• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

:9: seni işin zor ayişıgım :9:Allah kolaylık versin . lakin senin kebab yeme şansın var dükkani o yönde kulansana :33:

kızlar bugün evdeyim (inşallah tabi):9: safişim sen yagunsun biiyorum canım ..listeler konusunda yardımcı olablirim artik merak etme :34:

okadar çok yapacak ev işi varki ama kalkasım bile yok :6:

ahhhh ahhhh hic sorma dukkanda döner var hic sevmem,patates kizartmasi,pilav karniyarik,sebzeli tavuk patatesli,lahmacun,pizza varr cok severim bu arkadaslari, sansimi bu yondemi kullanayim aebenimmm:52::52::52: bana uyan bir döner var onuda hic sevmiyorum ablam ben en iyisi dükkandan hic yararlanmiyayim:18::18:

Son düzenleme:
aeben, cok yanlizim+, motherwise, fasulyetursusu+, Naz+, masumm+, nazlikizz+ 3 de ziyaretçi (onlarada selam olsun ):9::16:
maşallah

10 Ocak - 67 kilo (diyete başlama)
16 Ocak - 66,2 (-800 gr)
24 Ocak - 65,5 (-700 gr)
31 Ocak - 65,5 (0)
7 Şubat - 65,5 (0)
14 Şubat - 65,0 (-500 gram)

Nihayet bir yarım kilo verebilmişim :)
motherim azı bagenmeyen çogu bulamazmiş :34:

birkaç gündür fazla yazmıyorsun . en son menülerin nasıldı . menülerinde içine sinmeyen şeyler varmı :34: fasulyeme dedigim gibi en iyi menülerimizi kendi vicdanımız deferlendirir ..

ama safişimin gibi bünyeniz varsa orası ayrı tabi:52: safişim bacım ,geçen yılki gibi baskülde hiç vermeden zayıflayacaksın sanırım :26:

alıntı yapmıştım hepsi gittiii:14::14: aklımd akaldıgı kadarını yazayım

montig ablamm
seni iradenden dolayı kutluyorum bence devam et sen kilo bildirimini
koruma pprogramı naısl olurmuş bizde görüp ögrenelim senden
zayıflamandaki azmin gibi:)
bel, göbek meseleside olabilir dediign ablam çünkü ben son kilocukları direk üst kısımdan aldım
ama spor şart artık vucudum spor diye isyan ediyorr resmen..
sanki hiçç kilo vermedim gibi hissiyorum kendimi
pazar günü görücez bakalım sonucu...:
ok banucum bende kilo bildirimi yapmaya devam edecem. estafurullah tatlım..sizler de istikrarlı şekilde devam ettiğiniz sürece beni de geçeceğinize eminim kilo verme ve koruma konusunda:34:

abla arka arkaa günler kilo artışın olursa tabiki frene basman lazım . 59 .60 arası senin gezinecegin kilo ama 60 üstüne çıkmamalısın şu birkaç ay sonra kilon oturur ve sonraki seneler 60 .62 arası gezinirsin . normali bu ..

abla tabiki kilo bildirimi yapmalısın . sen şu an yolun yrısındasın ,daha evvelde demiştim .kilo işini henüz bitirmedin . bu linkde herkez biliyor zaten senin hedefde oldugunu ve korumaya geçtigini. niye çekiniyorsun anlamıyorum yahu :9::16:

abla buna ragmen bugünki menün baya katı geldi bana .. öylene yada geceye kuruyemiş ekle abla :34:

ok abencim:16: sözünü dinliyor ve sabahtan birkaç k.yemiş atıyorum ağzıma:34: geceye bırakmam neme lazım, resmen aç kurda dönüyom geceleri, kendimi disiplinize etmem lazım. gece anca k.tohumlu, tarçınlı yoğurt paklar beni:9:

birde abla geçen gün sormuştun sayfa yenilemek için F 5 tuşu yeterli :34:

Son düzenleme:
fasulyem hafta sonunu iyi degerlendir en ufak kaçamak bile seni sogutur diyetden ve kısır döngüye girersin ..

..canım önce kilo vermeyi gerçekden istemelisin . kilo verme işi hep derlerya kafada biter diye , geçekden öyle önce senin kararlı olman lazım .. yaptıgın yöntem ne olursa olsun önce sen tam karar vermelisinki diyetine tam uyasın ..
biraz dişini sık 2 hafta kaçamaksız ve düzgün monti yap ..
ben senin bünyeni az çok anladim aslında kilo vermen güzel olacak lakin önce senin tam diyeti yapman lazım :34:

...canım sende hipogilisemi oldugundan ilk haftlarkendini biraz rahat bırakarak yap montiyi (kaçamak anlamında demiyorum ), bol ye ögünlerini karnını ve gözünü doyur . çok mu acıktın git ara yap ama montiye uygun olsun ..
diger arkadaşlar gibi 4.4. dörtlük menü vermek zorunda deyilsin ilk haftalar .

