Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

nazlıcım sende benim gibi geç yiyenlerdensin anlaşılan..bende ilk öğünümü 11 den önce yiyemem. o gün yediğim ilk ögüne göre mutlaka saat 14 - 15 gibi ara ögün yaparım..mesela 1 incir 1 kayısı 2 badem 2 fındık yarım ceviz veya evdeysem sebze sote, haşlama sebze gibi. ben meyve ögünümü akşama sakladıgım için arada meyve yemem ama sen istersen yiyebilirsin tatlım. :KK34:

Tamam bende ole yaparım çok yeniyim yavaş yavaş bende ogreniyorum:KK66:

İyi pazarlar .

Banum dun aksam sisim dedin bu sabahda iste ne guzel 700 gr . Gitmis .
Hic vermesen o sislikle ne ilacakti ?
Beklentilerinizi ne olur yuksek tutmayin !

Abla kac mesaji okumus harmanlamissin :) banumun benim zlilimin nazlimin hepimizin soylemleri birlesmis , eline saglik .

Nazlikiz ve banum ,
Banusun sen dun aksam cok yoruldun sanirim :) nazli kiza hem ara yapma demissin hemde az yiyorsun demissin :) yahu zaten kizcaz oyle yemegi yemiyor , ara yapmasi zayen sart:)). Dedigim gibi sen dun yorulmussun nazlikizin ikindin yaptigi arayi sen kahvalti oylen arasi sanmissin :) oyle sandigin icin senin dediginde dogru lakin bu nazli kiz icin gecerli deyil ,

Nazli kiz canim senin beslenme duzenin montig ablaninki gibi , gec kalktigin icinde 2 ogun yiyorsun , hic mahsuru yok . Bu yazdigin menu duzenin gibi devam et . 2 ana 2 ara ogun , dikkat edecegin bu 4 ogun aralarinda en az 3 saat olmali !

İyi pazarlar .

Banum dun aksam sisim dedin bu sabahda iste ne guzel 700 gr . Gitmis .
Hic vermesen o sislikle ne ilacakti ?
Beklentilerinizi ne olur yuksek tutmayin !

Abla kac mesaji okumus harmanlamissin :) banumun benim zlilimin nazlimin hepimizin soylemleri birlesmis , eline saglik .

Nazlikiz ve banum ,
Banusun sen dun aksam cok yoruldun sanirim :) nazli kiza hem ara yapma demissin hemde az yiyorsun demissin :) yahu zaten kizcaz oyle yemegi yemiyor , ara yapmasi zayen sart:)). Dedigim gibi sen dun yorulmussun nazlikizin ikindin yaptigi arayi sen kahvalti oylen arasi sanmissin :) oyle sandigin icin senin dediginde dogru lakin bu nazli kiz icin gecerli deyil ,

Nazli kiz canim senin beslenme duzenin montig ablaninki gibi , gec kalktigin icinde 2 ogun yiyorsun , hic mahsuru yok . Bu yazdigin menu duzenin gibi devam et . 2 ana 2 ara ogun , dikkat edecegin bu 4 ogun aralarinda en az 3 saat olmali !

Teşekkür ederim :) aksama kuru fasulye yapıcam nekadar yemeliyim? Knor bulyon koyayim mi bulgur pilavı yiyebiliyormuyuz?

Telden girmek cok gicik yaaaa :KK43:(( aben abla ben iki ogun yedigini bilmedig icin oyle yazdim ogunlerinde miktari cogaltipp ara yapma demek istemistim

Gelirken hizli geliyor giderken yavas giduyir bu kilolar bu hafta suyu artirip ekmegi azaltcamm birde spor

Teşekkür ederim :) aksama kuru fasulye yapıcam nekadar yemeliyim? Knor bulyon koyayim mi bulgur pilavı yiyebiliyormuyuz?

