abla arka arkaa günler kilo artışın olursa tabiki frene basman lazım . 59 .60 arası senin gezinecegin kilo ama 60 üstüne çıkmamalısın şu birkaç ay sonra kilon oturur ve sonraki seneler 60 .62 arası gezinirsin . normali bu ..Günaydın..hayırlı cumalar
ya kızlar benim kilo bildirimi yapmam gerekirmi bilmem, biraz komik olacak gibi geldi bana. kızlar incelmeye çalışırken benim yavaş yavaş 1 kilo alışımı veya koruyuşumu yazmak ....bilemedim valla:44: aben ne diyon her hafta kilo bildirimi yapmaya devam edeyim mi:26: neyse bu haftaya yazayım da gerek yoksa eklemezsiniz zaten..dün de antibiyotikten sanırım haşat durumdaydım, yürümeye bile mecalim yokken şu kilo derdi yüzünden yine de yürüdüm:2:..tam yatarken şeytan dürttü, biraz güç versin diye, yaptıgım şekersiz meyva marmeladından ve birkaç tane kuru siyah üzüm tırtıkladım (halbuki montide üzüm yoktu, unutmuşum.baya kaptırmışım kendimi, epey yedim ikisinen de ( 1 porsiyondan fazla) tabi hemen farketmiş kilom...neyse bu günde monti 1 aşamaya devam ediyorum..abencim kızma canım, niyetim o bir kiloyu bir etapta değil yavaş yavaş almak, hem biliyorsun 2 gün üst üste kilo aldım..sakıncalı yani.. (p.tesi tartıldım 58.700 e kadar inmiştim oysa..1 haftada 1.kg. farketmiş, çok fazla benim için) yaşım sizler gibi genç değil, hapşırsam kilo alıyorum bu yüzden de sizlerden daha temkinli davranmam gerek bu konuda. şimdiki hedefim hiç değilse 59 a inip (60 olana kadar haftada 200-250 gr almak) ve 60 kg. sabitlemek..şimdi su gibi görünen artış, böyle giderse yağa dönüşecek.:26:..ayrıca hala kilo almaktan acaip korkuyorum. gelen her 100 gr. düşmanmış gibi geliyor..psikolojik biliyorum ama elimde değil, anlayın beni sabah ölçü de aldım. ayın 31 inden beri sadece gögüsten 1 cm gitmiş. tevekkeli yüzüm küçülüp duruyordu..neyse kilo bildirimi yapayım
geçen hafta 58.800( p.tesi 58.700)
bu hafta 59.700 (Hiç sevmedim bu hızlı artışı:18:)
gelen 1 kg
bu günkü menüm
saat 9
1 dl.peynir
saat 12
1 yumurta, az peynir, salatalık roka ayran
ara
1 kupa sebze çorbası
akşam
tavuk but ızgara, az havuçlu kıvırcık salata
gece
bilmiyom..belki keten tohumlu, tarçınlı yogurt yerim ama meyve asla...
1 saat yürüyüş (mecburen)
nazlışım tebriklergünaydın hayırlı cumalar .
geçen hafta : 76,4 kg
bu hafta : 75,0 kg
giden 1,4 kg
fasulyem hafta sonunu iyi degerlendir en ufak kaçamak bile seni sogutur diyetden ve kısır döngüye girersin ..Günaydınlar herkese!
Naz tebrikler
ben haftasonu kaçamağını vucudumda giderek artan ödem ile birlikte +2kg olarak ödüyorum.
Ama pes etmek yok. Bir daha böyle saçmalıklara da müsade etmicem.
