[ı]günaydın 68.8
gidiyor kilocuklarım çok şükür regli oldugum içindir belkide bilemiyorumm
aben ablam selammm görünmüyorsun .
Lara kala kilolalrımı vermekte zorlanıyorum 64 e kadar inip 74 e çıkmayı başardım bu yaz
[/ı]
Dayanamadım tartıldım pazartesi 67.5 tum bu sabah 66,3 kg :)
günaydınlar hayırlı cumalar .
geçen hafta : 71.5 kg
bu hafta : 70,0 kg
giden : 1,5 kg
günaydınnn
tartı günüm yarın ama dayanamadım ve tartıldım 69.4 geldim6 lara kavuştmm yeniden
birde sabahları şiş oluyorum biraz daha beklesem 68 küsürüde görürdüms anırım
ama neyse ben bunada razıyımm regli oluyorum birde
uzun zman sonra 6 ları görmek beni mutlu etti
merhaba kızlar
ben tartılmadım malesef reglm ılk defa uzadı 12 gundur reglıyım ve lavabo sorunum var
dun karnım cok sıstı tartıldım 75 kusur geldım
bırazdan kızımla beraber yuruyuse gıdıcem ordan donuste tarrılırım sıslıgım ındı gıbı dua edın 74 lerı goruyum
İyi geceler hatunlar .
Zilim iyi tatiller canim .
Kilolar berilmis ne guzel tebrik ederim .
Banum nihayet 6 li rakamlar :))
Nazlim haftaya 6 li rakamlar insallah .
Diyarim canim dr . Gittinmi bu konuda ?
İcirim az olsun oz olsun .
Laram yediklerini not etsen bacim ilk gunden ne vardi bizde kopya cekerdik .:)
Ayselim ilk hafta icin guzel kilo kaybi balim :)
Kizlar dr . İslerim var onlarla ugrasiyorum . Tahlilkarda sorun cikti bobreklerde biopsi yaptiricam . Hayirsi bakalim umarim kortizol kullanmadan atlatirim .
tebirkler kızlar çok sevindim hep böyle vermeye devam ederiz inşallah
reglden ve lavabo sorunundan dolayıdır canım haftaya - leri görürsün sende inş
teşekkürler abla inş böyle devam eder regl olcam bu ara bir de gribim hala ateşim var ilaç filan inş + gelmem önümüzdeki hafta :26:
sen nasılsınn
geçmiş olsun balım ...
bzim evdede 3 kişi şu an antıbiyotiklik olduhiç sevmeme ilaç kulanmayı ama işde mecburuz ...
slm ben geldim dün alıuşveriş ile geçti kendime çok güzel bir elbise aldım
iki tanede ayakkabı aldım ama ayagımı azcık sıktı,
aben ablam bende çok sveiniyorum gidiyor kilocukalrım akşam 5 te yeme işi yaradı bana
kalan 10 kilom gider bu şekilde umarım..
oyumuzuda kullandık allah hırsızlardan yolsuzlardan kurtarsın inşş biran önce bizleri.. içinde allah korkusu olan hak yemiycek
haram yemiycek bir insan evladı vardır umarım..
haklarımızda yiyenlere haram zehir zıkkım olsun
günaydınnnnnn
aben ablam malesef hak yyolunda hizmet eden degil çalan çırpan , hırsız , dolandırıcı ve insanalrı katledip övünen insanalr yine kazandı
ve haram para ile yaşamaya devame decekelr anlamadıgım din diyorlar , hak diyorlar haram para yiyorlar, yine diyorum zehir zıkkım olsun((
yiyene haram olsun, olurda zaten banum ..
bu seçimlere global bakmak lazım . bu seçimler aslında sadece Türkmilletinin şeçimleri deyildi banum . çalıp çırrpma konusunda ise her pertide var bana çalmayan varmı göstere bilirmisin ? birde her parti içinde çürük elma olur bunu tümüne yüklemek haksızlık olur.birgün konuşuruz senle burda konuşmak hoş olmaz oldumu
slm ben geldim dün alıuşveriş ile geçti kendime çok güzel bir elbise aldım
iki tanede ayakkabı aldım ama ayagımı azcık sıktı,
aben ablam bende çok sveiniyorum gidiyor kilocukalrım akşam 5 te yeme işi yaradı bana
kalan 10 kilom gider bu şekilde umarım..
Oyumuzuda kullandık allah hırsızlardan yolsuzlardan kurtarsın inşş biran önce bizleri.. Içinde allah korkusu olan hak yemiycek
haram yemiycek bir insan evladı vardır umarım..
Haklarımızda yiyenlere haram zehir zıkkım olsun
can sıkıcı şeylerrbiz konumuza dönelimm diyete dimi
hafta sonu kaçanak yapmadımda dügüne kadar proten besleneyimd iyorum meyve ve ekmek yemeden ne dersin abla:26:
bence bu düzenin iyiydi banum .. sadece pro yeme istersen .yinede sen blirsin
ne kadar var dügüne ?
iyi geceler kızlar ..
banuş elbiseni güle güle giy canım . begendim
eşim yok bende şeçimleri izliyorumhak yolunda ,ülkemize hizmet eden hayırlısı ise kazansın inşallah
yiyene haram olsun, olurda zaten banum ..
bu seçimlere global bakmak lazım . bu seçimler aslında sadece Türkmilletinin şeçimleri deyildi banum . çalıp çırrpma konusunda ise her pertide var bana çalmayan varmı göstere bilirmisin ? birde her parti içinde çürük elma olur bunu tümüne yüklemek haksızlık olur.birgün konuşuruz senle burda konuşmak hoş olmaz oldumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?