Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

abla sende biliyorsunki hedefimizede varsak hayatımızda diyet hep olacak !
buna mecburuz malesef. yoksa başladıgımız yere geri gelmek hiçde zor olmuyor :KK19:
kademe kademe yediklerin degişecek . bunu başaracagına eminim :KK34:

....abla normal montiyle verilen kilolar o kadar kolay geri gelmiyor çunki yemeni okadar kısmıyorsun .montinin özeligde bu biraz .
... malum senin kilon hızlı giiti çok sıkı yaptıgın için . o yüzden senin daha dikkatli olman lazım .

yeri gelmişken onuda vurgulayım .
...yeni arkadaşlar biliyorum her hafta iyi kilolar vermeyi herkez ister .ama ben bu konuda az ve devamlı verilen kilodan yanayim .vede yasaklar dışında montinin size serbest kıldıgı şeyleri kısıtlama olmadan normal doyana kadar , porsiyon ve kalori hesabı yapmadan yemeniz taraftarıyım . montinin amacıda bu zaten ''yedikçe zayıfla ince kal ''

Kıs hızlı kilo verdin diyip duruyon, şimdi yine hesapladım ayda ortalama 3.5 gibi vermişim. çok mu allasen:26:montide yememden hiç kısmadım ki, hele ki ilk aydan sonra. yediklerim çeşit olarak az ama miktar olarak çoktu ki:KK34:

tşk ederim listeye beni de eklediğin için :KK39::KK39:

montig abla süper kilo vermiş,inşallah bende onun gibi zayıflarım :)

İnşallah pocucum darısı başına..Bu işin sırrı istikrar, azim, ne yiyecegini en az bir gün önceden hazırlamak, yani liste yapıp dışına çıkmamak. ama ben yanlız yaşadıgım için bu kolay oldu, senin durumunu bilmiyorum canım:KK19:

Selam nazlıkız:KK16:

Ben kendi adıma yazılarını olumadan atladıgım için özür dilerim. şu aralar yogunluktan geçmişi okumaya fırsatım kalmıyor. ayrıca monti konusunun uzmanı aben oldugu için çok emin olmadıgım birşeylere yanıt vermiyorum, çünkü ben bazen bire bir monti yapamıyorum. ayrıca ne demek önemsememek, bu topikte herkez önemli ve değerli. aben bilir ilk zamanlar bana kimse selam vermiyor diye aylarca topiğe uğramadım ondan sonra da tombik tombik olarak döndüm. yani ilk zamanlar bu normal..zaman içinde sende yazılanlara cevap vermeye yetişemeyeceksin inan bana:KK34: sevgiler tatlım, iyi haftasonları.....

Teşekkür ederim gercekten cok üzülme başlamıştım moral
Oldu :)) iyi haftasonları :)

bu yazı aynı beni anlatyr,evli değilim çocuğumda yok ama kocaman bi göbek var ve yaşım olduğundan fazla gösteriyor :KK43::KK43::KK43:

yazdıklarını şimdi gördüm, sıkma canını..benim profilime git ve kiloluyken nasıl yaşlı göründüğüme ve şimdiki halime bak istersen. sana moral olur bu..hem de ben 50 yaşındayım, sizler daha yolun başındasınız moral bozmak yok:KK34:

aben kıs..millete profilime gidin resimlerime bakın diyom ama profilde resim yooookkk:26:nereye gitmiş olabilirki onlar:26:

albümde resimleri bulamayınca yeni gelen arkadaşlara moral olsun diye tekrar ekledim ve şu anda daha da zayıfım..veee unutmayın ben 50 yaşındayım (öğünüyorum yaşımla) sizler daha çook gençsiniz..hadi yola devam durmak yok :KK19::KK54:tekrar iyi haftasonları ben yürümeye kaçar:KK55:

$IMG_20140123_091259.jpg.t1390461537.jpg $IMG_20131231_105219.jpg $547417_146825065526497_892921238_n.jpg $IMG_20131006_134116.jpg