Şekercim sabah kopyaladıgım son 15 gün alıntılarına göz gezdirisen bir çok sorun zaten yanıtlanır:KK34: bilmediklerini de ögrenmiş olursun. yine de sen bilirsin tabi.. ben soruna bildiğim kadarı ile yanıt vereyim. k.fasulyeyi doyana kadar yiyebilirsin diye biliyorum ama 5 tabak değil tabi:KK34:içine bulyon koymasan iyi olur. içinde et veya tavuksuyu ( PRO VE YAG VAR) etsiz pişir, baharatlarla tatlandır. mesela bim de satılan hürrem marka çerşni var, işini görür sanırım. monti ilk etapta çok zorlanmadıkça bulgur yok diye anımsıyorum ama bu soruna aben daha iyi yanıt verir. ben bulgur yemedim aylardır, benzerlerini de. unutmuşum açıkçası. k. fasulye yanına bol salata ye mesela daha çabk doyarsın..sevgiler

pofu hoşgeldinn aramıza:)

hoş bulduk cnm :)

Pofu evet canim ilk kitap bu .
tmmdır okudum dün 2. aşamaya kadar olan kısmı :)
mantığını biraz daha iyi anladım :)

yaşşaaa pofucum, bendeki kitapları birilerine vermişim geri gelmedi, bu çok iyi oldu. emeğine sağlık:KK19: bak dediğim gibi evren nasıl yardımcı oluyor insana:) tam da buna ihtiyacım vardı.tüm gece nereden bulurum 2. aşamayı diye düşündüm durdum. çünkü artık kitapları piyasada bulmak çok zor..İlaç gibi geldin valla çok teşekkürler tatlım..seviyorum ben bu topiği yaaaa:)

herkeze tekrar iyi pazarlar:KK19:
ne demek ablacım valla bende şansa buldum :) okudumda kitap olmadan mantığı anlamak zor valla :)
sana da iyi pazarlar :)

Gunaydinnnnnn telden giriyorummmm gecen hafta 72.4 bu hafta 71.7 giden : 700 gr daha ck gider diye dusunmustumm
olsun o da bişeydir iiki - ya + olsaydı :)

Şekercim sabah kopyaladıgım son 15 gün alıntılarına göz gezdirisen bir çok sorun zaten yanıtlanır:KK34: bilmediklerini de ögrenmiş olursun. yine de sen bilirsin tabi.. ben soruna bildiğim kadarı ile yanıt vereyim. k.fasulyeyi doyana kadar yiyebilirsin diye biliyorum ama 5 tabak değil tabi:KK34:içine bulyon koymasan iyi olur. içinde et veya tavuksuyu ( PRO VE YAG VAR) etsiz pişir, baharatlarla tatlandır. mesela bim de satılan hürrem marka çerşni var, işini görür sanırım. monti ilk etapta çok zorlanmadıkça bulgur yok diye anımsıyorum ama bu soruna aben daha iyi yanıt verir. ben bulgur yemedim aylardır, benzerlerini de. unutmuşum açıkçası. k. fasulye yanına bol salata ye mesela daha çabk doyarsın..sevgiler

Ayy k.bakma canım ya görmemişim Afedersin ilgin için tşk ederim :)

Arkadaslar bu diyetin yanında soğan suyu da icsek nasıl olur?

Nazlıkız sana tavsiyem monti mantıgını anlamaya çaba gösterip sadece bunu uygulaman ve imkanların el verdiğince hareket etmendir. ben ve aben yıllardır denemediğimiz yol kalmadı. sogan suyu, kara bugday, pirinç detoksu, ayran aşı, şok diyet vs.vs.vs daha neler neler..hiç birinin faydası yok inan ki. diyet sabır ve azim işidir. bir de uyguladıgın diyet türünün kurallarını harfiyen yerine getirmek.. ha sen illa da ben sogan suyu içecem diyorsan iç tabi. sogan sebze gurubunda ve yenesinde içilmesinde sakınca yok..sevgiler

işte kızlar menüm:)

sabah 2 bardak limonlu su+yarım armut (kahvaltıyla arasında 30 dakkadan fazla bi zmn vardı)

kahvaltı:
1 haşlama yumurta
peynir
domates-kırmızı biber-kırmızı havuç ve normal havuç karışımı 2 kaşık
şekersiz çay

