• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

selammmmm
geçmiş olsun aben ablam ,
aysel teşekür ederim cnm

canım sıkkın ya korse bulamaıdm elbsieme uygun hangisini densem bir yerim fırtladı:(
çorap korse deniycme en iyisi:(

canım

göğsün altına kadar çekebiliyorsun çok güzel

normal korse elbette çok daha sıkı ama diğer kalan yerlerde çok fışkırıyor

bu daha toparlayıcı genel olarak ama korse kadar zayıf göstermiyor genel eşit toparlıyor

anladım cnm ya benim heryerimi eşit toplasın yeter
korse daraltıp fışkırtıyor çünkü
ben bakayım buna pentidede varmış marks spenser uzak hatta yok :(

slmlar hepinize:3:

aebenim ev halkına çok geçmiş olsun aplam..sen barii iyi olda ,onlara bakacak biri olsun..annelerin ve eşlerin hasta olma lüxü yok zaten..:19:

bende idrar yollarımmıı üşüttüm nedir,böbreklerim sızladı bu gün..birde çok tutuyorum tuvalet olayını,aksattığım zaman böyle oluyor..vakit bulamıyorum eve kadar tutuncada böyle oluyo...

banum korseyi yarım oalma sakın..bizim okulda bi arkadaş var ne dedilerse değiştirmedi o korsesini..bacakları boğum boğum bebek bacağı gibi duruyor..midesi yukardan fırtlıyo..hayrına alıcam bi korse kadına artık..incecik patolonun altından kat kat duruyor..anlatamadılar gitti kadına..

çok uykum geldi yine..oğğluma tişört tasarım proje ödevi vermişler ..onunla uğraştık yine tüm gecem gitti ,dinlenemedim..kafam davul gibi..yorgun kafayla yat-yorgun kafayla kalk:((tüm günde boğaz patlat...:://

günaydın

aeben ablacığım çok geçmiş olsun

banu sizin düğün bu haftasonuydu değil mi ? ben daha elbise alamadım . aslında öyle çok almak içinde kasmıyorum kendimi :)

dünkü menüm

sabah
3 dilim ekmek
beyaz peynir
domates

ara
2 adet kivi

öğlen

karnıbahar yemeği
yoğurt

akşam
1 avuçtan az ceviz

günaydınnn

zilim korse öyle yapıyor ya hiç akıl karı degil yani :)
pentinin çorap korsesi kurtardı beni zaten öle 1 bedbe küçültüs n filan istemiyoum toplasın yeterr

naz , evet cnm yarın kına perşembe günüde dügün, elbiseyi bende hemen aldım ya 3. magazadan
heryerde aynı şeyler var .. balık elbise alıdm ben dün buraya ekleyemedim

bugünkü menümüde yazayım unutmadan

sabah
3 dilim ekmek
domates
beyaz peynir

ara
3 adet kuru erik

öğlen
2 adet haşlanmış yumurta
beyaz peynir
salata
8 adet fındık

akşam
döner
ayran

evet tebrik ederim naz darısı başıma :)

banu elbiseyi merak ettim göstersen ya bizede

yarın sabah kan tahlillerim yapılacak bakalım sonuçlar nasıl çıkacak cuma günü ayçaya gidip bakıcaz

dünkü menüm

kahvaltı
1 greyfurt
1 salatalık
2 yumurtalı peynirli omlet
sütsüz kahve

ara
5 badem
1 kahve

öğlen
salata
fırında 2 dilim elbesan tava
yoğurtlu ıspanak

akşam
1 bardak süt
1 bardak kahve
1 avuç beyaz leblebi
3 kayısı

evet tebrik ederim naz darısı başıma :)

banu elbiseyi merak ettim göstersen ya bizede

yarın sabah kan tahlillerim yapılacak bakalım sonuçlar nasıl çıkacak cuma günü ayçaya gidip bakıcaz

dünkü menüm

kahvaltı
1 greyfurt
1 salatalık
2 yumurtalı peynirli omlet
sütsüz kahve

ara
5 badem
1 kahve

öğlen
salata
fırında 2 dilim elbesan tava
yoğurtlu ıspanak

akşam
1 bardak süt
1 bardak kahve
1 avuç beyaz leblebi
3 kayısı

sağol diyar . bende çok merak ediyorum listeni bakalım ayça kaya neler verecek .

