gunaydin , guzel hafta sonlariniz. Gecsin dilerim .
Zilim kolay gelsin .
Nazlisim enistede kilomu aldi banami oyle geldi :)) allah butunlugunuzu bozmasin insallah .
Banum tartilmadinmi daha yazmamissin ?
Dun dr, gittim tahliller ayni pro kacagi artmiyorda eksilmiyorda . Dr bana birakiyor 3 secenek var diyor .
Ya boyle tansiyon ilaciyla devam eder kontrolleri aksatmazsin , yada biopsi yapariz , fakat hic biside cikmaya bilir biopsiden yine bu kullandigin ilaclarla tedaviye devam ederiz . Veyahut biopsiden kacagin vede perikarditinde sebebini bulur kortizonlu bir tedaviye baslariz . Karar senin dedi .
En sonde birde ek film ve ultrason tekrari istedi , birde ondan sonra tekrar konusalim dedi ,
biopsi yaptiricam sanirim , ama beni asil korkutan kortizonlu tedavi , malum kilom fazla zaten ustune arti kilolar beni duygusal anlamda altust eder . Malum dmen kisa kortizon tedavisi 6 ay , saglik icin mecbur katlanicam sanirim . Once saglik , kilo sonra gelir.
Iste durum bu , rabbim hayirlisini versin insallah , ondan ne gelirse kapimiz acik .
beni hatırladınız mı kızlar?
nasılsınız neler yapıyorsunuz? uzuuun süre oldu dimi giremiyordum kadınlar kulubune hayat işte bir dönem ne de güzel paylaşımlarımız olmuştu..
kilolarla durum felaketbakalım biraz takılayım buralara belki bi zaim gelir dedim bizim kızlar naptı ki dedim bir de baktım ki buradasınız çok mutlu oldum...
geçen hafta :70.6
bu hafta :70.9
gelen :300 gr
diyecek hiç birşeyim yok artık...
ben her nekadar motive olup diyet yapsamda
olmuyor gitmiyor kkilo , başka yöntemm mi bulmak lazım bilmedim
motvasyonum yerlerde
selam kizlar aben ablam elbwt mucize beklemiyorum ama sonucta bu olmamali bence yani bi zorun var ama ney spor zaman yyok biliyosun abla spir yapmasamda az gitmesi lazim 300-500 neyse ama bi sabit bi arti cikinca ne keyif kaliyor ne motive
günaydın haftaya bol su ve dukancışların tarifi nar şerbeti yaparak başladım.
dün bol kh ve şeker yeidigm için ( 3 çatal yaşpasta, 3 minik poça toplamı 1 tane etmez, 3 kare bitter, 3 kurabiye )
bünyeyei şaşırmak için yediim , bugün sabah yumurtalı kahvaltı yaptım
öglende peynirli salata yiycem arada ayran , akşamda tavuk -salata
bu hafta suyu artırıp zorda olsa lesile ablaya başlıycam, haftada 3 gün nar şerbeti yapıcam
eger buna ragmen de olmazsa şüphe edicem artık kendimden
hastanede troid ve şekerimede baktırcam
sanırım benim eklsigim su yani inşş öyledir..
montiden başka yapacak bir diyet bulamıyorum
dukan-zor ve saglıksız
karataya bulaşmadım hiç
kalori sayma ile ugraşamam
az ve öz herşedyen yesem deseim abartıyorum dengeleyemiyorum
elimde elle tutulup gözle gördğgğm bir monti kalıyor ama oda bana yaramıyor artık
banum bir diyetim tam yarayıp yaramadıgını 2.3. haftada anlamak zor canımsafiş 1.2. ay sabit kalmiş fakat beden olrak küçükmüştü . onun bünyesi bu anlamda seninkinden daha zordu. birde onda sende olan pkoda yoktu. safişle kıyas etmiyorum sedece örnek
....su ve spor bence senin bünyeyi tetiklemeli banum .senin bünyen rutin diyete gelmiyor bence heo taktik degiştirmek gerekiyor 1.2. haftaya bir .
2-3 haftadır monti yapmıyorum ki ben abla, 2 ay oldu 2 ayda 3 kilo
diyet yapıp artı çıkmak ve sabit kalmakta cabasıyolruldum artık
üzülme buda geçeçek
......bak ne buldum
banunun başarı topiginden alıntı ...
