• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

merhaba
dunkı menum
sabah
domates salatalık ıkı dılım ekmek ve peynr
öğlen yok cunkı gec kalktımm :30:
aksam kofte yesıllık ayran

Kathrine başın sağsun canım allah geride kalanlara sabır versin çok zor yengeciğine sabırlar diliyorum.

Aeben kızına başarılar dilerim canım dua edicem ona hakkında hayırlısı

Zili bende haftada bir alıyorum 4 yıldır aynı kişi ama hala onu yap buu et değiştiremiyorum da alıştım ama bazen deli oluyorum

Kimse sormamış ama daha tartılmadım regl oldum şişkinliğim var moralim motivasyonm bozulsun istemedim ama pazarları of günü yapıcam pazar sabahları tartılıcam sabah yazarım size :)

Merhaba kizlar .

Aysel hosgeldin canim , diyete start vermissin hayirli olsun .
Kilo veren herkeside tebrik ederim .
Banum az olsun oz olsun .

Kizlar yarin kizim sinava giriyor . Dua edin hakkinda hayirlisi olsun , sinava giracek tum yavrularimizinda Allah yaninda olsun .

hoşbuldum ablam teşekkürler :)

Allah yardımcısı olsun ablacım dualarım onunla inşallah gönlündeki yer olur...

slm herkse...
katherinam başın sağolsun cnm ...

aebenim kızına ve tüm sınava girecek olan öğrencilerimize Allah zihin açıklığı versin..rabbim emeklerini boşa çıkartmasın inşallah..:16:

bizimde babamız gelecek bu akşam.hava alanına gidip alacağız oğluşla..

benim temizlik için aldığım bayan geldi.evi temizledik..bende rahat durmadım tabii:)) en az onun kadar yoruldum..kadın abla ben saba 152te bir geleyim derin temizliğe ,evinin bişeyi yokki dedi..daha ne olacak tozlu dedim..kadın ben ne evler görüyorum siz bir bilseniz.kadın bir hafta lavaboda bulaşık birktirmiş makineye tıkmamış ,kurumuş,eve kokudan girilmiyor dedi:((((((( iyi dedim bende ..1 hafta kendim yapacağım bir hafta o gelecek..bakalım...:44:

teşekkürler zillim

kadın doğru söylemiş sen titiz bir kadınsın anladığım kadarıyla titiz olmayanlar hiç dert etmz çünkü :)

merhaba
dunkı menum
sabah
domates salatalık ıkı dılım ekmek ve peynr
öğlen yok cunkı gec kalktımm :30:
aksam kofte yesıllık ayran

afiyet olsun cnm :)

Kathrine başın sağsun canım allah geride kalanlara sabır versin çok zor yengeciğine sabırlar diliyorum.

Zili bende haftada bir alıyorum 4 yıldır aynı kişi ama hala onu yap buu et değiştiremiyorum da alıştım ama bazen deli oluyorum

Kimse sormamış ama daha tartılmadım regl oldum şişkinliğim var moralim motivasyonm bozulsun istemedim ama pazarları of günü yapıcam pazar sabahları tartılıcam sabah yazarım size :)

çok teşekkürler Lara evet zor gerçekten

çokk merak ettimm yöntrmini ne zman açıklıycaksın:))

yok banum hiç sinmedi walla...
duşa kabini o temizledi,bu sabah yüzümü yıkamaya banyoya girdiğimde camlarında su lekeleri ilişti gözüme..
onun elinin dokunduğu neresi varsa elimin yettiğince geçtim tekrardan üstünden..ama sorun bende sanırım..:26: yada evine temizlikçi alıyorsan yumacaksın gözünü nasıl yaparsa ok diyceksiin..bunu başaramıyorum galiba..duşa kabini dün akşamüstü farketmemişim bu sabah banyoya girdiğim gibi lk baktığım o oldu..normal biri temizlendi diye bakmazdı sanırım.ben çok irdeliyorum diye düşünüyorum..:44: duşun basaj başlıkları var kromdan onlarda keza aynı..su lekesi dolu...yani tam oturtamadım beynimde..ya bütün temizlik yapılan evler böyle,yada benimki böyle?? yadaaaa...ben sorun bende..temizlik böyle olur gibi kavram var ,ben idrak edemedim...gerçekten bilmiyorum..sizce nasıl?her tarafı kireç götürmesi normalmi?walla normal derseniz bende kendimi serbest bırakıcam nasılsa nasıl deyip oturucam ...

