Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

slmlar herkese..

bu gün sabahtan girip yazılanları okuyayım dedim,iyice birikmeden sayfalar..:)

hava ne güzel bu gün günlük güneşlik..:KK16:

kargoyu beklemesem çıkıp oğluşla gezeceğiz sahilde..kitap siparişi vermiştim,onları bekliyorum..üşenmessemde gardrobumu temizleyeceğim.kapılarını açmak istemiyor cnm.askılar birbirine girmiş durumda..spor odasına pazar günü usta gelip ölçü alacak inşallah.oraya dolap olunca rahatlar dolabım..oğlumun dolabı bile paltolarla dolu:KK43:

nazlı oğlun çok sevimli maşallah.nazar değmesin:nazar: hayırlı kul,hayırlı evlat olur inşallah..:emir_bebek:

ayy bir sürü şey vardı kafamda,alıntı özürlü olduğumdan dolayı hepsi uçtu gitti kafamdan...:26:

bugünkü menümü yazmayı unutmuşum yazayım hemencik

sabah
2,5 dilim tam buğday ekmeği
beyaz peynir
domates

öğlen
et sote
salata
ayran

ara
1 adet elma

akşam
1 avuç çiğ fındık
salata
ayran

bugun neler yedim bakalım ?

sabah : 2 dilim tam bugday ekmeği üzerine 1 çay kaşığı ev reçeli ( şekersiz)
öğle : (ikeaya gittik öğle yemeğine) somon tabağı ( 1 dilim ızgara somon, haşlanmış brokoli ve patates) + 1 kutuk light ayran

Patatesleri yemeseydim iyiydi ama doymadıgım için yedim :KK43:

ara : 7 kuru kayısı ( henüz yemedim)

akşam : akşam da 1 yeşil elma ve 1 kase yoğurt dusunuyorum. spora gidicem ve eve gec dönüyorum.

bugun neler yedim bakalım ?

sabah : 2 dilim tam bugday ekmeği üzerine 1 çay kaşığı ev reçeli ( şekersiz)
öğle : (ikeaya gittik öğle yemeğine) somon tabağı ( 1 dilim ızgara somon, haşlanmış brokoli ve patates) + 1 kutuk light ayran

Patatesleri yemeseydim iyiydi ama doymadıgım için yedim :KK43:

ara : 7 kuru kayısı ( henüz yemedim)

akşam : akşam da 1 yeşil elma ve 1 kase yoğurt dusunuyorum. spora gidicem ve eve gec dönüyorum.

patates dışında cısss yok ama patatesin glisemin endeksi çok fazla
yememeye özen göster cnm

Ben geldim :) haklısın telden girdiğimden kaciriyorum ama pcyede giremiyorum bebek rahat vermiyor artik kusuruma bakmayın arkadaşlar

Bugün ku menüm sabah 12de kahvaltı biz biraz gec yapiyoruz:KK43:2 yumurta domates zeytin ara öğün ayran akşam balık ve salata akşam ara öğün çilek yemeyi düşünüyorum sizce dogrumu gidiyorum....

slm kızlar,güzel bi beslenme tarzı,nette araştırıyorum şuan,aslında bildiğim şeyler ama bu beslenme tarzını bilmiyorum,iyice okumam lazım bi de bi gruba ihtiyacım var maalesef çok kilo aldım :KK43: bi de regl haftasındayım,iyice şiştim,destek olur musunuz bana da?

Bu gece benden başka kimse yok galiba:KK43: Nescafe Türk Kahvesi iciliyor mu? Bitki Çayı ne iciyorsunuz?

bu gün çok yazmamışsınız ,hayırdır kıslar:KK1:

fasulyem kurukayısı 7 tane çok olur cnm...neticede kurumeyvenin şeker oranı yaş meyveye göre fazla..yani kayısıyı taze yesen 2 tane yersin hadi en fazla 3.kurusunuda aynı oranda yemeye çalış..

ben okuldan eve geldiğimde aç oluyorum genelde,akşam yemeğinede 2 saat falan kalmış oluyor.bişey yemek istemyorum yemekte yerim diye..türk kahvesi yapıyorum şekersz ,yanınada 2 gün kurukayısının içine 2'şer tane fındık sıkıştırıyorum.oooh :KK56: lokum niyetine yiyorum..günkurusu oanların yumuşakları zaten çikolata gibi walla..:KK56:

offff okullar açılıyor,kaldı 2 güncük..:KK50: tatile çabuk alışıyor insan..okul diye çıldıran oğlum bile güzeldi senle vakit geçirmek annecim,tatil bitmesede ben sana doysam dedi yatırırken:KK43:
pazartesi herkes erken mesaiye devam...küçücük çocuklar bile koca gün mesai yapıyor 8-5 :KK19:

Günaydınnnn...saat 06.25 ve ben ayaktayım:KK16:

Kızlar yazdıklarınızı şöyle bir okudum da yazmadan edemedim. ben yediklerimi 7 kayısı, 1 avuç fındık, 3 dilim ekmek düzeyine çıkarabilsem, yanına da salatamı, peynirimi ve bir parça etimi yiyebilsem anında koruma programına geçecem.:26: siz bunları diyette yiyerek kilo verebiliyorsanız 41 kere maşallah size:nazar::nazar::KK19::KK37:

Son düzenleme:
X