5 ocak 2010 da başadı diyet serüvenim; pko hastası ve yavaş metaya sahip bir insandım ama herşeye ragmen hiç yılmadım. öncelikle kendim diyet yaptım ve 40 günde ancak 4 kilo verebildim sonra nered eyanlışım var diye diyetisyene gittimm herşey dogruydu yanlış olan pkodan kaynaklı meta yavaşlıgım ve insülün direncimdii. ama inat etmiştim herşeye ragmen vericektim bu kilocukları, daha sonraları hızlandı kilo vermemm,önce 1200 kalorilik diyet uyguladım ,daha sonra monti diyeti yaptım ve birçok faydasını gördüm montininn reglilerim ddüzenlendi ve pkom geçti metabolizmam hızlandı.artık zayıflıyordummm 90 lardan 80 ler 70 lerr ve şuanki kilom 62.5 u gördüm. vee hala devam ediyorum diyete hedefim 58 olmak hayalim olan 65 de bile mutlu degildim.
sporr her zman yaptım zaten öncesindede severdim spor yapmayı
spor aletleri edindim bisiklet,twisten shape ve mekik aleti spor yapmamm şarttı çünkü çalışmayan metmı ancak bu şekilde destekleyerek zayıflayabiliridm.ogluşlarım 15 ayllıklardı bisikler pedallarından bir taraftan onlara masal anlatır bir taraftann bisiklet sürerdim. uyku saatleirni spor saatime göre ayarladım daha sonraları dinlenmemm gereken yerde spor yapıyordum büyük bir keyifle:) ip atlardımm birde bol bol.yazları yüryüş parkuruna gittimm sabah erken saatte evet çok yoruluyordumm iki bebekle ama istemekle olmuyordu bazı şeylerr emek harcamalıyıdm.şimdi ise plates ve yürüyüş ile devam ediyorum.artık sıkışlaşmamm gerekiyor çünkü .
egerki spor yapmak istiyorum fakat zamanım yok diyorsanız; yanılıyorsunuz zaman bulamıyorsanız yaratacaksınızz. gerçekten isteyince herşey oluyor arkadaşlar.
neler yaptım????
*yeşil çay içtim mutlaka en az 3 fincan,3+3 beslendim( şuan okadar bile yiyemiyorum)
*ögünlerde slata ve yogurt ekledim.
*bol su içtim
*spor yaptım
*yememem gerekiyorsa herşeye ragmen nefsimi köretltip irademi korudum.
*degişik diyet yöntemleir denedimm ,ayran detoksu ,pirinç lapası,gibi
*kilom durdugunda proteine agırlık verip karbon diyeti yaptım
neler yaşadım peki bu süreçte?
diyetten sıkıldıgım zamanlar çok oldu hatta sanki diyette dgeilmiş gibi ,içime canavar kaçmışcasına yedgim , ,diyet ve full spora ragmen +2 çıktıgım , tartıdaki rakam sayesinde üzülüp sevinip agladıgım, bıktıgımisya ettigimm zmanlarrrr oldu . diye yapmıyorum bıraktım dedimm kaç kez ama hep dilimdeydii bu sözcük kalbimde böyle bir şeye yer yoktu zayıflıycaktım.. ve son 3 aydır 65 te takılıpp kalmamm beni çok yordu ve yıprattı. v 3 ay sonunda 62.5gu gördüm tartıda veeee hikayemi sizlerle paylaşmaya karar verdimm. artık pkolu degilim her ay doktora giidp söktürücü kullanmk yerine bende her kaıdn gibiii reglii krizleirne giriyorum ve takvime regli günümü işaretliyorum:),mazaya giidp bir bedenn küçügü varm dme keyfi isee 1 dlm pastaan daha çok haz veriyor,iltifatlarrrr,güzel sözlerde cabasıı, hiç birşeyde gözüm kalmıyorrrr artık hereyi giyinebiliyorum,kabine götürdügüm kıyafetlerden en az 3 tanesi oluyor üzerimee,38 bedennn diyebilme keyfini yaşıyorum ve agustosta çıkıcagım tatili iple çekiyorummm.... korkmuyorumm bikini mayo giymekten,havuzdan denizden:))
... bunları yapan bu bünyeyle sendin banum . neden tekrar yapmasın .
yine olcak ablaa ya vallainat yaptım dün biraz tozuttum ama şaşırsın büye diye bugün dagıtmak üzere tozuttum
sprouda gece bile olsa leisle abla yapıcam 45 dk yapcak biişiy yok... yada sabah kalkıp yapcam
eşim yeni bir yere başladı bugün onun saatleirbiraz fazla benden evden erken çıkıp geç gelcem
ama bi düzne kurucamm...
sabah 1 greyfurt sıkıp suyunu içtim ablşa kahvaltıdan önce :26::26::26:
bencede yine olacak banum
eşin içinde hayırlısı olsun
greyfurt iyidir banum kilo vermeye yardımcı olurdiye bir ara araştırmıştık hatırlarsan ...yürüyüş bandın ne oldu banum ?
yine olcak ablaa ya vallainat yaptım dün biraz tozuttum ama şaşırsın büye diye bugün dagıtmak üzere tozuttum
sprouda gece bile olsa leisle abla yapıcam 45 dk yapcak biişiy yok... yada sabah kalkıp yapcam
eşim yeni bir yere başladı bugün onun saatleirbiraz fazla benden evden erken çıkıp geç gelcem
ama bi düzne kurucamm...
sabah 1 greyfurt sıkıp suyunu içtim ablşa kahvaltıdan önce :26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?