Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

slmlar herkese...
dün gecede okudum çıktım yazamadım,şaptobumun kapağı kırıldı kırılacak.oğlum sağolsun.pat-küt kapatırken zedelemiş sanırım.kendi kendine kapanıp gidiyor.bir temas sorunu var sanırım.okurken kapandı gitti,yazamadım bende dün gece...

herkesler iyidir umarım..seçim sonuçlarıda ülkemize hayır getirsin inşallah..bu ülke için çocuk yetiştiriyoruz,amma velakin kaygım gittikçe artıyor diyerekbu konuda ceza yemeden mektubuma son veriyorum.büyüklerin ellerinden küçüklerin gözlerinden öper,saygılarımı sunarım....stop....

red-kit

şaka bi yana banum sakın pro çıkmazına gireyim deme cnm.ömrü billah hiçmi karbon almiycaksın cnm?alır almazda balon gbi şişip yine mutsuz olacaksın..iyisimi akşamları iş dönüşü bol bol yürü cnm.rahat ayakkabı giydönüşte,ya eve uzak bi yerde in yürü yada vaktin kalıyorsa eve gelince yürüyüşe çık cnm..eve gelincede bir kaç karın,kalça ve esmene hareketiyle bitir sporunu..gelir gelmez sıcağı sıcağına yap ama bu dediklerimi.sonra istemiyor insanın canı...artık günler uzamaya başladı.yemeğinide erken yersen bence başarıya ulaşmamak için engelin kalmaz..yeterki metoyu uyandır cnm....

oğlum üstüme çıktı ,ben şunu bi güzel mıncırayım,inmiycek yoksa.özlemiş beni....

Hayırlı sabahlar ..

Banum zilim haklı porya girme .. böyle iyi gidyorsun akşam erken yemeye devam et...

az kalmış dügüne banuşum dügüne kadar 1.2. ne verirsen kar ... ama sana bu 10 gün zarfında pilates yapmanı öneririm . inan 10 günlük pilates 5 kilo vermiş görümüne bedeldir
afiyet olsun ayselim menülerin güzel canım ....
sen neler yapıyorsun ? gördügüm kadarıyla kuruyemişçiyle aran iyi derslerin nasıl eksiklerini toparlaya bildinmi?

diyar sen nerelerdesin ??

laram nasılgidiyor kilo vermen bak kayboldun gene

nazlım sizin dügüne ne kaldı ???

çok yanlızım sen diyet yapmayınca iyce kayboldun buralardan

ben çok girmeyince size kayboluyorsunuz beyaa bekleyin beni diyete bir başlıycam pir başlıycam inşallah ...
bu arada kzılar biopsi için gün aldım ayın 28 zine .. eşimin yurtdışına bir seyahati ondan sonra yaptırıcam .. korkum biopsi deyil aslında kortizol . dr. dedim aynını e dedi şu anki kilonun sebebi kortizolmü??? buda bana kapak olsun ..

Son düzenleme:

günaydın ablacığım . bizim düğün 27 nisanda daha 25 günüm var ozaman kadar İNŞALLAH şöyle bir 3kg gider

Zilim İlerisi için benimde kaygılarım var ama bu yönetimden kaynaklanmıyor . ÜLKEMİZ dünyada çok özel bir yerde . ama güc konusunda bir türlü istedigiizi yapmaya izin vermiyorlar içerden ,dışardan .... evet bizim linkimiz diyet linki ..bu konuların konuşulup tartişildigi yerlerde var k.k. da .ama burda konuşmaya gerek yok evet .. eşim siyasetin içinde olsada ben pek sevmem aslında siyaseti. çok temiz olmadıgını düşünürüm hep .. ama bu son dönem milletim adına benide içine çekti

hangi görüşde olursak olalım bir bütünüz, dostuz ,arkadaşız ,kardeşiz bu ülkede kimse yerilmesin herkez istedigi gibi özgürce yaşasın vede kardeşçe benim ülkem için düşündügüm bu . deyip bu konuya nokta koyuyorum

birde ceza işi az serbest oldu sanırımk.k da :) siyaset bölümünde neler konuşuyorlar yahu . ama hiç hoş deyil .insanların birbirine hiç saygısı kalmamış . çok üzülüyorum bazan seviyeli bir şekilde konuşamıyorlar bile ... kimse kimseye düşüncesini tastikletmek zorunda deyil . bu konuda herkes hür . vede saygı duyulmalı ....

