Merhaba kizlar .
Nazlim dene istersen canim . Ama 400 gr da kotu sayilmaz.
Ayselim kime kizdin da:) kuru yemiscine degil sanirim :)
Banus fazla kacirma duzenin bozulmasin !
Diyarim insallah sevinecegin sonuclar cikar canim . Kolaygelsin yogunsun .
Bende disardaydim biopsi icin tahliller vardi onlari yaptirdim . Birkac bisi baktim ama kendimi hic begenmiyorum aynada( kizlar bana gazmi verirsiniz ne ysparsiniz benim diyete baslamam sart . Malum en fazla 70.6 le baslamistim . 2,3 kilo vermistim onu zaten birakinca hemen geri aliyorumda bu 70 kilodan cok gobekden cok sikayetciyim . Kiyafetlerimde zarzor oluyor zaten . Beni diyete adepte edecek tek sey sanirim sabah yuruyusleri olacak .
Merhaba kizlar .
Bende disardaydim biopsi icin tahliller vardi onlari yaptirdim . Birkac bisi baktim ama kendimi hic begenmiyorum aynada( kizlar bana gazmi verirsiniz ne ysparsiniz benim diyete baslamam sart . Malum en fazla 70.6 le baslamistim . 2,3 kilo vermistim onu zaten birakinca hemen geri aliyorumda bu 70 kilodan cok gobekden cok sikayetciyim . Kiyafetlerimde zarzor oluyor zaten . Beni diyete adepte edecek tek sey sanirim sabah yuruyusleri olacak .
günaydınlar herkese bugün annemde kalacağım için yarın tartılamayacağım onun için bugün tartıldım
geçen hafta : 69,6
bu hafta : 69.2
giden : 400 gr
yine 69 lardan kurtulamadım daha önceleride 59 larda takılırdım .
aeben ablacığım acaba haftaya 2 gün ayran detoksumu yapsam ne dersin ?
Banum saglikli kilo verinde ne isterseniz yiyin canim yulaf kepegicok saglikli diye biliyorum .
Diyer kuzum tahlillerin ciktimi ? Kilo veremeyisinin sebebini cozdumu ayca kaya .
Nazlim mecbur kalinca ne yapacan . Olur bazan .
Gecen hafta kacamak yaptinmi ? Menulerini cok inceleyemedim .
Banum saglikli kilo verinde ne isterseniz yiyin canim yulaf kepegicok saglikli diye biliyorum .
Diyer kuzum tahlillerin ciktimi ? Kilo veremeyisinin sebebini cozdumu ayca kaya .
aeben ablacığım sadece 1 kere kaçamağım oldu oda fırında patates yedim azıcık . ama ben artık kendime haftanın 1 günü ufakta olsa ödül vermek istiyorum sanki biraz sıkıldım diyetten ama sonrasında çok şükür cozutmuyorum kaldığım yerden devam ediyorum
çok tok tutuyor ve protini çok fazla bir besin miş abla bis üre deniycme bakalım
ablam normal insilün ilacımın yanına bi ilaç daha verdi sadece öğlenleri içiceğim birde d vitamini b vitamini folikasit verdi eksiklik var diye
yani sen şu şu sebepten veremezsin demedi
listesine de uyuyorum halaaaa veremiyorum cumartesi tartıcak bende dicem veremedim o da dicek sabret
of offffffffffffffff
selam ablacım İstanbul çok güneşliydi bugün yağmur bende istiyorum çok severim :119:
bitti vizeler çok şükür çok iyi geçtiteşekkürler abla abla ne sonu 3. senem bu sene daha 3 sene daha var sonra mezun olup pratisyen hekim olacağım inş daha sonrada normalde fakülteden mezun olan pratisyen hekimlerin devlete hizmet yükümlülükleri oluyor bunun için devlet tarafından aile sağlığı merkezlerine, devlet hastanelerinin acil servislerinde pratisyen hekim olarak çalışmak üzere atanıyorlar devlet hizmet yükümlülüğünü tamamladıktan sonra ancak diplomayı alabiliyoruz. sonra da 3 yıl gibi bir süre uzmanlık dalı seçip asistanlık yapacağız ondan sonra doktor olabiliriz
tıp zor dimi
valla abla kaslarının gevşemesine hem üzüldüm hem sevindim hihihii seninle birlikte diyet yapmak çok zevklii
hayırlı cumalar efenim
herkez iyidir inşallah
afiyet olsun nazlışım ...bugünkü menüm
sabah
3 adet gün kurusu
1 saat sonra
3 dilim ekmek
beyaz peynir
domates
öğlen
et sote
ayran
ara
1 adet elma
akşam
1 avuç çiğ badem
1 bardak ayran
Merhaba kizlar .
katiş tıp hiççç zorrr değiloku oku önrünüz bitiyor hayu ama szlerede ihtiyacımız çok okuyun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?