...unutma en iyi diyet ölçer kendi iç sesindir . onu dinle.

hafta sonu geçeli kaç gün oldu .hafta başından bu yana tam diyet yaptınmı ? hafta sonunun artısı şimdiye kadar hepsi gitmesede temizlenmesi lazımdı .. menülerinizi her gün tam takip edemiyorum .. günlük tutyorsan hafta başından bu yana menüleri kendn iyce bir degerlendir .. nerde hata yaptında artıların gitmedi???:34:

aeben yorumların o kadar yerinde ki :)

haftaiçi dikkat etmeye çalıştım, genel olarak menülerim montiye uygundu ama arada zorlamalı şeyler oldu. Mesela salı günü müdürün doğumgunuydu pastasından zorla 1 dilim yedidirldim, pazartesi yabancı mudurum yurtdısında çikileta getirmişti mecbur 1 tane yedim. Yememek için çok direndim ama üst yöneticiler olunca resmen iş hiyerarşisine dönüyor olay. Diyet deyince de başlıyolar bikbik tavsiye vermeye şimdi ye akşam yemezsin demelere. Şimdi onlara anlatsam monti yapıroum bir glikoz molekülü bile vucudumun dengesini bozacak desem hem şişko hem çokbilmiş dicekler benim için.. :D heh umrumda mı? hayır bundan sonrası için umrumda değil. Olay çok yemek az yemek değilmiş, öncelikle yasaklara gerçekten uyup bünyede istenilen kimyasal değişikliği yaratmakmış. çünkü 4 gün dikkat ettim hemen 1 kg verdim bunu . ufacık bir değişiklikle yaptıysa bünyem gerçekten kilo vermek istiyor demektir.

yanıma bundan sonra salatalık getirmeye çok acıktıkca ara öğünü de yaptıysam salatalık yemeye karar verdim.

:)

bundan sonraki haftalarda diyetin asıl etkilerini göreceğiz.

Bir de şu var.

Ben hergün tartılırım ama bunun doğru olmadığını bilirim. neye göre doğru değil diyeceksiniz? bana göre değil en azından :) çünkü kilo aldıgımı görünce moralsizlikten kilo verdiğimi görünce de rehavetten yiyip diyet bozma eğilimim var. bunu kendimde gözlemlediğim için cumaları tartılmak en doğrusu olacak. ama kendini tutmak çok zor işte. ben çok sabırsızım ama kilo vermek de sabır işi.
zaten hep çabucacık olsun bitsin istediğimden aldım verdim kiloları emme basma tulumba gibi.

sonuç olarak kendime yeni kurallar getirdim:
1. öncelikle yemek miktarları değil yasakları göz önüne alınıp yasaklara uyulacak
2. haftada 1 tartı
3. acıktıkca salatalık,domates,maydanoz gibi enerjisi ve gsi si dusuk besinler tercih edilecek

aeben yorumların o kadar yerinde ki :)

haftaiçi dikkat etmeye çalıştım, genel olarak menülerim montiye uygundu ama arada zorlamalı şeyler oldu. Mesela salı günü müdürün doğumgunuydu pastasından zorla 1 dilim yedidirldim, pazartesi yabancı mudurum yurtdısında çikileta getirmişti mecbur 1 tane yedim. Yememek için çok direndim ama üst yöneticiler olunca resmen iş hiyerarşisine dönüyor olay. Diyet deyince de başlıyolar bikbik tavsiye vermeye şimdi ye akşam yemezsin demelere. Şimdi onlara anlatsam monti yapıroum bir glikoz molekülü bile vucudumun dengesini bozacak desem hem şişko hem çokbilmiş dicekler benim için.. :D heh umrumda mı? hayır bundan sonrası için umrumda değil. Olay çok yemek az yemek değilmiş, öncelikle yasaklara gerçekten uyup bünyede istenilen kimyasal değişikliği yaratmakmış. çünkü 4 gün dikkat ettim hemen 1 kg verdim bunu . ufacık bir değişiklikle yaptıysa bünyem gerçekten kilo vermek istiyor demektir.

yanıma bundan sonra salatalık getirmeye çok acıktıkca ara öğünü de yaptıysam salatalık yemeye karar verdim.

:)

bundan sonraki haftalarda diyetin asıl etkilerini göreceğiz.

