• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

banummmmm ben senin basarcagina inaniyorum :48::48:daha oncede yaptin,simdi tekrar basaricaksin.hafta sonu yaptigin kacamaklar belki metonu sasirtir:34::34::34:bu hafta eminim daha iyi olucak, birde lutfen su icmyi unutma:16:

gardımı aldım cnm su şişemi doldurdum getirdim.
birde yeşilçay, hibusküs,tarçın ,limon , kuşburundna bi çay yaptım
gün boyu içicem 1 lt haftada 3 gün bakalım birde lesile abla
yapcammm
:34::34::34::34:
eskiden olsa çoturdum hemen ama biliyorumki yine bir ksırı döngüye gircme o yzüden
taktik dgeiştirip yola devam eidyorum

aebenim canim saglik konusunda da gecmis olsun canim,herseyin basi saglik:54::54:insallah pro kacaginin sebebini biyopsi olmadan bulunur canim:48:

Gelelim banaaa hafta sonu fena degildi,ama pazar gunu kacamak yaptim :51::51: pisman degilim.cuma gunu kilom 71,700 idi pazar sabahi tartildigimda 71,000 ciktim:nazar::nazar::nazar:kendimi fazla sikmak istemiyorum inceldigiminde farkindayim.gelelim yaptigim kacamaga pazar gunu

SABAH(gec kahvalti)

1 simit ve ayran

ARA;10 findik,10 badem

AKSAM

Yesil fasulye,yogurt

yedigim simit bana 500 gram olarak geri dondu bu sabahh:1::1:ama olsun bugun tekrar normal duzenime gecicem:51:

GUNAYDIN abenim,banum :54::54::54::16::16::16:
günaydın ayışıgım :16:
Gelelim banaaa hafta sonu fena degildi,ama pazar gunu kacamak yaptim :51::51: pisman degilim.cuma gunu kilom 71,700 idi pazar sabahi tartildigimda 71,000 ciktim:nazar::nazar::nazar:kendimi fazla sikmak istemiyorum inceldigiminde farkindayim.gelelim yaptigim kacamaga pazar gunu

SABAH(gec kahvalti)

1 simit ve ayran

ARA;10 findik,10 badem

AKSAM

Yesil fasulye,yogurt

yedigim simit bana 500 gram olarak geri dondu bu sabahh:1::1:ama olsun bugun tekrar normal duzenime gecicem:51:
afiyet olsun canım .. kaybettigiin kilo çinde tebrikler ..
kızlar artık kaçamagı bile bilinçli yapıyorsunuz tebrik ederim sizleri :21: aha ah bende tekrar bu modlara gırebilsem :31:

bugün yine yogunum
kursa ordanda bi arkadaşa gidicem eşimde erken gelecek yarın kolonoskopi yaptıracak evde ilaçları var önce kulanması gereken . yrın onunla gidicem hacettepye . yarın gelemezsem merak etmeyin .. hepinize tekrar hayırlı günler dilerim ...:16:

Son düzenleme:
günaydın ayışıgım :16:

Afiyet olsun canım .. Kaybettigiin kilo çinde tebrikler ..
Kızlar artık kaçamagı bile bilinçli yapıyorsunuz tebrik ederim sizleri :21: Aha ah bende tekrar bu modlara gırebilsem :31:

Bugün yine yogunum
kursa ordanda bi arkadaşa gidicem eşimde erken gelecek yarın kolonoskopi yaptıracak evde ilaçları var önce kulanması gereken . Yrın onunla gidicem hacettepye . Yarın gelemezsem merak etmeyin .. Hepinize tekrar hayırlı günler dilerim ...:16:

geçmiş olsun ablam enişteye, özlüycez seni :26: Desene

merhabalar ben ıcır yaklaşık 4 yıl once yaptım bu dıyetı 60 kıloya kadar dusmustum dogum kılolarımı ac kalmadan vermıstım. 2 yıl once ısten ayrıldım. Evdeyım ve gec kalmalar uzun kahvaltılar derken 77 kıloya cıktım :26: cok mutsuzum hıcbır kıyafetım olmuyor kendımı hıc begenmıyorum. dun akrtık bismillah deyıp montı amcamın beslenmesıne basladım bugun 2.gunum. Benı de aranıza alırmısısnız. 4 yıl once basladıgımda 68 kıloymusum sımdı ıse 77 kıloyum:53::43:

merhabalar ben ıcır yaklaşık 4 yıl once yaptım bu dıyetı 60 kıloya kadar dusmustum dogum kılolarımı ac kalmadan vermıstım. 2 yıl once ısten ayrıldım. Evdeyım ve gec kalmalar uzun kahvaltılar derken 77 kıloya cıktım :26: cok mutsuzum hıcbır kıyafetım olmuyor kendımı hıc begenmıyorum. dun akrtık bismillah deyıp montı amcamın beslenmesıne basladım bugun 2.gunum. Benı de aranıza alırmısısnız. 4 yıl once basladıgımda 68 kıloymusum sımdı ıse 77 kıloyum:53::43:

hoşgeldinnnn , birlikte veririzzz inşş btün kilollarııı
bende 64 te kendimi begenmezken 74 e çıktım
gel beraber aglayalım:43::43::43::43:

yarın arkadaşım kanımı alıp hastanede bakıcak gidip sıra beklememe gerek kalmadı izinde almak zorund adgeilim
troid, şeker, insilin direnci hepsine bakıcak:32::32::32::32::32:

zilim nerdesin:26::26::26:

slmlar herkese...

ıcır hoşgeldin,motivasyonunu hiç bozma..önceden nasıl verdiysen yine verirsin monti sayesinde..azmin daim olsun...

aebenim eşine geçmiş olsun aplam,umarım çok önemli bir şeyi yoktur...rabbim şifa bekleyen kullarına eş-şafi ismiyle şifalar versin,amiiin....

banuşum hiç sıkma cancağızını gülüm..verecek kilon çok fazla olmadığı için 2 ayda 3 kg bence çok iyi bir rakam bu biiiir...

ikinciside sabah aç karnına asidik şeyler tüketmek mideni delebilir bile...benim ilk çalıştığım okulda sabahları limonlu su içen bir arkadaşım spazm geçirmişti..doktor mide zarının inceldiğini aşındığını söyleyip kızmıştı...dikkat et cnm..nar şerbeti ne bu arada?şekerli bişeymi,eğer öyle ise onuda içme derim cnm ben...sabah sabah kan şekerini dalgalandırıp acıktırmasın?

yalnızımcım simit yemişsin cnm..afiyet bal şeker olsun..et ve yağ olmasın..simit için bir çok şeyi göze alabilirim bende..ama iyi bir siimit olması lazım..sokak simidi gibi kuru ve gevrek olanlar her zaman favorimdir..oofff gece gece canım istedi valla...:56:

ben gidip yatayım...babamız yok,yurt dışında...oğlumda çok erken uyuyor ,yapayalnız oturdum tüm gece..el işimde yok oyalanayım..:19: bari yarın ip alayımda öreyim ,,napiiim....:6::6::6:
eskiden sınav kağıdı falan okurdum,bu okulda sınavda olmuyor çocuklar..hepten boş kaldım....15 gün böyleyim...rabbim kimseyi yalnız koymasın...

günadyınnn

naz yok bugün süt izninde dünde yoktu umarım bebişte bir sıkıntı yoktur:26::26:
aben ablamda hastanede ben bugün kendim çalıp kendim oynuycam sanırsamm:27::27::27:

ziilimmm hoşgeldin cnm
diyorum sana yükle bir watsaap sohbet edelim yalnız sıkılmazsın :1::1::1::1:
cnm şerbetin adı şerbet içinde şeker yok tabikide:34:
nar çiçegi, yeşil çay, kuşburnu tarçın limon dan yapıyorum
bunca dyete kilo veremiyorsma var bir sebebi suyu artırıp bu şerbeti içicme bir hafta bakalım..

bugünde kan verdim degerleirme baktırcam şeker, troid, vss

dünki menüm

kahvaltı
1 yumurta
peynir
3 zeytin

öglen
peynir domates salatalık

ara
yogurt

akşam
süt badem

akşam tavuk yiycektim ama evdeki hesap çarşıya uymadı
badme süt alıp yedim:34::34:

gözlerim kimleri görüyorrr:52::52::52:
nevrammmm:38: ne özlemişim . canım nasılsın bebiş nasıl oldu diycem ama bebekligi kalmamıştır artık :9:
inanamıycan kadar mutlu oldum :16::16::16::16:
şimdi çıkmam lazım ne olur gene yaz :16::16::16::16::16:

canım benim.. vallahi bende öyle.. ama hiç fırsatım olmuyo kiii…
vallahi bende öyle inan çok özledim arkadaşııım..:7:
iyiyim ne olsun bir koşturmacadır gidiyo. bir de bakmışsın aylar yıllar bitmiş.kayda değer başka bişi yok .. zaten çocuk yetiyoo :4:

evet bebiş artık büyüdü şükür…:emir_bebek:
arada fırsat bulursam yazacam yine. inşallah daha sık buralarda olabilmek isterim.. tüm arkadaşlara selamlar. kilo verme yolunda çabalayan herkese başarılar ve azimler:13::13::13:

canım benim.. vallahi bende öyle.. ama hiç fırsatım olmuyo kiii…
vallahi bende öyle inan çok özledim arkadaşııım..:7:
iyiyim ne olsun bir koşturmacadır gidiyo. bir de bakmışsın aylar yıllar bitmiş.kayda değer başka bişi yok .. zaten çocuk yetiyoo :4:

evet bebiş artık büyüdü şükür…:emir_bebek:
arada fırsat bulursam yazacam yine. inşallah daha sık buralarda olabilmek isterim.. tüm arkadaşlara selamlar. kilo verme yolunda çabalayan herkese başarılar ve azimler:13::13::13:

merhaba nevraa hoşgeldin:34:

merhaba kızlar
tesekkur ederımkızlar ınsallah verıcez kılolarımızıı
dunku menumu yazıyım
sabah
2 yumurta . yeşillik
6 zeytın

öğlen
2 haslanmıs tavuk but
yogurt yeşillik

akşam
nohut yemegı
salata ayran
2 lt su
:72:
bazı sorularım var 2010 da yaptıgıız dıyette ara ogunlerımız var bunda neden yok bırı bana acıklama yapabılır mı acabaa :12:

ıcır selam cnm menün güzel:46:

ara ögün yine var cnm montide sabah ile ögen arasında pek ara tavsye edilmiyor
ama ögleden sonra ara yapabilirisin birde sabah kahvaltı öncesi:34::34:

iyi aşamlar :16:

ICIR hoşgeldin :16::16: eski dostları görmek ne güzel :16::16:

nevkuşum selam canım hepimizin kilo vermeye ihtiyacı var canım . havalar biraz daha düzelsin bende başlıycam bu sefer uzun soluklu inşallah esk, günlerdeki gibi:10:

banum, zilim selam :16:
banum :38:
nazlı gelmemiş :44:

ayışıgım sen nasılsın canım ..:16:

laram sen nerlerdesin ?
mother ,fasulyem ya siz ?

dünki menüm

kahvaltı
1 yumurta
peynir
3 zeytin

öglen
peynir domates salatalık

ara
yogurt

akşam
süt badem

akşam tavuk yiycektim ama evdeki hesap çarşıya uymadı
badme süt alıp yedim:34::34:
banum pek az geldi menün gözüme :44: afiyetiyet olsun :16:
nasılsın spor yapabliyormusun . bence yediklerinden çok spora agırlık ver bu hafta .
tahlil verdimi bugün ?

günaydınnn

aben abla pazar kaçamaklı olunca p.tesi hafif atlatmak isteidm
tahlil verdim her şey gayet yolunda ama troid, şeker sorunu yok
kilo veremem tamamen bünyesel sanırım , spor yapamıyorum:14::14::14:

sen nasılsın , enişte nasıl?

menümü yazayım

kahvaltı
2 dlm ekmek
peynir,domates zeytin

öglen
2 yumurta ile lorlu omlet
domates, salatalık
ayran

ara
5 fındık
3 kayısı

akşam
bamya 2 kase cacık

2 lt su
1 lt nar şerbeti:34:

günaydınlar herkese ben geldim . oğluşa bakacak kimse olmayınca pazartesi senelik iznimden aldım . dünde süt iznimi kullandım çok iyi geldi 3 gün boyunca oğlumla beraber olmak :) diyeti hiç bozmadım ama 4 günlük menü toplandı bir araya şimdilik yazmayayım hatırlamıyorum çünkü .

bugünkü menüm şöyle olacak

sabah
2,5 dilim ekmek
beyaz peynir
domates

öğlen
2 adet haşlanmış yumurta
salata
ayran

ara
1 adet elma

akşam