Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

bugünkü menümüde yazayım unutmadan

sabah
2 dilim ekmek
beyaz peynir
domates

öğlen
karnıbahar yemeği
bir avuçtan az fındık
yoğurt

ara
1 adet armut

akşam
karnıbahar yemeği
ayran

menümmm

kahvaltı
200 ml yagsız süt ile kahve
1 greyfurt
4 ceviz

öglen
200 gr tavuk gögüs haşlama
büyük bardak ayran

akşam
2 salatalık
2 ymk yulah
1 kase yogurt

slmlar hepinize efenim...

nasıl bir uyku hali çöktüyse yemekten sonra..göz kapaklarıma sanki taş bağlamışlar..aşağı çekiyor bişey:)ha kapandı ha kapanacak...çayda içiyorum bi yandan ama nafile...tabanlarım sızım sızım sızlıyor azizim

banum watsabı sen dedkten sonra sordum okuldaki arkadaşlara..zaten tenefüsslerde bekarı evlisi herkesin elinde telefonu çocuklar gibi onlarla oynuyorlar..eskiden her tenefüs bi ton sohbet olurdu öğretmen odasında..şimdi hiç ... herkes kapı duvar..arada bi söylüyorum bile walla..ama tellere bakmaktan onuda duyan olmuyor öğle arasında bile bişey yerken bi eli telde çoğu kişinin..

ben ve bir kaç teknoloji özürlisi arkadaş sohbet ediyoruz sadece

ben hakikatten teknoözürlüyüm:) akşam eşim laptobumun kapağını gördü..bu elden çıkmış netten bakalım alalım bi tane dedi..baktım ettim,çoğu androit,ve rağbet hep tablete..ben tableti kullanamıyorum zaten..çok hassas geliyor..neresine dokunsam başka bişey fırlıyor ekrana..telime zor alıştım zaten 1 yıldır kullanama rağmen..telde ble dokunmatik olmasa iyi olacak fikrindeyim..ama tuşlu tel.kalmadı nerdeyse..telimdende nete çok zorda kalmadıkça girmiyorum banum..bana angarya geliyor walla..milletin zevk alarak ilgilendiği şeyler bana afakanlar bastırıyor..watsabı kursamda kullanamam gbi geliyor,ilgimi çekmediği için..ama kurdurursam söz öğrenip dediklerini uygulamaya çalışacağım..

benim hiç vaktimde kalmıyork telle oynamaya...eve koşturarak gelyemek işine dal,ordan mutfak toplamaya,az sonra hamur mayalıycam yatmadan evvel onları pişirip sabahta paketliycem.yarın eşim 1 günlüğüne ankaraya kongreye geliyor.arabayla gidecek yollluk yapacağım..sonrada yeni bir kaç kitap aldım hafta sonu izmirden ,biraz okuyup yatarım..aradada oğlumu yıkarım hamur mayalanırken,sonra onu yatırıp yarınki kıyafetleri hazırlarım..derken pert olmuş şekilde yatarım yani..hangi ara tele bakıp zaman ayırayım ki?
ben kaçar hamur mayalanmıycak yoksa,geç bile kaldım çay içeyim derken.....

teşekkürler :)

evet aramız çok iiyi hatta geç gelmemin sebebi ona kurabiye yapmış olmam yarın okula götürcem :)

dersler iyide vizeler yaklaşıyo gene

abla kortizol hakkında açıklama istemişssin benim kullandığım zaman kilo alma sebebim kortizol diyetine uymamam

malum kortizol alınca tuzsuz yemen gerekiyor filan ben o dönem ergenlik çağınında etkisiyle yedimde yedim

sen kortizolden korkuyorsan ilaç etkisini kaybedene kadar tuzsuz az yağlı hafif yersin kilo almazsın merak etme ablacım

hayırlısıyla atlatırsın inş biyopsiyide

herkese selam

menümü yazıp hemen yatağa zıplayacağım

çok yoruldum dersten sonra sevdiceğime kurabiye yaptım da

menüm:

Sabah:2 dilim büyük tb ekmek,zeytin,yeşillik
Öğle:Mercimek çorbası,salata
Akşam:tavuk salata yoğurt

spor:1 saat yürüyüş

öylemi demek diyet yaparak kortizol kullanırsam kilo almam çok iyi haber ayselim .. benimde gözüm korkmuş ne edersen et kortizol kilo aldırır diye beynime kazınmış. sağolasın canım
kurabiyesi afiyet olsun hep kuru yemiş yemekle olmaz tabi

menümmm

kahvaltı
200 ml yagsız süt ile kahve
1 greyfurt
4 ceviz

öglen
200 gr tavuk gögüs haşlama
büyük bardak ayran

akşam
2 salatalık
2 ymk yulah
1 kase yogurt

menüleriniz güzel fıstıklar afiyet olsun ..