offf bu günde 7 makinelik çamaşır var ütü bekler..ama okulunda çayı var.gitmesem olmayacak.valla 24 saat gerçekten yetmiyor bana..akşamada köfte patates isterler oğluşla eşim..hangine yetişeym bilmiyorumki..daha duş almam lazım çay saat 1'de..ben kaçtım.....:10::10:

Salı başlamıştım 69.2 kg ile bu sabah 67.5 kg yim ama regl oldum şişkinliğimde var aslında :) haftaya pazar tartılırım artık bugün of günüm ama abartmıyacağım zaten midem küçüldü :)

günaydınlar hepimiz için hayırlı bir hafta olsun . haftasonu menülerimi yazayım hemen

cumartesi

sabah
3 dilim ekmek
beyaz peynir
domates

öğlen
karnıbahar yemeği
yoğurt

akşam
fırında tavuk

pazar ( kaçamaklı bir pazar oldu )

sabah
3 dilim ekmek
beyaz peynir
domates
salatalık
5 adet yeşil zeytin

öğlen
2 adet mercimek köftesi
yarım patates çanağı
2 yemek kaşığı salata ( içinde yasaklardan havuç şehriye ve mısır vardı )
küçük bir dilim pasta ( doğum günü pastası )

akşam
1 adet elma

bugünkü menüm

sabah
3 dilim ekmek
beyaz peynir
domates

öğlen
kıymalı patlıcan yemeği
yoğurtlu kırmızı lahana salatası

ara
kuru erik

akşam
kıymalı patlıcan yemeği
yoğurt

günaydınnnn

nazcım kaçamakla bünyeni şaşırtmışsındır çok etkilemez sne toparlarsın zaten
birde sen yemegi evden getiriyorusnd imi akşamıda taşıyosun yanında o halde?

aben ablam
kızçenin sınavı umarım iyi geçmiştir. allah kalbinize göre versin

zilimmm
ya valla sen öçok takıntılı oldugun için bu konuda kimi alsa içine sinmiycektir eminim
kendini biraz rahatlatıp boşvermeyi ögrenmen laızm
bu gençlik bir daha gelmez
bırak azcık su lekesi olsun musluk başı , duşa kabin ne olcak ki
üzülüyorum sana:19::19::19:

günaydınnnn

nazcım kaçamakla bünyeni şaşırtmışsındır çok etkilemez sne toparlarsın zaten
birde sen yemegi evden getiriyorusnd imi akşamıda taşıyosun yanında o halde?

aben ablam
kızçenin sınavı umarım iyi geçmiştir. allah kalbinize göre versin

zilimmm
ya valla sen öçok takıntılı oldugun için bu konuda kimi alsa içine sinmiycektir eminim
kendini biraz rahatlatıp boşvermeyi ögrenmen laızm
bu gençlik bir daha gelmez
bırak azcık su lekesi olsun musluk başı , duşa kabin ne olcak ki
üzülüyorum sana:19::19::19:

banu hamur işlerine hiç dokunmadım bir sürü şey olduğu halde sadece pastadan yemek zorunda kaldım . salatalardanda azcık aldım patataslı olanı yemeyecektim ama oğluş ucundan tırtıklayınca az bişey yedim . genelde akşamları kuruyemiş süt,ayran geçiştiriyordum banu ama artık evden fazla getirip 2 öğün aynı yemekten yiyebilirim bazı zamanlarda . dün sabah tartıldım 70,8 olmuştum yaptığım kaçamaklar +300 olarak gelmiş 71,1 çıktım sabah

