Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

günaydınlar herkese bugün annemde kalacağım için yarın tartılamayacağım onun için bugün tartıldım

geçen hafta : 69,6
bu hafta : 69.2

giden : 400 gr

yine 69 lardan kurtulamadım daha önceleride 59 larda takılırdım .
aeben ablacığım acaba haftaya 2 gün ayran detoksumu yapsam ne dersin ?

günaydınnnn,,

nazcım tebrik ederim cnm 400 gr da olsa gidiyor kilocuklar
ben iki gündür eve gidip saçma sapan yiyorum
sebebi ise dügün arasında , beyaz ekemk vs yemiş olmak

yulaf kepegi ldım onunla dukan ekmegi yapıyorum kendime

Merhaba kizlar .

Nazlim dene istersen canim . Ama 400 gr da kotu sayilmaz.

Ayselim kime kizdin da:) kuru yemiscine degil sanirim :)

Banus fazla kacirma duzenin bozulmasin !

Diyarim insallah sevinecegin sonuclar cikar canim . Kolaygelsin yogunsun .

Bende disardaydim biopsi icin tahliller vardi onlari yaptirdim . Birkac bisi baktim ama kendimi hic begenmiyorum aynada ( kizlar bana gazmi verirsiniz ne ysparsiniz benim diyete baslamam sart . Malum en fazla 70.6 le baslamistim . 2,3 kilo vermistim onu zaten birakinca hemen geri aliyorumda bu 70 kilodan cok gobekden cok sikayetciyim . Kiyafetlerimde zarzor oluyor zaten . Beni diyete adepte edecek tek sey sanirim sabah yuruyusleri olacak .

hoşgeldin abla . spor olmadan göbek gitmiyor malesef . plates yapabilsen tekrar sabah yürüyüşleride işe yarayacaktır abla.
benim bugün abuk sabuk oldu menüm yemek için bişey getiremedim evden işyerinde de bişeyim kalmamıştı öğlen yemeği niyetini şimdi bir tost yapıp yedim mecburen

ablam sabah sporu cidden iyi oluyor ben platesten daha çok seviyorum açık havada yürümeyi hemde gün boyu zinde oluyorsun

naz cım tebrik ederim ben de sabah tartıldım gram oynamamış cumartesi diyetisyende tartılıcam bakalım ne dicekler dediklerini yiyorum sadece

çok yoğun ya işten ayrılmayı dahi düşünüyorum dün erken kaçıp spor yaptım rahatladım ancak borçlar olmasa babamın evinde oturucam :)

bende akşamları yürümeye başlıycam , ama sabah yürüsem daha iyi alsında

aben abla ben dukancıların yulaf kepeginden alım ekemk yapıyorum kendime

Banum saglikli kilo verinde ne isterseniz yiyin canim yulaf kepegicok saglikli diye biliyorum .

Diyer kuzum tahlillerin ciktimi ? Kilo veremeyisinin sebebini cozdumu ayca kaya .

Nazlim mecbur kalinca ne yapacan . Olur bazan .
Gecen hafta kacamak yaptinmi ? Menulerini cok inceleyemedim .

aeben ablacığım sadece 1 kere kaçamağım oldu oda fırında patates yedim azıcık . ama ben artık kendime haftanın 1 günü ufakta olsa ödül vermek istiyorum sanki biraz sıkıldım diyetten ama sonrasında çok şükür cozutmuyorum kaldığım yerden devam ediyorum

çok tok tutuyor ve protini çok fazla bir besin miş abla bis üre deniycme bakalım

ablam normal insilün ilacımın yanına bi ilaç daha verdi sadece öğlenleri içiceğim birde d vitamini b vitamini folikasit verdi eksiklik var diye

yani sen şu şu sebepten veremezsin demedi

listesine de uyuyorum halaaaa veremiyorum cumartesi tartıcak bende dicem veremedim o da dicek sabret

of offffffffffffffff

bencede nazlım nede olsa sıkılıyor insan . hafta sonları 1 ögün kaçamak iyi olabilir, hemde rutini bozmuş olursun . bünyen şaşırır .. gerisini getirmedikden sonra bence haftada ayarlı yapılmış kaçamak iyi bile olabilir ..

çok tok tutuyor ve protini çok fazla bir besin miş abla bis üre deniycme bakalım
........

bazı vitamin eksikligi vede kansızlıkda kilo vermeyi engelliyor diyarım .... yeni verdigi ilaç ne üzerine , banada vermişlerdi bagırsak emilimini yavaşlatıyordu . tokluk saglasın diye .ama cok şişlik yaptı kulanmadım ...

inşalah kilolar tıkır tıkır gider diyerım

katiş tıp hiççç zorrr değil oku oku önrünüz bitiyor hayu ama szlerede ihtiyacımız çok okuyun

bugünkü menüm

sabah
3 adet gün kurusu

1 saat sonra
3 dilim ekmek
beyaz peynir
domates

öğlen
et sote
ayran

ara
1 adet elma

akşam
1 avuç çiğ badem
1 bardak ayran

bugünkü menüm

sabah
3 adet gün kurusu

1 saat sonra
3 dilim ekmek
beyaz peynir
domates

öğlen
et sote
ayran

ara
1 adet elma

akşam
1 avuç çiğ badem
1 bardak ayran
afiyet olsun nazlışım ...

