Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
az kalmış dügüne banuşum dügüne kadar 1.2. ne verirsen kar ... ama sana bu 10 gün zarfında pilates yapmanı öneririm . inan 10 günlük pilates 5 kilo vermiş görümüne bedeldir
afiyet olsun ayselim menülerin güzel canım ....
sen neler yapıyorsun ? gördügüm kadarıyla kuruyemişçiyle aran iyi derslerin nasıl eksiklerini toparlaya bildinmi?
diyar sen nerelerdesin ??
laram nasılgidiyor kilo vermen bak kayboldun gene
nazlım sizin dügüne ne kaldı ???
çok yanlızım sen diyet yapmayınca iyce kayboldun buralardan
ben çok girmeyince size kayboluyorsunuz beyaa bekleyin beni diyete bir başlıycam pir başlıycam inşallah ...
bu arada kzılar biopsi için gün aldım ayın 28 zine .. eşimin yurtdışına bir seyahati ondan sonra yaptırıcam .. korkum biopsi deyil aslında kortizol . dr. dedim aynını e dedi şu anki kilonun sebebi kortizolmü??? buda bana kapak olsun ..
öylemi demek diyet yaparak kortizol kullanırsam kilo almam çok iyi haber ayselim .. benimde gözüm korkmuş ne edersen et kortizol kilo aldırır diye beynime kazınmış. sağolasın canımteşekkürler :)
evet aramız çok iiyi hatta geç gelmemin sebebi ona kurabiye yapmış olmam yarın okula götürcem :)
dersler iyide vizeler yaklaşıyo gene
abla kortizol hakkında açıklama istemişssin benim kullandığım zaman kilo alma sebebim kortizol diyetine uymamam
malum kortizol alınca tuzsuz yemen gerekiyor filan ben o dönem ergenlik çağınında etkisiyle yedimde yedim
sen kortizolden korkuyorsan ilaç etkisini kaybedene kadar tuzsuz az yağlı hafif yersin kilo almazsın merak etme ablacım
hayırlısıyla atlatırsın inş biyopsiyide
valla bu son kilollat gidicek diye bekliyorum bu kez inşş
bugünkü menümüde yazayım unutmadan
sabah
2 dilim ekmek
beyaz peynir
domates
öğlen
karnıbahar yemeği
bir avuçtan az fındık
yoğurt
ara
1 adet armut
akşam
karnıbahar yemeği
ayran
menümmm
kahvaltı
200 ml yagsız süt ile kahve
1 greyfurt
4 ceviz
öglen
200 gr tavuk gögüs haşlama
büyük bardak ayran
akşam
2 salatalık
2 ymk yulah
1 kase yogurt
menüleriniz güzel fıstıklar afiyet olsun ..herkese selam
menümü yazıp hemen yatağa zıplayacağım
çok yoruldum dersten sonra sevdiceğime kurabiye yaptım da
menüm:
Sabah:2 dilim büyük tb ekmek,zeytin,yeşillik
Öğle:Mercimek çorbası,salata
Akşam:tavuk salata yoğurt
spor:1 saat yürüyüş
naz enişetenin dogum günü ve evliikyıldönümüzün kutlu olsun cnm
ogluşunla brilikte nice yıllaraa
yok banum aynı tartar genelde .. önceden ben çok tartılırdım onlarda .. yag oranın nedir?ya hanişu avm lerdeki tartılar varya 1 tl atıyorsun onla tartıldım ben akşam kıyafetim montum akşam saati
67.4 geldim eve geldim 69.4 geldim onlar amzı tartıyor acaba?
yulafla kepegi ayrı şey banum bi ara ondanda almıştım bildigin kepek ..günaydınnn
aben ablam plates çok mantıklı ama sabah 6 d ayapmam mümkün deil lesleyi bile yapamıyorum zaten
geç yatıyorum kalkmıyorum bugüngece 2 idi yattıgımda..
birde bu dkancıların yedigi yulaf kepegi ile yulaf ezmesi aynı mı?
kabızlık fena bend eçiçek tozu aldım dün 1 çay kaşıgı
günaydın herkese bugünkü menümü yarın yazarım artık çünkü akşama ne yiyeceğim belli değil henüz . bugün hem eşimin doğum günü hemde bizim evlilik yıl dönümümüz . dolu dolu 4 senemiz bitti 5.senemizden gün almaya başlıyoruz . aeben ablam bilir ailemi ikna etmek için neler çektiğimi . zaman ne çabuk geçiyor
iyi akşamlar ....
yok banum aynı tartar genelde .. önceden ben çok tartılırdım onlarda .. yag oranın nedir?
yulafla kepegi ayrı şey banum bi ara ondanda almıştım bildigin kepek ..
içek tozu dedigin aktardan almıştim bende omu aceba ögütülmüş hafifi sarı yeşil o değilmi? içinde sinameki var ..
ah ah nazlım inan senin mesajının sonunu okumadan o gelmişti aklıma bu kız ne çaba sarfetmişti bu oglan için diye rabbım daha nice 4 senelere eşimle yavrunla inşallah
nazlım şişlik .. kilon o değil canımgünaydın herkese . ya nasıl iştir anlamadım salı sabahı 69,5 görmüşken tartda bu sabah 70,6 gördüm . neyse can sıkmak yok yola devam
geçen hafta : 70 kg
bu hafta : 70,6 kg
gelen : 600 gr
dünkü menüm
sabah
2 dilim ekmek
kahvaltılık sos
yeşil zeytin ezmesi
öğlen
karnıbahar yemeği
1 avuçtan az fındık
ayran
ara
8 adet kuru erik ( biraz fazla oldu sanırım )
akşam
karışık ızgara ( 2 adet ekmeksiz köfte ,6 parça tavuk şiş , ufak bir dilim sucuk közlenmiş biber )
ayran
hayırlı cumalar
nazlım şişlik .. kilon o değil canım
selam banum ...
İNŞALLAH öyledir ablacığım . ben 6lı rakamlar beklerken + olarak 6 gödüm ama pes etmek yok eninde sonunda gidecek kilolar başka yolu yok