merhabalar hatunlarrr

haftasonu 2 gün kahvaltıya dışarıya davetliydim

cumartesi günü olanı evden kahvaltımı yapıp sadece oturmaya eşlik ettim ancak pazar günü bunu başaramazdım az kişiydik beni bekliyorlardı

pazar çooooook yemedim ama yediklerimde diyet değildi bilincindeyim

sabah tartılmadım günahlarımı görmemek için :)))

ablam inşallah yavrunun sınavı istediği gibi geçmiştir

zilim sen yazdıkça ben utanıyorum walla o kadar pinpirik yapma :) annem sağolsun iyi iş çıkarıyor ama o yazın gidince bana kalıyor herşey ve senin kadar titiz davranamıyorum :)

masum hanımcım haftasonu alışverişe gittim marka veriyor gibi olmıyım oxx. nun XL beden pantolonu bile girmedi bi tarafımdan çıkamadı yukarıya :(((

mağazayı talan ettim koca alışveriş merkezinde uygun güzel pantolon bulamadım çook morelim bozuldu

ama o sinirle yemeklere saldırmadım yeşilçayımı bi avuç fındıkcevizle akşam yemeği olarak dışarıda yedim

kızlar dayanamam lazım yolum çok uzun offffffffffffffffff

bu sabah erkendne kalktım sahilde 1 saat yürüyüp eve geldim işe öyle gittim

Allah yardımcımız olsun

Salı başlamıştım 69.2 kg ile bu sabah 67.5 kg yim ama regl oldum şişkinliğimde var aslında :) haftaya pazar tartılırım artık bugün of günüm ama abartmıyacağım zaten midem küçüldü :)

tebrikler canım böyle devam eder inş bende 6 lı rakamları görmek istiyorum :)

günaydınlar hepimiz için hayırlı bir hafta olsun . haftasonu menülerimi yazayım hemen

cumartesi
sabah
3 dilim ekmek
beyaz peynir
domates

öğlen
karnıbahar yemeği
yoğurt

akşam
fırında tavuk

pazar ( kaçamaklı bir pazar oldu )

sabah
3 dilim ekmek
beyaz peynir
domates
salatalık
5 adet yeşil zeytin

öğlen
2 adet mercimek köftesi
yarım patates çanağı
2 yemek kaşığı salata ( içinde yasaklardan havuç şehriye ve mısır vardı )
küçük bir dilim pasta ( doğum günü pastası )

akşam
1 adet elma

bugünkü menüm

sabah
3 dilim ekmek
beyaz peynir
domates

öğlen
kıymalı patlıcan yemeği
yoğurtlu kırmızı lahana salatası

ara
kuru erik

akşam
kıymalı patlıcan yemeği
yoğurt

afiyet olsun cnm

merhabalar hatunlarrr

haftasonu 2 gün kahvaltıya dışarıya davetliydim

cumartesi günü olanı evden kahvaltımı yapıp sadece oturmaya eşlik ettim ancak pazar günü bunu başaramazdım az kişiydik beni bekliyorlardı

pazar çooooook yemedim ama yediklerimde diyet değildi bilincindeyim

sabah tartılmadım günahlarımı görmemek için :)))

ablam inşallah yavrunun sınavı istediği gibi geçmiştir

zilim sen yazdıkça ben utanıyorum walla o kadar pinpirik yapma :) annem sağolsun iyi iş çıkarıyor ama o yazın gidince bana kalıyor herşey ve senin kadar titiz davranamıyorum :)

masum hanımcım haftasonu alışverişe gittim marka veriyor gibi olmıyım oxx. nun XL beden pantolonu bile girmedi bi tarafımdan çıkamadı yukarıya :(((

