Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

İNŞALLAH tahliller dilediğin gibi çıkar abla . bizleride dualarından eksik etme abla ALLAH kabul etsin şimdiden ibadetlerini

fasulye tebrikler cnm şahse gelmeyince diyei mi bozdu idye düşünmüştüm
çok sevindim snein adınaa
şekersiz pudingide hatırlattın bana iyi oldu sorcaktım unutuyorum ne zmandır.

teşekkürler masumm darısı daha fazlasıyla başına inşallah :)

light pudingin kakaolusu gerçekten çok başarılı. light oldugu anlaşılıyor ama hiç yoktan iyidir. :)
yasak da değilse süper

ben bu hafta regl idim 2 gün ara ile 1er kase toplamda 2 kase yedim. motive edip başka kaçamaktan kurtardı beni sanırım onun vesilesi ile vermiş olabilirim :) ama her hafta yapmayı düşünmüyorum tabi. belki dediğin gibi haftada 1 kase ödülüm olsun.

bugünkü menüm

sabah
2,5 dilim ekmek
domates
beyaz peynir

öğlen
1 adet tavuk but ( fırında pişirilmiş )
2 bardak ayran

ara
1 adet armut

akşam
1 avuç fındık
1 kutu süt

hafif...ara öğünlerde tüketilebilir

üzüm ve kayısı biraz ıslatılarak yumuşatılır

1 su bardağı kuru üzüm
1 su bardağı ceviz
1 tatlı kaşığı limon kabuğu rendesi
1 çay kaşığı tarçın
2 su bardağı un
1 yemek kaşığı zeytin yağı

üzümle cevizi blendırdan geçirelim
bir kaba unu,tarçını,limon kabuğu rendesini ve yağı koyalım
üzerine cevizle üzümüde koyalım azar azar su ekleyerek yoğuralım

hamur kulak memesi yumuşaklığına gelince yağlı kağıt serilmiş bi tepsiye alalım
elimizle bastırarak inceltelim tepsiye yayalım
3-4 mm. olana kadar
sonra bıçakla küçük küçük karelere bölelim
sıcak fırına atıp üstü pembeleşinceye kadar pişirelim:26::26::26::26::26::26::26::26:

menümü yazmayı unutmuşumm ..

kahvaltı
2 dlm ekmek
lor peynir, domates 3 zeytin

öglen
ton balıklı salata

ara
3 kaysı 10 fındık

akşam
yogurt

offf canım sıkılıyor akşam olsada eve gitsem .

banu biraz daha sabır bak gör gidecek kilolar ben 1 ay boyunca hiç kilo vermediğimi biliyorum sonrasında kilolar gidiyor . sadece umutsuzluğa kapılıyor insan kilolu halinden memnun değilsen biraz daha diyete adapte ol zaten kilo veremiyorum diye düşünüp aklından yemek geçirme :)

valla bıktım artık bu günyemden naz , yani bend eböyleyim işte tartıda göremezsem hemen moralim bzoluveriri
motivasyonum düşerr bakalımmm yarın ne olcak

naz sen ne giyceksin dügünde aldınmı kıayafet filan

kıyafet almadım canım . biraz daha zayıflasam ona göre bakıcam . hamile kaldığım kiloya gelebilirsem ozamana kadar elbise bulamazsam evde bir elbisem var belki onu giyerim

kolları dantel olan elbise

o senmisin naz? of ya bende drapeli siyah bir elbise var onu giyerimde kınada dügün de ne giycezz birde sezon açılmamış olur
ee birdee abartı şeyler giymek istemiyorum ben ya

o senmisin naz? of ya bende drapeli siyah bir elbise var onu giyerimde kınada dügün de ne giycezz birde sezon açılmamış olur
ee birdee abartı şeyler giymek istemiyorum ben ya

evet canım o benim orda bide fazladan 8 kilo kadar almış halim 66 kiloyum orda

evet canım o benim orda bide fazladan 8 kilo kadar almış halim 66 kiloyum orda

seni gördük birde zilimi görseydikkkk
66 kilomusun burda sana 58-60 arası iyi olur omzan ama sen armutsun anladıgım kadarıyla belin ince çok güzel..

seni gördük birde zilimi görseydikkkk
66 kilomusun burda sana 58-60 arası iyi olur omzan ama sen armutsun anladıgım kadarıyla belin ince çok güzel..

evet banu incecik belim kocaman totom var . belimi her gören çok şaşırıyor çok ince olduğu için . benim resimlerim vardı aslında albümümde . kilo olunca elbise bulmakta zor oluyor ben kardeşimin düğününde o kadar çok gezdimki beğendiklerim hiç üstüme olmadı en sonunda o elbiseyi almak zorunda kaldım :)

bilmiyorudm bakayım fotolarına silmeidnse arkadaşlık teklifi gönderdim sana.
aslında armutlar biz elmalara göre daha şanslılar çünkü , elbise etek çok güzel oluyor onlara
bendede koca göbek, simitler ve migde var

kabul ettim arkadaşlık isteğini banu .

kabul ettim arkadaşlık isteğini banu .

nazz kırmızılı resmine kısa sanırım ve gelinlikli haline bayıldımm valla
çok güzelsin maşallhh ..
haydi zilim senide bekliyoruz koy bir resimmmm albümeee

nazz kırmızılı resmine kısa sanırım ve gelinlikli haline bayıldımm valla
çok güzelsin maşallhh ..
haydi zilim senide bekliyoruz koy bir resimmmm albümeee

sağol banu . kırmızı elbise uzun canım nişanımdan kalma canım .evet ya bende çok merak ediyorum zilliyi resim koysada bizde görsek:13:

slm herkese
wallahi pestilim çıktı..şu saat oldu mutfağı yeni hallettim.yiyecek, içecek, tabak ,çanak,bardak ,peçete,tepsi maşalar vs..vs...derken saat 16'da koşrak girdiğim mutfaktan şu anda çıktım...şimdide süpürgeyi açacağım millet yatmadan..sonra vileda,sonra toz alma ,aynaları silme,sonrada banyo wc...en son duş alma ve zıbarma.... sabahta maratona kaldığım yerden devam etmece...salataları yarın yapçam mecburen.birde sarmayı ve böreği yarın pişireceğim..

yarın sabahta yatak örtümü vs..değiştirdimmi ancak yetişirim zaten...çok erken geleceklermiş.uzaktan geliyorlar çünki..erken gelir erken kalkarız hava kararmadan yola çıkarız dediler..11'De bendeler...o zamana kadar yetiştirmem lazım..

kızlar söz foto ekliycem ama önce laptoba yüklemem lazım..bir sürü yazdan kalan fotolar vardı ama eşim format attı laptobuma çok ağırlaştığı için...becerebilirsem söz yapacağımm...
pazar sabahı eşim 2 haftalığına eğitime gidiyor amerikaya..o gidene kadar yaptıramassam gelince söz...şimdi extra extra hızlı motorları takıp ev işlerine girişmeliyim..haydin kaçtımm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…