Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayirli cumalar hepinizeee
bu haftaki kilom
14.02.2014 = 75,200
21.02.2014 = 73,500
GIDEN =1,700
kilo veren herkesi kutluyorum
şimdi anlaşıldı tartının hafta ortasına göre neden fazla çıktığı regli oldum ( ama daha zamanı vardı ) buna sevinmedim değil :)
Yal.izimmmmm amaa oyleee valla baska bir amacim yokk aksam sicak sicak lavasa bulgur pilavina nayyyy didimmmm tavuk sis salata ayranimi yidimm
Günaydınlar vede hayırlı cumalarınız olsun efendim....
Bu akşam 7/8 kişilik arkadaş gurubum benim evde toplanacağız
her cuma dışarıda bir yerde buluşur kendimize vakit ayırırdık biz kızlarla bu cuma ev ortamı olsun dedik....
Akşam saat 12'ye kadar mutfaktaydım valla elmalı tarçınlı kek - çikolatalı ıslak kek - mercimek köftesi ve z.yağlı sarma yaptım..
Bu günde erken çıkışım olacağı için işleri halledip eve gidip poğaça börek birer tepsi atacağım fırına
birde tahinli çörek var aklımda....
Tabii ben bunları ikram ederken sanırım sadece mercimek köftesi yerim 2/3 tane.... yeme içme faslından sonra da sapancaya gideriz göl havası almaya kahve içmek için enfes olur....
Yani hafta sonuna şimdiden yoğun giriyorum.... Herkese de şimdiden iyi tatiller....
safis ben bu kismi neremle okuduysam 7/8 Kisiyi 78 olarak okudum hem okuyorum hem dusunuyorum bu kadar insani safis nasil eve sigdircak diyee allahim ya bu aralarhiv iyi degilim
Yaptigin kacamak baya ise yaramis kizzz
şimdi anlaşıldı tartının hafta ortasına göre neden fazla çıktığı regli oldum ( ama daha zamanı vardı ) buna sevinmedim değil :)
Hayirli cumalar hepinizeee
bu haftaki kilom
14.02.2014 = 75,200
21.02.2014 = 73,500
GIDEN =1,700
kilo veren herkesi kutluyorum
afiyet olsun banu.disarda tavuk sis ,salata candir cann sabah ki kahvaltida mecbur kalissin canim yarin biraz proteine yuklenirsin pazara insallah baskul yuzunu güldürür
banum senin zor bir bunyen var canim 69 olur insallah ama 70 ide görsen bence süper olur haydi demle bir yesil cay nazlim sende karsilikli icelim
Merhabalar,
Bu da benim manifestom :
27.01.2014 : 80,6 kg
03.02.2014 : 78,6 kg
07.02.2014 : 77,6 kg
14.02.2014 : 79,6 kg
21.02.2014 : 78,5 kg
Kaçamağın bedeli fena ağırmış 2 haftadır oyalıyor beni. Pzt regl günüm şiştim zaten fena.
anam ben kendimi 70.5 diye düşünüp 6 lar diyorum tabi ya ben 71.5 im 70. i görsem öpüp başıma koyarımmm
off yaa eskiden aldıgım kilolalr hemen giderdi artık yapışıyor
banum senin zor bir bunyen var canim 69 olur insallah ama 70 ide görsen bence süper olur haydi demle bir yesil cay nazlim sende karsilikli icelim
sorma banum ben eylulde 68,5 dum.Nasil bu hale geldim anlamadim nerdeyse 80 kiloya merdiven dayamistim valla.
ben emzirdiğim için yeşil çay içilebilirmi bilmiyorum : hiç içmedim hamileliğimden bu yana
bende haziranda 64
aralıkta 68
ocakta 74
cnm bana kilo yapan geceleir yememdi ve gece yenen kh kolay kolay gitmiyor
nazlim hamilelikte benim doktorum bir sorun olmadigini söylemistiemzirirken hic hatirlamiyom vall o zaman yesil cay yerine su iceriz nazlim
ahhh banum derdimiz ayniymis bende karbonhidrata cok duskunumm:26::26: birde tatliyaaaaa birde gece yemek yiyen koca faktoru bende ona uydum biraz sonuc ortada
benimkisi dogumddan sonra başladı böyle ara nüksediyor yalnızım
bunu kimseyle paylaşmazsamda abartıyorum kesemiyorum piskolojik birazz
meselaaa gece 12 de oturuken haid yiyelim dedil benim olayım
gece uyanıyorum
uykudan ve gidiyorum mutfaga allah ne verdiyse yanii en çok ekmek ama
bazı sıkıntılaryyaşadımm ve gece 1 ekmek yemiştim bir kerresinde
ve sabahki pişmanlıgı sorma gitsin...
mesela kalkıyorum bakıyorum cnaım yemek istemiyor
amaa içimdne bir şey zorluyor benim yemem için
artık kurtulmak istiyoum bundan
:26::26::26::26::26: ne diyim bilemedim banum.mesala gece ekmek yerine sut icmeyi denesen.mesala ben gece cok acikirsam hemen bir bardak sut iciyorum o aninda kesiyor beni,cok denedim bunu sut gercekten bana engel oluyor .en azindan ekmekten daha masum yani :26: denemekten zarar gelmez banum tabi sutle aran iyiyse