mağazayı talan ettim koca alışveriş merkezinde uygun güzel pantolon bulamadım çook morelim bozuldu

ama o sinirle yemeklere saldırmadım yeşilçayımı bi avuç fındıkcevizle akşam yemeği olarak dışarıda yedim

kızlar dayanamam lazım yolum çok uzun offffffffffffffffff

bu sabah erkendne kalktım sahilde 1 saat yürüyüp eve geldim işe öyle gittim

Allah yardımcımız olsun

bende pazar dışardaydım erkek arkadaşımın sayesinde yasak bişiler yedim :17:

haftasonu kötü oluyor yaw

yine iyi dayanmışsın cnm seninde Allah yardımcın olsun:34:

selam herkesee:16:

aeben abla nasıl geçti sınavı kızının iyidir umarım

dün hep dışardaydım buraya gelemedim

diyete uymadım pek ama abartmadım ayrıca ayaklarım ağrıyana kadar gezdim sevdiceğimle :17:

bugün tam gaz devam

menüm

Sabah:1 kivi
Kahvaltı:2 yumurta,zeytin,yeşillik
Öğle:Kayısı,azcık fındık, 1 bardak süt
Akşam:Domatesli köfte, salata

spor:1 saat yürüyüş :8:

slm millet..

nasılsınız?keyifler iyidir umarım..ben pazartesinin bitikliğini yaşıyorum yiine..her yerim ağrıyor yorgunluktan..:14:

aebenim kıızının sınavı nasıl geçmiş aplam?

banum ne desen haklısın cnm walla..dur bakalım bende biraz salmayı deniycem...kreçliyse kireçli...olduğu kadar demeyi öğrenmeye çalışıcam..kendime eziyetten başka bişey değil..5 yıllık ev hep sıfır ayarında olsun istiyorum..olmayacak diye endişelenip aşırı titizleniyorum..yapmamayı deniycem bakalım..umarım başarabilirim..

diyaarım yediklerini çokta aza indirme cnm..bu sefer bir lokma fazladan yiyince şişirir seni tatlım..

offf canım lokma tatlısı çekti..çokta sevmem aslında ama lokma pişiyor gibi bi koku geldi burnuma..şerbetlemeden daha güzel geliyor bana,üzerine tuz serpip peynirle çayla yemek..offf..

günaydın kızlar ..:16:

dün akşam baya uzunca yazdım ama gitmemiş yahu telden :44:

kızımın sınavı beklentimiz kadar iyi geçmedi yine tutlulmuş matematikte .. diger dersleri iyi .matmatikde zorlanmış baya boş bırakmış. çok dolaylı soruyorlar soruları . ancak yertiştirmiş sosyalede hiç girmemiş zaman kalmadıgından . normal denemerde baya iyiydi zaman sorunuda yoktu . işte gerçek sınav farklı oluyor çoçukları kasıyor ..
.. sanırım ilk sınav geçen seneki gibi gelecek .. önemli olan diger lys geçen sene o kötü geçmişti .. bu sene ona oynıycaz bakalm hayırlısı ... bir anne olrak çoçuklarım illa şunu kazan şöyle olsun dye bir beklentim olmadı , ama işde çoçuklar üzülünce sende üzülüyorsun . sonuçda emekleri çok ,çok çabalıyor yavrum ... hayırlıbakalım bekleyip görücez ..:31:

zilim akşam sana baya uzun yazmıştım . ama şimdi kısa geçeyim özetle , kendine yazık ediyorsun :19: muslukdaki yada duş kabında su izi kalınca pismi oluyor insan :44: her şey kararında sen abertıyorsun bence ... hayatını bol keseden harcama, bi bakmışsın kese boşalmış .

laram yahu yöntemi merak ettim iyce . bilmedigimiz bişimi ????

