seni işin zor ayişıgım Allah kolaylık versin . lakin senin kebab yeme şansın var dükkani o yönde kulansana
kızlar bugün evdeyim (inşallah tabi)safişim sen yagunsun biiyorum canım ..listeler konusunda yardımcı olablirim artik merak etme
okadar çok yapacak ev işi varki ama kalkasım bile yok
motherim azı bagenmeyen çogu bulamazmiş10 Ocak - 67 kilo (diyete başlama)
16 Ocak - 66,2 (-800 gr)
24 Ocak - 65,5 (-700 gr)
31 Ocak - 65,5 (0)
7 Şubat - 65,5 (0)
14 Şubat - 65,0 (-500 gram)
Nihayet bir yarım kilo verebilmişim :)
ok banucum bende kilo bildirimi yapmaya devam edecem. estafurullah tatlım..sizler de istikrarlı şekilde devam ettiğiniz sürece beni de geçeceğinize eminim kilo verme ve koruma konusundaalıntı yapmıştım hepsi gittiiiaklımd akaldıgı kadarını yazayım
montig ablamm
seni iradenden dolayı kutluyorum bence devam et sen kilo bildirimini
koruma pprogramı naısl olurmuş bizde görüp ögrenelim senden
zayıflamandaki azmin gibi:)
bel, göbek meseleside olabilir dediign ablam çünkü ben son kilocukları direk üst kısımdan aldım
ama spor şart artık vucudum spor diye isyan ediyorr resmen..
sanki hiçç kilo vermedim gibi hissiyorum kendimi
pazar günü görücez bakalım sonucu...:
abla arka arkaa günler kilo artışın olursa tabiki frene basman lazım . 59 .60 arası senin gezinecegin kilo ama 60 üstüne çıkmamalısın şu birkaç ay sonra kilon oturur ve sonraki seneler 60 .62 arası gezinirsin . normali bu ..
abla tabiki kilo bildirimi yapmalısın . sen şu an yolun yrısındasın ,daha evvelde demiştim .kilo işini henüz bitirmedin . bu linkde herkez biliyor zaten senin hedefde oldugunu ve korumaya geçtigini. niye çekiniyorsun anlamıyorum yahu
abla buna ragmen bugünki menün baya katı geldi bana .. öylene yada geceye kuruyemiş ekle abla
fasulyem hafta sonunu iyi degerlendir en ufak kaçamak bile seni sogutur diyetden ve kısır döngüye girersin ..
..canım önce kilo vermeyi gerçekden istemelisin . kilo verme işi hep derlerya kafada biter diye , geçekden öyle önce senin kararlı olman lazım .. yaptıgın yöntem ne olursa olsun önce sen tam karar vermelisinki diyetine tam uyasın ..
biraz dişini sık 2 hafta kaçamaksız ve düzgün monti yap ..
ben senin bünyeni az çok anladim aslında kilo vermen güzel olacak lakin önce senin tam diyeti yapman lazım
...canım sende hipogilisemi oldugundan ilk haftlarkendini biraz rahat bırakarak yap montiyi (kaçamak anlamında demiyorum ), bol ye ögünlerini karnını ve gözünü doyur . çok mu acıktın git ara yap ama montiye uygun olsun ..
diger arkadaşlar gibi 4.4. dörtlük menü vermek zorunda deyilsin ilk haftalar .
...unutma en iyi diyet ölçer kendi iç sesindir . onu dinle.
hafta sonu geçeli kaç gün oldu .hafta başından bu yana tam diyet yaptınmı ? hafta sonunun artısı şimdiye kadar hepsi gitmesede temizlenmesi lazımdı .. menülerinizi her gün tam takip edemiyorum .. günlük tutyorsan hafta başından bu yana menüleri kendn iyce bir degerlendir .. nerde hata yaptında artıların gitmedi???
aeben yorumların o kadar yerinde ki :)
haftaiçi dikkat etmeye çalıştım, genel olarak menülerim montiye uygundu ama arada zorlamalı şeyler oldu. Mesela salı günü müdürün doğumgunuydu pastasından zorla 1 dilim yedidirldim, pazartesi yabancı mudurum yurtdısında çikileta getirmişti mecbur 1 tane yedim. Yememek için çok direndim ama üst yöneticiler olunca resmen iş hiyerarşisine dönüyor olay. Diyet deyince de başlıyolar bikbik tavsiye vermeye şimdi ye akşam yemezsin demelere. Şimdi onlara anlatsam monti yapıroum bir glikoz molekülü bile vucudumun dengesini bozacak desem hem şişko hem çokbilmiş dicekler benim için..heh umrumda mı? hayır bundan sonrası için umrumda değil. Olay çok yemek az yemek değilmiş, öncelikle yasaklara gerçekten uyup bünyede istenilen kimyasal değişikliği yaratmakmış. çünkü 4 gün dikkat ettim hemen 1 kg verdim bunu . ufacık bir değişiklikle yaptıysa bünyem gerçekten kilo vermek istiyor demektir.
yanıma bundan sonra salatalık getirmeye çok acıktıkca ara öğünü de yaptıysam salatalık yemeye karar verdim.