Son düzenleme:
bu arada dünkü menümü yazayım hemen

sabah
2 dilim ekmek
domates
beyaz peynir

öğlen
1 avuç ceviz

ara
1 adet armut

akşam
karnıbahar yemeği
tavuk sote
yoğurt

günaydın ablacığım . bizim düğün 27 nisanda daha 25 günüm var ozaman kadar İNŞALLAH şöyle bir 3kg gider
günaydın nazlışım
daha varmış nazlışım .. evet bencede yaklaşık 1 beden incelirsin dügüne kadar .... elbise işini az ertele derim

güanydınnnn gözleirm çok fena hemen yazayım dr gitmemm lazımm artık lens alıcam napayım

zilim ve aben ablam haklısınız ama ben 3 gündür ekmek yemiyorum hep almayı unuttum beyaz ekmegede bulamşamyımd edim
aama akşam ofisten çıkmadan yulaf ezmesi yiyorum. müsli almıştım içinde şeker pirinç herşey var bende sade yulaf aldım içine ne istersem katıyorum kendim . spor konusund ahaklısınız zilim lesile abla ve memkik yapmalıyım ama eve gelince olmuyorda artık erken kalkabilirim ama beynim okadar dolu ki hep uyumak istiiyorum......

aben ablam geçmiş olsun sen kortizona lırken diyette yapsan şişmeyi engelleyemezmisin acaba?
zilim hoşgeldin cnm valla siz yokken bende yazmakistemiyorummm..

bu ara kan grubuna göre beslenmeye taktım ama bana tavuk et yasak hindi ve balıke tleir var onuda ben yiyemem sık sık
benden haberler bukadarr, zilim sana kırkez watsap yükle teline dedimmm ekleseydin güzelim elbismei görürdünn aben ablam gördü bile hıhhh

günaydın nazlışım
daha varmış nazlışım .. evet bencede yaklaşık 1 beden incelirsin dügüne kadar .... elbise işini az ertele derim

elbiseyi son hafta bakmayı düşünüyorum . az çok gezdim kafamda bişeyler belirledim bakalım İNŞALLAH abla 1 beden daha incelmiş olurum ozamana kadar

eşin sisayette mi abla hiç bilmiyorum dum anamm mepus karısı varmış aramızdaaa

eşin sisayette mi abla hiç bilmiyorum dum anamm mepus karısı varmış aramızdaaa

Allah iyilini versin banum . yok öylebişi her siyasetçi mebus deyil da he birde ALLAH söyletmiş olabilir ilersi için .Ama ben istemem öyle bişi siyaseti temiz görmüyorum çünki

Son düzenleme:
Allah iyilini versin banum . yok öylebişi her siyasetçi mebus deyil da he birde ALLAH söyletmiş olabilir ilersi için . .

abowww tikkat edek konuştuklarımıza mazalahhh
şaka yapıyorum ablaa hani bir filmde vardıya kadın diyordu mepus karısı yapcak beni gfilan diye o geldi aklımaa
herşey gönlünüzce olsun inşallahh

bu arada dünkü menümü yazayım hemen

sabah
2 dilim ekmek
domates
beyaz peynir

öğlen
1 avuç ceviz

ara
1 adet armut

akşam
karnıbahar yemeği
tavuk sote
yoğurt
afiyet olsun menün gene süper
geçmiş olsun banum . göz işi bekletmeye gelmez git dr.

ayselim kulanmıştı kortizol gelinde açıklama yapar umarım bana biraz kortizol konusunda . ama henüz bişi belli deyil . biopsi sonrası belli olcak ilaç kullanıp kulanmıycam ...

banum bence ekmek yemesende olur yulaf o işi görür zaten

kangurubuna göre beslenmek çok güzel bende almıştım kitabı bir ara çok saglıklı vede mantıklı görünüyor ama işde uygulamak zor biraz kendi adıma ...
ben 0 grubu oldugumdan ekmek türevi kesinlikle yasak et erbest .. oda fazla pro demekki bana pek uymaz ...
elbiseyi son hafta bakmayı düşünüyorum . az çok gezdim kafamda bişeyler belirledim bakalım İNŞALLAH abla 1 beden daha incelmiş olurum ozamana kadar
inşallah nazlım

abowww tikkat edek konuştuklarımıza mazalahhh
şaka yapıyorum ablaa hani bir filmde vardıya kadın diyordu mepus karısı yapcak beni gfilan diye o geldi aklımaa
herşey gönlünüzce olsun inşallahh

bu konuda alıntıladıgın mesajıma ek yapmıştım banum hiç öyle şeylere tamah etmem azçok tanırsın beni. hatta kasar beni öyle durumlar .. hayırlısı ...

bu konuda alıntıladıgın mesajıma ek yapmıştım banum hiç öyle şeylere tamah etmem azçok tanırsın beni. hatta kasar beni öyle durumlar .. hayırlısı ...

ay ablam şaka takılıyorum bbiliyorum ben senii , zaten öyle olmasann bunları yazmam yani kasıntı olsan
amaa hgayet dogal ve naturelsin

evet abla yulaf ezmesi iyi gidiyor bu aralar 2 ymk kaşıgı kadar yiyorum yogurtla birlikte
aslınd ayemesemd eolur ama kh tamamen kesmek istemiyorum

evet abla yulaf ezmesi iyi gidiyor bu aralar 2 ymk kaşıgı kadar yiyorum yogurtla birlikte
aslınd ayemesemd eolur ama kh tamamen kesmek istemiyorum

bencede iyi etmişsin . karbon hakkını yulafdan yana kullanarak ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…