Başlangıç 27.01.2014 :80,6 kg
Tartı1 04.02.2014 :78,6 kg
Tartı2 07.02.2014 :77,6 kg
Tartı3 14.02.2014 :79,6 kg (haftasonu kaçamağının acı bilançosu)
sevgililer gününüz mutlu mesut olsun bu arada :)
nazz
sen plates mi yapıyorusn cnm spor imkanım şöyle eve gittigimde mekik ve ir aletim var onu kullanabilirim twisten shape denen
bişiyy adıma tıyorsunnn ama acaip ter attırıyorr başlayım ben onaa
nazlışım tebrikler
işde istikrarın ve azmin sonucu
nazlı bu dönemler önemli küçük bir kaçamagın bile diyetini ve azmini nasıl etkileyecegini biliyorsun . o yüzden dikkatli ol
fasulyem hafta sonunu iyi degerlendir en ufak kaçamak bile seni sogutur diyetden ve kısır döngüye girersin ..
..canım önce kilo vermeyi gerçekden istemelisin . kilo verme işi hep derlerya kafada biter diye , geçekden öyle önce senin kararlı olman lazım .. yaptıgın yöntem ne olursa olsun önce sen tam karar vermelisinki diyetine tam uyasın ..
biraz dişini sık 2 hafta kaçamaksız ve düzgün monti yap ..
ben senin bünyeni az çok anladim aslında kilo vermen güzel olacak lakin önce senin tam diyeti yapman lazım
...canım sende hipogilisemi oldugundan ilk haftlarkendini biraz rahat bırakarak yap montiyi (kaçamak anlamında demiyorum ), bol ye ögünlerini karnını ve gözünü doyur . çok mu acıktın git ara yap ama montiye uygun olsun ..
diger arkadaşlar gibi 4.4. dörtlük menü vermek zorunda deyilsin ilk haftalar .
...unutma en iyi diyet ölçer kendi iç sesindir . onu dinle.
hafta sonu geçeli kaç gün oldu .hafta başından bu yana tam diyet yaptınmı ? hafta sonunun artısı şimdiye kadar hepsi gitmesede temizlenmesi lazımdı .. menülerinizi her gün tam takip edemiyorum .. günlük tutyorsan hafta başından bu yana menüleri kendn iyce bir degerlendir .. nerde hata yaptında artıların gitmedi???
Gunaydin kizlar heen kilo bildirii yapiyim,
BASLANGIC 77.0
1. HAFTA 75,2(giden 1,800)
tebrik ederim canım ne güzel gitmiş kilolar
abla inan diyeti bozarım korkusundan bir yere bile gitmiyorum ısrar ederlerde diyetimi bozarlar diye . biliyorumki ben bir kaçamak yapsam devamı gelecek .
korktugum ve uyardıgımda bu işte nazlım . biliyorum biz monti yapanların hep korkusudur bu azda olsa kaçamak mutlaka gerisini getirir ve tüm düzeni bozar .
Gunaydin kizlar heen kilo bildirii yapiyim,
BASLANGIC 77.0
1. HAFTA 75,2(giden 1,800)
ya valla bu bir yere gitme benide geriyor inanınn
kv gidicem mesela bu akşam
ayy bişiy olmaz
şundna ye bundna yee pöfffyogurt yeirm hç yoksa yemek
amaa yoruyor insanı karşı koyma direnişleri:)
aebenim benimde korkum o valla nazz gibi bende biryere gitmek istemiyorumyanliz her sabah o yeni yapilmis princ pilavi varya dukkanda gel beni ye diyo:18::18:cok zor sartlarda diyet yapiyorum valla
tebrikler ayişıgım
bu arada refiminde kulaklarını çınlatalımmımadem sen senelerdir sesizce ukuyup yazmıyordun belki refimde okurda bu mesajımı yazar . refffff gel artık geçen aylarda geldin tekrar kayboldun :26: babacıgın iyidir inşallah ..
ha birde diyarım artık ne olur istikrarlı bir şekilde dön monti yapmasanda .
offff valla seninde isin zor canim su birsey olmaz sozu varya beni deli ediyordemekki birsey oluyor ki kilo aliyoruz
offff valla seninde isin zor canim su birsey olmaz sozu varya beni deli ediyordemekki birsey oluyor ki kilo aliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?