zilim bence böyle kal .... bende isyanlardayım bu tel olayından dolayı .. her ne kadar kendim olmasada ev ahali beni kızdırıyor bu yüzden .... gerekli olan kadar teknolojiye evet ama fazlası zaman kaybı bencede ... inan netle alakam k.k. vede haberler ,bazı köşe yazarları .. bir e postam bile yok . burayada kzımın e postasıyle üye olmuştum zamanında ..

günaydınnn

aben ablam plates çok mantıklı ama sabah 6 d ayapmam mümkün deil lesleyi bile yapamıyorum zaten
geç yatıyorum kalkmıyorum bugüngece 2 idi yattıgımda..

birde bu dkancıların yedigi yulaf kepegi ile yulaf ezmesi aynı mı?

kabızlık fena bend eçiçek tozu aldım dün 1 çay kaşıgı

günaydın herkese bugünkü menümü yarın yazarım artık çünkü akşama ne yiyeceğim belli değil henüz . bugün hem eşimin doğum günü hemde bizim evlilik yıl dönümümüz . dolu dolu 4 senemiz bitti 5.senemizden gün almaya başlıyoruz . aeben ablam bilir ailemi ikna etmek için neler çektiğimi . zaman ne çabuk geçiyor

naz enişetenin dogum günü ve evliikyıldönümüzün kutlu olsun cnm
ogluşunla brilikte nice yıllaraa

ya hanişu avm lerdeki tartılar varya 1 tl atıyorsun onla tartıldım ben akşam kıyafetim montum akşam saati
67.4 geldim eve geldim 69.4 geldim onlar amzı tartıyor acaba?

iyi akşamlar ....

ya hanişu avm lerdeki tartılar varya 1 tl atıyorsun onla tartıldım ben akşam kıyafetim montum akşam saati
67.4 geldim eve geldim 69.4 geldim onlar amzı tartıyor acaba?
yok banum aynı tartar genelde .. önceden ben çok tartılırdım onlarda .. yag oranın nedir?

yulafla kepegi ayrı şey banum bi ara ondanda almıştım bildigin kepek ..
içek tozu dedigin aktardan almıştim bende omu aceba ögütülmüş hafifi sarı yeşil o değilmi? içinde sinameki var ..

ah ah nazlım inan senin mesajının sonunu okumadan o gelmişti aklıma bu kız ne çaba sarfetmişti bu oglan için diye rabbım daha nice 4 senelere eşimle yavrunla inşallah

günaydın herkese . ya nasıl iştir anlamadım salı sabahı 69,5 görmüşken tartda bu sabah 70,6 gördüm . neyse can sıkmak yok yola devam

geçen hafta : 70 kg
bu hafta : 70,6 kg
gelen : 600 gr

dünkü menüm

sabah
2 dilim ekmek
kahvaltılık sos
yeşil zeytin ezmesi

öğlen
karnıbahar yemeği
1 avuçtan az fındık
ayran

ara
8 adet kuru erik ( biraz fazla oldu sanırım )

akşam
karışık ızgara ( 2 adet ekmeksiz köfte ,6 parça tavuk şiş , ufak bir dilim sucuk közlenmiş biber )
ayran

amin ablacığım İNŞALLAH

günaydınnnnn

nazcım neden böyle oldugki ama bünyeyi anlamak mümkün deil ya(

aben ablam çiçek tozu evet tarif ettigin şey kabızlık için almıştım...
yulaf kepginide bizim dukan yapmayan kızlar kullanıyor çok memunlarr
kabızlık içinde iyiymişş..

bende kilomu çok merak eidyorum
çok dikkat ettim bu hafta ekmek yemedim onun yerine yulaf ezmesi yedim
bolsüt peynir yumrurta yedim, meyveyi 1 tane yeidm oda ya greyfurt yada ekşie lma idi

hayırlı cumalar

nazlım şişlik .. kilon o değil canım

selam banum ...

hayırlı cumalar

nazlım şişlik .. kilon o değil canım

selam banum ...

İNŞALLAH öyledir ablacığım . ben 6lı rakamlar beklerken + olarak 6 gödüm ama pes etmek yok eninde sonunda gidecek kilolar başka yolu yok

İNŞALLAH öyledir ablacığım . ben 6lı rakamlar beklerken + olarak 6 gödüm ama pes etmek yok eninde sonunda gidecek kilolar başka yolu yok

AZMİN KARŞISINDA BAŞKA çareside yok nazlım kilocukların . sen merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…