Bu ne beeeeeee..resimlerime bir daha kendim baktım da, o en son çektiğim beyaz taytlı resimde çok çirkin çıkmışım ve o halimden daha da zayıfım şimdi:KK52:..kalın kalın giyinmekten, oraya buraya koşuşturmaktan, kendimin farkına varmamışım.:KK50:beni 58 değil ancak 60 paklar kızlar..salakmıyım neyim, kaptırmışım gidiyorum. dur da bir aynaya bak dimi. tevekkeli yüzüm çökmeye başladı, ben de noluyo diyordum..evet kesin korumalardayım ve 1.200 gr kadar kilo gibi almaktan da, alırken kalori ihtiyacımı arttırmaktan da korkmam artıkın..tabi temkinli davranarak, neme lazım..kilo almak diyince hala ürperiyorum valla:KK53:

Son düzenleme:
Abla bunu sana hep soyluyoruz .herkezin kendine yakisan bir kilosu var son haftalarda sana bu hep anlatmaya calistim seni uzmeden ,
Resimlerine bakinca , daha alttaki mesajini okumadan , tablo onundaki cizmeli resmindaki kilon kac bilmiyorum ama sana o kilo yakisiyor diyecektim ama cekinerek. Cunki bazan yanlis anlasila biliyor .

Birde abla ayda 3,5 kiloda olsa , kisitlayarak(karbonhidrati ) ve fazla sporla verdin kilocuklari . Demek istedigim buydu .

Abla bunu sana hep soyluyoruz .herkezin kendine yakisan bir kilosu var son haftalarda sana bu hep anlatmaya calistim seni uzmeden ,
Resimlerine bakinca , daha alttaki mesajini okumadan , tablo onundaki cizmeli resmindaki kilon kac bilmiyorum ama sana o kilo yakisiyor diyecektim ama cekinerek. Cunki bazan yanlis anlasila biliyor .

Birde abla ayda 3,5 kiloda olsa , kisitlayarak(karbonhidrati ) ve fazla sporla verdin kilocuklari . Demek istedigim buydu .

Abencim o bahserttiğin resimdeki halim 61, 62 gibi..sen söyledin ama ben duymadım be güzelim:KK50:öyle hırs yapmıştım ki zayıflayacam diye, bir de kafaya 58 kiloyu yazdım ya olay bitti. kim ne dediyse duymadım, dinlemedim açıkçası.:KK59: taaa ki resimlere tekrar bakana kadar. benim boy aynam antrede, banyodaki aynada omuzlarıma kadar görüyorum. eh havalar malum, sıkıca giyinmek gerek. işler koşturmaca derken eşofman takılıyordum devamlı..bende giyinirken hiç dikkat etmemişm işte. neyse...günün ilk sürprizi buydu bana..:KK34: beni buradan ve faceden takip eden ama topiğe hiç yazmayan arkadaşlar ve aile efradı (bende yeni öğrendim gizlice izlendiğimi. dedim ya hastalanacam diye çok endişe ediyorlardı) diyeti bıraktıgımı duyunca huraaaaaa benim eve hücum ettiler..kutlayan, diyet bitti diye sevinen (diyetteyim diye pek katılmıyordum toplantılara falan) gelmekle kalsalar iyi, ellerinde pastalar, kurabiyeler, çukulatalar,balonlar, güller.. sanki yeniden doğmuşum gibi:KK53::KK52::agzıma getirdiklerini tıkıştıran tıkıştırana:KK14:durun yapmayın, bunun koruma evresi var dedim ama dinleyen kim:18:derdimi anlatana kadar bir dolu kaloriyi yutturdular bana:KK47::KK47:Canlarım benim hepsini çok seviyorum ama onlar da benim gibi söz dinlemiyorlar işte.sen bizi duymamıştın bizde seni duymuyoruz dediler bana..biraz haketmedim değil hani. neyse... biraz evvel sepetledim hepsini söylenerek. yarın mecburen son defa pro yapcam ki birden bire fazla kilo almayayım. işte böyle abenim, hala çok sinirliyim ve içimi dökecek yer arıyordum senin notunu gördüm canım..başını ağrıttım özür:KK19:

Son düzenleme:
Ay abla ciddimisin :)
Ne hos supriz olmus :) burdan sesizce takip eden dostlarinada selamlarrr :)
Afiyet olsun yediklerin
Abla yeni alinmis artilari temizlemek icin illa pro yapmak zorunda deyilsin , normal montide temizliyor !

vee işte süper menüümmm :)

sabah 1 bardak su ile başladım (klasik olarak )

kahvaltı:
peynir
4 tane siyah zeytin
1 dilim tam buğday ekmeği (orjinal :))
şekersiz çay
2 küçük domates-1 tane kırmızı biber üstüne kekik ve sızma zeytinyağı döktüm miss oldu :)

öğlen:
3 kaşık zeytinyağlı taze fasulye
1 bardak ayran
4 tane minik turşu biber (kesinlikle ev yapımı,annem yapmıştı,katkı maddesi yok)

akşam(akşamı biraz erken yaptım kuzenim geldiği için)
1 tane tavuk but
yoğurt,nane döktüm üstüne
yeşil salata

(akşamı erken yaptığım için ara yapıyorum şuan)
2 tane kuru kayısı+1 küçük çay bardağı yer fıstığı+ceviz karışımı

gün boyu bol su tabiki :) 1 fincan şekersiz nescafe

spor:5 dakka hızlı tempolu kardiyo (bu beni çok yordu)
30 dakka merdiven inip çıktım :)
ilk günüm böyle ablacıklarım :)

nasılım?:) bu arada ceviz ve yer fıstığı için miktar var mı?ona göre yicem de :)

Ay abla ciddimisin :)
Ne hos supriz olmus :) burdan sesizce takip eden dostlarinada selamlarrr :)
Afiyet olsun yediklerin
Abla yeni alinmis artilari temizlemek icin illa pro yapmak zorunda deyilsin , normal montide temizliyor !

Yavrum haklısın da benim bu namussuz bünye laftan anlamıyor ki:KK43: hemen ertesi gün atmazsam kalıyor üzerimde..hatta daha sonraki güne bakiye bile bırakıyor. yarın son defa pro yapayım da tam titizleneceğim devrede bir de kilo vermeye ugraşmayayım..söz yarından sonra tam gaz tam monti..öptüm tatlım..hı bu arada heveslenen kilolu arkadaşlar var topiğe gelmek isteyen..emoşu en başa yazacaz ama malesef onun girecek vaktı yok şimdilik..hepsi çok yogun çalışıyorlar zira..yazmayı unutmuşum..özellikle 2 senedir senden çok bahsettiğim için abene selam söyle derler..ismini bilmiyorlar tabi:KK34:

İnşallah pocucum darısı başına..Bu işin sırrı istikrar, azim, ne yiyecegini en az bir gün önceden hazırlamak, yani liste yapıp dışına çıkmamak. ama ben yanlız yaşadıgım için bu kolay oldu, senin durumunu bilmiyorum canım:KK19:

inşallah ablacım :)
yapıcam bu sefer olucak yeter gayrriii kilo kilo nereye kadar,ya zaten ilk hafta ii gidiyo benim 2. hafta kopuyor nedenseeee!!!
ben okulda olduğum için biraqz zor olur öyle ama öğlenleri okulda güzel yemekler oluyor bi şekilde dengelerim,bazı akşamlar geç çıkıcam işte o zaman naparım bilmiyorum :KK43:
yazdıklarını şimdi gördüm, sıkma canını..benim profilime git ve kiloluyken nasıl yaşlı göründüğüme ve şimdiki halime bak istersen. sana moral olur bu..hem de ben 50 yaşındayım, sizler daha yolun başındasınız moral bozmak yok:KK34:
valla süper başarıııı :nazar::nazar::nazar::nazar: azminden dolayı tbrk ederim seni gerçektennn!!!!
albümde resimleri bulamayınca yeni gelen arkadaşlara moral olsun diye tekrar ekledim ve şu anda daha da zayıfım..veee unutmayın ben 50 yaşındayım (öğünüyorum yaşımla) sizler daha çook gençsiniz..hadi yola devam durmak yok :KK19::KK54:tekrar iyi haftasonları ben yürümeye kaçar:KK55:

süper görünüyorsun benden daha zayıfsın :KK17::KK17::nazar::nazar::nazar:

Eki Görüntüle 968181 Eki Görüntüle 968182 Eki Görüntüle 968183 Eki Görüntüle 968184

Eki Görüntüle 968181 Eki Görüntüle 968182 Eki Görüntüle 968183 Eki Görüntüle 968184

ayy bi de derler yaaa 30 dan sonra zor verilir kilo diyeee artık bu lafa inanmıyorruumm yahuuu!işte kanıtı montig ablamm bee helal valla çok güzel görünüyorsun tekrar tekrar maşallaaah diyim nazarım değmesin :):nazar::nazar::nazar:

pofucum salçada katabilrsin baharatta . patates havuç olmasın vede un kafi . yanında salata ve yogurtla güzel menü olur . baklagilli ve ekmekli ögünlerde yagdan uazak durmaya çalışın . çorba için 1 kş yag iyidir ama :KK31:

bir ayrıntı daha .. baklagil var montide ama haftada 3.4. ögünü geçmesin . yani hergün bakliyat olmaz . helede zor veren bir bünyeniz varsa

tşkler cnm :) dediğini uyguluycam :) ben mercimek çorbasını aşırı seviyorum bugün olmadı ama yarın yapıcam :) un asla kullanmıyorum çorbaya..özellikle mercimeği ondan istiyorum :)

Tamam abla sen daha iyi bilirsin yarin pro agirlikli yap :)
Arkadasimin arkadasi benimde arkadasimdir , buyursunler gelsinler .
Hepsine sevgi ve saygilar .

Pofucum afiyet olsun , ilk gun icin menun guzel .
Montide dikkat etmen gereken ogun aralarinin en az 3,4 saat olmasi . Sindirim cok onemli . En idaal ogun arasi zamani 5 saat . Daha uzunuda iyi deyil , cunki sekerin duser .
Kuruyemis konusuna gelince yer fistigi kurumemis deyil leblebi gibi dusun , o yuzden protein yaninda yemeyin . Kuru yemisi ogun niyetine yiycekseniz yedigin cok deyil , lakin ara olrak o miktar cok .

Birde sabah ekmeginle yagli salatada olsa yag kullanmani onermem , laram gibi ekmekle yaga dikkat etmem dersende oyle devam edebilirsin ,bu tamamen senin bunyene kalmis . Son 25 sayfayi okuduysan zaten ne demek istedigimi anlarsin , montiyi kendine ozgu yapan arkadaslarimizda var , guzelde kilo verirler lakin herkezde bu bir olmaz .

Bugün kü menüm
Sabah: peynir domates zeytin şekersiz çay

Ara öğün: 12 tane fındık

Aksam:kocacim görevden geldi bana mangal yaktı :) 1 dilim sucuk 4 adet köfte yoğurt salata

Gece ara öğün:portakal

Hatam varmı arkadaşlar?

Nazli kiz afiyet olsun , menun guzel ama az geldi gozume . Sabah ekmek yiyebilirdin , eger ekmegin yoksa 1,2 yumurta yiyebilirdin .
Zaten gec kalktigin icin 2 ogun yiyorsun en azindan kahvaltini biraz artir .

selammm çok yorgunum vallaaa, rşimin kardeşi bendeydi bir bebe onda ikide bende
ev savaş alanı gibi olmuş valla temzilik yatım sildim süpürüdm,
baya kalanalık gördüm bugün sayfayı

montig abla, bencede artık fınısh senin için diyet serüveni darısı bizim başımıza bende snein gibi
kafama 58 leri yazdım:)

kızlar kuru kayısı konusuna deginmek istiyorum montide 2 porsiyon meyve yiyebiliyoruz günlük
3 kayısı 1 porisyon meyve demek 6-7 kasyısıda tek ögünde 2 porsiyon yemiş gibi tüketilebilir bencede hiç bir sıkıntı yok...
ha birde fasulyenin kilosu bizlere göre çok onun yemeisnd ehiç bir sıkıntı yok.
ha 3 kayısı 1 incir yemişiz hada 6 kuru kayısı yemişiz:)

X