slmlar ve iyi haftasonları herkese

dışarda insanı sersemletici bir hava var,hiç dışarı çıkası gelmiyor insanın...yardımcı kadın geldi evi temizliyor zaten,işi bitmeden gidemem..bende bi yandan yemeklerimi yapıyorum,bir yandanda nette geziniyorum işte...
yemek odamı modifiye etmeye karar verdim,bu eve geçerken 4 yıl evvel yenilemiştik tamamen ama sıkıldım bile..mobilya neredeyse hiç kullanılmadığı için değiştirmiycem (4 yıl önce buraya geçerkende 4 yıllık eşyayı yenilemiştim,artık yüzüm yok yeniden değiştelim demeye)
bende koltukların minderlerini yeni çıkan kumaşlarla kaplatıcam.kumaşları seçtim ,turkuaz kahve olacak ton olarak.önceden krem kahveydi..
halım kahveliydi,tamamen açık krem düz renk bi halı aldım dün.umarım temiz kalır..misafir odasına normalde girmiyoruz.müze gibi duruyor yani

bir kaçta turkuaz obje aldım mı maliyeti çok fazlalaştırmadan(en azından mobilya değiştirme gibi olmıycak) yeni bi görünüme kavuşacak..bende monotonluktan kurtulucam...

tipik ikizler burcu insanı olmak hiç iyi bişey değil..sürekli değişiklik aırıyorum,kendi hızıma kendm yetişemiyorum ve bu yorucu oluyor bazen..herşeyden çok kısa sürede sıkılıyorum..eşim benden nasıl sıkılmadın 9 yılda diyor:))

adamcağızda pes etti zannımca,hiç bişey demiyor ben sıkıldım değiştirelim dedikçe..:26:

sizde ne var ne yok bacılar?keyifler iyidir umarım....

abla nasılsın biyopsinin sonuçları iyi gelir inş

tam üstüne bastın ablacım kuruyemişci beyefendinin eskilerden arkadaşı çıktı da kız hemde
yanlış anlamalar olmuş çok kıskancım ben ya :26: neyse şu an tatlıya bağladık

gaz verme işlemi başlamıştır

Aeben...

13.. 10.. 2009::::: BAŞLANGIÇ:::: 69.000gr.

İK. HAFTA :::::: 69.000 gr.
1. HAFTA :::::::: 67.300 gr.
2. HAFTA :::::::: 66.400 gr.
3. HAFTA :::::::: 66.600 gr.
4. HAFTA :::::::: 65.800 gr.
5. HAFTA :::::::: 64.900 gr.
6. HAFTA :::::::: 64.300 gr.
7. HAFTA :::::::: 63.200 gr.
8. HAFTA :::::::: 64.500 gr.( bayram haftası )
9. HAFTA :::::::: 64.100 gr..
10 HAFTA:::::::: 63.500 gr.
11.HAFTA ::::::: 63.800 gr.
12.HAFTA ::::::: 63.700 gr.
13.HAFTA ::::::: 63.900 gr..
14.HAFTA ::::::: 63.000 gr.
15.HAFTA ::::::: 62.900 gr.
16.HAFTA ::::::: 62.500 gr..( 2. aşama kilo koruma .)
17.HAFTA ::::::: 62.500 gr.
18.HAFTA ::::::: 62.000 gr
19.HAFTA:::::::: 62.200 gr.
20.HAFTA ::::::: 62.000 gr.

mecburi 10 günlük ara . VE COZUTMA EVRESİ.laelaelaelaelae
1. HAFTA:::::::: 65.000 gr.
2. HAFTA:::::::: 63.200 gr.sositososito
3. HAFTA ::::::: 63.900 gr.
4. HAFTA ::::::: 63.200 gr.
5. HAFTA ::::::: 63.200 gr.
6. HAFTA ::::::: 62.100 gr.alkisalkisalkis
7. HAFTA ::::::: 63 100 gr
8 .HAFTA ::::::: 62 800 gr..( 2. AŞAMADA .. )
9 .HAFTA ::::::: 62.100 gr.
10.HAFTA::::::: 62.100 gr.(tekrar 1. aş. döndü)
11.HAFTA::::::: 61.500 gr.
12.HAFTA :::::: 61.900 gr.
13 .HAFTA:::::: 61.300 gr
14. HAFTA:::::: 60 500 gr..
15. HAFTA:::::: 60.000 gr.
16. HAFTA:::::: 60 500 gr.
17 HAFTA::::::: 60 400 gr.
18 HAFTA ...... 60 000 gr.
19 HAFTA ...... 59 800 gr.
20 HAFTA ...... 58 900 gr.
ARTIK 2... AŞAMADA ........

bak bu ilk sayfalardan senin kilo çizelgen yine böyle verirsinki bence

katiş tıp hiççç zorrr değil oku oku önrünüz bitiyor hayu ama szlerede ihtiyacımız çok okuyun

hehe nedir ki yani alt tarafı 10 senecik

evet bende sizi iyileştirmek için bu yola baş koymuşum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…