bugün öyleden sonra tatlilerim çıkıyor ve dr. kontrole gicicem . evden arken çıkıp cumaya kocatepeye gitme planı yaptım . birazda kendime vakit ayırayım deyilmi.due edin kızlar tahliller normal seviyede çıksın inşallah
hepinizi öper kaçarım
fasulye tebrikler cnm şahse gelmeyince diyei mi bozdu idye düşünmüştüm
çok sevindim snein adınaa
şekersiz pudingide hatırlattın bana iyi oldu sorcaktım unutuyorum ne zmandır.
tebrikler fasulyem kilo vermenden daha çok mutlu olmana sevindim ..
hep dedigim gibi saglık şekilde olsun dyetinizde adı ne olursa olsun fasulyem afiyet olsun
banum montiye uymasada hafta sonu ye istersen kendini çok kasıyorsun belki biraz rahatlatır
içerinde montiya uymayan nişasta var sanırım .ama dedigim gibi haftada bir kaçamak olabilir , bu size kalmış bişi
offf canım sıkılıyor akşam olsada eve gitsem .
banu biraz daha sabır bak gör gidecek kilolar ben 1 ay boyunca hiç kilo vermediğimi biliyorum sonrasında kilolar gidiyor . sadece umutsuzluğa kapılıyor insan kilolu halinden memnun değilsen biraz daha diyete adapte ol zaten kilo veremiyorum diye düşünüp aklından yemek geçirme :)
valla bıktım artık bu günyemden naz , yani bend eböyleyim işte tartıda göremezsem hemen moralim bzoluveriri
motivasyonum düşerr bakalımmm yarın ne olcak
naz sen ne giyceksin dügünde aldınmı kıayafet filan
kıyafet almadım canım . biraz daha zayıflasam ona göre bakıcam . hamile kaldığım kiloya gelebilirsem ozamana kadar elbise bulamazsam evde bir elbisem var belki onu giyerim
Eki Görüntüle 1012308 kolları dantel olan elbise
o senmisin naz? of ya bende drapeli siyah bir elbise var onu giyerimde kınada dügün de ne giycezz birde sezon açılmamış olur
ee birdee abartı şeyler giymek istemiyorum ben ya
evet canım o benim orda bide fazladan 8 kilo kadar almış halim 66 kiloyum orda
seni gördük birde zilimi görseydikkkk
66 kilomusun burda sana 58-60 arası iyi olur omzan ama sen armutsun anladıgım kadarıyla belin ince çok güzel..
evet banu incecik belim kocaman totom var . belimi her gören çok şaşırıyor çok ince olduğu için . benim resimlerim vardı aslında albümümde . kilo olunca elbise bulmakta zor oluyor ben kardeşimin düğününde o kadar çok gezdimki beğendiklerim hiç üstüme olmadı en sonunda o elbiseyi almak zorunda kaldım :)
bilmiyorudm bakayım fotolarına silmeidnse arkadaşlık teklifi gönderdim sana.
aslında armutlar biz elmalara göre daha şanslılar çünkü , elbise etek çok güzel oluyor onlara
bendede koca göbek, simitler ve migde var
kabul ettim arkadaşlık isteğini banu .
nazz kırmızılı resmine kısa sanırım ve gelinlikli haline bayıldımm valla
çok güzelsin maşallhh ..
haydi zilim senide bekliyoruz koy bir resimmmm albümeee
sağol banu . kırmızı elbise uzun canım nişanımdan kalma canım .evet ya bende çok merak ediyorum zilliyi resim koysada bizde görsek:13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?