öğlen:
1 tabak barbunyalı mercimek yemeği
1 kepçe suyundan tavuk çorbası

akşam:KK43:birazdan yapıcam)
1 tabak bezelye
1 bardak ayran

gün boyu bol su
spor olarakda 30-45 dakka plates yapacağım :)

Son düzenleme:
slmlar hatunlar..
evde geçen son pazar günümüde yine çamaşır,yemek,temizlik üçgeni arasına kaptırmış bulunmaktayım.:KK19:
dün sepetler dolusu yıkanmasına rağmen,bu gün yine çamaşır doluydu.tülleri yıkattım astım,biraz cam sildim ardından yağmur yağdı:KK50:
oğlum pekmezli kurabiye istedi onu yaptım,yedi..
yarının yemeklerini yaptım.birde gardrop detoxu yaptım.üç çuval verilecek çıktı:KK43:1 tanesi oğlumun küçükleri,ikiside benim dolabımdan çıkanlar..okula yakın bu tür giysileri toplayan yıkayıp ütüleyip askılara asan ve ihtiyaç sahiplerinin gelip aldığı bi merkez var.yarın oraya bırakacağım okul çıkışı..
kendimede maske yaptım ,kahvemide yaptım.hayalet casper modundayım:KK53: törpü yaparken size bakıyorum:KK12:
işte kızlar menüm:)

sabah 2 bardak limonlu su+yarım armut (kahvaltıyla arasında 30 dakkadan fazla bi zmn vardı)

kahvaltı:
1 haşlama yumurta
peynir
domates-kırmızı biber-kırmızı havuç ve normal havuç karışımı 2 kaşık
şekersiz çay

öğlen:
1 tabak barbunyalı mercimek yemeği
1 kepçe suyundan tavuk çorbası

akşam:KK43:birazdan yapıcam)
1 tabak bezelye
1 bardak ayran

gün boyu bol su
spor olarakda 30-45 dakka plates yapacağım :)

pofucuğum öğlenki barbunya-mercimek ikilisinin yanına tavuk çorbası olmamış cnm..suyuda olsa pro ile karb.karışmıyor montide..:KK34:

öğlen barbunya yemişsin akşama istersen bezelye yerine bol salata-ayran olarak geçiştir..ama yinede karar senin cnm..

birde bezelye konservesi değil tazesi(donmuşta oluyordu) tüketilmesini öneriyordu aebenim.bunuda hatırlatmak istedim..

pofucuğum öğlenki barbunya-mercimek ikilisinin yanına tavuk çorbası olmamış cnm..suyuda olsa pro ile karb.karışmıyor montide..:KK34:

öğlen barbunya yemişsin akşama istersen bezelye yerine bol salata-ayran olarak geçiştir..ama yinede karar senin cnm..

birde bezelye konservesi değil tazesi(donmuşta oluyordu) tüketilmesini öneriyordu aebenim.bunuda hatırlatmak istedim..

ayyy ben onu bi an unuttum hee :) iyi söyledin pro-krbn :)
bezelyenin de sadece tanesini yedim,taze dondurulmuş,annemler yazdan yapmıştı :)sadece bezelyeydi yaniii,ne patatesi ne havucu yemedim,salata cnm istemedi açıkcası ayran içtim ondan..olmamış mı ki?:KK50: :KK50:

Son düzenleme:
ooo zilimmmm , bakımdayızzz yineeee maşalahh şeker
valla ben bi markete gittim geldim miskin miskin yatıyorum
dolaba börek yaptım attımd emişsin sarıp mı attın benimdee srmam laım...

pofu cnm bencede kaşama sebze yemegi ve ayran yogurt yüketmeye çalış
bezelye karbonhidrat

bezelye karbonhidrat

:KK43: hiç aklıma gelmedi ya :KK43:
neyseee ama yavaş yavaş öğreniyorum :)
zaten çok yemedim bi küçük kepçe kadar :)

bezelye karbonhidrat

kitaba tekrar baksam iyi olacak :)

kitaba tekrar baksam iyi olacak :)

gelmemişş olabilir cnm bende mesela önceden baklagilleri protein sayıyordum
bezelyeyide sebze olarak biliyordum ama kh mış..

X