veremediğim zaman pes etmeden devam etmem gerektiğini söyledi

beslenme hocası 5333 modelini öğretti yani günde 5 tahıl 3 et 3 süt 3 meyve yiyerek dengeli beslenmeyi gösterdi porsiyon boyutlarını öğretti

şimdilik bu kadar dı ama 4 ay boyunca her hafta gidicem

geçen hafta gittiğimde 95,8 kg idim bu hafta 94,4 kg olmuşum ki bir hafta spor hergün yaptım

artık daha dikkatli yediklerimi gün içinde hesaplayan ve sporu muhakkak yapan biri olucam

bunları mesaiden bildiriyorum :) öpüyorum sizi

ablam yani kilo bildireceksek bugün 94,4 kg ile başlıyorum

hayırlı olsun diyar . Aslında diyet yaparken insan psikolojiside çok önemli anlattıklarına bakılırsa oldukça sistematik çalışıyorlar inşallah en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde istediğin kiloya ulaşırsın canım

çok sesizleşti yine topik bir ara ne güzel hareketlenişti yine yeniler gelip 1 hafta sonra kayboluyorlar hemen

İyi geceler :)

Diyar piskoloji cok onemli kilo vermede . Kafada bitirmek diyorlarya kilo isini sanirim bu . Hadi bakalim hayirlisi senin icin .

Banus dugun bittimi . Pazar gunumu ?

Nazlisim banumda olmayinca yalniz kalmissin . Bende giremiyorum eskisi gibi

Yeni arkadaslar 2 hafta gorunup kayboluyorlar

Ayselim yogunsun . Vizelerin iyi gecer insallah .

Laraaaa nerdesinnnn ?

Zilim canim sadece utu isi icinse kadin , neden utu isini kuru temizlxmeye vermiyorsun ? Burda var cok utusu olanlar 1 tl ye utuluyorlar . Senin kucuk kiyafetlerde vardir daha ekonomik olmazmi ? Hemde onlarin utysu dv utusunden daha iyi .

Malum benim utude cok oluyor . Esim ver diyor ama ben pintilik efiyorum sanirim :) sesin gibi calisan biri olsam hic ikiletmem .

selaaam

vizelerimi atlattım geldim çok şükür

herkes nasıl iyisinizdir umarım

aeben abla çok yoğundum evet gelemedim ama diyetimi bozmadım

cuma tartılamadım ama ondan 2 gün önce tartıldığımda 100 gr vermiştim

74.5 olmuştum haftaaya 3 ü görürüm inş

menülerimm

dünkü menüm

Sabah:2 yumurtadan omlet, zeytin peynir
Öğle:Çileeek ve fıstık azcık
Akşam:Tavuk salata yoğurt

spor:50 dk yürüyüş 2 saat mağazada gezinme

Bugünkü menüm

Sabah:yarım elma 20dks 2 yumurta haşlanmış, zeytin ,salatalık
Öğle:yok (geç kalktım)
Akşam:domatesli köfte salata

spor:1 saat yürüyüş

slmlar herkese..

aebenim benimde aklıma geldi aplam dışarda ütületmek ama kıyafetlerimi önüne gelenin ellemesini mi diyeyim,artık tam olarak tarif edemediğim bir hissiyattan dolayı içime sinmedi..birde orda ütület eve gelene kadar kırışacak tekrardan dolaplara askılara,çekmecelere yerleştir uğraşmakta istemedim sanırım..tane hesabına gelirsek bizim evin ütülenecekler kesin 60 parçadan fazladır.ben iç çamaşırları bile ütülüyorum.kadına sen sadece üst çamaşırları ütüle dedim.altları ben kendim ütüledim.ve kadının ütüleyip üst üste dizdiklerinide hemen anında yerlerini gösterdm yerleştirdi.2 kere iş çıkmadı bana yani..kadın geleli daha 5 gün olduu yada olmadı yine sepet sepet yıkanamaya başladı..kimse bir gün giydiğini 2.kez giymiyor evde..haliylede her gün bir sepete yakın üst baş çıkıyor...yıkana yıkana soluyor kıyafetler walla...

banuş yarın işe gidince yazar artık ayrıntıları...

bende bu hafta çok yoğun olacağım..salı bir arkadaşa gidilecek bebek görmeye,cumada bana gelecekler okul çıkışı..bu günde kadın geldi temizledi evi..bende sıkışmadan hamur işleri yaptım attım dolaba..hazır olunca iyi geliyor...bir kısmınıda perşembe akşamı yaparım...
şimdi saçlarımı kurutup fönler yatarım...haydin görüşürüz....

selammm
ben geldim perşembe kına cumada dügündü kızlarçok şükür atlattık ama çok az foto çekmişim çok üzüldüm(

Gunayydinnn .

Hayirli haftalar dilerim . Yagmurlu bir ankara sabahindan :) ne yagdi bereket bugunlerde .

Zilim oyle olunca evde utuletmen daha iyi :) kolaygelsin .

Banum dugun nasil gecti ?

Ayselim vizeler bitmis ,hadi gozunaydin :) iyi gecmistir insallah . Bu sene sonmuydu ? Haftaya insallah istediginden daha iyi sonuc alirsin .

Nazlisim mucuks .

Diyerim tahlil sonuclarin ve listen ne zaman ?

Kizlar benimde yuruyus ve diyete baslamam lazim . Ozellikle karin kaslarim cok gevsedi , karnim 6 aylik gibi ah pilates ah . Baslayim artik diyorum ama bir turlu o gucu bulamiyorum kendimde . Sabah basliyorum oylen yada aksam bozuluyor

Gunaydin banum hos geldin .

Uzulme bazan cok resimden cok iyi kare yakalamak daha onemli . Bekliyoruz resimlerini :)

günaydın ablacığım .

dün tartıldım kilom

geçen hafta : 70,6
bu hafta : 69,6
giden : 1 kg

artık haftanın 1 günü tartılcam sonra moralim bozuluyor çarşamba ile cuma arasındaki farkı görünce .
azda olsa haftanın 1 günü kendime ödül vericem sanırım nefsim körlendi canımın istediği bir şeyi yediğimde artık devamını getirmiyorum .

selammm
ben geldim perşembe kına cumada dügündü kızlarçok şükür atlattık ama çok az foto çekmişim çok üzüldüm(

hoşgeldin banu . nasıl geçti düğün çok şükür atlattınız siz darısı bizim başımıza . sanırım ben elbise almıycam cumartesi baktık ama hiç bir şey bulamadım

haftasonu menülerim

cumartesi

sabah
1,5 dilim ekmek
beyaz peynir
yeşil zeytin ezmesi

öğlen
patlıcan musakka
5 adet çilek

akşam
1 porsiyon döner
ayran

pazar
3 dilim ekmek
domates +salatalık+yeşil biber
beyaz peynir

ara
2 adet kuru incir

akşam
fırında patates köfte ( ödül olarak patatas yedim :) )
yoğurt

hoşgeldin banu . nasıl geçti düğün çok şükür atlattınız siz darısı bizim başımıza . sanırım ben elbise almıycam cumartesi baktık ama hiç bir şey bulamadım

yakın olska elbismei veridimm sana olurdu sanada zatenn
varsa elinde alma tabiki ama benim dügün için hiç giyebilecegim bir elbisme yoktu

yakın olska elbismei veridimm sana olurdu sanada zatenn
varsa elinde alma tabiki ama benim dügün için hiç giyebilecegim bir elbisme yoktu

çok sağol banu düşünmen yeterli . bu seferlik evdekilerle idare edicem artık erkek kardeşimin düğününe alırım elbise ... resim bekliyoruz banu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…