- 26 Nisan 2008
- 35.547
- 78.779
- 798
günaydınlar . ve hayırlı cumalar kilo bildiriminide yapayım
geçen hafta : 73,5 kg
bu hafta : 72,5 kg
giden : 1 kg
tebriklerr nazzzz çok iyi gitmişş maşallahhh
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydınlar . ve hayırlı cumalar kilo bildiriminide yapayım
günaydın, hayırlı cumalar
Hayirli cumalarr hepinize kilo bildirimi yapiyim
28.02.2014=73,200
07.03.2014=71,700
Giden;1,500
tebrikler cnm
zilim aslında albüm yapmak çok basit. pc de resmin varsa . o koydugun resim hiç anlaşılmıyorduki..slmlar herkese..
banum geçen yıla kadar şu avatar resmimi ne denilen şey varya oraya koymuştumya resmimi..ama kk ne zaman kendini yenilemeye gitti onuda yapamaz oldum.albüm yapmak istedim onuda beceremedim.ben ciddi anlamda teknolojik özürlüyüm.valla... laptoptan okulla ilgili belli başlı bir kaç işimi görüp birde buraya bakıp çıkıyorum..
sarı saçlı halimdi hatta burata koyduklarım.artık saçımın doğal haline bıraktım 1,5 yıldır boyamıyorum.orjinal rengi çok açık kumralla bal köpüğü sarı karışımı bişey...
nazlı görümcen kendini senin evinde fazla rahat hissediyor sanırım.bendede vardı öyle görümce..aylarca yanımda kaldı okul bahanesiyle..evlendi gitti ,ne aradı sordu..yeğeninide daha 1 tek kere telde arayıp konuşmuşluğu yok..hala vaaar ,hala var....
aebenim walla senden çok iyi bir kayınvalide olacak ablam..senin küçük kızında yokki talip olalım..
çok geçmiş olsun bu arada..nasıl pis bir nezleyse tüm çocuklar hasta okulda..sınıfta hapşırmalardan ders yapamaz oldum..birde bizim çocuklardan bazıları burnunu silmeyi falan düşünemiyor.elimde kağıt havlu rulosu birinin ağzını diğerinin burnunu sildim durdum tüm hafta...
cumartesi günü bana misafir gelecek,menü belirlemeye çalışıyorum..:44: kadında pazar gelirim ancak demiş arkadaşa,bu hafta gene bana bakacak tüm evin işi..cumartesi misfir gelecek diye zaten köşe bucak temizliycem artık haftaya gelir kadın....
nazlışım tebrikler canımgünaydınlar . ve hayırlı cumalar kilo bildiriminide yapayım
kendi bünyeni unutuyorsun banu vede bu işin başka yolu omadıgını mecburuz sabır etmeye . birde şunu bil nazlım mesela dogum kiloları oyüzden her hafta güzel gidiyor ben nazlınında eskinden haftalarca takıldıgını bilirimgünaydınnnnn
aben ablam kio konusund abeklentiye girmemek mümkün deil , çünkü aldıgım kilollar çok yeni
ve bunca emege ragmen gitmemesi çok kötü hani 4-5 hafta veririm duraklar o normla ama 1 aydada verdigim kilo çok az
çok abartıp takıntıda yapmıyorumm ciddenn, çünkü kiloyu düşünmeye fırsat kalmıyor..
çevremde herkes benden çok yiyip takırr takırda kilo veriiyor yani kim olsa canı sıkılır bu duruma diye düşünüyorumm
ayiıgıgım tabrikler canımHayirli cumalarr hepinize kilo bildirimi yapiyim
28.02.2014=73,200
07.03.2014=71,700
Giden;1,500
zilimmmmm
en azındna bir yarımcı alma fikrine ikna oldunn bir hafta daha yapsam bişiycik olmazzz
zilim aslında albüm yapmak çok basit. pc de resmin varsa . o koydugun resim hiç anlaşılmıyorduki..
zilim küçük kızımı veririm canım lakin ben iyi kayınvalide olsamda küçük kızım çokkk cadı. senin oglan baş edemez .ama ogluş sarışınsa belki olur
kolaygelsin şimdiden .
nazlışım tebrikler canım
kendi bünyeni unutuyorsun banu vede bu işin başka yolu omadıgını mecburuz sabır etmeye . birde şunu bil nazlım mesela dogum kiloları oyüzden her hafta güzel gidiyor ben nazlınında eskinden haftalarca takıldıgını bilirim
o yüzden lütfen kendini bu havaya sokma . başka bir yolumuz varmı? ama şunu önerebilirim sana eger bu hafta kilon yine sabit çıkarsa hafta sonu SADECE 1 ÖGÜN tozut ,tatlı hariç
ayiıgıgım tabrikler canım
devamini dilerim ...bugün nasılsın ?
bugün öyleden sonra tatlilerim çıkıyor ve dr. kontrole gicicem . evden arken çıkıp cumaya kocatepeye gitme planı yaptım . birazda kendime vakit ayırayım deyilmi. due edin kızlar tahliller normal seviyede çıksın inşallah
hepinizi öper kaçarım
yok banum zaten nazlıyı örnek olarak verdim inşallah yarın baskül istediginden fazla düşerde biraz olsun rahatlatır seniben nazlıyı baz alarak konuşmuyorum abla zaten , nazlının dogum kilollaır oldugu çin fırt fırt gidiyor
ben veridigm emege kilo veremeidm için züülüyorum -300 -500
fark etmez amaa sabit çıkmak sinir ediyorr insanıı çok fazla beklentilerim yok zaten
bakalım sabah tartı ne diycek eger yine gitmemişse
spor+su+form çay hergün wc düzenli çıkamıyorum kabızlık var bunlaır düzeltmeye çalışıcam
insallah hersey normal cikar canimmm.allah ibadetini kabul etsin aebenim
bugün öyleden sonra tatlilerim çıkıyor ve dr. kontrole gicicem . evden arken çıkıp cumaya kocatepeye gitme planı yaptım . birazda kendime vakit ayırayım deyilmi. due edin kızlar tahliller normal seviyede çıksın inşallah
hepinizi öper kaçarım
yok banum zaten nazlıyı örnek olarak verdim inşallah yarın baskül istediginden fazla düşerde biraz olsun rahatlatır seni
aminnnn ayışıgım cümlemizinkinide
tebrikler fasulyem kilo vermenden daha çok mutlu olmana sevindim ..Kızlar Merhaba!
Çok yoğun haftalar yaşıyorum. seyahatlerim var bol bol. ama diyeti bozmadım! :) ve karşılığını da almaya başlıyorum sanırım. çok mutluyum bugun :)
* Fasulye Turşusu
27.01.2014 : 80,6 kg
03.02.2014 : 78,6 kg
07.02.2014 : 77,6 kg
14.02.2014 : 79,6 kg
21.02.2014 : 78,5 kg
28.02.2014 : 78,1 kg
07.03.2014 : 76,8 kg
Monti kanunlarına az çok uymaya çalışıyorum ama kendimce bazı değişiklikler yaptım. ve geçtiğimiz hafta şöyle bitti :
Dışarıda olabildiğince çorba salata ayran yapmaya çalıştım . Eti kendim pişirirerek haşlama yemeye çalıştım.
benim sorunum tatlı idi. bunu da şöyle çözdüm. Eğer bulabilirsem süraş light meyveli yoğurt yedim ama çok geç bir saatte değil mümkünse sabah yedim.
Dr.Oetkerin light pudingi var ama her yerde satılmıyor. içinde şeker yok un yok kıvam artırıcı ve tatlandırıcı biraz da nişasta var sanırım. onu %0,1 yağlı sütle pişirdim (kakaolusunu) . 2 gün üstüste olmıcak şekilde çok krize girince 1 kase ondan yedim. ben 1 puding ve 500ml sütten 4 kase çıkarıyorum bilerek ki 1 kase az dolu olsun ama ben 1 kase yedim saniym :)
tatlı krizleri için (montiye çok uymuyor olabilir) yoldan cıkmamak için bunları yaptım. Bende işe yaramışa benziyor :)
bu arada bazen sabah kahvaltı bulamayınca (işyeri seyahat) yanımda hep hazır bardak çorba bulunduruyorum (sadece şehriyeli tavukunu seviyorum cunku kremasız) kahvaltı olarak 1 bardak onu içiyorum. çok tok tutuyor.
işte böyle bir hafta geçti sonuç çok mutlu etti :)
darısı başlarımıza
banum montiye uymasada hafta sonu ye istersen kendini çok kasıyorsun belki biraz rahatlatıraben abla kaçırmadan sorayım fasulyenin yazısınd agörüdm bende sana onu sorcaktım şekersiz puding yiyebilimiyiz?