İyi aksamlar .
Banum dugun bu hafta sonumuydu yahu ben daha var saniyordum . Canim kardesine mutlu yuvalar dilerim rabbim bir yastikta saglikla , sevgiyle kocatsin insallah .

Nazlim tebrikler Darisi 5 li rakamlara insallah .

Diyer listeleri bekliyoruz canim .

Ayselim vizelerinde basarilar .

Zilim kolaygelsin .

slmlar:3:

banu bu akşam kına gecesinde olsa gerek..çarşamba kına perşembe düğün yazmış yalnış okumadıysam..kimin düğünüydğ banum onu kaçırmışım?

walla bu aralar yorgunluktan kafam çorba durumunda..bu gün akşam üstü markette eski okuldan öğr.arkadaşımı gördüm..adını bi türlü hatırlayamadım..canım diye hitap ettim artık..beynim nasıl meşgul ,nasıl yorgun...her akşam eve iş getirir oldum..yazı çizi bi ton iş..şu andada ütüye kadın geldi yukarda ütülerimi yapıyor.sepetler dolusu ütülecek var..kadında şaştı kaldı..kaç haftalık bunlar dedi,1 haftalık dedim,3 kişinin mi bunlar dedi..:26:

her gün ben ,eşim ,oğlum tepeden tırnağa üst değişiyoruz.oğlumun birde okuldan terlilerini koyuyorlar..kirli değil üstümüzden çıkanlar ama dışarda giyip geldiğim bişeyi dolaba tekrar asmayı içime sndiremiyorum.bu seferde ortalık çamaşırdan geçilmiyor.ve yepyeni şeylerim yıkana yıkana soluyor:(

kadın haftada 40 lira alacaktı bi sefer gelip,bunca şeyi 40'a ütüleyemem 60 dedi ,el mahkum tamam dedim...yoksa bir gecemde onlara heba olacak..kadında gündüz başkasına yaşlı bakmaya gidiyormuş onada gece uyacakmış..iyi gel hafta 1 dedim..kadına kahve yaptım önünede laptoptan muhteşem yüzyılı açtım:68::68: umarım güzel ütüler:1:

İyi aksamlar .
Banum dugun bu hafta sonumuydu yahu ben daha var saniyordum . Canim kardesine mutlu yuvalar dilerim rabbim bir yastikta saglikla , sevgiyle kocatsin insallah .

Nazlim tebrikler Darisi 5 li rakamlara insallah .

Diyer listeleri bekliyoruz canim .

Ayselim vizelerinde basarilar .

Zilim kolaygelsin .

günaydın ablacığım amin İNŞALLAH haziran 12 de ucundanda olsa bir 5 li rakam görürüm İNŞALLAH

[SUP][/SUP]
çok sağol banu bu sabah tartıldım ve nihayet 6 lı rakalmalı gördüm .

darısı başıma çok tebrik ediyorum azmini naz cım 5 leride görüceksin inşallah çok mutlu oldum kendim vermiş gibi inan

sabah ben bi tartıldım hala aynı :) güldüm geçtim ne yapayım en azından artı çıkmadım dedim

bu arada hergün spora gidiyorum en az 1,5 saat aletler kardiyo çalışıyorum yediklerimde ortada

buralar çok sesizleşti yine :(

bugünkü menüm

sabah
2 dilim ekmek
domates
beyaz peynir

ara
3 adet kuru erik

öğlen
yumurtalı ıspanak
yoğurt

ara
1 adet armut

akşam
1 avuç çiğ fıntık
1 kutu süt

[SUP][/SUP]

darısı başıma çok tebrik ediyorum azmini naz cım 5 leride görüceksin inşallah çok mutlu oldum kendim vermiş gibi inan

sabah ben bi tartıldım hala aynı :) güldüm geçtim ne yapayım en azından artı çıkmadım dedim

bu arada hergün spora gidiyorum en az 1,5 saat aletler kardiyo çalışıyorum yediklerimde ortada

diyar testlerin yapılsın bakalım bir listenide al ondan sonra gidecektir kilolar canım . İNŞALLAH sende istediğin kiloya kavuşursun sağlıklı bir şekilde :16:

Back