Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba kizlar .
Aysel hosgeldin canim , diyete start vermissin hayirli olsun .
Kilo veren herkeside tebrik ederim .
Banum az olsun oz olsun .
Kizlar yarin kizim sinava giriyor . Dua edin hakkinda hayirlisi olsun , sinava giracek tum yavrularimizinda Allah yaninda olsun .
slm herkse...
katherinam başın sağolsun cnm ...
aebenim kızına ve tüm sınava girecek olan öğrencilerimize Allah zihin açıklığı versin..rabbim emeklerini boşa çıkartmasın inşallah..
bizimde babamız gelecek bu akşam.hava alanına gidip alacağız oğluşla..
benim temizlik için aldığım bayan geldi.evi temizledik..bende rahat durmadım tabii:)) en az onun kadar yoruldum..kadın abla ben saba 152te bir geleyim derin temizliğe ,evinin bişeyi yokki dedi..daha ne olacak tozlu dedim..kadın ben ne evler görüyorum siz bir bilseniz.kadın bir hafta lavaboda bulaşık birktirmiş makineye tıkmamış ,kurumuş,eve kokudan girilmiyor dedi(((((( iyi dedim bende ..1 hafta kendim yapacağım bir hafta o gelecek..bakalım...:44:
merhaba
dunkı menum
sabah
domates salatalık ıkı dılım ekmek ve peynr
öğlen yok cunkı gec kalktımm
aksam kofte yesıllık ayran
Kathrine başın sağsun canım allah geride kalanlara sabır versin çok zor yengeciğine sabırlar diliyorum.
Aeben kızına başarılar dilerim canım dua edicem ona hakkında hayırlısı
Zili bende haftada bir alıyorum 4 yıldır aynı kişi ama hala onu yap buu et değiştiremiyorum da alıştım ama bazen deli oluyorum
Kimse sormamış ama daha tartılmadım regl oldum şişkinliğim var moralim motivasyonm bozulsun istemedim ama pazarları of günü yapıcam pazar sabahları tartılıcam sabah yazarım size :)
Kathrine başın sağsun canım allah geride kalanlara sabır versin çok zor yengeciğine sabırlar diliyorum.
Aeben kızına başarılar dilerim canım dua edicem ona hakkında hayırlısı
Zili bende haftada bir alıyorum 4 yıldır aynı kişi ama hala onu yap buu et değiştiremiyorum da alıştım ama bazen deli oluyorum
Kimse sormamış ama daha tartılmadım regl oldum şişkinliğim var moralim motivasyonm bozulsun istemedim ama pazarları of günü yapıcam pazar sabahları tartılıcam sabah yazarım size :)
günaydınnnn
nazcım kaçamakla bünyeni şaşırtmışsındır çok etkilemez sne toparlarsın zaten
birde sen yemegi evden getiriyorusnd imi akşamıda taşıyosun yanında o halde?
aben ablam
kızçenin sınavı umarım iyi geçmiştir. allah kalbinize göre versin
zilimmm
ya valla sen öçok takıntılı oldugun için bu konuda kimi alsa içine sinmiycektir eminim
kendini biraz rahatlatıp boşvermeyi ögrenmen laızm
bu gençlik bir daha gelmez
bırak azcık su lekesi olsun musluk başı , duşa kabin ne olcak ki
üzülüyorum sana
Salı başlamıştım 69.2 kg ile bu sabah 67.5 kg yim ama regl oldum şişkinliğimde var aslında :) haftaya pazar tartılırım artık bugün of günüm ama abartmıyacağım zaten midem küçüldü :)
günaydınlar hepimiz için hayırlı bir hafta olsun . haftasonu menülerimi yazayım hemen
cumartesi
sabah
3 dilim ekmek
beyaz peynir
domates
öğlen
karnıbahar yemeği
yoğurt
akşam
fırında tavuk
pazar ( kaçamaklı bir pazar oldu )
sabah
3 dilim ekmek
beyaz peynir
domates
salatalık
5 adet yeşil zeytin
öğlen
2 adet mercimek köftesi
yarım patates çanağı
2 yemek kaşığı salata ( içinde yasaklardan havuç şehriye ve mısır vardı )
küçük bir dilim pasta ( doğum günü pastası )
akşam
1 adet elma
bugünkü menüm
sabah
3 dilim ekmek
beyaz peynir
domates
öğlen
kıymalı patlıcan yemeği
yoğurtlu kırmızı lahana salatası
ara
kuru erik
akşam
kıymalı patlıcan yemeği
yoğurt
merhabalar hatunlarrr
haftasonu 2 gün kahvaltıya dışarıya davetliydim
cumartesi günü olanı evden kahvaltımı yapıp sadece oturmaya eşlik ettim ancak pazar günü bunu başaramazdım az kişiydik beni bekliyorlardı
pazar çooooook yemedim ama yediklerimde diyet değildi bilincindeyim
sabah tartılmadım günahlarımı görmemek için :)))
ablam inşallah yavrunun sınavı istediği gibi geçmiştir
zilim sen yazdıkça ben utanıyorum walla o kadar pinpirik yapma :) annem sağolsun iyi iş çıkarıyor ama o yazın gidince bana kalıyor herşey ve senin kadar titiz davranamıyorum :)
masum hanımcım haftasonu alışverişe gittim marka veriyor gibi olmıyım oxx. nun XL beden pantolonu bile girmedi bi tarafımdan çıkamadı yukarıya ((
mağazayı talan ettim koca alışveriş merkezinde uygun güzel pantolon bulamadım çook morelim bozuldu
ama o sinirle yemeklere saldırmadım yeşilçayımı bi avuç fındıkcevizle akşam yemeği olarak dışarıda yedim
kızlar dayanamam lazım yolum çok uzun offffffffffffffffff
bu sabah erkendne kalktım sahilde 1 saat yürüyüp eve geldim işe öyle gittim
Allah yardımcımız olsun