Bir de şu var.

Ben hergün tartılırım ama bunun doğru olmadığını bilirim. neye göre doğru değil diyeceksiniz? bana göre değil en azından :) çünkü kilo aldıgımı görünce moralsizlikten kilo verdiğimi görünce de rehavetten yiyip diyet bozma eğilimim var. bunu kendimde gözlemlediğim için cumaları tartılmak en doğrusu olacak. ama kendini tutmak çok zor işte. ben çok sabırsızım ama kilo vermek de sabır işi.
zaten hep çabucacık olsun bitsin istediğimden aldım verdim kiloları emme basma tulumba gibi.

sonuç olarak kendime yeni kurallar getirdim:
1. öncelikle yemek miktarları değil yasakları göz önüne alınıp yasaklara uyulacak
2. haftada 1 tartı
3. acıktıkca salatalık,domates,maydanoz gibi enerjisi ve gsi si dusuk besinler tercih edilecek

fasulyem tespitlerim ve alıcıcılarım tamdır nedenmi :9: canım çünki sinin yaşadıklarını hepsini bende yaşıyorum :9: derlerya damdan düşenin halinden damdan düşen anlar diye :ssz: 15 yaşından bu yana diyet yapıyorum canım :52: yıllardırda k.k dayım .belki egitim görmüş bir diyetisyenden daha çok bilgiye ve tecrübeye sahibim .
....lakin en iyi bildigim şeyde herşeyi bilmekden çok önemli olanin onu uygulamak oldugu :9:

gerçekden istemek, istemek ve kararlı olmak sihirli kelimeler bu sanırım :29:

hergün tartılma konusuna gelince . canım bundan 5 sene evvel bugün kaç kilosun diye sorsan gider 5 sene önceki ajandama bakar söylerim :9::51:
bir çok kişi günlük tartılmanın yanlış oldugunu söylesede ben inanmıyorum .. tabi bu beni etkilemedigi içindir belkide ama senin yazdıklarından senin haftada 1 yada 2 kere tartılmanı daha dogru buluyorum .

birde fasulyem iş yerindeki (patronlar hariç :)) arkadaşlarına kesin postanı korsan 1 haftaya kalmaz bırakırlar sana baskı yapmayı . tabiki seninde diyetinde ıstıkrarlı oldugunu görmeleri lazım . birgun kesin yemiyorum diyipde ertesi gün bıraktım dersen onlarda anlamazlar bu işi .

Kızlar yaf..merak ettim fikrinizi ben bir lokma dudak parlatıcısı dışında (mecburiyetten, dudaklarım çatladı) 0 makyaj kaç yaşında gösteriyom:26:..gerçi gözümün biri de küçük çıkmış ama olsun anca çekebildim kendimi tel. kamerası ile:9:
$IMG_20140214_104439.jpg.t1392367500.jpg not... resmi koymamı anlamamış olabilirsiniz. ama milletin yüzün çökmüş demesinde çok sıkıldım. sabah alt kat komşum ugradı (hiç te sevmem kadını) 1,5-2 aydır yoklardı.. aaa selma hanım yüzünüz çökmüş demezmi, sıkıverecektim bogazını..kadın kilo verdiğimi görmüyor da suratıma takıyor. canım sıkılınca beni hiç görmeyen sizlerin fikrini alayım istedim..sizce de kaç yaşındayım ben...

Son düzenleme:
Kızlar yaf..merak ettim fikrinizi ben bir lokma dudak parlatıcısı dışında (mecburiyetten, dudaklarım çatladı) 0 makyaj kaç yaşında gösteriyom:26:..gerçi gözümün biri de küçük çıkmış ama olsun anca çekebildim kendimi tel. kamerası ile:9:
Eki Görüntüle 977352 not... resmi koymamı anlamamış olabilirsiniz. ama milletin yüzün çökmüş demesinde çok sıkıldım. sabah alt kat komşum ugradı (hiç te sevmem kadını) 1,5-2 aydır yoklardı.. aaa selma hanım yüzünüz çökmüş demezmi, sıkıverecektim bogazını..kadın kilo verdiğimi görmüyor da suratıma takıyor. canım sıkılınca beni hiç görmeyen sizlerin fikrini alayım istedim..sizce de kaç yaşındayım ben...