ayselim balım kendini toparlamana çok sevindim .:38:

banuş sen nasılsın .. ben yazmayınca sende yozdun burayı sanırım :4: haftaya gelsin 6'lı rakamlar :8:

nazlım aynı dilekler sanada canım . haftaya 6'lı rakamlardasın inşallah :16:

acırım afıyet olsun .. nasılsın ?

yanlızım nerelerdesin diyet yapmayınca hiç ugramıyorsunuz yahu:4:

diyarım canım benim evet yolun uzun fakat unutma o yolu bitirmek için sabırla yürüyeceksin :31: inşallah o mağazalardaki istedigin tüm kıyafetleri giyeceksin inşallah :34:

aminnn ablammm :)))

dünkü menüm:

sabah 06.00-07.15 sahilde yürüyüş

kahvaltı 09.30

2 dilim kızarmış tahıllı ekmek
2 dilim peynir
4 zeytin
domates-salatalık-yeşillik
4 zeytin

ara 11.15

2 kuru kayısı
1 bardak yeşilçay

öğlen 12.30

ızgara tavuk
ızgara sebze
domates-salatalık
yoğurt
ayran

ara 14.58

1 nescafe
3 kayısı

akşam 17.45

1 bardak süt
2 kaşık sade yulaf ezmesi
2 avuç beyaz leblebi

gece 20.30
4 kaşık yoğurt

Son düzenleme:
selamm günaydın

diyarım ne gzüel yürüyorusn öyle maşalahh ya sahilde yürümek ne gzüel olurdu:31::31:
benimde bünye spor sporrrrrrrr diye bagırıyor ama 3 günde 1 ancak yapıyorum tek çzöümüm sabah herkes uyurken kalkıp yuapmak akşam olmuyor çünkü
ya çocukların işleri oluyor, misafir geliyor, bir yere gitmek gerekiyor ama sabah garanti:34::34::34: menüleirnde güzel cnms ende hafif yiyorsun...

aben ablam,
sabahtan akaşama kadar netten kıyafet bakıyorum malum dügün yanaştı:26::26::26: kızın içinde hayırlısı olsun ablam
allah gönlünüze göre versin inş..
zilim konusunda bende aynısını düşünüyorum vallahi insna hayata bir kez ggeliyor bukadar yormamalı ekndini
mesela benim dolabımı düzeltmem laızm ama bir türlü elimd egmedi hafta sonu misafir vardı , pazar akşmı arklarım geldi yne
dünde eve gittim pertim çıkmıştı vurudm kafayı yattım evet rezil gibi odamda heryer bir yerde ama napayım bugün erken gidicme eve
güzelce çocukalrı yedirdikten sonra halledirim canım sagolsun, sende biraz böyle ol zilim lütfen yazık sana!!!!!!!!

nacım nerdesin bugüns üt izininde naz bebekle brilikte:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

laranın yöntemini bende merak ettim açıkcası

dün a101 e gittim diyet büskiviler gelmiş , oyasaki hiça detimd egildir onalrı yemek ama bi gaflete kapılıp aldım
her çeşitindenn:26::26::26: bir kata bardak çorba aldım:53::53::53: napcaksam kendime şaştım arada yeirm artık bir kaç tane

DİYARIM AFİYET OLSUN MENÜN GÜZEL CANIM ...
SPORUNDA ...:8:

banuşum menü yazmıyorsun neden ? monti yapmasanda yaz canım :34:

zilim evlerimiz yaşam alanlarımızdır . bazan salaş dagınık bazan derli toplu ama bu dünyadaki en rahat etme yerimiz .evimiz bize hizmet etsin biz ona deyil :34:

monti yapmıyorum diye yamıyorudm valla yazayım hemen dünü

kahvaltı
2 dlmt b ekmek
peynir zeytin kahvaltılık salça

öglen
1 tabak bakla
yogurt
18 fındık

akşam
200 ml süt
2 ym müsli
2 kayısı:34: