banummmmm ben senin basarcagina inaniyorumdaha oncede yaptin,simdi tekrar basaricaksin.hafta sonu yaptigin kacamaklar belki metonu sasirtir bu hafta eminim daha iyi olucak, birde lutfen su icmyi unutma
günaydın ayışıgımGUNAYDIN abenim,banum
afiyet olsun canım .. kaybettigiin kilo çinde tebrikler ..Gelelim banaaa hafta sonu fena degildi,ama pazar gunu kacamak yaptimpisman degilim.cuma gunu kilom 71,700 idi pazar sabahi tartildigimda 71,000 ciktim kendimi fazla sikmak istemiyorum inceldigiminde farkindayim.gelelim yaptigim kacamaga pazar gunu
SABAH(gec kahvalti)
1 simit ve ayran
ARA;10 findik,10 badem
AKSAM
Yesil fasulye,yogurt
yedigim simit bana 500 gram olarak geri dondu bu sabahhama olsun bugun tekrar normal duzenime gecicem
günaydın ayışıgım
Afiyet olsun canım .. Kaybettigiin kilo çinde tebrikler ..
Kızlar artık kaçamagı bile bilinçli yapıyorsunuz tebrik ederim sizleriAha ah bende tekrar bu modlara gırebilsem
Bugün yine yogunum
kursa ordanda bi arkadaşa gidicem eşimde erken gelecek yarın kolonoskopi yaptıracak evde ilaçları var önce kulanması gereken . Yrın onunla gidicem hacettepye . Yarın gelemezsem merak etmeyin .. Hepinize tekrar hayırlı günler dilerim ...
merhabalar ben ıcır yaklaşık 4 yıl once yaptım bu dıyetı 60 kıloya kadar dusmustum dogum kılolarımı ac kalmadan vermıstım. 2 yıl once ısten ayrıldım. Evdeyım ve gec kalmalar uzun kahvaltılar derken 77 kıloya cıktım :26: cok mutsuzum hıcbır kıyafetım olmuyor kendımı hıc begenmıyorum. dun akrtık bismillah deyıp montı amcamın beslenmesıne basladım bugun 2.gunum. Benı de aranıza alırmısısnız. 4 yıl once basladıgımda 68 kıloymusum sımdı ıse 77 kıloyum
gözlerim kimleri görüyorrr
nevrammmmne özlemişim . canım nasılsın bebiş nasıl oldu diycem ama bebekligi kalmamıştır artık
inanamıycan kadar mutlu oldum
şimdi çıkmam lazım ne olur gene yaz
canım benim.. vallahi bende öyle.. ama hiç fırsatım olmuyo kiii
vallahi bende öyle inan çok özledim arkadaşııım..
iyiyim ne olsun bir koşturmacadır gidiyo. bir de bakmışsın aylar yıllar bitmiş.kayda değer başka bişi yok .. zaten çocuk yetiyoo
evet bebiş artık büyüdü şükür
arada fırsat bulursam yazacam yine. inşallah daha sık buralarda olabilmek isterim.. tüm arkadaşlara selamlar. kilo verme yolunda çabalayan herkese başarılar ve azimler:13::13::13:
banum pek az geldi menün gözüme :44: afiyetiyet olsundünki menüm
kahvaltı
1 yumurta
peynir
3 zeytin
öglen
peynir domates salatalık
ara
yogurt
akşam
süt badem
akşam tavuk yiycektim ama evdeki hesap çarşıya uymadı
badme süt alıp yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?