Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

günaydın banu Süper demekki kendini kasmadan yapınca gidiyor kilolar . Devamıda gelir inşallah

Dayanamadım tartıldım pazartesi 67.5 tum bu sabah 66,3 kg :)

günaydınlar hayırlı cumalar .

geçen hafta : 71.5 kg
bu hafta : 70,0 kg
giden : 1,5 kg

tebirkler kızlar çok sevindim hep böyle vermeye devam ederiz inşallah

reglden ve lavabo sorunundan dolayıdır canım haftaya - leri görürsün sende inş

teşekkürler abla inş böyle devam eder regl olcam bu ara bir de gribim hala ateşim var ilaç filan inş + gelmem önümüzdeki hafta :26:

sen nasılsınn

selam kızlar
banuş çok seviniyorum senin adına

sağolasın nazlışım

geçmiş olsun balım ...
bzim evdede 3 kişi şu an antıbiyotiklik oldu hiç sevmeme ilaç kulanmayı ama işde mecburuz ...

geçmiş olsun balım ...
bzim evdede 3 kişi şu an antıbiyotiklik oldu hiç sevmeme ilaç kulanmayı ama işde mecburuz ...

teşekkürler sizede geçmiş olsun ablacm

evet ama üst solunum yollarında antibiyotik zararlı diye babam bana aldırmıyor o ne verirse onu kullanıyorum :)

bugn daha iyiyim Allah'a şükür

iyi pazarlar kizlar

bugün ayselimden başka kimse gelmemmiş . bugun oy günü. rabbım hakımızda hayırlısın versin inşallah ....

slm ben geldim dün alıuşveriş ile geçti kendime çok güzel bir elbise aldım
iki tanede ayakkabı aldım ama ayagımı azcık sıktı,

aben ablam bende çok sveiniyorum gidiyor kilocukalrım akşam 5 te yeme işi yaradı bana
kalan 10 kilom gider bu şekilde umarım..

oyumuzuda kullandık allah hırsızlardan yolsuzlardan kurtarsın inşş biran önce bizleri.. içinde allah korkusu olan hak yemiycek
haram yemiycek bir insan evladı vardır umarım..
haklarımızda yiyenlere haram zehir zıkkım olsun

selam masum :) hayırlı olsun güle güle giy, bende elbise alcam kendime azcık daha veriyimde

evet ülkemiz için en hayırlısı olur inş

menümü yazayım

Sabah:1 greyfurt
Kahvaltı:4 dilim kızarmış tb ekmek,zeytin,salata
Öğle:çileeek yer fıstığı 1 avuç
Akşamomatesli köfte, yoğurt

spor:1 saat yürüyüş

Son düzenleme:
iyi geceler kızlar ..

banuş elbiseni güle güle giy canım . begendim

eşim yok bende şeçimleri izliyorum hak yolunda ,ülkemize hizmet eden hayırlısı ise kazansın inşallah

günaydınnnnnn

aben ablam malesef hak yyolunda hizmet eden degil çalan çırpan , hırsız , dolandırıcı ve insanalrı katledip övünen insanalr yine kazandı
ve haram para ile yaşamaya devame decekelr anlamadıgım din diyorlar , hak diyorlar haram para yiyorlar, yine diyorum zehir zıkkım olsun ((

günaydın hepimiz için hayırlı bir hafta olsun İNŞALLAH

haftasonu menülerim

cumartesi

sabah
3 dilim ekmek
domates
beyaz peynir

öğlen
taze fasülye
yoğurt

akşam ( malesef kaçamak )
5 adet ekmeksiz köfte
4 parça fırın patates
yoğurt +salata
1 adet kemal paşa tatlısı ( arkadaşımın annesine gittik oturmaya sağolsun diyette olduğumu bildiği için arkadaşım benim köfteleri ekmeksiz yaptırmış annesine amma ve lakin annesi tatlıyı kendisi yapmış çok ısrar etti yemek zorunda kaldım .ama papatesleri kendi özgür irademle yedim canım çok istedi )

pazar

sabah
3 dilim ekmek
domates
salatalık + yeşil biber
beyaz peynir

ara
1 bardak süt

akşam
et sote
yoğurt

bugünkü menüm

sabah
3 dilim ekmek
domates
beyaz peynir

öğlen
et sote
yoğurt

ara
1 adet armut

akşam
1 avuç fındık
1 kutu süt

hayırlı haftalar olsun

afiyet olsun nazlım .. olur canım öyle kaçamaklar

yiyene haram olsun, olurda zaten banum ..
bu seçimlere global bakmak lazım . bu seçimler aslında sadece Türkmilletinin şeçimleri deyildi banum . çalıp çırrpma konusunda ise her pertide var bana çalmayan varmı göstere bilirmisin ? birde her parti içinde çürük elma olur bunu tümüne yüklemek haksızlık olur.birgün konuşuruz senle burda konuşmak hoş olmaz oldumu

can sıkıcı şeylerr biz konumuza dönelimm diyete dimi

hafta sonu kaçanak yapmadımda dügüne kadar proten besleneyimd iyorum meyve ve ekmek yemeden ne dersin abla:26:

elbise işini halletmişsin ne güzel ben daha bakamadım bile

can sıkıcı şeylerr biz konumuza dönelimm diyete dimi

hafta sonu kaçanak yapmadımda dügüne kadar proten besleneyimd iyorum meyve ve ekmek yemeden ne dersin abla:26:

bence bu düzenin iyiydi banum .. sadece pro yeme istersen .yinede sen blirsin
ne kadar var dügüne ?

bence bu düzenin iyiydi banum .. sadece pro yeme istersen .yinede sen blirsin
ne kadar var dügüne ?

10 nisan kına 12 nisan dügün , gerçi hep pro yiyincede kh almaya başladıgında tekrar geliyor kilollarrr
sabahları 1 dlm yiyim ozaman zaten bu düzend egidiyor kilollar, birini çok fena kıskandım r3esimleirni gördüm facede hırs yaptımmm

iyi geceler kızlar ..

banuş elbiseni güle güle giy canım . begendim

eşim yok bende şeçimleri izliyorum hak yolunda ,ülkemize hizmet eden hayırlısı ise kazansın inşallah

selam ablaa naslsnn

dediklerine sonuna kadar katılıyorum her partide var ama hizmet edene bakmak lazım diğerlerinin bir hizmeti görülmüş mü neyse burda tartışmaya açık değil bunlar herkesin kendi fikri saygı duyarım

menümü de yazayımm

Sabah:1 kivi
Kahvaltı:2 yumurta,zeytin,peynir
Öğle:yer fıstığı, süt (15dks )
Akşam:tavuk,salata,yoğurt

selam

ama kimseler yok buralarda :44:

neyse ben menümü yazıp ödevimi yapayım

Sabah: 2 yumurtadan omlet,zeytin
Öğle:1 elma, azcık yer fıstığı
Akşam:tavuk salata yoğurt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…