:)
bundan sonraki haftalarda diyetin asıl etkilerini göreceğiz.
Bir de şu var.
Ben hergün tartılırım ama bunun doğru olmadığını bilirim. neye göre doğru değil diyeceksiniz? bana göre değil en azından :) çünkü kilo aldıgımı görünce moralsizlikten kilo verdiğimi görünce de rehavetten yiyip diyet bozma eğilimim var. bunu kendimde gözlemlediğim için cumaları tartılmak en doğrusu olacak. ama kendini tutmak çok zor işte. ben çok sabırsızım ama kilo vermek de sabır işi.
zaten hep çabucacık olsun bitsin istediğimden aldım verdim kiloları emme basma tulumba gibi.
sonuç olarak kendime yeni kurallar getirdim:
1. öncelikle yemek miktarları değil yasakları göz önüne alınıp yasaklara uyulacak
2. haftada 1 tartı
3. acıktıkca salatalık,domates,maydanoz gibi enerjisi ve gsi si dusuk besinler tercih edilecek
Kızlar yaf..merak ettim fikrinizi ben bir lokma dudak parlatıcısı dışında (mecburiyetten, dudaklarım çatladı) 0 makyaj kaç yaşında gösteriyom:26:..gerçi gözümün biri de küçük çıkmış ama olsun anca çekebildim kendimi tel. kamerası ile
Eki Görüntüle 977352 not... resmi koymamı anlamamış olabilirsiniz. ama milletin yüzün çökmüş demesinde çok sıkıldım. sabah alt kat komşum ugradı (hiç te sevmem kadını) 1,5-2 aydır yoklardı.. aaa selma hanım yüzünüz çökmüş demezmi, sıkıverecektim bogazını..kadın kilo verdiğimi görmüyor da suratıma takıyor. canım sıkılınca beni hiç görmeyen sizlerin fikrini alayım istedim..sizce de kaç yaşındayım ben...
aeben abla yazıyorum yazıyorum görmüyyosun ama hiç ya
Kızlar yaf..merak ettim fikrinizi ben bir lokma dudak parlatıcısı dışında (mecburiyetten, dudaklarım çatladı) 0 makyaj kaç yaşında gösteriyom:26:..gerçi gözümün biri de küçük çıkmış ama olsun anca çekebildim kendimi tel. kamerası ile
Eki Görüntüle 977352 not... resmi koymamı anlamamış olabilirsiniz. ama milletin yüzün çökmüş demesinde çok sıkıldım. sabah alt kat komşum ugradı (hiç te sevmem kadını) 1,5-2 aydır yoklardı.. aaa selma hanım yüzünüz çökmüş demezmi, sıkıverecektim bogazını..kadın kilo verdiğimi görmüyor da suratıma takıyor. canım sıkılınca beni hiç görmeyen sizlerin fikrini alayım istedim..sizce de kaç yaşındayım ben...
elifim görmemmi canım . kusuruma bakma önceki gün akşam telden okudum lakin yazma imkanin olmadı ertesigünde unutmuşum yahu yaşlanıyorum kusuruma bakmayın
oglanları çiftliyormuşsun hadi gözün aydın
fazla kiloda almadıgını yazmıştın çok sevinmiştim . bak yazmasamda okuyorum her ayrıntılarını kafama yazıyorum
elifim son aylara dikkat kilo açısından ..
saglıkla kucagına dogsun inşallah .. dogumdan sonra zati burdasın bliyorum artık 2 oglanla pastaaneyede gitmezsin
aeben, cok yanlizim+, motherwise, fasulyetursusu+, Naz+, masumm+, nazlikizz+ 3 de ziyaretçi (onlarada selam olsun )
maşallah
motherim azı bagenmeyen çogu bulamazmiş
birkaç gündür fazla yazmıyorsun . en son menülerin nasıldı . menülerinde içine sinmeyen şeyler varmıfasulyeme dedigim gibi en iyi menülerimizi kendi vicdanımız deferlendirir ..
ama safişimin gibi bünyeniz varsa orası ayrı tabisafişim bacım ,geçen yılki gibi baskülde hiç vermeden zayıflayacaksın sanırım :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?