abla çok tatlısın :nazar:
abla kimsenin agzını büzemezsinki:9: banada hep derler zayıflayınca göz altların morarmış diye lakin her zaman öyle kilo verince ordaki yaglar gidince daha belli oluyor okadar ..
yüzün hiçde çokmüş gibi durmuyor abla ya :44: yaşını bildigim için ben tahmin hakkımı kullanmıyorum .ama daha aşagı gösterdigin zaten aşikar :46:

montig abla bencede yaşından daha aşagıda gösteriyorusn milletin olafları hiç bitmiyor zaten ..
hemen yüzün çirkinleşmiş çökmüş vs vss bence takmayaww boşver..

aeben abla yazıyorum yazıyorum görmüyyosun ama hiç ya :ssz:

:17::17::17: elifim görmemmi canım . kusuruma bakma önceki gün akşam telden okudum lakin yazma imkanin olmadı ertesigünde unutmuşum yahu yaşlanıyorum kusuruma bakmayın :9:

oglanları çiftliyormuşsun hadi gözün aydın :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar:
fazla kiloda almadıgını yazmıştın çok sevinmiştim . bak yazmasamda okuyorum her ayrıntılarını kafama yazıyorum :9:
elifim son aylara dikkat kilo açısından ..
saglıkla kucagına dogsun inşallah .. dogumdan sonra zati burdasın bliyorum artık 2 oglanla pastaaneyede gitmezsin :9::54:

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 977352 not... resmi koymamı anlamamış olabilirsiniz. ama milletin yüzün çökmüş demesinde çok sıkıldım. sabah alt kat komşum ugradı (hiç te sevmem kadını) 1,5-2 aydır yoklardı.. aaa selma hanım yüzünüz çökmüş demezmi, sıkıverecektim bogazını..kadın kilo verdiğimi görmüyor da suratıma takıyor. canım sıkılınca beni hiç görmeyen sizlerin fikrini alayım istedim..sizce de kaç yaşındayım ben...

:nazar::nazar::nazar::nazar:masallah valla hic yasini göstermiyorsun abla süper:46:

SABAH
2 mandelina 1 saat sonra

2 yumurta,1 dilim peynir,domates,yesil biber

ÖGLEN
nohut yemegi,salata,yogurt

AKSAM
DAHA BELLI DEGIL:51:aklimda hic birsey yok :31:

ara sut yada yogurt tarcinli

bende yazayım bugünkü menümü ( yanlız bugün tavuk yemekten gıdaklayabilirim . işyerinde tavuk var akşamda annem dayımın senesi bugün mevlüt okutacak evde banada uyan birtek tavuk var )

sabah
2 dilim tam buğday ekmeği
beyaz peynir
domates
salatalık

öğlen
tavuk haşşlama
ayran

ara
1 adet armut

akşam
tavuk
salata
ayran veya yoğurt

montig abla MAŞALLAH DİYORUM yaşını gerçekten göstermiyorsun . komşun halt etmiş gayet güzel bir yüzün var hiçte çökmemiş :16:

:17::17::17: elifim görmemmi canım . kusuruma bakma önceki gün akşam telden okudum lakin yazma imkanin olmadı ertesigünde unutmuşum yahu yaşlanıyorum kusuruma bakmayın :9:

oglanları çiftliyormuşsun hadi gözün aydın :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar:
fazla kiloda almadıgını yazmıştın çok sevinmiştim . bak yazmasamda okuyorum her ayrıntılarını kafama yazıyorum :9:
elifim son aylara dikkat kilo açısından ..
saglıkla kucagına dogsun inşallah .. dogumdan sonra zati burdasın bliyorum artık 2 oglanla pastaaneyede gitmezsin :9::54:

neler hatırladım eliff sabah sabah :9: nazlımın eşiyle evlenmek için ailesiyle olan diyaloklarını , senin eşini bebek için nasil ikna etmeye çalıştıgını ama ikna edemedigini ,viva nın eşine olanları :ssz: ay sanki bir ömür geçmiş üstünden:5::ssz:
şimdiki durumlarınıza bak :nazar::ssz:

aeben, cok yanlizim+, motherwise, fasulyetursusu+, Naz+, masumm+, nazlikizz+ 3 de ziyaretçi (onlarada selam olsun ):9::16:
maşallah

motherim azı bagenmeyen çogu bulamazmiş :34:

birkaç gündür fazla yazmıyorsun . en son menülerin nasıldı . menülerinde içine sinmeyen şeyler varmı :34: fasulyeme dedigim gibi en iyi menülerimizi kendi vicdanımız deferlendirir ..

ama safişimin gibi bünyeniz varsa orası ayrı tabi:52: safişim bacım ,geçen yılki gibi baskülde hiç vermeden zayıflayacaksın sanırım :26:

Aslında birkaç gün lahana turşusu yedim. Turşu su tutuyor tabii... Onun dışında hiç bozmuyorum

Back
X